PDA

مشاهده نسخه کامل : کار نکردن cuda در درایورهای جدید

Calm
16-08-16, 16:40
ضمن سلام, آخرین درایور انویدیا و آخرین نسخه xilisoft video converter نصبه ولی cuda تیک نمیخوره
توی فوروم انویدیا کاربرا سر همین قضیه شاکی بودن این یه نمونه
Only the registered members can see the link
ولی مثل اینکه راه اساسیش فقط دانگریده درایوره. الان چکار کینم

AMD>INTEL
16-08-16, 16:46
این مورد را باهاش برخورد نکردم . ولی بعید هم نیست . کلا گرافیک های ورک استیشن سود سرشاری برای nvidia دارند . به خاطر همین ممکنه برای فروش رفتن کوادرو این کار را انجام داده باشه .

Calm
16-08-16, 17:36
این مورد را باهاش برخورد نکردم . ولی بعید هم نیست . کلا گرافیک های ورک استیشن سود سرشاری برای nvidia دارند . به خاطر همین ممکنه برای فروش رفتن کوادرو این کار را انجام داده باشه .
مچکرم.توی اون فورومه همین رو گفته بودند.بنظرتون حالا چکار کنیم.منظورم اینه چطور توی برنامه هاییکه قابلیت cuda دارن انو فعال کنیم راهکار:cry:

AMD>INTEL
16-08-16, 17:46
مچکرم.توی اون فورومه همین رو گفته بودند.بنظرتون حالا چکار کنیم.منظورم اینه چطور توی برنامه هاییکه قابلیت cuda دارن انو فعال کنیم راهکار:cry:

اگر روند ادامه باشه ممکنه درایورهای مود شده عرضه بشه . فعلا باید درایورهای قدیمی تر کار کرد .

salpc
17-08-16, 10:53
به برندی که کارت رو عرضه میکنه هم ربط داره چون من فرق Asus رو با Galaxy تو این قضیه دیدم که واسه Asus فعال بود ولی واسه Galaxy غیرفعال بود.

Calm
17-08-16, 11:26
درایور 340 انویدیا و جدیدتر نصب نکنید کاری کرده cuda غیرفعال شه.ترفندهاییهم که توی فوروم جیفورس بود کار نکردند.337 whql نصب کردم درست شد

mohamad.sf
17-08-16, 15:12
سلام منه بدبخت تازه Gtx 1070 ino3d خریدم مشکل انتی الازینگ داره چون با یه کارت دیگه gtx 980 تست گرفتم بازم اون مشکلو داشت بعدش فهمیدم مشکل درایو حالا نمیدونم کی این انویدیا قرار درست کنه این مشکلو من هر چه انتی الیازینگ رو اف میکنم چه تا اخر میبرم فرقی نداره تو برش ها و Edge ها