PDA

مشاهده نسخه کامل : خطای نشناختن سیم کارت

unlimited
30-08-16, 16:32
سلام دوستان گلم . یه گوشی هواوی y520 u22 دو سیمکارته را رامشو عوض کردم . چند روز بعد دیگه سیم همراه اولی که داخلش بود رو نشناخت . البته این سیمو در هر گوشی می ندازم می شناسه و هر سیم همراه اول دیگه ای را که در این گوشی می اندازم می شناسه الا سیم خودمو . البته سیم ایرانسلی را هم که داخلشه می شناسه و مشگلی نداره . همچنین وقتی سیم همراه اول را داخل جای سیم ایرانسله می ندازم بازم نمی شناسه . ممنون می شم راهنمایی کنید .

علی حسنی
30-08-16, 17:24
سوالتون یکم مجهوله ( یعنی هم سیم کارت مشکل داره هم گوشی و هم سیم کارت مشکلی نداره و هم گوشی؟؟؟؟؟؟!!!!!!)

در هر صورت سیم کارت رو کمی تمیز کن و عقب جلو کن اختمالا بگیره و اگه نشد و مطمئنی سیم کارت سالمه و رو گوشی های دیگه می گیره باید رام گوشی رو عوض کنی .

unlimited
30-08-16, 18:46
سوالتون یکم مجهوله ( یعنی هم سیم کارت مشکل داره هم گوشی و هم سیم کارت مشکلی نداره و هم گوشی؟؟؟؟؟؟!!!!!!)

در هر صورت سیم کارت رو کمی تمیز کن و عقب جلو کن اختمالا بگیره و اگه نشد و مطمئنی سیم کارت سالمه و رو گوشی های دیگه می گیره باید رام گوشی رو عوض کنی .
سلام دوست عزیز و خسته نباشید . سیم کارت قبلی را که سوزاندم و یه سیم کارت جدید گرفتم . بازم مشگل نشناختن رو داره . رام اصلی از شرکت هواوی گرفتم و نصب کردم بازم همین مشگلو داره. البته بعد اینکه سیم جدید رو انداختم یه دو سه روزی خوب بود ولی دوباره نشناخت

Al!R3ZA
30-08-16, 19:13
یادمه شما یه مرتبه همچین مشکلی رو مطرح کردین اون موقع رام مربوط رو دادم
فلش زدین؟

unlimited
30-08-16, 19:16
یادمه شما یه مرتبه همچین مشکلی رو مطرح کردین اون موقع رام مربوط رو دادم
فلش زدین؟

نه . من یه مشگل دیگه برای یه گوشی دیگه داشتم که با راهنمایی های در اینجا هم به نتیجه نرسید ودرست نشد

unlimited
30-08-16, 19:20
نه . من یه مشگل دیگه برای یه گوشی دیگه داشتم که با راهنمایی های در اینجا هم به نتیجه نرسید ودرست نشد
اره الان که چک کردم دیدم . بله اون کارا رو کردم ولی بازم نشد که مجبور شدم سیم رو عوض کنم و وقتی سیم رو عوض کردم دو سه روزی خوب بود و دوباره سیم رو نمی شناسه . البته هر سیم کارتی را که بندازی می شناسه الا این سیم رو

Al!R3ZA
30-08-16, 19:40
یه سیم کارت دیگه که میگین میشناسه رو همین مقدار روز استفاده کنید یعنی 2 3 روز
اگه به همین مشکل برخورد ، بدین تعمیرکار کانکتور سیم اول رو براتون تعویض کنه اگه بعد دو سه روز استفاده از سیم جدید
مشکلی پیش نیومد سیم کارتی که مورد داره رو بدین بسوزونن و یکی دیگه با همین شماره ازشون تهیه کنید

AMD>INTEL
30-08-16, 19:45
ممکنه با تعویض سیم کارت درست بشه . چون با سیم کارت های دیگه مشکل نداره ایراد سوکت سیم کارت نمیتونه باشه . فکر کنم با سوزوندن سیم کارت و تحویل سیم کارت نو مشکل حل بشه و...

unlimited
30-08-16, 19:59
یه سیم کارت دیگه که میگین میشناسه رو همین مقدار روز استفاده کنید یعنی 2 3 روز
اگه به همین مشکل برخورد ، بدین تعمیرکار کانکتور سیم اول رو براتون تعویض کنه اگه بعد دو سه روز استفاده از سیم جدید
مشکلی پیش نیومد سیم کارتی که مورد داره رو بدین بسوزونن و یکی دیگه با همین شماره ازشون تهیه کنید

هر سیم کارتی که انداختم مشگلی نداره یه همراه اول دیگه الان 7 یا 8 روزه داخلشه مشگلی نداره . در ضمن سیم قبلی رو سوزوندم و سیم جدیدش رو گرفتم ولی بازم مشگل پا بر جاست . یعنی مشگل کانکتور سیم 1 یا 2 رو نداره

unlimited
30-08-16, 20:03
ممکنه با تعویض سیم کارت درست بشه . چون با سیم کارت های دیگه مشکل نداره ایراد سوکت سیم کارت نمیتونه باشه . فکر کنم با سوزوندن سیم کارت و تحویل سیم کارت نو مشکل حل بشه و...

اینکار رو کردم و سیم جدید گرفتم . دو سه روزی خوب بود ولی دوباره مشگل پیدا کرد

AMD>INTEL
30-08-16, 20:10
اینکار رو کردم و سیم جدید گرفتم . دو سه روزی خوب بود ولی دوباره مشگل پیدا کرد

خیلی عجیبه .

VAhid_El
30-08-16, 20:17
unlimited
دوست عزیز شما این سوال رو قبلاً هم تو انجمن پرسیده بودید.
مشکل از رادیو باید باشه.
منظور بخش درایورهای بخش رادیوی رام گوشی هست که سازگار با سخت افزار نیست و هر از چند گاهی مشکل پیش میاره.
پیشنهاد میکنم شما گوشی رو ببرید نمایندگی های مجاز تا رام صحیح رو براتون نصب کنن.

unlimited
30-08-16, 20:21
خیلی عجیبه .

واقعا امید جان کلافم کرده . تو کانکتورای گوشی هر سیم کارتی رو قبول میکنه و مشگلی نداره این سیم برامم این سیم مهمه .

AMD>INTEL
30-08-16, 20:24
واقعا امید جان کلافم کرده . تو کانکتورای گوشی هر سیم کارتی رو قبول میکنه و مشگلی نداره این سیم برامم این سیم مهمه .

به نظرم وحید جان حرفشون درسته .به گفته خودتون با تغییر رام هم این مشکل بوجود اومده /.

unlimited
30-08-16, 20:47
به نظرم وحید جان حرفشون درسته .به گفته خودتون با تغییر رام هم این مشکل بوجود اومده /.

بله با تغییر رام بوجود اومد

AMD>INTEL
30-08-16, 20:49
بله با تغییر رام بوجود اومد

پس به پیشنهاد وحید جان عمل کنید . باید یک رام بدون مشکل روی اسمارت فون بریزید .

unlimited
31-08-16, 16:28
پس به پیشنهاد وحید جان عمل کنید . باید یک رام بدون مشکل روی اسمارت فون بریزید .

اما یه مطلبی که این وسطه اینه که اگه رام مشگل داره . پس چرا هر سیم کارت دیگه ای رو می شناسه الا این سیم رو ؟ . و اگر مشگل رام داشته باشه باید هیچ سیمی رو نشناسه

AMD>INTEL
31-08-16, 16:31
اما یه مطلبی که این وسطه اینه که اگه رام مشگل داره . پس چرا هر سیم کارت دیگه ای رو می شناسه الا این سیم رو ؟ . و اگر مشگل رام داشته باشه باید هیچ سیمی رو نشناسه

با توجه به کار کردن سیم کارتهای دیگه روی گوشی تنها احتمال همین رام هست .