با سلام
لپتاپ بنده Asus K550 است که دارای 8 گیگ رم می باشد.
اما بنده هیچ وقت نتونستم از تمام حافظه سیستم استفاده کنم
مثلا برنامه موتور بازی سازی را باز میکنم یه خورده باهاش کار میکنم و رندر میگیرم حافظه رم که به بالای یک گیگ میرسه برنامه های دیگه مثل امولاتور اندروید اصلا بالا نمیاد.
برنامه های سه بعدی هم همینطوره
چکار کنم از تمام قدرت سیستم استفاده کنم?
تو اینترنت سرچ کردم راه حل هایی که دیدم این بود که از طریق Performance Option از درایور اصلی به حافظه رم اضافه کنیم
خوب چرا سیستم از تمام حافظه رم استفاده نمیکنه . پس برای چی 8 گیگ روش رم وصل شده؟
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
11-09-16, 16:10
اون مقداری که کم میشه به خاطر گرافیک اینتل و یک مقدار هم خود ویندوز رزو میکنه و کاملا طبیعی هست .
hamed_eminem
11-09-16, 16:37
اون مقداری که کم میشه به خاطر گرافیک اینتل و یک مقدار هم خود ویندوز رزو میکنه و کاملا طبیعی هست .
یعنی من از 8 گیگ رم فقط میتونم 1گیگ و خورده ای استفاده کنم!
برنامه ای برای افزایش قدرت سیستم میشناسی تا یه خورده سیستم بهتر و قوی تر بشه تا موقع استفاده از برنامه های سنگین مشکلی پیش نیاد؟
AMD>INTEL
11-09-16, 17:00
یعنی من از 8 گیگ رم فقط میتونم 1گیگ و خورده ای استفاده کنم!
برنامه ای برای افزایش قدرت سیستم میشناسی تا یه خورده سیستم بهتر و قوی تر بشه تا موقع استفاده از برنامه های سنگین مشکلی پیش نیاد؟
1 گیگ چرا . شما 7/89 گیگ قابل استفاده دارید
hamed_eminem
11-09-16, 17:12
1 گیگ چرا . شما 7/89 گیگ قابل استفاده دارید
خوب پس چرا رم سیستم به 1گیگ و خورده ای میرسه سیستم سنگین میشه و اگر برنامه جدیدی باز کنم سیستم میره به سمت هنگ کردن؟
AMD>INTEL
11-09-16, 17:21
خوب پس چرا رم سیستم به 1گیگ و خورده ای میرسه سیستم سنگین میشه و اگر برنامه جدیدی باز کنم سیستم میره به سمت هنگ کردن؟
شما page file را دیسیبل کن ببین بهتر میشه یا نه . ممکنه هاردت هم باشه .
rezarasnani
11-09-16, 18:24
من هم لپ تاپ دارم و پردازندشم amd n970 و رمی که روش بود ۱۲ ولی همیشه ۸ گیگش قابل استفادس چرا خوب 😐😐 یعنی ۴ گیگ رم رو گرافیک انبورد و ویندوز گرفته ؟!
Sent from my SM-N915F using Tapatalk
AMD>INTEL
11-09-16, 19:01
من هم لپ تاپ دارم و پردازندشم amd n970 و رمی که روش بود ۱۲ ولی همیشه ۸ گیگش قابل استفادس چرا خوب ������������ یعنی ۴ گیگ رم رو گرافیک انبورد و ویندوز گرفته ؟!
اون بحثش فرق داره با این مورد این دوستمون . توی اون سری پلتفرم amd این مشکل بود که با تیک ماکزیمم مموری و اپدیت بایوس حل میشد .
- - - Updated - - -
من هم لپ تاپ دارم و پردازندشم amd n970 و رمی که روش بود ۱۲ ولی همیشه ۸ گیگش قابل استفادس چرا خوب 😐😐 یعنی ۴ گیگ رم رو گرافیک انبورد و ویندوز گرفته ؟!
اون بحثش فرق داره با این مورد این دوستمون . توی اون سری پلتفرم amd این مشکل بود که با تیک ماکزیمم مموری و اپدیت بایوس حل میشد .
hamed_eminem
11-09-16, 19:40
خیلی خیلی ممنون AMD>INTEL (Only the registered members can see the link) جان
مشکل حل شد
الان تا تقریبا 3 گیگ استفاده میتونم بکنم و مشکلی پیش نمیاد (سیستم وقتی بالا هم میاد همون اول 2 گیگ از رم را اشغال کرده)
فقط بعد از اون اگه برنامه ای باز کنم صفحه سیستم مشکی میشه و همه چی قفل میکنه که باید دستی خاموش کنم
همین حد هم کار منو کامل راه میندازه و عالیه
بازم دستت درد نکنه
AMD>INTEL
11-09-16, 19:44
خیلی خیلی ممنون AMD>INTEL (Only the registered members can see the link) جان
مشکل حل شد
الان تا تقریبا 3 گیگ استفاده میتونم بکنم و مشکلی پیش نمیاد (سیستم وقتی بالا هم میاد همون اول 2 گیگ از رم را اشغال کرده)
فقط بعد از اون اگه برنامه ای باز کنم صفحه سیستم مشکی میشه و همه چی قفل میکنه که باید دستی خاموش کنم
همین حد هم کار منو کامل راه میندازه و عالیه
بازم دستت درد نکنه
سر فرصت بایوس را اپدیت کن . همچنین برنامه auslogic boost speed هم نصب کن . خیلی وضعیت سیستم را بهبود میبخشه