ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در خرید مانیتور تا سقف 1 تومن...

000KNIGHT000
27-08-16, 18:43
سلام دوستان من یه چند وقتی هست میخوام یه مانیتور برای گیم بخرم ولی بین benq و asus موندم.
خودم asus mx239h مد نطرم هست اگه دوستان چیز بهتری سراغ دارن خواهشن یه راهنمایی اصولی بکنند.
راستی پنلش هم میخوام ips باشه

AMD>INTEL
27-08-16, 18:49
Asus Full HD VN248HA IPS
پیشنهاد میکنم .سامسونگ 27 pLS هم پیدا کنید انتخاب خوبیه
Samsung Full HD S27D590 Plus PLS

000KNIGHT000
28-08-16, 21:02
ممنون.
فقط من از چند نفر که این مانیتور سامسونگ زو داشتند پرسیدم زیاد از گارانتی راضی نبودن و میگفتن تو ایران منتاژش بی کیفیته
درسته ؟

AMD>INTEL
28-08-16, 21:04
ممنون.
فقط من از چند نفر که این مانیتور سامسونگ زو داشتند پرسیدم زیاد از گارانتی راضی نبودن و میگفتن تو ایران منتاژش بی کیفیته
درسته ؟

تاحالا به هر کی پیشنهاد دادم راضی بوده . یکی از دوستان هم خریده بود و بررسی خوبی تو یکی از تاپیک ها نوشته بود .
Only the registered members can see the link

daniel110
28-08-16, 21:58
سلام . چرا بهشون فول اچ دی پیشنهاد میدین ؟
اول یستمتون رو بگین که بعد بریم سراغ این که 1080p یا 1440p مورد نیاز شماست ؟

البته فکر نکنم با این قیمت 1440p پیدا بشه ، این مانیتور هم خوبه :
LG 29UM65 IPS Ultra-Wide Monitor

با رزولوشن 1080 * 2560
قیمتش هم دقیق یک تومنه

AMD>INTEL
28-08-16, 22:42
سلام . چرا بهشون فول اچ دی پیشنهاد میدین ؟
اول یستمتون رو بگین که بعد بریم سراغ این که 1080p یا 1440p مورد نیاز شماست ؟

البته فکر نکنم با این قیمت 1440p پیدا بشه ، این مانیتور هم خوبه :
LG 29UM65 IPS Ultra-Wide Monitor

با رزولوشن 1080 * 2560
قیمتش هم دقیق یک تومنه

مونیتورهای الجی که گفتید زمان پاسخگویشون بالای 14 میلی ثانیه هست .در گیم هم بالاتر از 5 میلی اصلا خوب نیست .
Response Time, 14ms
LG 29UM65: 29” Class 21:9 UltraWide® IPS Monitor (29.0 Diagonal) | LG USA (Only the registered members can see the link)

daniel110
28-08-16, 23:12
یعنی تاخیر ؟

AMD>INTEL
28-08-16, 23:16
یعنی تاخیر ؟

زمان پاسخ دهی .
زمان پاسخ‌گویی مدت زمانی است که یک پیکسل نیاز دارد تا از رنگ سفید به سیاه و سپس مجددا به سفید تغییر حالت دهد. اگر پیکسل‌ها نتوانند به اندازه کافی سریع عمل کنند تصاویر متحرک سریع مانند بازی‌، فیلم‌های اکشن و ورزشی بصورت تیره و تار نمایش داده می‌شوند. مثلا اگر در حال تماشای فوتبال در یک مانیتور با زمان پاسخ‌گویی بالا باشید، حرکت توپ به صورت دنباله‌دار نمایش داده می‌شود.

متاسفانه اکثر تولیدکنندگان نمایشگر، عدد واقعی زمان پاسخگویی پیکسل را اعلام نمی‌کنند و هر کدام استاندارد خاص خود را برای Response Time تعریف کرده‌اند، به عنوان مثال برخی زمان پاسخگویی تصویر را مدت زمانی که تصویر از سفید به رنگ خاکستری تیره می‌رسد در نظر می‌گیرند و با اعلام زمان پاسخگویی ۲ یا ۱ میلی‌ثانیه غیرواقعی، مشتریان خود را فریب می‌دهند.

اما زمان پاسخ‌گویی ۵ میلی‌ثانیه برای بازی و تماشای فیلم قابل قبول است و هر چه زمان پاسخ‌گویی تصویر کمتر باشد، بهتر است.

daniel110
28-08-16, 23:21
خیلی ممنون ، با اجازه از استارتر محترم تاپیک ، میشه بگین کنتراست چیه ؟ و همین طور زاویه دید ؟ و در آخر فرق پنل IPS رو با بقیه (به اسم TN) م یخواستم بدونم ، امیدجان از شما بسیار متشکرم . الآن این مانتیورم که در امضام هست ، IPS ه ، می خواستم در مورد پنل های دیگه هم بدونم

AMD>INTEL
28-08-16, 23:26
خیلی ممنون ، با اجازه از استارتر محترم تاپیک ، میشه بگین کنتراست چیه ؟ و همین طور زاویه دید ؟ و در آخر فرق پنل IPS رو با بقیه (به اسم TN) م یخواستم بدونم ، امیدجان از شما بسیار متشکرم . الآن این مانتیورم که در امضام هست ، IPS ه ، می خواستم در مورد پنل های دیگه هم بدونم

دوست عزیزشما وقتی اطلاع کافی ندارید خودتون چرا به کاربر دیگه مونیتور پیشنهاد میدید . فرض کنیم من نبودم این دوستمون این مونیتور را تهیه میکردند اگر با مشکل مواجه میشدن به نظرتون درست بود .پیشنهاد دادن و همیاری کردن خوبه به شرطی که با اطلاعات کافی باشه.
راهنمای خرید مونیتور در اینترنت به زبان فارسی هست . میتونید استفاده کنید .در تاپیک سایر کاربران جای سوال شما نیست .

daniel110
28-08-16, 23:27
چشم ، خیلی عذر می خوام :1. (28)::1. (28):

000KNIGHT000
29-08-16, 02:57
اوه چه تاپیک بهم ریخت Only the registered members can see the link

دوسته گلم وقتی اومدم میگم مانیتور گیمینگ خوب لابد سیستمش رو هم دارم نه ؟
آدم اول چاه رو میکنه بعد مونار رو میدزده!

در کل ممنون از اطلاعات مفید.

omegaweb
29-08-16, 12:37
سلام
این مانیتور خوبیه
مانیتور ایسوس 23 اینچ VX238H

000KNIGHT000
30-08-16, 16:36
سلام مجدد به همه دوستان
آقا ما داشتیم نت رو میگشتیم که به مانیتور samsung CF390 | curved برخوردیم قیمتش رو از نمایندگی گرفتم 1.350 قیمت فروشش بود :1. (9):

فقط نوع پنل رو زده بود VA ، va چیه ؟ یه چیز پایینتر از ips ـه یا بالا تره ؟

کلا گم شدم موندم چی کار کنم میخوام یه چیز بگیرم هم عمری باشه هم به روز و خوب از بس که انواع مدل مانیتور هست آدم نمیدونه کدوم رو بگیره :cry:

AMD>INTEL
30-08-16, 16:46
سلام مجدد به همه دوستان
آقا ما داشتیم نت رو میگشتیم که به مانیتور samsung CF390 | curved برخوردیم قیمتش رو از نمایندگی گرفتم 1.350 قیمت فروشش بود :1. (9):

فقط نوع پنل رو زده بود VA ، va چیه ؟ یه چیز پایینتر از ips ـه یا بالا تره ؟

کلا گم شدم موندم چی کار کنم میخوام یه چیز بگیرم هم عمری باشه هم به روز و خوب از بس که انواع مدل مانیتور هست آدم نمیدونه کدوم رو بگیره :cry:

MVA panels offer good viewing angles and generally better blacks and contrast than either TN or IPS panels
یک جور تکنولوژی ترکیبی هست از تلقیق پنلهای tn و ips هست . که ادعا میشه که زاویه دید خوب در کنار نمایش صفخات مشکی و کنتراست بهتر و همچنین ادعا زمان پاسخگویی بهتر نسبت به ips دارد .
توصیه من همون pls سامسونگ 27 اینچ هست .

000KNIGHT000
30-08-16, 16:57
MVA panels offer good viewing angles and generally better blacks and contrast than either TN or IPS panels
یک جور تکنولوژی ترکیبی هست از تلقیق پنلهای tn و ips هست . که ادعا میشه که زاویه دید خوب در کنار نمایش صفخات مشکی و کنتراست بهتر و همچنین ادعا زمان پاسخگویی بهتر نسبت به ips دارد .
توصیه من همون pls سامسونگ 27 اینچ هست .

تشکر.
با صرف نظر از قیمت هم باز هم همون سامسونگ pls رو پیشنهاد میدید یا این cf390 رو ؟

AMD>INTEL
30-08-16, 17:25
تشکر.
با صرف نظر از قیمت هم باز هم همون سامسونگ pls رو پیشنهاد میدید یا این cf390 رو ؟

pls به نظر من خیلی بهتر از va هست . کیفیت va هم از نزدیک ندیدم که بخوام دربارش کامنت بدم . عموما تکنولوژی های تلفیقی نشون دادن خیلی موفق نیستند .
یک مورد هم اضافه کنم .
کامنت خریداران درباره این مونیتور cf390 بسیار مثبت بوده .
Samsung CF390 Series C24F390FHN 24" LED Curved HD FreeSync Monitor Black C24F390 - Best Buy (Only the registered members can see the link)