PDA

مشاهده نسخه کامل : خرید لپ تاپ تا رنج 2300 کارهای گرافیکی

locki
07-09-16, 21:46
سلام.
دوستان من تایپیک های زیادی رو بررسی کردم اما به نتیجه جامعی نرسیدم چند مدل لپ تاپ به نظر خودم خوب اومدن اما باز نتونستم تصمیم گیری کنم برای کارم ببینم کدون بازدهی بهتر داره
مصرف برای کار های گرافیکی طراحی مانند فتوشاپ,illustrator,after effect هست.
چند مدلی که تو یه رنج رسیدم :
IdeaPad 500 - A (Only the registered members can see the link!/tab-techspecs/)

Pavilion 15-ab236ne (Only the registered members can see the link!/tab-techspecs/)

IdeaPad 310 - C (Only the registered members can see the link!/tab-techspecs/)

15-ay077nia (Only the registered members can see the link!/tab-techspecs/)

IdeaPad 510 - A (Only the registered members can see the link!/tab-techspecs/)

ممنون میشم راهنمایی کنید با کدوم بازدهی بهتری در رابطه با نوع کاربری خواهم رسید یا پیشنهاد دیگه ای توی این رنج
سپاس

AMD>INTEL
07-09-16, 21:52
این دستگاه با قیمت 2.390 انتخاب خوبیه
Aspire E5-574G-76MV

locki
07-09-16, 22:10
این دستگاه با قیمت 2.390 انتخاب خوبیه
Aspire E5-574G-76MV
ممنون از پیشنهاد شما.
یک سئوال این مدل با توجه به اینکه باطری اون جدا نمیشه و در استفاده از برنامه های گرافیکی مشکلی ایجاد نمیکنه در دراز مدت ؟

این دستگاه توی رنج پایین تر :
IdeaPad 510 - Aمی تونه مناسب باشه ؟
یا با کمی هزینه بیشتر همون Acer رو بگیرم بازدهی بهتری خواهد داشت ؟

AMD>INTEL
07-09-16, 22:20
این مدل LENOVO 510 هم خوبه .
IdeaPad 510 - A
صفحه اش هم IPS هست .

locki
07-09-16, 23:11
توي جمع بندي كلي كدوم بهتر هست براي مدت ٢-٣سال به نظرتون؟

AMD>INTEL
07-09-16, 23:13
توي جمع بندي كلي كدوم بهتر هست براي مدت ٢-٣سال به نظرتون؟

پردازنده ایسر قویتر هست و corei7 هست . صفحه lenovo ips هست .
من ایسر را ترجیح میدم .

locki
09-09-16, 20:24
سلام.
راستش خیلی بالا پایین کردم اخر روی همین دو گزینه موندم
لنوو برای صفحه نمایش IPS و گرافیک بهتر جهت کار من که طراحی هست فکر می کنم بهتر باشه البته نظر مساعد تری هست فعلا
فقط یک سئوال چون شما تعمیر کار قطعات هم هستید ممنون میشم راهنمایی کنید
الان مثلا لنوو بگیرم برای کارایی روزانه مثلا میانگین 10 ساعت ج میده (با توجه به اینکه باطریش جدا نمیشه ازش و 2 سلولی هست ) ؟ مشکلی ندارم توی دراز مدت ؟ (منظور این نیست 10 ساعتو زیر بار سنگین باشه مثلا کار های روزمره هم اضافه کنیم مثل وب گردی،فیلم و...)
و ایینکه از نظر کیفیت کدون بهترن ؟ لنوو یا ایسر تو این دو تا مدل با توجه به موضوع بالا
سپاس

AMD>INTEL
09-09-16, 20:29
سلام.
راستش خیلی بالا پایین کردم اخر روی همین دو گزینه موندم
لنوو برای صفحه نمایش IPS و گرافیک بهتر جهت کار من که طراحی هست
فقط یک سئوال چون شما تعمیر کار قطعات هم هستید ممنون میشم راهنمایی کنید
الان مثلا لنوو بگیرم برای کارایی روزانه مثلا میانگین 10 ساعت ج میده (با توجه به اینکه باطریش جدا نمیشه ازش ) ؟ مشکلی ندارم توی دراز مدت ؟ (منظور این نیست 10 ساعتو زیر بار سنگین باشه مثلا کار های روزمره هم اضافه کنیم مثل وب گردی،فیلم و...)
و ایینکه از نظر کیفیت کدون بهترن ؟ لنوو یا ایسر تو این دو تا مدل با توجه به موضوع بالا
سپاس

باتری ها حدود 80% لپتاپ ها داره داخلی میشه و هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه . اگر روند شارژ و دشارژ را رعایت کنید مشکلی ایجاد نمیکنه .
من RATE خرابی ایسر را کمتر میبینم .ایسر از نظر من برندی هست که تو ایران خیلی بهش کم لطفی شده .

locki
09-09-16, 20:55
خیلی ممنون.
خود من هم به ایسر اعتماد دارم و چند دستگاه توی شرکت هست که کاملا بی نقص چندین سال هست کار می کنند و با توجه به حرف شما اصلا شناخته شده نیست خوب توی ایران.

یه سئوال دیگه برای جمع بندی آخر اینکه باتری لنوو 510 دو سلولی هست آیا این هم مشکلی ایجاد نمی کنه ؟

از وقتی که برای پاسخ گویی میزارید سپاس گذارم.

AMD>INTEL
09-09-16, 20:58
خیلی ممنون.
خود من هم به ایسر اعتماد دارم و چند دستگاه توی شرکت هست که کاملا بی نقص چندین سال هست کار می کنند و با توجه به حرف شما اصلا شناخته شده نیست خوب توی ایران.

یه سئوال دیگه برای جمع بندی آخر اینکه باتری لنوو 510 دو سلولی هست آیا این هم مشکلی ایجاد نمی کنه ؟

از وقتی که برای پاسخ گویی میزارید سپاس گذارم.

خب دو سلولی مسلما میزان شارژدهی خیلی بالایی نخواهد داشت . مخصوصا اگر بخواهید نرم افزارهای سنگین کار کنید