ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل هنگ کردن pc

d2020
27-08-16, 11:44
سلام دوستان عزیز

pc من بعضی وقتا هنگ می کند ولی با کمی صبر کردن دوباره فیکس می شه وقتی زیاد باهاش کار می کنم بلو اسکرین می دهد اولش فکر کردم بد سکتو دارم اسکن کردم اما چیزی نداشتم ارور های بلو اسکرینم معنی شم خوب نمی فهمیدم ارور های مانند RDR_FILE_SYSTEM
و... CRITICAL_OBJECT_TERMINATION SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
الانم نمی دونم چیکار کنم هاردم وست سبز هستش اگه میشه کمک کنید (مقدار بلو اسکرین ها زیاد تر بود)

AMD>INTEL
27-08-16, 11:59
از وضعیت هارد با برنامه hd senitel اسکرین شات بگذارید از قسمت overview
مشخصات دقیق سیستم را ذکر کنید .

d2020
27-08-16, 13:30
از وضعیت هارد با برنامه hd senitel اسکرین شات بگذارید از قسمت overview
مشخصات دقیق سیستم را ذکر کنید .

15643 اینم اسکرین شات

d2020
27-08-16, 13:55
اینم ss از کارت گرافیک Only the registered members can see the link

mohammad-
27-08-16, 14:26
15643 اینم اسکرین شات

الان هاردت 67 در صدش سالمه الان نرم افزار زیر رو دانلود کن

لینک (Only the registered members can see the link)

بعد طبق آموزش های لینک زیر عمل کن

بعد دوباره یک عکس از سلامتی هارد بزار ببینیم چطور شده

AMD>INTEL
27-08-16, 14:35
15643 اینم اسکرین شات

هاردت باید یکبار low level format بشه . البته این تعداد بدستکتور بعید میدونم ریکاور بشه .

d2020
27-08-16, 14:54
الان هاردت 67 در صدش سالمه الان نرم افزار زیر رو دانلود کن

بعد طبق آموزش های لینک زیر عمل کن

بعد دوباره یک عکس از سلامتی هارد بزار ببینیم چطور شده

لینک خراب است لطفا اگه میشه دوباره up کن

- - - Updated - - -

هاردت باید یکبار low level format بشه . البته این تعداد بدستکتور بعید میدونم ریکاور بشه .
دوست عزیز من الان دقیقا چی کار کنم؟

mohammad-
27-08-16, 15:04
لینک خراب است لطفا اگه میشه دوباره up کن

- - - Updated - - -

لینک اول کاملا سالمه دوباره تستش کردم اما می تونی بری توی لینک دوم همون یکمی از اول صفحه پایین تر عبارت زیر رو می بینی

To use the utility: Download Windows Data Lifeguard Diagnostics (Only the registered members can see the link). An extraction utiltiy such as WinZip may be

که می تونی دانلود کنی

اگه روی همین Windows Data Lifeguard Diagnostics که در بالا می بینی کلیک کنی هم می تونی دانلود کنی

این نرم افزار سعی می کنه هاردت رو به اصطلاح تعمیر کنه حالا هر چقدر که تونست باید طبق عکس ها جلو بری هر قسمت رو متوجه نشدی پست بزار برات توضیح بدم ولی اگه می خوای بین هر پستت نیم ساعت فاصله بدی که نمی شه باید به سرعت جواب بدی

باید هارد رو فرمت کامل کنی و نه quick format که باید اطلاعات هاردت رو فعلا یکجا کپی کنی و کل هارد رو فرمت کامل کنی

با فرمت کامل اگه بد سکتورهایی روی هاردت وجود داشته باشه تعمیر می شن و اونایی که قابل تعمیر نیستن علامت می خورن و موقع نصب ویندوز یا نرم افزارهای دیگه اطلاعاتت روی اون قسمت های سالم ریخته می شه

اگه کل هاردت رو فرمت کامل بکنی بهتره چون همه هارد بررسی می شه ولی می تونی فقط درایو ویندوزت رو فرمت کامل کنی ولی این خطر وجود داره که اطلاعاتی که روی درایوهای دیگه است آسیب ببینه

low level format هم مرحله آخره که برای اینکه توضیح اضافی ندم توی گوگل سرچ کنی متوجه می شی و می تونی نرم افزارش رو دانلود کنی ولی دیده شده که low level format به هارد آسیب وارد می کنه در بعضی موارد

پس فعلا از اولین مرحله برو جلو بعد بین مرحله دوم و سوم هر کدوم رو که صلاح می دونی انجام بده

d2020
27-08-16, 15:10
دوست عزیز ایت لینک دانلودی کی دادید به ای پی مودم شما ثبت شده من نمی تونم این لینکو باز کنم ممنون میشم اگه اسم بدین

- - - Updated - - -

دوست عزیز این لینک دانلودی کی دادید به ای پی مودم شما ثبت شده من نمی تونم این لینکو باز کنم ممنون میشم اگه اسم بدین

d2020
27-08-16, 15:20
لینک اول کاملا سالمه دوباره تستش کردم اما می تونی بری توی لینک دوم همون یکمی از اول صفحه پایین تر عبارت زیر رو می بینی

To use the utility: Download Windows Data Lifeguard Diagnostics (Only the registered members can see the link). An extraction utiltiy such as WinZip may be

که می تونی دانلود کنی

این نرم افزار سعی می کنه هاردت رو به اصطلاح تعمیر کنه حالا هر چقدر که تونست باید طبق عکس ها جلو بری هر قسمت رو متوجه نشدی پست بزار برات توضیح بدم ولی اگه می خوای بین هر پستت نیم ساعت فاصله بدی که نمی شه باید به سرعت جواب بدی

باید هارد رو فرمت کامل کنی و نه quick format که باید اطلاعات هاردت رو فعلا یکجا کپی کنی و کل هارد رو فرمت کامل کنی

با فرمت کامل اگه بد سکتورهایی روی هاردت وجود داشته باشه تعمیر می شن و اونایی که قابل تعمیر نیستن علامت می خورن و موقع نصب ویندوز یا نرم افزارهای دیگه اطلاعاتت روی اون قسمت های سالم ریخته می شه

اگه کل هاردت رو فرمت کامل بکنی بهتره چون همه هارد بررسی می شه ولی می تونی فقط درایو ویندوزت رو فرمت کامل کنی ولی این خطر وجود داره که اطلاعاتی که روی درایوهای دیگه است آسیب ببینه

low level format هم مرحله آخره که برای اینکه توضیح اضافی ندم توی گوگل سرچ کنی متوجه می شی و می تونی نرم افزارش رو دانلود کنی ولی دیده شده که low level format به هارد آسیب وارد می کنه در بعضی موارد

پس فعلا از اولین مرحله برو جلو بعد بین مرحله دوم و سوم هر کدوم رو که صلاح می دونی انجام بده

ممنون دوست عزیز من مشکل از دست دادن اطلاعات ندارم اشکال نداره هارد ریکاوری نشه الان من دقیق چی کار کنم :1. (27):؟

d2020
27-08-16, 15:29
من الان با برنامه برم جلو یا low format ؟ :1. (28):

mohammad-
27-08-16, 15:32
ممنون دوست عزیز من مشکل از دست دادن اطلاعات ندارم اشکال نداره هارد ریکاوری نشه الان من دقیق چی کار کنم :1. (27):؟

هاردت باید یکبار low level format بشه . البته این تعداد بدستکتور بعید میدونم ریکاور بشه

شما اشتباه متوجه شدی اون ریکاوری که جناب مهندس امید فرمودن ریکاوری اطلاعات از دست رفته یا دیلیت شده نیست بلکه منظور تعمیر خود هارده به اصطلاح زنده کردن خود هارد نه اطلاعات روی اون

توی پست 5 و 8 دقیقا گفتم که باید چیکار کنی کافیه دقیق بخونی و به ترتیب جلو بری

d2020
27-08-16, 15:41
شما اشتباه متوجه شدی اون ریکاوری که جناب مهندس امید فرمودن ریکاوری اطلاعات از دست رفته یا دیلیت شده نیست بلکه منظور تعمیر خود هارده به اصطلاح زنده کردن خود هارد نه اطلاعات روی اون

توی پست 5 و 8 دقیقا گفتم که باید چیکار کنی کافیه دقیق بخونی و به ترتیب جلو بری
انگار لینک دادید برای من خرابه اگه میشه تو سایت پیکوفایل آپ کن لطفا

AMD>INTEL
27-08-16, 16:09
این برنامه رو بگیر نصب کن . اکتیوش کن . یک سیدی بوتیبل باهاش درست کن .بعد سیستم را با اون سیدی بوت کن .
HDD Regenerator 2013 v1.71 رفع بد سکتور هارد (Only the registered members can see the link)

d2020
27-08-16, 16:15
این برنامه رو بگیر نصب کن . اکتیوش کن . یک سیدی بوتیبل باهاش درست کن .بعد سیستم را با اون سیدی بوت کن .
HDD Regenerator 2013 v1.71 رفع بد سکتور هارد (Only the registered members can see the link)
دوست عزیز این کارو قبله پست گزاشتن کردم خوب شد اما فقط یک درایو اسکن کرد بد سکتور فیکس کرد 6 تا داشتم ولی درایو C انجام تداد

- - - Updated - - -

با سی دی هم اجراش نکردم با فلشم نکردم با ویندوز انجام دادم

mohammad-
27-08-16, 16:16
انگار لینک دادید برای من خرابه اگه میشه تو سایت پیکوفایل آپ کن لطفا

ممکنه برای شما بسته باشه با ... شکن بازش کن

AMD>INTEL
27-08-16, 17:00
دوست عزیز این کارو قبله پست گزاشتن کردم خوب شد اما فقط یک درایو اسکن کرد بد سکتور فیکس کرد 6 تا داشتم ولی درایو C انجام تداد

- - - Updated - - -

با سی دی هم اجراش نکردم با فلشم نکردم با ویندوز انجام دادم

تحت داس انجام بدید . از اطلاعات بکاپ بگیرید . هارد را یکپارچه و یک پارتشین کنید بعد با این برنامه اسکن کنید

d2020
27-08-16, 19:24
15644این چرا ارور داد >؟

d2020
27-08-16, 22:12
تحت داس انجام بدید . از اطلاعات بکاپ بگیرید . هارد را یکپارچه و یک پارتشین کنید بعد با این برنامه اسکن کنید

لطفا کمک کنید تو بازی هم میرم گیر داره ترو خدا کمک کنید

AMD>INTEL
27-08-16, 22:27
لطفا کمک کنید تو بازی هم میرم گیر داره ترو خدا کمک کنید

من کمک کردم کاری که گفتم باید انجام بدید . حتی اگر نصف این بدسکتورها هم برطرف بشه . این هارد دیگه مطمئن نیست . بهتره یک هارد سالم تهیه بفرمائید .

d2020
27-08-16, 22:37
من کمک کردم کاری که گفتم باید انجام بدید . حتی اگر نصف این بدسکتورها هم برطرف بشه . این هارد دیگه مطمئن نیست . بهتره یک هارد سالم تهیه بفرمائید .
عزیز اموزش کار باهاشم بزار من با خود نرم افزار سی دی رایت کردم سیستم ریست کردم بعد نرم افزار میاد بالا بعد دکمه 1 می زنم بعد دوباره دکمه C میزنم و بعد enter می زنم یکی بد سکتو پیدا می کنه بعد نرم افزار میاد روی صفحه ی سی ام دی بعدشم دیگه باید سیستم رو ریست کنم تا ویندوز بیاد بالا :1. (28)::1. (28): چی کار کنم

AMD>INTEL
27-08-16, 22:43
عزیز اموزش کار باهاشم بزار من با خود نرم افزار سی دی رایت کردم سیستم ریست کردم بعد نرم افزار میاد بالا بعد دکمه 1 می زنم بعد دوباره دکمه C میزنم و بعد enter می زنم یکی بد سکتو پیدا می کنه بعد نرم افزار میاد روی صفحه ی سی ام دی بعدشم دیگه باید سیستم رو ریست کنم تا ویندوز بیاد بالا :1. (28)::1. (28): چی کار کنم

باید هاردت فرمت کامل بشه بعد با این برنامه بگذاری اسکن و REPAIR کنه . اگر فرمت نباشه نمیتونه تمام سکتورها را بررسی کنه .

d2020
27-08-16, 22:46
باید هاردت فرمت کامل بشه بعد با این برنامه بگذاری اسکن و REPAIR کنه . اگر فرمت نباشه نمیتونه تمام سکتورها را بررسی کنه .

باید فرمت خاصی بکنم یا با سی دی ویندوزم انجام می گیره >؟؟؟

فرمت کنم ؟Hard Disk Low Level Format Tool

آقا من می خوام برم فرمت کنم ممنون یا علی

AMD>INTEL
28-08-16, 08:55
باید فرمت خاصی بکنم یا با سی دی ویندوزم انجام می گیره >؟؟؟

فرمت کنم ؟Hard Disk Low Level Format Tool

آقا من می خوام برم فرمت کنم ممنون یا علی

LOW LEVEL FORMAT بشه بهتره .

d2020
28-08-16, 13:10
Unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again.

وقتی می خوام فرمت کنم این. میگه چی کار کنم ؟

d2020
28-08-16, 13:26
LOW LEVEL FORMAT بشه بهتره .

آقا وقتی می خوام فرمت کنم اینو میگه Unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again.

AMD>INTEL
28-08-16, 13:29
آقا وقتی می خوام فرمت کنم اینو میگه Unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again.

نمیشه چون تو ویندوز هستی . درایویی که ویندوز داخلشه رو اینطوری نمیشه فرمت کرد . باید تحت داس LLF بشه با دیسک بوت هیرن

d2020
28-08-16, 13:31
نمیشه چون تو ویندوز هستی . درایویی که ویندوز داخلشه رو اینطوری نمیشه فرمت کرد . باید تحت داس LLF بشه با دیسک بوت هیرن
الان دقیقا چی کار کنم ؟؟ اموزش بدین ممنون می شم

AMD>INTEL
28-08-16, 13:34
الان دقیقا چی کار کنم ؟؟ اموزش بدین ممنون می شم

باید هارد با یک سیدی ویندوز پارتشین هاشو پاک کنی .بعد با اون برنامه REGENATOR بگذاری CHECK AND REPAIR رو بزنی .

d2020
28-08-16, 13:48
باید هارد با یک سیدی ویندوز پارتشین هاشو پاک کنی .بعد با اون برنامه REGENATOR بگذاری CHECK AND REPAIR رو بزنی .

پس این وسط با Hard Disk Low Level Format Tool چی کار کنم ؟

AMD>INTEL
28-08-16, 13:52
پس این وسط با Hard Disk Low Level Format Tool چی کار کنم ؟

اون برای زمانیه که این هارد رو به سیستم دیگه به عنوان هارد دوم وصل کنید .متاسفانه تجربه کافی هم نداری .

d2020
28-08-16, 13:54
اون برای زمانیه که این هارد رو به سیستم دیگه به عنوان هارد دوم وصل کنید .متاسفانه تجربه کافی هم نداری .

دوست عزیز یک هاردی دیگه هم دارم اما SATA نیس و به سیستم وصل نیست کاری میشه باهاش انجام داد ؟ می تونم الان وصلش کنم باهاش می تونم کاری پیش ببرم ؟

AMD>INTEL
28-08-16, 13:58
دوست عزیز یک هاردی دیگه هم دارم اما SATA نیس و به سیستم وصل نیست کاری میشه باهاش انجام داد ؟

باید روش ویندوز بریزی . و این هارد ساتا که ایراد داره وصل باشه . و اون هارد ساتا را داخل ویندوز با برنامه
LLF فرمت کنی .

d2020
28-08-16, 14:01
باید روش ویندوز بریزی . و این هارد ساتا که ایراد داره وصل باشه . و اون هارد ساتا را داخل ویندوز با برنامه
LLF فرمت کنی .
باشه ممنون ویندوز هم روش نصب هست

AMD>INTEL
28-08-16, 14:13
باشه ممنون ویندوز هم روش نصب هست

با ویندوزش بالا بیایید و اون برنامه را اجرا کن و هارد ساتا را LLF کن .