سیستمی رو همین الان اسمبل کردم
همه چی رو درست جا زدم و دفترچه رو هم به دقت خوندم
اما وقتی پاورو میزنم... مینبورد ۵ بوق پشت سرهم میزنه و بعد ریست و دوباره همین سیکل. چیزی هم روی نمایشگر نشون نمیده
یه جا خوندم که ۵ بوق برای پردازنده هست. واترکولر دارم. سیم هایی که از فن ها میاد رو به cpu-fan زدم و سیم خارج شده از محل اتصال واترکولر به پردازنده رو به cpu-opt . فن های واترکولر هم کار میکنند. به نظر شما مشکل از چیه؟
رم ها رو هم تست کردم چندبار... جا به جا کردم تکی گذاشتم اما باز نشده
مشخصات
Mb giga gaming 3
CPU 6700k
Wcooler green 240
Ram geil 16gb 3200
VGA 550ti
Ssd + HDD + HDD + odd
Case x3+ viper =fan controller +open HDD slot
PSU green 600w
یوقت پاور که کم نیست؟
نظر شما چیه؟
لطفا هر چیزی که به نظر میرسه رو به ترتیب بگید نا بتونم عیب یابی کنم... دسترسی درست و درمونی به نت ندارم
ممنون میشم
AMD>INTEL
02-09-16, 22:00
1-پردازنده را باز کنید . ببیند موقع جا زدن پین های سوکت صدمه ندیده باشن
2- بدون واتر کولینگ چک کنید ببینید تصویر میاد یا نه
3- رم هم فقط یک ماجول را در اسلات 1 بگذارید و تست کنید
5 beep هم پردازنده هست
این سری اسکای لیک موقع نصب پردازه و کولینگ باید دقت کرد . فشاراضافی به پایه های سوکت پردازنده و خود پردازنده آسیب میزنه . به دوستانی که تجربه کافی ندارند قویا توصیه میکنم از متخصص کمک بگیرند .
5short beep :CPU error
AMD>INTEL
02-09-16, 22:17
1-پردازنده را باز کنید . ببیند موقع جا زدن پین های سوکت صدمه ندیده باشن
2- بدون واتر کولینگ چک کنید ببینید تصویر میاد یا نه
3- رم هم فقط یک ماجول را در اسلات 1 بگذارید و تست کنید
5 beep هم پردازنده هست
این سری اسکای لیک موقع نصب پردازه و کولینگ باید دقت کرد . فشاراضافی به پایه های سوکت پردازنده و خود پردازنده آسیب میزنه . به دوستانی که تجربه کافی ندارند قویا توصیه میکنم از متخصص کمک بگیرند .
5short beep :CPU error
همچنین چک کنید که برق 8 پین قسمت پردازنده متصل باشه
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
EslamianA
02-09-16, 22:48
همچنین چک کنید که برق 8 پین قسمت پردازنده متصل باشه
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
برادر.... من مجددا پردازنده رو باز کردم همه چیز اکی هست و مشکلی نیست
در مورد فشار به هنگام جا زدن پردازنده و اون گیره تنها همون فشار ناشی از گیره روی پردازنده هست
و بعد هم فشار کولر که با محکم کردن پیچ های پایه حاصل میشه
اون سوکت ۸ پین هم وصله
با تک رم هم تست کردم نشد
باطری مین بورد رو هم دراگردم و دوباره جا زدم نشد
اشکال دیگه از کجا میتونه باشه؟
کلافه شدم واقعا
AMD>INTEL
02-09-16, 22:51
برادر.... من مجددا پردازنده رو باز کردم همه چیز اکی هست و مشکلی نیست
در مورد فشار به هنگام جا زدن پردازنده و اون گیره تنها همون فشار ناشی از گیره روی پردازنده هست
و بعد هم فشار کولر که با محکم کردن پیچ های پایه حاصل میشه
اون سوکت ۸ پین هم وصله
با تک رم هم تست کردم نشد
باطری مین بورد رو هم دراگردم و دوباره جا زدم نشد
اشکال دیگه از کجا میتونه باشه؟
کلافه شدم واقعا
این پیغام برای پردازنده هست . بدون واتر کولینگ روشن کردی ؟.
مادربرد را بیرون کیس تست کن .
اگر باز مشکل بود فردا برد را به گارانتی منتقل کن تا براتون تست حضوری کنند . اگر مادربرد مشکل نداشت . متاسفانه ایراد از پردازنده هست .
EslamianA
02-09-16, 22:55
این پیغام برای پردازنده هست . بدون واتر کولینگ روشن کردی ؟.
مادربرد را بیرون کیس تست کن .
اگر باز مشکل بود فردا برد را به گارانتی منتقل کن تا براتون تست حضوری کنند . اگر مادربرد مشکل نداشت . متاسفانه ایراد از پردازنده هست .
واتر کولینگ چه نقشی در ایجاد مشکل میتونه داشته باشه؟
بعد... بدون واترکولینگ من تست کنم مشکل نداره پردازنده بدون فن؟؟؟
AMD>INTEL
02-09-16, 22:59
واتر کولینگ چه نقشی در ایجاد مشکل میتونه داشته باشه؟
بعد... بدون واترکولینگ من تست کنم مشکل نداره پردازنده بدون فن؟؟؟
در حد 5 ثانیه مشکلی ایجاد نمیکنه یک فن 8 یا 12 نزدیک پردازنده بگذار .
بیرون از کیس تست کردن و بدون فشار واترکولینگ خیلی مهمه . گاهی فشاری که کولینگ میاره به برد باعث دیتکت نشدن پردازنده میشه .
EslamianA
02-09-16, 23:07
در حد 5 ثانیه مشکلی ایجاد نمیکنه یک فن 8 یا 12 نزدیک پردازنده بگذار .
بیرون از کیس تست کردن و بدون فشار واترکولینگ خیلی مهمه . گاهی فشاری که کولینگ میاره به برد باعث دیتکت نشدن پردازنده میشه .
والا از اونجایی که تعداد زیادی اسمبل انجام ندادم و فقط در حد دو سه تا بوده دستم این قدر تند نیست که بخوام بورد رو بیارم بیرون!
نمیشه پیچ واترکولرو شل تر کنم و تست کنم؟
بدبختی اینجاست این قطعاتو سفارشی از تهران برام پست کردن و کار سختیه که بخوام ببرم پیش فروشنده... :(
AMD>INTEL
02-09-16, 23:09
والا از اونجایی که تعداد زیادی اسمبل انجام ندادم و فقط در حد دو سه تا بوده دستم این قدر تند نیست که بخوام بورد رو بیارم بیرون!
نمیشه پیچ واترکولرو شل تر کنم و تست کنم؟
بدبختی اینجاست این قطعاتو سفارشی از تهران برام پست کردن و کار سختیه که بخوام ببرم پیش فروشنده... :(
همانطوری که بستید بیاریید بیرون . کاش از خود فروشنده میخواستید براتون اسمبل کنند و بفرستند .
کار عیب یابی را اصولی پیش ببریم .
اگر پاورت ماجولار هست . چک کن سیم ها را اشتباه وصل نکرده باشی .
EslamianA
02-09-16, 23:27
همانطوری که بستید بیاریید بیرون . کاش از خود فروشنده میخواستید براتون اسمبل کنند و بفرستند .
کار عیب یابی را اصولی پیش ببریم .
اگر پاورت ماجولار هست . چک کن سیم ها را اشتباه وصل نکرده باشی .
فک میکنم بیارم بیرون هم توفیری نکنه
آخه ابزارم که ندارم بخوام عیب یابی کنم
پاورم green 600eu هست. که کاملا سادس و همه چی هم مشخصه
فک کنم چاره ای جز این نداشته باشم که بفرستم تهران...
مرسی از وقت زیادی که برای من گذاشتید
یک روز بیشتره که دارم کوچ میکنم از سیستم قبلیم به این یکی اما بدون نتیجه متاسفانه
AMD>INTEL
02-09-16, 23:31
فک میکنم بیارم بیرون هم توفیری نکنه
آخه ابزارم که ندارم بخوام عیب یابی کنم
پاورم green 600eu هست. که کاملا سادس و همه چی هم مشخصه
فک کنم چاره ای جز این نداشته باشم که بفرستم تهران...
مرسی از وقت زیادی که برای من گذاشتید
یک روز بیشتره که دارم کوچ میکنم از سیستم قبلیم به این یکی اما بدون نتیجه متاسفانه
نیازی به ابزار نیست . فقط مادربرد را به خارج از کیس منتقل کنید و روی جعبه خودش تست کنید .خیلی پیش میاد موقع اسمبل داخل کیس مشکل پیش بیاد یا پیچ های واتر کولینک باعث مشکل بشن . حوصله کنید و بدون واتر خارج از کیس تست کنید .
EslamianA
03-09-16, 01:21
نیازی به ابزار نیست . فقط مادربرد را به خارج از کیس منتقل کنید و روی جعبه خودش تست کنید .خیلی پیش میاد موقع اسمبل داخل کیس مشکل پیش بیاد یا پیچ های واتر کولینک باعث مشکل بشن . حوصله کنید و بدون واتر خارج از کیس تست کنید .
متوجه حرف شما هستم
اما بدون فن واقعا برای من که اولین بارمه و این پردازنده دستمه ریسک بزرگی محسوب میشه!
غیر از مواردی که شما فرمودید مثل پیچ های واترکولینگ و .... مورد محتمل که به خاطر اسمبل داخل کیس پیش میاد چیاس؟
حقیقتش خودم احساس میکنم که برق شاید به پردازنده نمیرسه... همون قسمت که شما علامت زدید توی عکس، سوکت هشت پین، به خاطر قرارگیری فن های واتر و این که سیمو از پشت کیس اورم، سیمه خیلی خم شده و شاید قطع شده یه پینش مثلا
شما چنین احتمالی میدید؟
AMD>INTEL
03-09-16, 01:33
کافیه مادربرد به بیرون از کیس منقل بشه .فقط تا زمانی که تصویر بده بدون هیت سینک روشن باشه . هیچ مشکلی پیش نمیاد .به خاطر همین موارد هست که بهتون میگم بیرون از کیس بدون پیچ های واتر کولینگ تست بشه .
EslamianA
03-09-16, 01:39
کافیه مادربرد به بیرون از کیس منقل بشه .فقط تا زمانی که تصویر بده بدون هیت سینک روشن باشه . هیچ مشکلی پیش نمیاد .به خاطر همین موارد هست که بهتون میگم بیرون از کیس بدون پیچ های واتر کولینگ تست بشه .
خب... تو این حالت دقیقا چیا باید سوار مین بورد باشه؟ پردازنده و رم کافیه؟ بدون هیچ فنی؟ این حالت خطر نداره واقعا
پردازنده تو همین حالت بیش از ده ثانیه روشن باشه نمیسوزه؟
AMD>INTEL
03-09-16, 01:45
خب... تو این حالت دقیقا چیا باید سوار مین بورد باشه؟ پردازنده و رم کافیه؟ بدون هیچ فنی؟ این حالت خطر نداره واقعا
پردازنده تو همین حالت بیش از ده ثانیه روشن باشه نمیسوزه؟
فقط رم رو وصل کنید . فیش مونیتور هم به کارت گرافیک انبرد متصل کنید . خیر در عرض 10 ثانیه نمیسوزه . سریع تا تصویر گرفتید خاموش کنید .
EslamianA
03-09-16, 01:54
فقط رم رو وصل کنید . فیش مونیتور هم به کارت گرافیک انبرد متصل کنید . خیر در عرض 10 ثانیه نمیسوزه . سریع تا تصویر گرفتید خاموش کنید .
بله
جناب امید من فردا صبح تست میکنم و نتیجه را به شما اطلاع میدم
سپاس که تا اینجا همراهی فرمودید
فقط یه مورد... با هربار جدا کردن کولر لز پردازنده باید مجددا خمیر سیلیکون جدید استفاده کرد؟ یا باز میتونم همون طور ببندم؟
AMD>INTEL
03-09-16, 01:59
بله
فقط یه مورد... با هربار جدا کردن کولر لز پردازنده باید مجددا خمیر سیلیکون جدید استفاده کرد؟ یا باز میتونم همون طور ببندم؟
اگر روی سینک کولینگ مونده نیازی نیست دوباره بزنید .
AMD>INTEL
03-09-16, 19:10
بله
سلام دوست گرامی
نتیجه چی شد .
EslamianA
03-09-16, 22:57
سلام دوست گرامی
نتیجه چی شد .
سلام جناب امید
الان که دارم این پیام رو میذارم با سیستم جدیدم!
حقیقتش خودمم نفهمیدم چی شد
همین که بورد اصلی رو آوردم بیروون با وجودی که حتی کولرم نکردم باز کنم و دوباره ببندم
همین طوری با یه رم و بدون هیچ قطعه اضافی با تک بوق بالا اومد و تصویر داد!!
بعد از اونم دیگه کیسوجمش کردم و خوشبختانه این بار مشکلی نبود و حتی ویندوز قبلیم روی سیستم قبلیمو بالا آوردم و ویندوز جدیدی هم نصب نکردم!
هرچی فک میکنم نمیفهمم ایراد از کجا بوده! یه جا چیزی گیر کرده بوده! یا هرچیز دیگه خدا رو شکر مشکل حل شد
مکافات بود میخواستم برم تهران... دردسریه واقعا
بازم خدا رو شکر و از شما هم تشکر میکنم. هم اینکه پیگیر بودید و کاملا یه روز کامل جوابگوم بودید که خیییییلی ارزش داره
خدا همیشه دلتون رو شاد نگهداره :)
ارادت. یا حق
سلام فرشید عزیز
همین که بورد اصلی رو آوردم بیروون با وجودی که حتی کولرم نکردم باز کنم و دوباره ببندم
بعد از اونم دیگه کیسوجمش کردم و خوشبختانه این بار مشکلی نبود و حتی ویندوز قبلیم روی سیستم قبلیمو بالا آوردم و ویندوز جدیدی هم نصب نکردم!
هرچی فک میکنم نمیفهمم ایراد از کجا بوده! یه جا چیزی گیر کرده بوده! یا هرچیز دیگه خدا رو شکر مشکل حل شد
بازم خدا رو شکر و از شما هم تشکر میکنم. یه روز کامل جوابگوم بوده که خیییییلی ارزش داشت
خدا همیشه دلت رو شاد نگهداره :)
ارادت. یا حق
AMD>INTEL
03-09-16, 22:59
سلام جناب امید
بازم خدا رو شکر و از شما هم تشکر میکنم. هم اینکه پیگیر بودید و کاملا یه روز کامل جوابگوم بودید که خیییییلی ارزش داره
خدا همیشه دلتون رو شاد نگهداره :)
ارادت. یا حق
سلام فرشید عزیز
بازم خدا رو شکر و از شما هم تشکر میکنم. یه روز کامل جوابگوم بوده که خیییییلی ارزش داشت
خدا همیشه دلت رو شاد نگهداره :)
ارادت. یا حق
خوشحالم مشکلت حل شد . پس به حرفم گوش کردی و بیرون کیس تصویر گرفتی.احتمالا بد پیچ کرده بودی و برد تحت فشار بوده . لطفا در تاپیک زیر نظرت را درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت بنویس
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران (Only the registered members can see the link)
EslamianA
03-09-16, 23:37
خوشحالم مشکلت حل شد . پس به حرفم گوش کردی و بیرون کیس تصویر گرفتی.احتمالا بد پیچ کرده بودی و برد تحت فشار بوده . لطفا در تاپیک زیر نظرت را درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت بنویس
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران (Only the registered members can see the link)
چشم حتما
این تنها کاریه که میتونم در قبال کمک های شما انجام بدم
فقط یه مورد... احیانا احتیاجی به دستکاری و تنظیم بایوس که نیست؟
من تاریخ و ساعت رو ست کردم
و ترتیب بووت طبیعتا
این هم یه تصویر از وضعیت قطعات در بایوس هست. مشکلی که دیده نمیشه؟!
15768
15767
AMD>INTEL
03-09-16, 23:50
چشم حتما
این تنها کاریه که میتونم در قبال کمک های شما انجام بدم
فقط یه مورد... احیانا احتیاجی به دستکاری و تنظیم بایوس که نیست؟
من تاریخ و ساعت رو ست کردم
و ترتیب بووت طبیعتا
این هم یه تصویر از وضعیت قطعات در بایوس هست. مشکلی که دیده نمیشه؟!
15768
15767
نه نیازی به دستکاری نیست . همین که بدون مشکل کار میکنه نشون میده تنظیمات درست و صحیح هستند .
E110
04-09-16, 00:00
نه نیازی به دستکاری نیست . همین که بدون مشکل کار میکنه نشون میده تنظیمات درست و صحیح هستند .
سپاس
توی موبایل با یوزر قبلی بودم
با سیستم با این یکی یوزر!