سلام دوستان خسته نباشید
یه لپ تاپ ایسوس N552 VW با مشخصات i7-8-2-4 تاچ و با صفحه نمایش لمسی گرفتم درایور مخصوص ویندوز 10 داره کدوم نسخه از ویندوز10 را نصب کنم بهتره آیا با هر ویندوز 10 صفحه نمایش لمسی کار میکنه یا نه؟ اگه میشه یه راهنمایی کلی نیاز دارم.
AMD>INTEL
01-09-16, 19:25
سلام دوستان خسته نباشید
یه لپ تاپ ایسوس N552 VW با مشخصات i7-8-2-4 تاچ و با صفحه نمایش لمسی گرفتم درایور مخصوص ویندوز 10 داره کدوم نسخه از ویندوز10 را نصب کنم بهتره آیا با هر ویندوز 10 صفحه نمایش لمسی کار میکنه یا نه؟ اگه میشه یه راهنمایی کلی نیاز دارم.
نسخه اینتر پرایز 64 بیتی نصب کنید . درایورهاش هم اگر تو پکش نیست از سایت اسوس بگیرید .
hamed_eminem
28-09-16, 18:23
به نظر شما نسخه pro بهتر از enterprise نیست؟
من نسخه enterprise داشتم که مشکلات زیادی برام بوجود آمد.
مشکل اصلی سرعت سیستمه که کند بالا میاد، با اینکه تمامی سرویس های اضافه اولیه را غیرفعال کردم و نرم افزار های پیشفرض اضافه ویندوز را پاک کردم. نسخه pro را هنوز نصب نکردم ولی فکر کنم نسخه enterprize نسخه سازمانی باشه برای همین کند عمل میکنه.
یا اینکه اصلا بهتره همون ویندوز 7 نصب کنم؟؟
AMD>INTEL
28-09-16, 18:25
به نظر شما نسخه pro بهتر از enterprise نیست؟
من نسخه enterprise داشتم که مشکلات زیادی برام بوجود آمد.
مشکل اصلی سرعت سیستمه که کند بالا میاد، با اینکه تمامی سرویس های اضافه اولیه را غیرفعال کردم و نرم افزار های پیشفرض اضافه ویندوز را پاک کردم. نسخه pro را هنوز نصب نکردم ولی فکر کنم نسخه enterprize نسخه سازمانی باشه برای همین کند عمل میکنه.
یا اینکه اصلا بهتره همون ویندوز 7 نصب کنم؟؟
بر روی بعضی از دستگاه های جدید حتما باید ویندوز 10 نصب بشه .نسخه پرو هم اگر به امکانات اینترپرایز نیاز نداشته باشند گزینه خوبیه .
Mehdi.ab
02-10-16, 20:40
سلام من ویندوز 8.1 64بیتی رو دارم رو لپ تاپم
بنظرتون به ویندوز 10 کوچ کنم یا هنوز ویندوز 10 مشکلات خودش رو داره ؟
در ظمن از کدوم نسخه 10 استفاده کنم ؟
لپ تاپم X550c ایسوس هست
ممنون:give_rose:
AMD>INTEL
02-10-16, 20:45
سلام من ویندوز 8.1 64بیتی رو دارم رو لپ تاپم
بنظرتون به ویندوز 10 کوچ کنم یا هنوز ویندوز 10 مشکلات خودش رو داره ؟
در ظمن از کدوم نسخه 10 استفاده کنم ؟
لپ تاپم X550c ایسوس هست
ممنون:give_rose:
Windows 10 Pro نصب کنید . 64 بیت سایت اسوس هم درایورهای ویندوز 10 را قرار داده است .
v1607 Anniversary Update - Restone 1