ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل نصب رام روی گوشی هواوی

mahdikashi
02-09-16, 20:17
با سلام موقع نصب رام هواوی y330 u11 انتهای نصب وقتی صد در صد شد ارور زیر رو میده و حتی گوشی دیگه روی لوگو هم نمیره اما پاور میکنه
Only the registered members can see the link

VAhid_El
03-09-16, 15:49
با سلام موقع نصب رام هواوی y330 u11 انتهای نصب وقتی صد در صد شد ارور زیر رو میده و حتی گوشی دیگه روی لوگو هم نمیره اما پاور میکنه
Only the registered members can see the link
سلام دوست عزیز.
رامی که دانلود کردید مشکل داره
این ارور به دلیل ایجاد نقص در فایل "secro.img" در مجموعه رام هست و برای رفعش بهتره که رام دیگه رو دانلود کنید و دوباره اقدام به نصب کنید.

mahdikashi
03-09-16, 16:44
سلام دوست عزیز.
رامی که دانلود کردید مشکل داره
این ارور به دلیل ایجاد نقص در فایل "secro.img" در مجموعه رام هست و برای رفعش بهتره که رام دیگه رو دانلود کنید و دوباره اقدام به نصب کنید.

دو تا رام گرفتم یکی از سایت خود هواوی و یدونه رو هم خریدم از سایتای ایرانی هر دوتا همین ارور رو میده اگه رام مطمئنی مد نظر داری لینکشو برام بزار یا بگو کجاس برم خودم بگیرم ممنون

VAhid_El
03-09-16, 20:36
دو تا رام گرفتم یکی از سایت خود هواوی و یدونه رو هم خریدم از سایتای ایرانی هر دوتا همین ارور رو میده اگه رام مطمئنی مد نظر داری لینکشو برام بزار یا بگو کجاس برم خودم بگیرم ممنون

شما اول یه کاری کنید و اون اینکه نرم افزار SP Flash Tools تون رو عوض کنید. (Only the registered members can see the link) بعد با رام رسمی تست کنید ببینیم مشکل هنوز هست یا نه.

mahdikashi
08-09-16, 18:54
شما اول یه کاری کنید و اون اینکه نرم افزار SP Flash Tools تون رو عوض کنید. (Only the registered members can see the link) بعد با رام رسمی تست کنید ببینیم مشکل هنوز هست یا نه.

اره تاحالا با 5 تا sp flash tools زدم همه همون ارور رو میدن حتی تا حالا 4 تا رام رسمی هم زدم یکی از سایت هواوی سه تا رام هم از سایتای ایرانی خریدم همه همین مشکل رو دارن

Al!R3ZA
08-09-16, 20:38
تشخیص احتمالی ، هارد گوشی تون نیاز به تعویض داره
اما شما یک مرتبه از فلش تولز گوشی رو فرمت کنید و دوباره رام رو بریزید اگه باز هم این ارور رو گرفتید هارد نیاز به تعویض داره
اگه رام فلش خورد سریال گوشی تون میپره که در ادامه حلش میکنیم

VAhid_El
10-09-16, 09:17
اره تاحالا با 5 تا sp flash tools زدم همه همون ارور رو میدن حتی تا حالا 4 تا رام رسمی هم زدم یکی از سایت هواوی سه تا رام هم از سایتای ایرانی خریدم همه همین مشکل رو دارن
توصیه های دوست عزیزمون آقا علیرضا (Only the registered members can see the link) رو انجام بدید. نظر من هم دقیقاً همین هست.

mahdikashi
10-09-16, 18:29
تشخیص احتمالی ، هارد گوشی تون نیاز به تعویض داره
اما شما یک مرتبه از فلش تولز گوشی رو فرمت کنید و دوباره رام رو بریزید اگه باز هم این ارور رو گرفتید هارد نیاز به تعویض داره
اگه رام فلش خورد سریال گوشی تون میپره که در ادامه حلش میکنیم

این کار رو هم کردم بازم همون ارور رو میده

- - - Updated - - -

توصیه های دوست عزیزمون آقا علیرضا (Only the registered members can see the link) رو انجام بدید. نظر من هم دقیقاً همین هست.

راهنمای اقای علیرضا رو هم انجام دادم ولی بازم همون ارور رو میده

mahdikashi
10-09-16, 18:33

تا الان 5 تا گوشی به مشکل برخوردم و تو این انجمن مطرح کردم و همیشه اخرش منتهی به این میشه که هارد گوشی مشکل دارم فک میکنم منو دقیق راهنمایی نمیکنین خواهشا درست کمکم کنید اخه نمیشه که هارد 5 تا گوشی همه هم هواوی بودن مشکل داشته باشه و یه سوال چی باعث میشه هارد گوشی بسوزه؟اصن هارد گوشی چیه؟اخه من تویه سایت خارجی خوندم که اصطلاحی به نام هارد برای گوشی کاملا بی مفهموم و غیر علمی هست در عین حال همه از این کلمه استفاده میکنن خواهشا یه اطلاعات کلی در اختیارم بگذارید ممنون

AMD>INTEL
10-09-16, 19:08
عزیز موقع اجرای SP FLASH کلیک راست و RUN AS ADMIN رو میزنی یا نه ؟

VAhid_El
10-09-16, 20:05
تا الان 5 تا گوشی به مشکل برخوردم و تو این انجمن مطرح کردم و همیشه اخرش منتهی به این میشه که هارد گوشی مشکل دارم فک میکنم منو دقیق راهنمایی نمیکنین خواهشا درست کمکم کنید اخه نمیشه که هارد 5 تا گوشی همه هم هواوی بودن مشکل داشته باشه و یه سوال چی باعث میشه هارد گوشی بسوزه؟اصن هارد گوشی چیه؟اخه من تویه سایت خارجی خوندم که اصطلاحی به نام هارد برای گوشی کاملا بی مفهموم و غیر علمی هست در عین حال همه از این کلمه استفاده میکنن خواهشا یه اطلاعات کلی در اختیارم بگذارید ممنون
شما کلا 5 تا ارسال تو انجمن داشتید چطور 5 بار مشکل برخوردید و با 5 گوشی مختلف که این حالت پیش بیاد؟
بارها بهتون آموزش کامل داده شده وقتی شما درست اجرا نمیکنید نمیشه انتظاری داشت خروجی داشته باشیم و یا همه چیز درست در بیاد از آب.
توصیه های نهایی رو اینطوری میکنم دوست عزیز:
نرم افزار SP Tools رو از منبع معتبری که گذاشتم دانلود کنید و در موقع نصب و اجرا به خاموش بودن آنتی ویروس و اجرا شدن با پرمیشن Adminstrator یا همون Run as Administrator دقت کنید.
رام رو هم از این سایت (Only the registered members can see the link) دانلود کنید.
مراحل نصب رو با دقت و با توجه به راهنمای همون سایت بالا انجام بدید و قبل از همه اینا درایورهای هواوی رو روی سیستمون نصب کنید.
اگه مراحل رو درست طی کنید و سیستمتون مشکلی نداشته باشه ایراد سخت افزاری هست.
لطفاً نتیجه کارو بگید.:11():

Al!R3ZA
10-09-16, 20:38
دوست عزیز اتفاقن بین تمام برندها، 90 درصد گوشی هایی که مشکل هارد براشون پیش میاد از برند عزیز هواوی هست (بیشتر گوشی های با قیمت پایینش)
در رابطه با سوالی که فرمودین که چه اتفاقی می افته که هارد میسوزه یا خراب میشه هم اکثر مواقع دقیقن هیچ اتفاقی نمی افته
بخاطر بی کیفیت بودن قطعه و ساخت هست که این مشکل پیش میاد، برای مثال بارها مدل G610 برای بنده اومده که بدون هیچ دلیلی گوشی مشکل هارد پیدا کرده
هارد با نام های دیگه ی آیسی فلش ، ایسی eMMC هم بین عموم شناخته میشه برای تعویضش نیاز تعمیرکار ماهر هست و
تقریبن 50 درصد مواقع هزینه ی هارد و دستمزد تعویضش باعث میشه که مشتری گوشی رو به عنوان اوراق بفروشه

در اخر اینکه بجای فلش تولز یک مرتبه هم از طریق SD Card گوشی رو فلش بزنید

mahdikashi
11-09-16, 19:56
عزیز موقع اجرای SP FLASH کلیک راست و RUN AS ADMIN رو میزنی یا نه ؟

بله انجام میدم

AMD>INTEL
11-09-16, 20:02
بله انجام میدم

موقع اجرای این برنامه حتما آنتی ویروس و برنامه های اضافی را غیر فعال کن .

mahdikashi
13-09-16, 17:10
موقع اجرای این برنامه حتما آنتی ویروس و برنامه های اضافی را غیر فعال کن .

غیر فعال میکنم همه چیو ولی بازم نمیشه همون ارور رو میده

VAhid_El
14-09-16, 01:27
مهدی جان دوست عزیز.
با توجه به جمیع توزیعاتی که دادی به احتمال غریب به یقین گشوی شما مشکل سخت افزاری در بخش حافظه داره.
پیشنهاد اینه برید یه نمایندگی مایکروتل که مشکل رو رفع کنن.