PDA

مشاهده نسخه کامل : [مادربرد گیگابایت]بمشکل وارد نشدن به بایوس

Admiral_Hunter
30-08-16, 00:02
سلام
هر کاری میکنم نمیتونم وارد بایوس بشم.
delete میزنم یه مکان نما میاد بعد صفحه سیاه...
فقط صفحه سیاه نشون میده!!!

AMD>INTEL
30-08-16, 09:56
یکبار clear cmos کن درست میشه .

Admiral_Hunter
30-08-16, 20:29
یکبار clear cmos کن درست میشه .

سیستم از برق کشیدم دکمه clear cmos رو مادربورد زدم.
بازم تو بایوس نمیره وضعیتم بدتر هم شد دیگه تو ویندور هم نمیره....
بایوس با q flash آپدیت هم کردم و لی بازم نشد...
چکار کنم کل کارام مونده...

AMD>INTEL
30-08-16, 20:33
هارد و ما بقی قطعات ساتا رو جدا کن . باید بره تو بایوس . تنظیمات را انجام بده حل میشه .بعد هارد رو وصل کن

AMD>INTEL
30-08-16, 20:35
بایوس روی حالت UEFI بوده حتما . برای وارد شدن در بایوس تو این حالت باید از این روش استفاده میکردی .
Accessing the UEFI (BIOS) setup on a Windows 8 / 8.1 system (Only the registered members can see the link)

Admiral_Hunter
30-08-16, 21:44
هارد و ما بقی قطعات ساتا رو جدا کن . باید بره تو بایوس . تنظیمات را انجام بده حل میشه .بعد هارد رو وصل کن
آقا امید دمت گرم خیلی ممنون...درست شد:give_rose::give_rose:

بایوس روی حالت UEFI بوده حتما . برای وارد شدن در بایوس تو این حالت باید از این روش استفاده میکردی .
Accessing the UEFI (BIOS) setup on a Windows 8 / 8.1 system (Only the registered members can see the link)

آره همین جوری بوده...باید بایوس ساده استفاده میکردم...این ویندوز 8.1 هم یه طوریه ها به همه چی کار داره حتی بایوس :lol:

AMD>INTEL
30-08-16, 21:49
آقا امید دمت گرم خیلی ممنون...درست شد:give_rose::give_rose:

آره همین جوری بوده...باید بایوس ساده استفاده میکردم...این ویندوز 8.1 هم یه طوریه ها به همه چی کار داره حتی بایوس :lol:

خواهش میکنم .اگر مادربرد گیگابایت هست . در تاپیک زیر نظر خودت را درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت بنویس
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران (Only the registered members can see the link)