ورود

مشاهده نسخه کامل : پایین نیومدن cpu از فرکانس حداکثر

nod33
07-09-16, 15:17
سلام

cpu 6600k رو خواستم اور کنم از UEFI یکی دو گزنیه تغییر دادم بعد پشیمون شدم تنظیمات رو هم از خودت UEFI میزارم روی default بعد ذخیره و ریست میکنم ولی بازه CPU روی فرکانس 3.9 کار میکنه اصلا پایین نمیاد

مادربورد : asus z170 a

15835

AMD>INTEL
07-09-16, 15:25
سلام

cpu 6600k رو خواستم اور کنم از UEFI یکی دو گزنیه تغییر دادم بعد پشیمون شدم تنظیمات رو هم از خودت UEFI میزارم روی default بعد ذخیره و ریست میکنم ولی بازه CPU روی فرکانس 3.9 کار میکنه اصلا پایین نمیاد

مادربورد : asus z170 a

15835

INTEL EIST را فعال کنید در بایوس

nod33
07-09-16, 15:55
INTEL EIST را فعال کنید در بایوس

این گزینه رو با دقت گشتم ولی پیدا نکردم ممکنه اسم دیگه ای داشته باشه ؟

و اینکه چرا default میزنم ولی باز فرکانس رو بالاترین حد خودش هست ؟

AMD>INTEL
07-09-16, 16:08
Intel SpeedStep® Technology
این گزینه در بایوس اسوس در قسمت
INTERNAL CPU POWER MANGMENT
هست و به اسم
INTEL SPEED STEP

nod33
07-09-16, 21:26
Intel SpeedStep® Technology
این گزینه در بایوس اسوس در قسمت
INTERNAL CPU POWER MANGMENT
هست و به اسم
INTEL SPEED STEP

عزیز این گزینه خودش auto بود الن گذاشتم رو enable ولی باز درست نشد

cmos رو کلیر کنم درست میشه ؟

باید اتصال کوتاه کنم ؟

AMD>INTEL
07-09-16, 21:29
عزیز این گزینه خودش auto بود الن گذاشتم رو enable ولی باز درست نشد

cmos رو کلیر کنم درست میشه ؟

باید اتصال کوتاه کنم ؟

CLEAR CMOS کنید از طریق جامپر .

nod33
07-09-16, 22:33
یه تستی که کردم الان دو هارد دارم روی هر دو هم ویندوز نسخه 64 بیتی pro نصبه اپدیت هاشون هم تا جایی که یادمه مشابه ولی این نسخه که روی هارد جدید نصب کردم و ازش بیشتر استفاده میکنم این مشکل رو داره multiplier اصلا از 39 کمتر نمیشه ولی الان که روی ویندوزی که روی هارد قدیمی نصب دارم تست میکنم به راحتی multiplier کم و زیاد میشه روی 8 میره که کمترین حد کاری 800 هست کلا خوب بالا پایین میشه ولی این ویندوز جدید اصلا از 39 تکون نمیخوره

و یه چیز دیگه اینکه مادربورد واسه دومین بار 4 بوق پشت سر هم زد که سرچ کردم واسه ساعت هست ظاهرا چندین دفعه میشه که ساعت توی ویندوز به هم میریزه اینا واسه چی اینطور میشه با اپدیت بایوس ممکنه درست بشه ؟

AMD>INTEL
07-09-16, 22:40
یه تستی که کردم الان دو هارد دارم روی هر دو هم ویندوز نسخه 64 بیتی pro نصبه اپدیت هاشون هم تا جایی که یادمه مشابه ولی این نسخه که روی هارد جدید نصب کردم و ازش بیشتر استفاده میکنم این مشکل رو داره multiplier اصلا از 39 کمتر نمیشه ولی الان که روی ویندوزی که روی هارد قدیمی نصب دارم تست میکنم به راحتی multiplier کم و زیاد میشه روی 8 میره که کمترین حد کاری 800 هست کلا خوب بالا پایین میشه ولی این ویندوز جدید اصلا از 39 تکون نمیخوره

و یه چیز دیگه اینکه مادربورد واسه دومین بار 4 بوق پشت سر هم زد که سرچ کردم واسه ساعت هست ظاهرا چندین دفعه میشه که ساعت توی ویندوز به هم میریزه اینا واسه چی اینطور میشه با اپدیت بایوس ممکنه درست بشه ؟

درباره سوال اول مطمئنی تو ویندوز برنامه اورکلاک اسوس را نصب نکردی ؟
سوال دوم ساعت عموما به خاطر باتریه . اپدیت بایوس هم مشکلی نداره برای این پلتفرم اتفاقا پیشنهاد میکنم بایوس را اپدیت کنید

nod33
07-09-16, 22:48
درباره سوال اول مطمئنی تو ویندوز برنامه اورکلاک اسوس را نصب نکردی ؟
سوال دوم ساعت عموما به خاطر باتریه . اپدیت بایوس هم مشکلی نداره برای این پلتفرم اتفاقا پیشنهاد میکنم بایوس را اپدیت کنید

روی هارد جدید که مشکل دارم دیشب نصب کردم برنامه AISuite3 ولی چون دیدم CPU درست کار نمیده همون موقع پاکش کردم ولی روی هارد قبلی که مشکلی نداره الان برنامه AISuite3 نصبه .

AMD>INTEL
07-09-16, 22:54
روی هارد جدید که مشکل دارم دیشب نصب کردم برنامه AISuite3 ولی چون دیدم CPU درست کار نمیده همون موقع پاکش کردم ولی روی هارد قبلی که مشکلی نداره الان برنامه AISuite3 نصبه .

ai suite را مجدد نصب کن ببین درست میشه .

nod33
08-09-16, 14:44
ai suite را مجدد نصب کن ببین درست میشه .

سلام

مجدد نصب کردم درست نشد با برنامه Revo Uninstaller Pro کامل از رجیستری هم پاکش کردم فایده نداشت .

فقط اینکه cl cmos که با جامپر انجام دادم الان multiplier تا 35 کم میشه و فرکانس به 3.5گیگاهرتز میرسه ولی کمتر نمیشه در صورتی که باید تا 800 کم بشه ولی نمیشه تنها تفوتی که کرده قبلا 3.9 گیگا ثابت میموند