سلام رام گوشی من 4.1.1 با بیلد 197 --گوشی هواوی ---Y300-0100-V100R001C00B197
1-آیا می تونم بلیدهای بالای197 رو نصب کنم /مشکلی پیش نمیاد/ یا باید همون بلید خودشو نصب کنم؟
2-این کار نیاز به نرم افزار کامپیوتری داره اگه بله اسم برنامه چی هست ؟
3-آیا میشه قبل از نصب رام بکاپ از رام قبلی گرفت چطور؟
4-مراحل دقیق عملیات نصب رو بگید؟
5- لطفا رام رسمی و فارسی اونو و یا رام تست شده و بدون نقض و فارسی رو لینک کنید ؟
لطفا بعداز پاسخ به سوالات بالا نظر خودتونو در باره تعویض رام /معایب تعویض و مزایا اون بگید ممنون
علت های گوشی :خاالی شدن باتری در هنگام اتصال به نت به سرعت /صدا ندادن بخش آغازین روشن شدن گوشی یا همون welcome/ باسخ دادن به تماس و رفتن صدا مخاطب برای لحظه ای روی بلندگو و بازگشت به حالت اولیه برخی از معایب رام فعلی
تک تک سوالها و پاسخ بدید
VAhid_El
03-09-16, 16:02
سلام.
1- بله نمیتونید. فقط و فقط همین مدل و با همین بیلد باید نصب بشه چون در غیر این صورت ممکنه گوشیتون بعضی قسمت هاش کار نکنه و یا حتی دچار مشکل سخت افزاری هم بشه.
2- بله نیاز به نرم افزاری به نام SP Flash Tools داره که میتونید از این لینک دانلود و نصب کنید. (Only the registered members can see the link) رام رسمی گوشی خودتون رو هم میتونید از این لینک دانلود کنید. (Only the registered members can see the link 9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-y300-0100-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%DB%B4%D9%AB/)
3- بله میشه این کارو کرد که از طریق ریکاوری خود گوشی و یا ریکاوری های کاستوم به راحتی امکان پذیره و تو منوی ریکاوری باید به قسمت Backup and Restore برید.
4- یکی از بهترین راهنماهای نصب که بسیار دقیق هم توضیح داده رو تو این سایت (Only the registered members can see the link)میتونید ببیند دوست عزیز.
5- تو مورد 2 براتون لینکشو گذاشتم با توجه به نسخه بیلد گوشیتون همون رو دانلود کنید.
تعویض رام در صورتی که توی نسخه فعلیتون دچار مشکلات یانحل باشید توصیه میشه. بیشتر مشکلات رو بدون تعویض رام میشه رفع کرد ولی کمی دقت و وقت گذاشتن میخواد. اما اگر یه مشکلی با روشهای عادی حل نشد بهتون بکاپ گیری از اطلاعات و بعدش هم ریست فکتوری رو پیشنهاد میکنم. در صورتی که بازم مشکل حل نشد برید سراغ نصب رام.
برای مشکلات شما اول ریست فکتوری و اگه جواب نداد تعویض رام رو پیشنهاد میکنم که البته فکر میکنم 90 درصد احتمال باشه که با ریست فکتوری مشکلاتتون رفع نشه. ولی همیشه این روش رو در ابتدای کار تست کنیم بهتره. تعویض رام و بعدش تنظیماتش کمی سخته و البته تخصصی که نیاز به دقت بالایی داره.
موفق باشید :11()::1. (35):
Al!R3ZA
03-09-16, 17:23
جسارتن و با اجازه مدیر عزیز،
در مورد سوال 1 و در حالت کلی میشه بیلد های بالاتر رو هم نصب کرد و اکثر مواقع هم پیشنهاد میشه که اینکارو کنید
دلیل ارائه بیلدهای بالاتر رفع مشکلات قبلی هست که در changelog های منتشر شده تغییرات و بهبودها ذکر میشه
در مورد کیس شما تنها مسئله تغییر منطقه ست که برای مثال دیگه منو فارسی نخواهید داشت
پ.ن: برای تغییر رام های هووای به دو مسئله کاست (منطقه) و بیلد باید توجه کنید یعنی Y300-0100 V100R001C00B209
که برای شما کاست یکی هست و امکان تغییر به منطقه اروپا بدون مشکل وجود داره و بیلد تون 209 میشه ، تنها همون مسئله نداشتن منو فارسیه
در رابطه با فلش زدن هم ، مدل گوشی شما به صورت مموری کارت فلش میشه به این صورت که فایل رو دانلود کردید یه پوشه بنام dload درون رم (ترجیحن 8 گیگ و کلاس 10) بسازید
و فایل فلش UPDATE.APP رو درونش بریزید ، گوشی رو خاموش کنید رم رو داخل گوشی بزارید ولووم های + و - رو نگه دارید و دکمه پاور رو بزنید وقتی که دیدید عملیات فلش
در حال انجام روی گوشی تون هست دکمه هارو رها کنید
Only the registered members can see the link
VAhid_El
03-09-16, 20:36
جسارتن و با اجازه مدیر عزیز،
در مورد سوال 1 و در حالت کلی میشه بیلد های بالاتر رو هم نصب کرد و اکثر مواقع هم پیشنهاد میشه که اینکارو کنید
دلیل ارائه بیلدهای بالاتر رفع مشکلات قبلی هست که در changelog های منتشر شده تغییرات و بهبودها ذکر میشه
در مورد کیس شما تنها مسئله تغییر منطقه ست که برای مثال دیگه منو فارسی نخواهید داشت
پ.ن: برای تغییر رام های هووای به دو مسئله کاست (منطقه) و بیلد باید توجه کنید یعنی Y300-0100 V100R001C00B209
که برای شما کاست یکی هست و امکان تغییر به منطقه اروپا بدون مشکل وجود داره و بیلد تون 209 میشه ، تنها همون مسئله نداشتن منو فارسیه
در رابطه با فلش زدن هم ، مدل گوشی شما به صورت مموری کارت فلش میشه به این صورت که فایل رو دانلود کردید یه پوشه بنام dload درون رم (ترجیحن 8 گیگ و کلاس 10) بسازید
و فایل فلش UPDATE.APP رو درونش بریزید ، گوشی رو خاموش کنید رم رو داخل گوشی بزارید ولووم های + و - رو نگه دارید و دکمه پاور رو بزنید وقتی که دیدید عملیات فلش
در حال انجام روی گوشی تون هست دکمه هارو رها کنید
ممنون علیرضای عزیز
بله حرف شما درسته.
منتهای مراتب من حالت عالی رو میگم. یعنی کسی که میخواد رامش رو عوض کنه من بهش پیشنهاد میکنم که رام های با همون کانفیگ و سطح قبلی رو داشته باشه و بعدش بروزرسانی هایی که میاد (البته اگه بیاد) رو از طریق خود گوشی انجام بده. در ضمن با توجه به نوع اطلاعاتی که افراد میخوان باید پاسخ سوال داده بشه و اگه قرار باشه من راهنمایی کنم که طرف باز به مشکل بعد از اون بر بخوره که بدتره (منظور از مشکل بحث زبان و رادیو هست)
اما در کل با حرفات موافقم داداش. :wink:
nimant
03-09-16, 23:18
لینک دانلود رام رو دادید لینک دانلود نداشت
3- بله میشه این کارو کرد که از طریق ریکاوری خود گوشی و یا ریکاوری های کاستوم به راحتی امکان پذیره و تو منوی ریکاوری باید به قسمت Backup and Restore برید.
(ریکاوری گوشی من بکاپ و ریستور نداره یه ربکاپ و ریستور داره اونم واسه برنامه ها هست یه ریکاوری کاستو م هم دانلود کردم گفت باید روت باشه ضمنا Emotion Ul 1.0 هست این چیه ؟ لینک ریکاوری کاستوم رو بزارید //
4- یکی از بهترین راهنماهای نصب که بسیار دقیق هم توضیح داده رو تو این سایت (Only the registered members can see the link)میتونید ببیند دوست عزیز.
اگه میشه نصب رام یا بروز رسانی اون رو از داخل گوشی بگید آیا همین رام 197 خودشو بخوام نصب کنم باید بروز رسانی کنم یا نه
تعویض رام در صورتی که توی نسخه فعلیتون دچار مشکلات یانحل باشید توصیه میشه. بیشتر مشکلات رو بدون تعویض رام میشه رفع کرد ولی کمی دقت و وقت گذاشتن میخواد. اما اگر یه مشکلی با روشهای عادی حل نشد بهتون بکاپ گیری از اطلاعات و بعدش هم ریست فکتوری رو پیشنهاد میکنم. در صورتی که بازم مشکل حل نشد برید سراغ نصب رام.
از داخل گوشی چند بار ریست کردم مشکلات حل نشد // روش دیگه ای هست بگید
ریست فکتوری Factory reset فرقش با وایپ پارتیشن Wipe Partition چی هست مراحل رو بهتر توضیح بدید
VAhid_El
04-09-16, 20:42
لینک دانلود رام رو دادید لینک دانلود نداشت
(ریکاوری گوشی من بکاپ و ریستور نداره یه ربکاپ و ریستور داره اونم واسه برنامه ها هست یه ریکاوری کاستو م هم دانلود کردم گفت باید روت باشه ضمنا Emotion Ul 1.0 هست این چیه ؟ لینک ریکاوری کاستوم رو بزارید //
اگه میشه نصب رام یا بروز رسانی اون رو از داخل گوشی بگید آیا همین رام 197 خودشو بخوام نصب کنم باید بروز رسانی کنم یا نه
از داخل گوشی چند بار ریست کردم مشکلات حل نشد // روش دیگه ای هست بگید
ریست فکتوری Factory reset فرقش با وایپ پارتیشن Wipe Partition چی هست مراحل رو بهتر توضیح بدید
- لینک دانلود مشکلی نداره دوست من فقط مبلغ 1500 تومن هزینه ناقابلشو باید پرداخت کنید:1. (35):
- ببینید برای نصب ریکاوری هم میشه گوشی روت باشه و هم میشه نباشه. اگه روت باشه میشه با استفاده از نرم افزار TWRP Manager این کار رو کرد و اگه نباشه هم میتونید با استفاده از منوی FastBoot این کارو بکنید که کمی تخصصی میشه و به شما پیشنهاد نمیکنم خودتون انجام بدید. به هر حال برای هر دو روش در این لینک (Only the registered members can see the link)توضیحات کاملی با روش اجرا اومده.
در ضمن Emotion UI 1.0 هم نسخه رابط کاربری گوشی شماست. شرکت ها برای تغییر حالت نمایش و همچنین اضافه کردن امکانات پایه به نسخه خام اندروید میاند و یه لانچر روی گوشی هاشون تولید میکنند که واسه شرکت هواوی اسم این رابط کاربری Emotion هست و نسخه ش واسه شما 1.0.
- از داخل خود گوشی که شما نمیتونید فایل رام رو نصب کنید دوست من. اگه واقعاً میخواید خودتون رام رو نصب کنید همون لینک رو با دقت بخونید میتونید این کارو بکنید و مشکلی نیست. وقتی بخواید رام 197 رو نصب کنید دیگه مشکلی نیست که. فایل مربوطه رو دانلود کنید و به راهنمای نصبش دقت کنید و با کامپیوتر این کارو بکنید. این دیگه اسمش بروزرسانی نمیشه و شما دارید همون رام قبلی رو دوباره میریزید تا مشکلاتتون رفع بشه.
- برای شما همین بهتره که دوباره و با کامپیوتر رام نصب کنید. شاید اینطوری مشکلتون رفع بشه.
- حالت وایپ پارتیشن کل اون فضای حافظه رو پاک میکنه و اگه رامی نصب کرده باشید به کل اونم پاک میشه ولی حالت ریست فکتوری wipe data / factory reset فقط اطلاعاتی که بعد نصب رام تغییر کردند رو از بین میبره و رامتون سر جاش میمونه و همه چیز برمگیرده به حالت اولیه.
متشکرم :1. (23)::11():
nimant
04-09-16, 22:43
متشکرم Only the registered members can see the link
یه لینک دانلود رایگان اگر میشناسید از یه جای مطمئن برام بزارید
مال من پردازنده دو هسته ای هست یه جای رام رو با پردازنده 4 هسته ای زده بود با همین بیلد //
- ببینید برای نصب ریکاوری هم میشه گوشی روت باشه و هم میشه نباشه. اگه روت باشه میشه با استفاده از نرم افزار TWRP Manager این کار رو کرد و اگه نباشه هم میتونید با استفاده از منوی FastBoot این کارو بکنید که کمی تخصصی میشه و به شما پیشنهاد نمیکنم خودتون انجام بدید. به هر حال برای هر دو روش در این لینک (Only the registered members can see the link)توضیحات کاملی با روش اجرا اومده.
من این از طریق کلید پاور + ولوم بالا وارد اون فضا شدم اما اونجا بکاپ و ریستور نبود /نداره/
- حالت وایپ پارتیشن کل اون فضای حافظه رو پاک میکنه و اگه رامی نصب کرده باشید به کل اونم پاک میشه ولی حالت ریست فکتوری wipe data / factory reset فقط اطلاعاتی که بعد نصب رام تغییر کردند رو از بین میبره و رامتون سر جاش میمونه و همه چیز برمگیرده به حالت اولیه.
من ریست فکتوری هم کردم و لی درست نشد مشکلا ت برسر رام هست
--برای نصب رام نیاز هست که و ایپ پارتیشن کنم؟؟ اگر توضیح بدید ممنون
nimant
09-09-16, 00:10
چند تا رام متناسب با بیلد رو دانلود کردم اما وقتی بروز رسانی میکردم هچ تغییری رو ندیدم چکار کنم رام قبلی پاک بشه و جدیده رو از توی مموری نصب کنم
ضمنا برنامه ای به من یا از طریق گوشی یا سیستم برای بکاپ گیری رام فعلی ندادید //اونم بدید
سوالات بالا رو هم جواب بدید
nimant
09-09-16, 23:50
کسی نیست
هر کسی میتونه پاسخ بده
Al!R3ZA
10-09-16, 00:08
برای حذف رام فعلی دوتا راه دارین کاستوم ریکاوری نصب کنید و رام رو حذف کنید
یا از طریق برنامه فلش تولز گوشی رو فرمت کنید که تو این مرحله هم سریال گوشیتون میپره (البته باید برای گوشی تون روش فلش با فلش تولز پیش فرض از طرف کمپانی میسر شده باشه)
برای فلش گوشی هم کافیه خاموش کنید درحالی که دوتا ولووم + و - رو گرفتین پاور رو اونقد نگه دارین که گوشی خودکار به حالت بروزرسانی بره و فلش بشه
اگه فلش میکنید یا فکتوری میزنید اما بعد از بالا اومدن گوشی تون هیچ اتفاقی نیافتاده مثلا پترن و پسورد یا برنامه ها اس ام اس ها حذف نشده به این معنیه
که هارد گوشی تون خرابه و نیاز به تعویض داره
nimant
10-09-16, 23:25
برای حذف رام فعلی دوتا راه دارین کاستوم ریکاوری نصب کنید و رام رو حذف کنید
یا از طریق برنامه فلش تولز گوشی رو فرمت کنید که تو این مرحله هم سریال گوشیتون میپره (البته باید برای گوشی تون روش فلش با فلش تولز پیش فرض از طرف کمپانی میسر شده باشه)
برای فلش گوشی هم کافیه خاموش کنید درحالی که دوتا ولووم + و - رو گرفتین پاور رو اونقد نگه دارین که گوشی خودکار به حالت بروزرسانی بره و فلش بشه
اگه فلش میکنید یا فکتوری میزنید اما بعد از بالا اومدن گوشی تون هیچ اتفاقی نیافتاده مثلا پترن و پسورد یا برنامه ها اس ام اس ها حذف نشده به این معنیه
که هارد گوشی تون خرابه و نیاز به تعویض داره
نه رمز اینا پاک میشه مشکل من ل
علت های گوشی :خاالی شدن باتری در هنگام اتصال به نت به سرعت /صدا ندادن بخش آغازین روشن شدن گوشی یا همون welcome/ باسخ دادن به تماس و رفتن صدا مخاطب برای لحظه ای روی بلندگو و بازگشت به حالت اولیه / ظبط ضعیف صدا حین فیلم برداری
چند تا رام از چند جا با همون بلید بروز رسانی کردم ولی مشکلات ذکر شده تغییر نکرده
Al!R3ZA
12-09-16, 18:21
عرض کردم بیلدهای بالاتر باگ ها و مشکلات رو رفع میکنن موردهایی که گفتین هم میتونه به رام مربوط باشه هم سخت افزار
بنظرم شما بهتره یبار به بیلد 209 اپگرید کنید ، چک کردم فارسی هم داره (کافیه سرچ کنید وب های زیادی قرار دادن)
بعد اگه مشکلی بود چک کنیم در ضمن ، در رابطه با مشکل باتری،
خالی شدن باتری در چه حدی هست؟ ببینید مصرف باتری موقع استفاده از نت (وای فای و دیتا) به مراتب بالاتر از کارهای دیگه ست
شاید این خالی شدن از دید شما بالا اما از دید بقیه نرمال باشه ، چک کنید موقع اتصال هر چند مین درصد خالی میکنه
درضمن تنظیماتی مربوط به مصرف باتری موقع اتصال به نت وایرلس در قسمت خود وای فای وجود داره
از ابتدا صدای اغازین پخش نمیشده یا جدیدن اینطور شده، مطمئن بشید روی گوشی های هم مدل شما صدای اغازین پخش میشه
در اخر همچنان پیشنهاد اولیه اپگرید به بیلد 209 هست
nimant
14-09-16, 08:56
.....................................
nimant
15-09-16, 00:20
در اخر همچنان پيشنهاد اوليه اپگريد به بيلد 209 هست
کاستوم ریکاوری چیه نیاز به روت اگر نداره لطفا لینک بدید بنصبم حقیقتش هرچی میگردم نمی دونم کدوم نسخه هست اینم لینک بدید
بروز رسانی کردم به 209 ولی صدا یآغازین و ضبط صدا در فیلم برداری ضعیفه /// با نرم افزار sp flash tools هم هر کاری کردم نتونستم رام گوشی رو پاک کنم یه فایل txt می خواستم من نداشتم آگر نرم افزار مشابه ای هست که بتونیم رام رو به کل حذف کنیم و رام جدید رو بنصبیم و نیاز به روت نباشه و از این طریق مشکل من حل میشه لینک بدید //