سلام. دوستم این لپ تاپ رو داره و میگه موقع بازی پایین ترین قسمت صفحه نمایش (از پشت) داغ می کنه.
میگه وقتی لپ تاپ رو به شارژ می زنم لگ های بازی کم میشه.
میگفت لپ تاپش بازی هایی که رم 1 می خواستن رو نمی تونست اجرا کنه. بردش نمایندگی مادربردشو رو عوض کردن گفتن که الآن بازی هایی که رم 2 می خواد می تونه اجرا کنه.
تست هم کرده که بالاتر از رم 2 بازی ها تیک می زنن.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
AMD>INTEL
09-09-16, 19:17
رم 1 گیگ یا 2 گیگ منظورت گرافیکه .
این بازی با درایورها به روز نصب بشه . چون باید به خوبی به گرافیک nvidia 940 سویچ کنه .
TechRadar
09-09-16, 19:37
منظور رم اجرایی بود نه گرافیک. مثلاً Batman Arkham Origins رم 2 می خواست که قبل از تعویض مادربرد تیک می زد. بعد خوب شد. البته حداقل رم 2 می خواست.
AMD>INTEL
09-09-16, 20:03
منظور رم اجرایی بود نه گرافیک. مثلاً Batman Arkham Origins رم 2 می خواست که قبل از تعویض مادربرد تیک می زد. بعد خوب شد. البته حداقل رم 2 می خواست.
این دستگاه 8 گیگ رم داره . حافظه گرافیکی هم 2 گیگه
پردازنده گرافیکی این دستگاه متوسطه . این بازیها را با تنظیمات معمولی بدون مشکل اجرا میکنه .
اگر روی تنظیمات بالا اجرا کنید تیک میزنه
اگر درایور قدیمی یا درست نصب نشده باشه باز تیک میزنه .
- - - Updated - - -
این دستگاه 8 گیگ رم داره . حافظه گرافیکی هم 2 گیگه
پردازنده گرافیکی این دستگاه متوسطه . این بازیها را با تنظیمات معمولی بدون مشکل اجرا میکنه .
اگر روی تنظیمات بالا اجرا کنید تیک میزنه
اگر درایور قدیمی یا درست نصب نشده باشه باز تیک میزنه .
در ضمن از زدن پست من منتظر جواب هستم خوداری کنید . پست ها پاسخ داده میشه . دفعه بعد چنین پستی ببینم اخطار میگیرید
TechRadar
09-09-16, 20:36
خب.
برای حل مشکل داغ کردن چی کار باید کرد؟
مکان داغ کردن لپ تاپ هم ذکر کردم.
درایور ها رو چی کار کنه؟ چون هم باید intel حذف بشه هم nvidia.
با تشکر
AMD>INTEL
09-09-16, 20:43
خب.
برای حل مشکل داغ کردن چی کار باید کرد؟
مکان داغ کردن لپ تاپ هم ذکر کردم.
درایور ها رو چی کار کنه؟ چون هم باید intel حذف بشه هم nvidia.
با تشکر
برای داغ کردن بهترین راه استفاده از کول پد با کیفیت است .
درایورها هم ابتدا با DDU حذف کنید . درایور اینتل را از سایت اینتل بر اساس پردازندش دانلود کنید و برای انویدیا هم میتونی از سایت سافت گذر دانلود کنی
TechRadar
09-09-16, 21:16
میشه یکی پیشنهاد بدید.
قیمت پایین داشته باشه و کارایی ارائه بده که خیال رو از بابت داغ شدن لپ تاپ راحت کنه.
AMD>INTEL
09-09-16, 21:23
میشه یکی پیشنهاد بدید.
قیمت پایین داشته باشه و کارایی ارائه بده که خیال رو از بابت داغ شدن لپ تاپ راحت کنه.