PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید لپتاپ تا سقف 3500 گیمینگ

Haroon
30-08-16, 00:23
سلام

من لپتاپ gl551jw ایسوس داشتم از امریکا برام اورده بود امروز به قیمت 3250 فروختم

حقیقتش اصلا" از صدا و صفحه نمایش این لپتاپ راضی نبودم تصویر بسیار ضعیف داشت رنگ ها خیلی کور و بی رنگ بود
این کانفیگش بود

NVIDIA GeForce GTX 960M 2 GB GDDR5
Intel Core i7 4720HQ (2.60 GHz)
8GB Memory 1 TB HDD
15.6" Full HD 1920 x 1080
DVD Super Multi

تصمیم دارم این مدل لنوو بگیرم از دوستان کسی با برند لنوو کار کرده ؟ و کیفیت بدنه و سخت افزاری و نرم افزاری این برند چطور است ؟

Lenovo IdeaPad Y700 - A - 15 inch Laptop (Only the registered members can see the link!/tab-techspecs/)از لحاظ قیمت فقط 200 گرونتر از لپتاپ من است ولی ال سی دی زده ips فکر کنم روشنتر و با کیفیتتر باشه

همچنین پردازنده و رم ddr4 توجه منو جلب کرده

کورد بهتر از این لپتاپ سراغ داریم ؟

Haroon
30-08-16, 00:45
کیفیت ال سی دی خیلی برام مهمه
قیمت تا 3800 هم ایرادی ندارد

mohammad-
30-08-16, 08:22
سلام

من لپتاپ gl551jw ایسوس داشتم از امریکا برام اورده بود امروز به قیمت 3250 فروختم

حقیقتش اصلا" از صدا و صفحه نمایش این لپتاپ راضی نبودم تصویر بسیار ضعیف داشت رنگ ها خیلی کور و بی رنگ بود
این کانفیگش بود

NVIDIA GeForce GTX 960M 2 GB GDDR5
Intel Core i7 4720HQ (2.60 GHz)
8GB Memory 1 TB HDD
15.6" Full HD 1920 x 1080
DVD Super Multi

تصمیم دارم این مدل لنوو بگیرم از دوستان کسی با برند لنوو کار کرده ؟ و کیفیت بدنه و سخت افزاری و نرم افزاری این برند چطور است ؟

Lenovo IdeaPad Y700 - A - 15 inch Laptop (Only the registered members can see the link!/tab-techspecs/)

از لحاظ قیمت فقط 200 گرونتر از لپتاپ من است ولی ال سی دی زده ips فکر کنم روشنتر و با کیفیتتر باشه

همچنین پردازنده و رم ddr4 توجه منو جلب کرده

کورد بهتر از این لپتاپ سراغ داریم ؟

سلام

لپ تاپ مورد نظر شما فقط یک نقطه ضعف داره و اون هم اینه که ssd نداره اگه تا 4 میلیون می تونستی هزینه کنی یه کانفیگ از همین مدل وجود داره که ssd هم داره ولی خوب شما می تونی برای این مدل یک ssd جدا در اینده تهیه کنی

باتریش هم برای گیم زیاد قوی نیست ولی موردی نداره چون لپ تاپ های بالای 4 میلیونی ایسوس هم همین مشکل رو دارن چون من اعتقاد دارم وقتی لپ تاپی برای گیم ساخته می شه باید باتریش هم متناسب با اون باشه

از نظر کیفیت بدنه هم اگه حساب کنیم اگه شما لپ تاپ 2 میلیونی هم بخری کیفیت بدنه خوبی داره و کلا همه لپ تاپ ها از یک قیمتی که بالاتر می رن از همه لحاظ بهترین کیفیت رو ارائه می دن ولی کیفیت نرم افزاریش رو متوجه نشدم منظورت چیه

چون ملاک شما صفحه نمایش و صدای با کیفیته لازمه بدونی که صفحه نمایش این لپ تاپ ساخت ال جی و ips است که کیفیت ال جی زبانزده و اسپیکر هم ساخت JBL است که از نظر کیفیت در سطح بالایی قرار داره

به نظر من تو این رنج قیمت، از این لپ تاپ بهتر پیدا نمی کنی

این هم یک تصویر از کیفیت صفحه نمایش و زیبایی بدنه

Only the registered members can see the link

Haroon
30-08-16, 09:31
سلام

لپ تاپ مورد نظر شما فقط یک نقطه ضعف داره و اون هم اینه که ssd نداره اگه تا 4 میلیون می تونستی هزینه کنی یه کانفیگ از همین مدل وجود داره که ssd هم داره ولی خوب شما می تونی برای این مدل یک ssd جدا در اینده تهیه کنی

باتریش هم برای گیم زیاد قوی نیست ولی موردی نداره چون لپ تاپ های بالای 4 میلیونی ایسوس هم همین مشکل رو دارن چون من اعتقاد دارم وقتی لپ تاپی برای گیم ساخته می شه باید باتریش هم متناسب با اون باشه

از نظر کیفیت بدنه هم اگه حساب کنیم اگه شما لپ تاپ 2 میلیونی هم بخری کیفیت بدنه خوبی داره و کلا همه لپ تاپ ها از یک قیمتی که بالاتر می رن از همه لحاظ بهترین کیفیت رو ارائه می دن ولی کیفیت نرم افزاریش رو متوجه نشدم منظورت چیه

چون ملاک شما صفحه نمایش و صدای با کیفیته لازمه بدونی که صفحه نمایش این لپ تاپ ساخت ال جی و ips است که کیفیت ال جی زبانزده و اسپیکر هم ساخت JBL است که از نظر کیفیت در سطح بالایی قرار داره

به نظر من تو این رنج قیمت، از این لپ تاپ بهتر پیدا نمی کنی

این هم یک تصویر از کیفیت صفحه نمایش و زیبایی بدنه

Only the registered members can see the link

سلام عزیزم ممنون از نظر که دادید سپاس فراوان

این مدل که من تصمیم خریدش رو دارم فکر کنم در دو مدل ارایه میشه یکیش با رم 8 و دومی با رم 16 بقیه کانفیگ یادم نیست چیزی بالاتری هم داشت یا همین بود تفاوتش
این مدل که لینک دادم رم زده 8 گیگ نمیدونم قابلیت ارتقا به 16 یا بالاتر داره یا نه
و در اخر شما فرمودید ال سی دی های لنوو از شرکت ال جی است
مطمینید مال شرکت ال جی است ؟

Haroon
30-08-16, 17:20
بقیه دوستان نظری ندارند ,؟

AMD>INTEL
30-08-16, 17:29
به نظرم من چنین کاری نکنید . میتونی یک تماسی با شرکت افق بگیری . ببینی پنل ips موجود دارند که براتون با این پنل عوض کنند .

Haroon
30-08-16, 20:31
به نظرم من چنین کاری نکنید . میتونی یک تماسی با شرکت افق بگیری . ببینی پنل ips موجود دارند که براتون با این پنل عوض کنند .

سلام
شرکت افق لنوو اسمبل یا گارانتی میکنه ؟؟؟؟

البته تو کانفیگش زده ips ولی بعید میدونم ips باشه

تو پست اول هم ذکر کردم اگه 3800 هم بشه اشکالی نداره فقط گرافیک و تصویرش خوب باشه

AMD>INTEL
30-08-16, 20:36
سلام

تو پست اول هم ذکر کردم اگه 3800 هم بشه اشکالی نداره فقط گرافیک و تصویرش خوب باشه

قطعات لپتاپ وارد میکنه عزیز . منظورم این بود میتونی پنل این اسوس رو عوض کنی با مدل IPS

Haroon
30-08-16, 21:07

سلام

اهان
اسوس فروختم به یکی از دوستان 3250 بهش دادم
اینو از امریکا برام اورده بود کارتنش را خودم باز کردم خیلی کم استفاد کرده بودم در حد بود
خوب فروختم زیر قیمت دادم ؟
چون طرف اشناهه احتمال اینکه پشیمان بشه است اگه ارزون فروختم پسش بگیرم

AMD>INTEL
30-08-16, 21:20
سلام

اهان
اسوس فروختم به یکی از دوستان 3250 بهش دادم
اینو از امریکا برام اورده بود کارتنش را خودم باز کردم خیلی کم استفاد کرده بودم در حد بود
خوب فروختم زیر قیمت دادم ؟
چون طرف اشناهه احتمال اینکه پشیمان بشه است اگه ارزون فروختم پسش بگیرم

گارانتی LENOVO سازگاره
بودجت را به 4 میلیون برسونی این هم گزینه خوبیه
GE62 6QD Apache Pro MSI

Haroon
02-09-16, 11:20
دیرور رفتم ولیعصر از نردیک این دو مدل دیدم
msi 4 تومان بود ولی قیافه خیلی زشتی داشت در کنارش همه میگن ام اس ای نمایندگی رسمی تو ایران نداره و قطعات ام اس ای در پردیس اسمبل میشه و گارانتی خوبی هم ندارد
لنوو هم دیدم
گرافیک 960
هارد 1ترا+128 ssd
16g ram
اینم 3950 میدادن
اینم خیلی ها میگن لنوو رو کاغذ خوبه ولی در عمل قطعات داخلش مثل فن و ... خیلی زود از کار میوفته
واقعا گیج شدم چیکار کنم

AMD>INTEL
02-09-16, 13:11
دیرور رفتم ولیعصر از نردیک این دو مدل دیدم
msi 4 تومان بود ولی قیافه خیلی زشتی داشت در کنارش همه میگن ام اس ای نمایندگی رسمی تو ایران نداره و قطعات ام اس ای در پردیس اسمبل میشه و گارانتی خوبی هم ندارد
لنوو هم دیدم
گرافیک 960
هارد 1ترا+128 ssd
16g ram
اینم 3950 میدادن
اینم خیلی ها میگن لنوو رو کاغذ خوبه ولی در عمل قطعات داخلش مثل فن و ... خیلی زود از کار میوفته
واقعا گیج شدم چیکار کنم

MSI-ASUS از نظر کولینگ وضعیت بسیار بهتری دارن نسبت به LENOVO . تو این دیوایس ها خنکسازی خوب نداشته باشه خیلی سریع به مشکل میخورن .مخصوصا با شرایط آب و هوایی ایران

omegaweb
02-09-16, 16:15
به نظر من سیستم جمع کنی بهتره
لبتاپ بدرد گیم نمبخوره

- - - Updated - - -

ولی من تو لبتاپ ها ام اس ای رو پیشنهاد میکنم بازم خودانی

Haroon
02-09-16, 21:38
به نظر من سیستم جمع کنی بهتره
لبتاپ بدرد گیم نمبخوره

- - - Updated - - -

ولی من تو لبتاپ ها ام اس ای رو پیشنهاد میکنم بازم خودانی

سلام
سیستم دارم بیشتر لپتاپ دوست دارم در کنار سیستم داشته باشم خخخ

omegaweb
03-09-16, 12:35
سلام
پس یه لبتاپ خیلی ساده عادی بگید و بقیه هزینه رو روی سیستم بکن

Haroon
04-09-16, 12:13
امید جان گرافیک سری 10 چند روزی است وارد شده

بنظر شما اگه یکی دو ماه صبر کنم گزینه بهتری نمیتونم با 4 تومان خرید کنم؟

فکر کنم تو سری 1060 و 1070 مورد های بهتری پیدا بشه

AMD>INTEL
04-09-16, 13:38
امید جان گرافیک سری 10 چند روزی است وارد شده

بنظر شما اگه یکی دو ماه صبر کنم گزینه بهتری نمیتونم با 4 تومان خرید کنم؟

فکر کنم تو سری 1060 و 1070 مورد های بهتری پیدا بشه

بله عجله نفرمائید بهتر است .

Haroon
16-10-16, 21:58
سلام
بلاخره لپتاپ گرفتم

یکی از فامیلا ازامریکابرام اورد
g702vm asus
vga 1060-6gb
ram 16gig
hdd 1t
17 inch