سلام برعزیزان
سوال داشتم خدمتتونمن ی مادر برد خریدم نصبش انجام دادم وقتی سوکت کیبورد و وصل کردم به مادر برد از مادربرد بودی سوختگی بلند شد و سیستم خاموش شدعلتش چیه یعنی کیبورد باعث سوختگی مادربرد شد یا ی علت دیگه داره لطفا کمک کنید.
مدل مادربرد giga z170 gaming k3
AMD>INTEL
20-08-16, 12:21
سلام برعزیزان
سوال داشتم خدمتتونمن ی مادر برد خریدم نصبش انجام دادم وقتی سوکت کیبورد و وصل کردم به مادر برد از مادربرد بودی سوختگی بلند شد و سیستم خاموش شدعلتش چیه یعنی کیبورد باعث سوختگی مادربرد شد یا ی علت دیگه داره لطفا کمک کنید.
مدل مادربرد giga z170 gaming k3
سلام خدمت شما
بهتره به گارانتی مراجعه کنید .
پست های اضافی پاک شدند . دوستان لطفا رعایت کنید .
دوست عزیز سوالتون را در بخش گیگابایت مطرح میکردید که توسط e-support گیگابایت پیگیری بشه .منتقل شد .
با تشکر
Avajang
20-08-16, 12:33
سلام دوست عزیز
مادربرد به گارانتی آواژنگ منتقل کنید و همچنین مشخصات خود و شماره پیگیری را برای ما خصوصی کنید . تا پیگیری های لازم انجام شود .
AMD>INTEL
20-08-16, 12:52
----
محمد جان لطفا بحث را ادامه ندید . این مورد توسط خود نماینده گیگابایت / آواژنگ پیگیری میشه .این بحث ها هیچ نفعی برای شخص یا اشخاص دیگه ندارد .روند پشتیبانی گیگابایت روند تعریف شده ای دارد که توسط نماینده آواژنگ توضیح داده شد .
با تشکر
AMD>INTEL
20-08-16, 15:25
دوستان اگر توجه نکنند اخطار میگیرند . چون وقتی پست های اضافی رو پاک کردم و تاپیک را منتقل کردم .یعنی کار را تو مسیر درست قرار دادیم . به هر دو کاربر محترم عرض میکنم این بحث را ادامه ندهند .
okh
23-08-16, 10:59
به نظر می رسه از دست شرکت معظم اواژنگ جهت تعمیر کاری پیش نمی ره تا الان هم نه به پیغام های خصوصی من جواب دادن نه تونستن مادربرد و درست کنن تنها چیزی که گفته شده به بنده فشار دادن بیش از حد سوکت کیبرد بوده که منجر به سوختن کل مادربرد شده . البته من نمی دونم تا الان که من 15 سال کامپیوتر دارم چرا این اتفاق برای ی محصول تازه خریداری شده بنده اتفاق بیفته و اونم برای سوکت کیبردی که اصلا تمام موارد احتیاطی و محافظتی رو اول برای سوکت مادربرد در نظر می گیرند بعد برای پین های کیبرد به طوری که هرچی هم شما فشار بدهید درحقیقت دارید به پین های کیبرد خودتون اسیب می زنید ولی جلل خالق این سوکت کذایی منجر به خرابی کل مادربرد شده . در ثانی چطور ای سی مرتبط با سوکت از منبع قطع نشده و منجر به خرابی مادربرد شده . واقعا کلاه برداری از این بزرگتر من تو عمرم ندیدم .به پاسخ گویی درست و نه قبول بی کیفیتی محصول از سوی شرکت.
از اعضای سایت هم ممنونم به خاطر کمک هاشون
Avajang
23-08-16, 11:04
به نظر می رسه از دست شرکت معظم اواژنگ جهت تعمیر کاری پیش نمی ره تا الان هم نه به پیغام های خصوصی من جواب دادن نه تونستن مادربرد و درست کنن تنها چیزی که گفته شده به بنده فشار دادن بیش از حد سوکت کیبرد بوده که منجر به سوختن کل مادربرد شده . البته من نمی دونم تا الان که من 15 سال کامپیوتر دارم چرا این اتفاق برای ی محصول تازه خریداری شده بنده اتفاق بیفته و اونم برای سوکت کیبردی که اصلا تمام موارد احتیاطی و محافظتی رو اول برای سوکت مادربرد در نظر می گیرند بعد برای پین های کیبرد به طوری که هرچی هم شما فشار بدهید درحقیقت دارید به پین های کیبرد خودتون اسیب می زنید ولی جلل خالق این سوکت کذایی منجر به خرابی کل مادربرد شده . در ثانی چطور ای سی مرتبط با سوکت از منبع قطع نشده و منجر به خرابی مادربرد شده . واقعا کلاه برداری از این بزرگتر من تو عمرم ندیدم .به پاسخ گویی درست و نه قبول بی کیفیتی محصول از سوی شرکت.
سلام مجدد
دوست عزیز مورد شما در حال پیگیری هست .
با تشکر
Avajang
24-08-16, 11:24
سلام خدمت شما
مادربرد شما در قسمت کیبرد مشکی نداشته . متاسفانه مشکل خرابی و صدمه فیزیکی روی سوکت cpu و قسمت pwm مشهود هست . در حال پیگیری با گیگابایت و کسب تکلیف هستیم . تا روز دوشنبه زمان به ما بدید تا جواب استعلام از گیگابایت دریافت شود .
با تشکر :11():
okh
24-08-16, 11:45
سلام خدمت شما
مادربرد شما در قسمت کیبرد مشکی نداشته . متاسفانه مشکل خرابی و صدمه فیزیکی روی سوکت cpu و قسمت pwm مشهود هست . در حال پیگیری با گیگابایت و کسب تکلیف هستیم . تا روز دوشنبه زمان به ما بدید تا جواب استعلام از گیگابایت دریافت شود .
ممنونم . مشکل خرابی سوکت کیبرد و که خود متصدی گیرنده نشون دادند. ولی خرابی سوکت سی پی یو و pwm فن مادربرد چه طور ممکنه؟
Avajang
24-08-16, 12:07
ممنونم . مشکل خرابی سوکت کیبرد و که خود متصدی گیرنده نشون دادند. ولی خرابی سوکت سی پی یو و pwm فن مادربرد چه طور ممکنه؟
مدار تغذیه پردازنده دچار مشکل شده به هر حال تمام سعی مجموعه خدمات آواژنگ این هست که مشکل شما حل بشه . دوشنبه نتیجه وضعیت مادربرد را به شما اعلام میکنیم .
Avajang
31-08-16, 09:33
سلام مجدد خدمت شما
این عکسهای مادربرد شما با ایراد فیزیکال و اتصالی شدید در قسمت VRM مادربرد . با این حال با اینکه مادربرد شما قاعدتا باید از گارانتی خارج میشد . مادربرد شما با یک مادربرد آکبند تعویض شده است .
15690
lorn
01-09-16, 09:25
بازم دمه گیگابایت و آواژنگ گرم ، واقغا اگر هر برند دیگه ای بود حضوری هم نمی شد به نتیجه رسید چه برسه به اینکه تو فضای مجازی به نتیجه برسی و شامل e-support بشی (حتی توی کشور های خارجی و جهان اولی هم کمیاب و نایابه همچین قضیه ای)
با سپاس از این E-support عالی .امیدوارم دیگر برند ها هم یادبگیرند و بهبود بده خدماتشون رو
با تشکر:give_rose:
I M A N
01-09-16, 12:25
سلام مجدد خدمت شما
این عکسهای مادربرد شما با ایراد فیزیکال و اتصالی شدید در قسمت VRM مادربرد . با این حال با اینکه مادربرد شما قاعدتا باید از گارانتی خارج میشد . مادربرد شما با یک مادربرد آکبند تعویض شده است .
15690
سلام . یعنی برد ایشون دستکاری شده بوده ؟!
یا در اثر استفاده دچار این مشکل شده و اتصال کرده ؟ و اینکه مشکل در اتصالی اگر بدون دستکاری باشد شامل گارانتی نمیشه ؟:great:
Avajang
01-09-16, 12:48
سلام . یعنی برد ایشون دستکاری شده بوده ؟!
یا در اثر استفاده دچار این مشکل شده و اتصال کرده ؟ و اینکه مشکل در اتصالی اگر بدون دستکاری باشد شامل گارانتی نمیشه ؟:great:
سلام
برد دو ایراد داشت . کج شدن پایه های سوکت CPU و اتصالی در قسمت ذکر شده .
Avajang
02-09-16, 14:39
سلام خدمت شما استارتر محترم
مادربرد شما با آکبند تعویض شده است . لطفا اطلاع رسانی کنید و همچنین در تاپیک زیر میزان رضایت خودتان را در رابطه با پشتیبانی آنلاین گیگابایت اعلام فرمائید .
با تشکر
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران (Only the registered members can see the link)
okh
03-09-16, 02:55
سلام خدمت شما استارتر محترم
مادربرد شما با آکبند تعویض شده است . لطفا اطلاع رسانی کنید و همچنین در تاپیک زیر میزان رضایت خودتان را در رابطه با پشتیبانی آنلاین گیگابایت اعلام فرمائید .
با تشکر
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران (Only the registered members can see the link)
سلام
ممنونم ازتون خدا خیرتون بده اینکه با این جدیت کار منو پیگیری کردید واقعا انتظار نداشتم .
اگر هم جایی تند رفتم و چیزی گفتم به بزرگواری خودتون ببخشید :11():