PDA

مشاهده نسخه کامل : آموزش نرم افزار IP Cam Viewer Pro



fernaspe
27-08-16, 08:13
با سلام
طریقه کار با نرم افزار IP Cam Viewer Pro و tinyCam Monitor PRO را میخواستم و سوالی که دارم آیا از هر مسافتی میشه دوربین ها را چک کرد یا تا مسافت معینی میشه دوربین ها رو دید
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

AMD>INTEL
27-08-16, 08:45
از نظر مسافت محدودیتی نیست . چون بر اساس اینترنت پروتکل کنترل میشن . یعنی شبکه محلی نیست که محدودیت دسترسی داشته باشید . هر جا که دسترسی به نت داشته باشید میتونید وضعیت این دوربین ها را مشاهده کنید .
بر روی گوشی اندرویدی هم به این شکل هست
رم افزار ip webcam نرم افزاری است که به وسیله آن میتوانید خروجی دوربین خود را بر روی مرورگرتان ببینید.

1.برای این کار احتیاج به یک مودم wifi دارید که هم pc و هم mob به ان متصل باشند.(باید توجه کرد دو دستگاه از یک مودم استفاده کنند)

2.سپس نرم افزار را دانلود کرده و بر روی گوشی خود نصب کنید و وارد نرم افزار شوید و گزینه start server را بزنید.

3.حالا مرورگر کامپیتر را باز کرده و IP:192.168.1.3:8080 را در قسمت ادرس وارد نماید.(توجه کنید که پورت نرم افزار 8080 باشد)

4.در این پنجره باز شده شما با گزینه های مختلف می توانید خروجی دوربین گوشی خود را تا جایی که شبکه وایرلستان پوشش می دهد را تماشا کنید.

fernaspe
27-08-16, 10:06
از نظر مسافت محدودیتی نیست . چون بر اساس اینترنت پروتکل کنترل میشن . یعنی شبکه محلی نیست که محدودیت دسترسی داشته باشید . هر جا که دسترسی به نت داشته باشید میتونید وضعیت این دوربین ها را مشاهده کنید .
بر روی گوشی اندرویدی هم به این شکل هست
رم افزار ip webcam نرم افزاری است که به وسیله آن میتوانید خروجی دوربین خود را بر روی مرورگرتان ببینید.

1.برای این کار احتیاج به یک مودم wifi دارید که هم pc و هم mob به ان متصل باشند.(باید توجه کرد دو دستگاه از یک مودم استفاده کنند)

2.سپس نرم افزار را دانلود کرده و بر روی گوشی خود نصب کنید و وارد نرم افزار شوید و گزینه start server را بزنید.

3.حالا مرورگر کامپیتر را باز کرده و IP:192.168.1.3:8080 را در قسمت ادرس وارد نماید.(توجه کنید که پورت نرم افزار 8080 باشد)

4.در این پنجره باز شده شما با گزینه های مختلف می توانید خروجی دوربین گوشی خود را تا جایی که شبکه وایرلستان پوشش می دهد را تماشا کنید.
ممنون از پاسخ تون،فقط برای اولین بار به کامپیوتر احتیاج هست یا هر بار که خواستیم چک کنیم باید به کامپیوتر دسترسی داشته باشیم؟

AMD>INTEL
27-08-16, 10:17
ممنون از پاسخ تون،فقط برای اولین بار به کامپیوتر احتیاج هست یا هر بار که خواستیم چک کنیم باید به کامپیوتر دسترسی داشته باشیم؟

برای دیدن نیاز به Pc هست .