با سلام میدونم اصلا این تاپیک ربطی به این انجمن نداره ولی ممنون میشم حذف نکنید بهم کمک کنید
چند تا فیلم کابو ای میشه بهم معرفی کنید. اسب تفنگ چکمه میپشون منظورمه امیدوارم منظورم متوجه شده باشید و بهم چندتا از این نوع فیلم ها بهم معرفی کنید
Only the registered members can see the link
اینم عکس تا منظورم متوجه بشین
SenatorPC
03-09-16, 13:51
خوب بد زشت
salpc
03-09-16, 14:02
ظهر شانگهای 1 و 2
علی حسنی
03-09-16, 18:11
بهترین فیلم های این حوزه در طول تاریخ عبارتند از فیلم های زیر :
اسب آهنین. «جان فورد» 1924-
دلیجان. «جان فورد» 1939-
اهل غرب. «ویلیام وایلر» 1940-
دوئل در آفتاب. «كینگ ویدور» 1946-
كلمنتاین عزیزم. «جان فورد» 1946-
رود سرخ. «هاوارد هاكس» 1947-
تیر شكسته. «دلمر دیوز» 1950-
وینچستر73. «آنتونی مان» 1950-
ماجرای نیمروز. «فردزینه مان» 1952-
شین. «جورج استیونس» 1953-
جانی گیتار «نیكلاس ری» 1954-
جویندگان. «جان فورد» 1956
ریوبراوو. «هاوارد هاكس» 1959-
آخرین غروب. «رابرت آلدریچ» 1961-
به خاطر یك مشت دلار1964- به خاطر چند دلار بیشتر 1965- خوب بد زشت 1966 - سه گانه «سرجولئونه»
روزی روزگاری در غرب. «سرجولئونه» 1968-
بوچ كسیدی و ساندس كید. «جرج روی هیل» - 1969
این گروه خشن. «سام پكین پا» 1969-
تیرانداز. «دان سیگل» 1976-
با گرگها میرقصد. «كوین كاستنر» 1990-
نابخشوده. «كلینت ایست وود» 1993-
مرد مرده. «جیم جارموش» 1996-
فیلم های جدید تر :
Slow West 2015
Van Helsing 2004
Prey for Death 2015
0reza666
04-09-16, 19:25
ممنون از تمام دوستان عالی بود.
بازم اگه این مدل فیلمی که گفتم اگه هست لطفا همینجا بهم معرفی کنید
AMD>INTEL
04-09-16, 19:37
به هیچ عنوان لینک دانلود فیلم قرار ندید .
با تشکر
0reza666
29-09-16, 17:51
خیلی ممنون از دوستان که کمک کردن. لیست بالا عالی بود.
یه سوال دیگه دارم.
میشه اسم فیلم های تسرناک که دیدین یا میشناسین همینجا بهم بگین چون میخوام اگه اون فیلم هارو ندیدم برم دانلود کنم. همنطور که قوانین میگه فقط اسم فیلم هارو بگین لینک دانلود نذارین.
من خودم کلی فیلم دیدم که اسم نمیبرم میخوام شماها بگین قدیمی جدید برام فرق نداره فقط خیلی خیلی ترسناک باشه.
javaheri69
29-09-16, 18:24
یه سوال دیگه دارم.
میشه اسم فیلم های تسرناک که دیدین یا میشناسین همینجا بهم بگین چون میخوام اگه اون فیلم هارو ندیدم برم دانلود کنم. همنطور که قوانین میگه فقط اسم فیلم هارو بگین لینک دانلود نذارین.
من خودم کلی فیلم دیدم که اسم نمیبرم میخوام شماها بگین قدیمی جدید برام فرق نداره فقط خیلی خیلی ترسناک باشه.
لطف کن بو تو سایت های فیلم دنبال این جور چیزا باش..ن ت وووووووووووو انجمن شهر سخت افزار..و ا ق ع ا ک ه
0reza666
29-09-16, 18:25
لطف کن بو تو سایت های فیلم دنبال این جور چیزا باش..ن ت وووووووووووو انجمن شهر سخت افزار..و ا ق ع ا ک ه
شما صاحب این انجمن هستید؟
ای بابا به شما چه اخه. عقده جلو توجه بودن داری یا عقده مدیریت دختر. درست بحرف تا درست جواب بگیری اوکی.
وقتی AMD>INTEL (Only the registered members can see the link) مشکلی نمیبینه تو چرا بحرف میای اه. ایشون بالا نوشتن فقط لینک دانلود فیلم نذاریم بقیه موارد مشکلی نداره.
AMD>INTEL
29-09-16, 18:48
غیر از لینک فیلم و دانلود فیلم که خلاف قوانین هست . ما بقی موارد مشکلی نداره و جایزه
TechRadar
29-09-16, 21:41
یه سوال دیگه دارم.
conjuring 1.
علی حسنی
29-09-16, 22:02
فیلم های این حوزه (240 مورد) :
16076
ولی دوست گرامی باید بدونیم این فیلمها در بلند مدت تاثیرات بسیار منفی بر روی روان و شخصیت انسان می ذارن و مشکلاتی از قبیل :
اضطراب و دلهره ، تشویش ذهن ،بی خوابی و بد خوابی ، پرخاشگری و بداخلاقی و ... نتیجه دیدن این فیلمهاست .
0reza666
29-09-16, 22:55
عکس خیلی بی کیفیته. ممنون میشم عین لیست بالا که در صفحه اول قرار داره انطوری اسم فیلم های ترسناک بنویسی بزاری.
علی حسنی
30-09-16, 18:21
عکس خیلی بی کیفیته. ممنون میشم عین لیست بالا که در صفحه اول قرار داره انطوری اسم فیلم های ترسناک بنویسی بزاری.
این هم اسمها :
16079
SajjadKhati
12-10-16, 23:11
سلام
بچه ها منم فیلم میخوام در سبک هواپیمای جنگنده ی ایرانی باشه مثل فیلم "حمله به H3" و "خلبان" یا انیمیشن در این سبک مثل "نبرد خلیج فارس 1"
در این سبک فیلم ، کسی میدونه؟
اگه جنگنده های ایرانی کسی نمیشناسه ، فیلم جنگنده های خارجی (تا حالا ندیدم و نمونه ی خاصی نمیدونم) هم معرفی کنه ممنون میشم
در مرحله ی بعد هم فیلم های ارزشی (جنگی یا درس گرفتی یا کلا جذاب) و یا تاریخی مثل سبک فیلم های "چ" و "فرشتگان قصاب" و "گلوگاه شیطان" و "قلاده های طلا" و "یورش" و "مزار شریف" و "ملک سلیمان" و ...
علی حسنی
13-10-16, 21:39
فیلم های ژانر دفاع مقدس :
16173
SajjadKhati
13-10-16, 22:22
فیلم های ژانر دفاع مقدس :
16173
سلام
ممنون دوست عزیز
ژانر دفاع مقدس ، بصورت لیستی رو میدونم
سطح بندی چند فیلم برتر رو میخواستم اولا فیلم خوب با هواپیماهای جنگنده (فیلم ایرانی) باشه و اگه نبود ، فیلم خارجی (هواپیماهای جنگنده)
در وهله ی دوم هم هر چند از ژانرهای دفاع مقدس خیلی خوشم میاد ولی چون فیلم های خیلی خوب اش زیادن ، وقت دیدن ندارم . بیشتر فیلم پرمغز (چه ژانر دفاع مقدس یا ژانر تاریخی و ...) میخوام که یا تجربه ی تاریخی یا درک چیزی کنیم . مثل همه ی فیلم هایی که نام بردم . یا حوادث تاریخی مهم توشون بود یا ماهیت ترور در منطقه و ... رو مشخص میکرد و باعث افزایش بصیرت آدم میشد و یا دفاع مقدس بود
ممنون
0reza666
30-10-16, 21:36
دوستان من دنبال یه فیلمی میگردم که خیلی سال پیش دیدم. لطفا مسخره نکنید اسم فیلم یادم رفته. اینم بگم تو تلوزیون ایران پخش کرد دیدما.واقعا احتیاجش دارم کمکم کنید.
فیلم خارجی بود و یه ماشین گنده که کامیون بود دنبال یه ماشین کوچیک که اونم مثلا میگیم این موردو که شبی پیکان بود اقا این پیکانه حی صفر میکرد و اون کامیون حی دنبالش میکرد و میزد به پشتش اون پیکان تو دره بیابون میرفت اونم دنبالش تو مسافر خونه میرفت غذا بخوره رارنده پیکانه اون کامیونه هم همینطور ولی چون قیافه مرده نمیدید تو ماشین اون نمیشناخت تو مسافر خونه و بین اون همه ادم. تو را وای میستاد دنده عقب بره رارنده کامیون ببینه که چرا داره اذیتش میکونه ولی اونم دنده عقب میرفت. این مورد بگم کامیون بزرگ بود و دو اکسوز داشت اونم بالای کامیون نه عقب. ممنون میشم اگه کسی میدونی این بهم بگه که اسم فیلم چی بوده. فیلم انجوری که بنظر میرسیه خیلی قدیمی بودا...
M3RS4D 50062
31-10-16, 01:53
دوستان من دنبال یه فیلمی میگردم که خیلی سال پیش دیدم. لطفا مسخره نکنید اسم فیلم یادم رفته. اینم بگم تو تلوزیون ایران پخش کرد دیدما.واقعا احتیاجش دارم کمکم کنید.
فیلم خارجی بود و یه ماشین گنده که کامیون بود دنبال یه ماشین کوچیک که اونم مثلا میگیم این موردو که شبی پیکان بود اقا این پیکانه حی صفر میکرد و اون کامیون حی دنبالش میکرد و میزد به پشتش اون پیکان تو دره بیابون میرفت اونم دنبالش تو مسافر خونه میرفت غذا بخوره رارنده پیکانه اون کامیونه هم همینطور ولی چون قیافه مرده نمیدید تو ماشین اون نمیشناخت تو مسافر خونه و بین اون همه ادم. تو را وای میستاد دنده عقب بره رارنده کامیون ببینه که چرا داره اذیتش میکونه ولی اونم دنده عقب میرفت. این مورد بگم کامیون بزرگ بود و دو اکسوز داشت اونم بالای کامیون نه عقب. ممنون میشم اگه کسی میدونی این بهم بگه که اسم فیلم چی بوده. فیلم انجوری که بنظر میرسیه خیلی قدیمی بودا...
ببینید این فیلم نیست؟
Joyride - Spritztour (2001) - IMDb (Only the registered members can see the link)
Nima061
31-10-16, 04:02
سلام اسم این فیلم Duel 1971 هست
0reza666
22-11-16, 13:56
.
.
سلام ممنون درست بود و دانلود کردم.
این عکس ببین
جزیات زیاد یادم نیس چون تو بچگی دیدم فقط خیلی خنده دار بود و دقیق همین عکس گذاشتما زنه میگم تو فیلم بازی کرد و شوهرش میخواست یه زن لاغر بگیره و کل ماجرا خنده دار تو فیلمه. جزیات زیاد یادم نیس ولی اگه میتونی اسم این فیلم برام پیدا کن لطفا
AMD>INTEL
22-11-16, 14:09
بازیگرش ادی مورفیه و فیلمش هم احتمالا Norbit
0reza666
23-11-16, 09:33
بله فکر کنم درست میگی از عکس که رو فیلمه Norbit مسخره میاد و خنده دار معلومه بزودی دانلود میکنم.
کسی میتونه زیر نویس فیلم مورچه های ادم خوار که این فیلمم چند سال پیش از صدا سیما پخش شده برام پیدا کنه بزاره برای دانلود Killer Ants 1998 هر چقدر گشتم تو گوگل هیچ...
0reza666
26-11-16, 08:19
کسی نیس پیام بالارو جواب بده
AMD>INTEL
26-11-16, 09:33
بله فکر کنم درست میگی از عکس که رو فیلمه Norbit مسخره میاد و خنده دار معلومه بزودی دانلود میکنم.
کسی میتونه زیر نویس فیلم مورچه های ادم خوار که این فیلمم چند سال پیش از صدا سیما پخش شده برام پیدا کنه بزاره برای دانلود Killer Ants 1998 هر چقدر گشتم تو گوگل هیچ...
Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! آپلودبوی,آپلود بوی (Only the registered members can see the link)
0reza666
26-11-16, 14:17
فکر کنم پیام من بالا درست نخوندین. من لینک دانلود خود فیلم نخواستما زیرنویسش خواستم:1. (29): چون هر چی تو گوگل گشتم نشد پیدا کنم زیر نویس این فیلمو. ولی تشکر لینک دانلود این فیلم گذاشتی:great:
AMD>INTEL
26-11-16, 14:25
زیر نویس فارسی برای این فیلم نیومده .:1. (35):
0reza666
27-11-16, 16:35
اهان یاشه.
یه سوال دیگه.
میدونم که گذاشتن لینک سایت های دیگه ممنوعه خوب من فیلم هلیکوپتر پلیس از یه سایتی پیدا کردم ولی فقط 15 قسمت هست ایا واقعا همه جا همینقدره یا من فقط در اون سایت پیدا کردم اینطوریه و جاهای دیگه بیشتر هست. منکه گوگل دیگه زیر رو کردم...
0reza666
11-03-17, 09:52
من دنبال یه فیلم قدیمی خارجی میگردم زیادم قدیمی نیست ولی دقیق اسمش یادم نیس
تا جای که یادمه انگار رو دی وی دی نوشته بود چون انگلیسی بود زیاد نتونستم بخونم نوشته بود جنجال در شهر ... (نقطعه یادم رفته چه شهری نوشته بود) در کل شاید همین یه تیکه جنجالم اشتباه خونده باشم چون انگلیسیم ضعیفه
اما فیلم ترسناکه و 3 تا پسر جون میرن مسافرت همش دردسر درست میکنن یکیشون در یه مکانی یه گرگ نما گاز میگیره و همش توهم میبینه تو خواب و کم کم این پسره گرگ میشه البته یه رفیش میمیره بخاطر همین گرگ بودن این حرفا فیلم هم خننده داره (یعنی هم ترسناکه هم خننده دار) چون مرده ها به دروغ زنده میشن تو خیابونا راه میرن با این پسره که تو خواب رویا میبینه بعد با یه دختره هم علاقه مند میشه بهش. انگار بعدا در برج ایفل چیه ازدواج میکنن چون کولا 3 نفر بودن و یکی از رفیقاش از دست داد و موندن 2 تا اون براش حلقه میاره یهو از دسش سر میخوره از برج ایفل فکر کنم زن شوهر میپرن حلقه میگیرن و همدیگرو بقل میکنن حالا چرا نمیفتن پایین چون با تناب پای مرده بسته هست البته پای زنه هم بسه هست ولی ان سر تناب جای وصل نیس و اون رفیقی که حلقه انداخت بالای برج سعی میکنه تناب دختره بگیره که فکر میکرد میفته میمیره نمیدونه که شوهرش اون بغل کرده البته تنابم نتونست بگیره. زیاد یادم نیس ولی خیلی دنبال این فیلمم فیلم هم 8 سال پیش دیدم. زبان اصلی و یه کچلو داخل فیلم ... هست بقیه موارد خانوادگی بود ممنون میشم اگه کسی واقعا این فیلم دیده اسمش بهم بگه. بازم چیزی یادم امد همینجا ویرایش میکنم واقعا دنبال این فیلمم.
راستی یه چیزی یادم امد انگار برج ایفل نبود چون اون برج یه دست داشت بالای دستش مشعل بود و اونجا میخواست عقد کنن خودشون حالا چه برجی هست اسمش نمیدونم. اینم عکسش
.
0reza666
26-03-17, 22:12
سوال بالارو کسی جواب ندادا.
یه سوال دیگه...
این جوکر کیه؟ در چه فیلمی بازی کرده
کسی میدونه بهم بگه. میگن فیلم خوبی هست و یکم قدیمی. اسم فیلم چیه؟
Nima061
26-03-17, 22:18
4. The Dark Knight (2008)8.9
هیث لِجِر
mojtabapes
27-03-17, 17:07
سوال بالارو کسی جواب ندادا.
یه سوال دیگه...
این جوکر کیه؟ در چه فیلمی بازی کرده
کسی میدونه بهم بگه. میگن فیلم خوبی هست و یکم قدیمی. اسم فیلم چیه؟
The Dark Knight 2008 سه گانه بتمن رو ببین قشنگه
mojtabapes
27-03-17, 17:13
با سلام میدونم اصلا این تاپیک ربطی به این انجمن نداره ولی ممنون میشم حذف نکنید بهم کمک کنید
چند تا فیلم کابو ای میشه بهم معرفی کنید. اسب تفنگ چکمه میپشون منظورمه امیدوارم منظورم متوجه شده باشید و بهم چندتا از این نوع فیلم ها بهم معرفی کنید
اینم عکس تا منظورم متوجه بشین اسمشونو فارسی مینویسم شما راحت تونت سرچ کن همشونم دوبلست و فوق العادست1-جانگوی رهاشده(با بازی زیبای لئوناردو دیکاپریو)2-هشت نفرت انگیز3-هفت دلاور
- - - Updated - - -
اینم عکس تا منظورم متوجه بشین اسمشونو فارسی مینویسم شما راحت تونت سرچ کن همشونم دوبلست و فوق العادست1-جانگوی رهاشده(با بازی زیبای لئوناردو دیکاپریو)2-هشت نفرت انگیز3-هفت دلاور
0reza666
31-07-17, 10:40
من دنبال یه فیلم قدیمی خارجی میگردم زیادم قدیمی نیست ولی دقیق اسمش یادم نیس
تا جای که یادمه انگار رو دی وی دی نوشته بود چون انگلیسی بود زیاد نتونستم بخونم نوشته بود جنجال در شهر ... (نقطعه یادم رفته چه شهری نوشته بود) در کل شاید همین یه تیکه جنجالم اشتباه خونده باشم چون انگلیسیم ضعیفه
اما فیلم ترسناکه و 3 تا پسر جون میرن مسافرت همش دردسر درست میکنن یکیشون در یه مکانی یه گرگ نما گاز میگیره و همش توهم میبینه تو خواب و کم کم این پسره گرگ میشه البته یه رفیش میمیره بخاطر همین گرگ بودن این حرفا فیلم هم خننده داره (یعنی هم ترسناکه هم خننده دار) چون مرده ها به دروغ زنده میشن تو خیابونا راه میرن با این پسره که تو خواب رویا میبینه بعد با یه دختره هم علاقه مند میشه بهش. انگار بعدا در برج ایفل چیه ازدواج میکنن چون کولا 3 نفر بودن و یکی از رفیقاش از دست داد و موندن 2 تا اون براش حلقه میاره یهو از دسش سر میخوره از برج ایفل فکر کنم زن شوهر میپرن حلقه میگیرن و همدیگرو بقل میکنن حالا چرا نمیفتن پایین چون با تناب پای مرده بسته هست البته پای زنه هم بسه هست ولی ان سر تناب جای وصل نیس و اون رفیقی که حلقه انداخت بالای برج سعی میکنه تناب دختره بگیره که فکر میکرد میفته میمیره نمیدونه که شوهرش اون بغل کرده البته تنابم نتونست بگیره. زیاد یادم نیس ولی خیلی دنبال این فیلمم فیلم هم 8 سال پیش دیدم. زبان اصلی و یه کچلو داخل فیلم ... هست بقیه موارد خانوادگی بود ممنون میشم اگه کسی واقعا این فیلم دیده اسمش بهم بگه. بازم چیزی یادم امد همینجا ویرایش میکنم واقعا دنبال این فیلمم.
راستی یه چیزی یادم امد انگار برج ایفل نبود چون اون برج یه دست داشت بالای دستش مشعل بود و اونجا میخواست عقد کنن خودشون حالا چه برجی هست اسمش نمیدونم. اینم عکسش
.
این پیام در صفحه قبل من نوشتم. کسی این فیلم که من توضیح دادم ندیده تا اسمش بهم بگه؟ شاید بلخره یکی دیده باشه بخاطر همین دوباره پیام میدم در این تاپیک:1. (31):