PDA

مشاهده نسخه کامل : فروش کارت گرافیک گیگابایت gv-n730-2gi

0reza666
28-08-16, 17:55
فروش کارت گرافیک گیگابایت gv-n730-2gi

لینک و مشخصات دقیق از این کارت گرافیک

GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce® 700 Series - GV-N730-2GI (Only the registered members can see the link)

دلیل فروش ارتقاء به بالاتر

به جرعت میگم درسته گرافیکی قویع نیس ولی من تمام بازی های روز باهاش اجرا کردم با تنضیمات پایین پایین پایین. دیگه بدتر از بازی بت من که بهینه نشده هست مگه. خاطرم نیس ولی نید فور اسپید ریوالز. کلاف تویتی. مورتال کوبت ایکس . و کل بازی دیگه تو انجمن بگردین میبینین که من همش دنبال بازی تو گوگل بودم و از اونجای که شب ها نت رایگان دارم همه بازی های روز دانلود کردم و رو دی وی دی ظبط کردم دادم به برادر زاده ام پس بازی نبوده که من دانلود و نصب نکرده باشم رو سیستمم و بازی نکرده باشم. همه بازی هارو کشید بازم میگم با تنضیمات خیلی پایین.

تا 2017 هم ضمانت داره تو عکس کاملا مشخصه.

قیمت با خریدار واقعی راه میام خودم 6 ماه دارم ازش استفاده میکنم و الانم کارت نصبه و در حال استفاده اس...

Only the registered members can see the link

اینم بگم تو تمام بازی های گرما از 50 بالاتر نرفته حتی تو این گرمای تابستان در صورتی که همین کارت برادر زاده ام داره از برند دیگه که گرما تا 60 هم میره...

AMD>INTEL
28-08-16, 17:59
از خود کارت باید عکس بگیرید . جعبه قابل قبول نیست طبق قوانین شهر سخت افزار

0reza666
28-08-16, 18:00
بالا عرض کردم کارت در حال استفاده اس برادر

AMD>INTEL
28-08-16, 18:04
بالا عرض کردم کارت در حال استفاده اس برادر

در حال استفاده باشه یک لحظه کارت رو خارج میکنی عکس میگیری و سرجاش قرار میدی . فونت بزرگ هم لازم نیست بنویسی .

0reza666
28-08-16, 18:06
من نه بلدم نه میخوام خدایی نکرده چیزیش بشه پس بی خیال لطفا تاپیک حذف کنید عجب :1. (27):

AMD>INTEL
28-08-16, 18:08
من نه بلدم نه میخوام خدایی نکرده چیزیش بشه پس بی خیال لطفا تاپیک حذف کنید عجب انجمنی:1. (27):

این قانون همه انجمن ها هست . باید عکس از خود کارت باشه نه جعبه کارت . اگر میخواهید بفروشید باید باز کنید ارسال کنید درسته ؟
انجمن های دیگه به شما توضیح نمیدن . در صورت عدم رعایت قوانین تاپیک قفل میشه .
نتیجه را اعلام کنید .

0reza666
28-08-16, 18:15
خریدار واقعی پیدا بشه میبرم خدامات کامپیوتری در بیاره تا چیزیش شد مسئولیت با خودش و یبار ببرم بازار مثلا سریع کارت دیگه بخرم جا بزنه من چرا دس بزنم تا خدایی نکرده چیزیش بشه.

والا منکه دیگه خیلی ها میشناسن خیلی سایت ها و انجمن ها عضوم دلیلی برای دروغ ندارم عکس از کیس هم تو تاپیک هست دیدین اینم برای بهتر دیده شدن بازم قبول نیس یعنی؟

.

daniel110
28-08-16, 18:36
امیدجان اگر کیس رو بخوابونن و یک طوری عکس بگیرن که فن گرافیک معلوم باشه مشکلیه ؟

AMD>INTEL
28-08-16, 19:07
امیدجان اگر کیس رو بخوابونن و یک طوری عکس بگیرن که فن گرافیک معلوم باشه مشکلیه ؟

بله در صورتی که کاغذ کاربری کاربری هم باشه مشکلی نیست .

daniel110
28-08-16, 19:09
بله در صورتی که کاغذ کاربری کاربری هم باشه مشکلی نیست .
عالیه ، چون اونایی که سی دی کی اشتراکی خریدن اگر رم یا گراف یا ...... رو بردارن مجبورن دوباره فعال کنن .

AMD>INTEL
28-08-16, 19:12
عالیه ، چون اونایی که سی دی کی اشتراکی خریدن اگر رم یا گراف یا ...... رو بردارن مجبورن دوباره فعال کنن .

رم و گرافیک رو بردارن ؟ چه ربطی داره عزیز . چنین چیزی اولین بار هست که میشنوم .کانفیگ سیستم منظورته ؟

daniel110
28-08-16, 19:20
بله ، من خودم یک بار رمم رو برداشتم که مدلش رو نگاه کنم، دوباره گذاشتم، رون که کردم گفت باید دوباره آنلاین شین تا بتونین بازی کنین ، می دونین که وقتی می خری باید اولش انلاین بری بعدش افلاین کنی .

AMD>INTEL
28-08-16, 19:24
بله ، من خودم یک بار رمم رو برداشتم که مدلش رو نگاه کنم، دوباره گذاشتم، رون که کردم گفت باید دوباره آنلاین شین تا بتونین بازی کنین ، می دونین که وقتی می خری باید اولش انلاین بری بعدش افلاین کنی .

هیچ ربطی نداره عزیز .

daniel110
28-08-16, 20:16
اینجاست : برای خودم اتفاق افتاد ، 15657

AMD>INTEL
28-08-16, 20:28
اینجاست : برای خودم اتفاق افتاد ، 15657

جای مناسبی برای این سوال مطرح نکردید . ایشون موقع خاموش بودن سیستم میخوان گرافیک در بیارن و دوباره جا بزنن . هیچ مشکلی پیش نمیاد در ضمن ایشون میخوان گرافیک سیستم را عوض کنند پس اینطور باشه اصلا نباید گرافیکشون رو بفروشن البته اگر فرض بگیریم که از اکانت های اشتراکی استفاده میکنند .
رعایت قوانین انجمن در بازارچه به خاطر خود کاربران هست . استثنا همه وجود نداره چه من باشم چه کاربر دیگه .

0reza666
01-12-16, 21:53
دیگه نمیخوام این گرافیک بفروشم ختم تاپیک.

این پیامم دادم تاپیک زنده نکنم بلکه این مورد بگم اونای که عین من پول زیاد ندارن ولی میخوان همه بازی های چه قدیم چه جدید بازی کنن اگه این گرافیک بخرن و اگه رزولیشن تصویر زیاد براشون مهم نیست و میتونن با این قضعیه کنار بیان باید بگم من در گوگل بازی نمونده که دانلود رایگان شبانه انجام نداده باشم و حتی تا الان دارم دانلود مییکنم و بازی میکنم این کارت اگه میتونید در رزولیشن 480 . 640 بازی کنید 30 فریم در هر بازی میگیرین و میتونید بازی کنید چون خودم دارم و همه بازی هارو تست کردم.

لطفا الان نیان بگین اچ تی فول اچ تی امده و 2k یا 4k امده من این پیام برای دوستانی مینویسم که هزینه زیاد ندارن و نمیتونن کارت گرافیک بالا بخرن و میترسن این گرافیک بخرن و بازی هارو نکشه نوشتم که بدونن این رزولیشن میتونن اوکیه. موفق باشید:11():

AMD>INTEL
01-12-16, 21:56
تاپیک قفل میشه .