ورود

مشاهده نسخه کامل : آواژنگ و فاجعه ی عرضه ی محصولات گیگابایت (الان گرافیک سری 1000)

hamid_mol
16-08-16, 11:45
سلام

متاسفانه ماه ها از عرضه ی سری 1000 می گذره و تقریبا تمام برند ها و مدل ها در بازار موجود هستند اما گیگابایت به لطف آواژنگ هنوز موجود نیست.

بنده حدود یک ماه پیش که ایسوس ROG STRIX-GTX1070-O8G-GAMING موجود شد با قیمتی دو میلیون و 50 هزار تومان می تونستم اون رو بخرم اما به امید این که آواژنگ به زودی گیگابایت رو موجود می کنه اونم با قیمتی منطقی تر و منصفانه تر از بازار خراب و واسطه گرانه ی ایسوس، اون رو نخریدم، اما الان یه ماه گذشته و هنوز آواژنگ امروز و فردا می کنه و کارت ها رو موجود نکرده!

چرا؟ واقعا چرا؟
این موضوع در مورد محصولات گیگابایت (تحت مدیریت آواژنگ) هی داره تکرار می شه! خیلی از مشتری های گیگابایت به واسطه نا امیدی از عرضه محصولات گیگابایت می رن سراغ برند های دیگه و دیگه مشتری برند دیگر باقی می مانند یعنی از دست دادن مشتری های بلفعل به صورت دایمی و خارج شدن آن ها از حتی از بلقوه

Avajang
16-08-16, 12:13
سلام دوست عزیز
مورد شما را با بخش مارکتینگ آواژنگ هماهنگ و پیگیری میکنیم و به اطلاع شما در همین تاپیک میرسونیم .
با تشکر

Behzad52
16-08-16, 12:23
سلام

متاسفانه ماه ها از عرضه ی سری 1000 می گذره و تقریبا تمام برند ها و مدل ها در بازار موجود هستند اما گیگابایت به لطف آواژنگ هنوز موجود نیست.

بنده حدود یک ماه پیش که ایسوس ROG STRIX-GTX1070-O8G-GAMING موجود شد با قیمتی دو میلیون و 50 هزار تومان می تونستم اون رو بخرم اما به امید این که آواژنگ به زودی گیگابایت رو موجود می کنه اونم با قیمتی منطقی تر و منصفانه تر از بازار خراب و واسطه گرانه ی ایسوس، اون رو نخریدم، اما الان یه ماه گذشته و هنوز آواژنگ امروز و فردا می کنه و کارت ها رو موجود نکرده!

چرا؟ واقعا چرا؟
این موضوع در مورد محصولات گیگابایت (تحت مدیریت آواژنگ) هی داره تکرار می شه! خیلی از مشتری های گیگابایت به واسطه نا امیدی از عرضه محصولات گیگابایت می رن سراغ برند های دیگه و دیگه مشتری برند دیگر باقی می مانند یعنی از دست دادن مشتری های بلفعل به صورت دایمی و خارج شدن آن ها از حتی از بلقوه

دقیقا حق یا شماست . چند ماه هست که منتظر موجود شدن این کارتها هستم و مطمئنم که امثال من زیاد هستند . اکثر قطعات کامپیوتر رو به خاطر اعتمادی که به آواژنگ داشتم ، با همین گارانتی گرفتم . و منتظر ورود کارتهای سری 1070 و 1080 توسط همین شرکت هستم . امیدوارم به خاطر مشتری هایی که سالها به آواژنگ اعتماد کردن یه حرکتی بزنن . اعتماد سازی خیلی سخته اما نابود کردنش سه شماره
.....

mohammad-
16-08-16, 13:30
سلام

چرا؟ واقعا چرا؟

من با نظر شما مخالف هستم چون کسی که عاشق محصولات گیگابایته صبر می کنه تا محصول یا محصولات مورد نظرش برسن حالا یک ماه تا 45 روز دیرتر

اونایی که می خوان یک هزینه سنگین برای خرید gtx 1070 یا دیگر کارت های از این دست بکنن نمیان تا یه کارت موجود شد برن اون رو بخرن اول صبر می کنن تا همه کارت ها وارد بشن بعد شروع می کنن به مطالعه و تحقیق از سایت های معتبر جهانی و کارشناس های داخلی

آواژنگ هم خودش کارشناس های بسیار حرفه ای در این زمینه داره و مطمئنا چیزی که الان به ذهن شما برسه اونا ساعت ها دربارش تحقیق کردن

ما نمی دونیم شاید یه مشکلی به وجود اومده یا شاید زمانبندی خاصی رو در نظر گرفتن

من اعتقاد دارم که برندهای دیگه مثل ایسوس بیشتر نگران از دست دادن مشتری هستن تا گیگابایت به همین خاطر می ترسن که نکنه محصولاتشون فروش نره زودتر وارد بازار می کنن ولی گیگابایت خیالش راحته می دونه عاشقاش منتظرش می مونن

AMD>INTEL
16-08-16, 13:57
از دید شخصی من این تاخیر تو عرضه شاید به نفع کاربران تموم بشه و با قیمت بهتری دستشون برسه. من به مشتریانم که قصد خرید کارت 1080 داشتند گفتم حداقل یک ماهی صبر کنند تا قیمت ها منطقی تر بشند.

FRANKLIN
16-08-16, 14:26
شما یه جوری از برندهای دیگه نوشتی انگار ام اس آی و ایسوس و GALAX ایدز دارن من برندی بهتر از ایسوس ندیدم و فکر نکنمم بیاد چه قشنگیش چه کیفیتش .12ساله دارم ایسوس استفاده میکنم.خرابی ازش ندیدم همیشه ام پرفومنس کارتاش از گیگا بهتر بوده
.

hamid_mol
16-08-16, 14:35
دوستان عزیز بنده خودم جز این که منطقا برند گیگابایت و خدمات آواژنگ رو تایید می کنم و قبول دارم ، روشون هم تعصب دارم!

اما یک برند خوب و یک فرآیند سالم، دلیلی برای دیر عرضه شدن، یا گرون بودن و حبابی بودن قیمت اولیه ندارد.
جنس رو از شرکت مادر که طرف قرارداد هست درب کارخونه تحویل می گیره، دقیقا همزان با عرضه ی جهانی (مدتی زود تر حتی) با قیمت 40 درصد پایین تر از قیمت اصلی، این جنس رو وارد می کنه مراحل و هزینه هاش انجام می شه ، در یک شبکه ی فروش سالم و شفاف، توزیع می کنه و به دست مصرف کنندگان نهایی می رسونه!

دلیلی برای تاخیر و حباب و این جور چیزا توی برند های خوب که شرکت های با اصالت نمایندگیشون هستند وجود نداره !

از صبر صحبت می کنید! مگه می خوام بشینم بازی کنم که می گید صبر کن؟ کار و زندگی داریم ! فرضا هم اگه بخوایم بازی کنیم تابستون تموم شد رفت ، اونایی هم که می خواستن بازی کنن، دیگه چقدر صبر کنن؟

kingphoenix
16-08-16, 14:36
سلام

چرا؟ واقعا چرا؟

اینکه تاخیر داشتن توی عرضه ی مناسب توی بازار که شکی نیست حرفت درست ولی مقداری تاخیر هم بد نیست، تا حباب قیمتی که ایجاد شده بشکنه آوازنگ هم مثل همیشه با قیمت معقول گوی سبقت فروش از دیگر واردکننده های برند های داخلی بگیره.

البته شاید این سخت گیری های اخیر در مورد واردات قطعاتی که نمایندگی رسمی شرکت ها نیستن (فکر کنم آواژنگ به عنوان نمایندگی رسمی گیگابات نیست چون توی سایت گیگابایت هیچ نمایندگی از ایران ثبت نشده) هم دامن گیر این آواژنگ شده باشه.

من که به لطف خود شما کارت 980 تی آی اکستریم گیگا دارم کلی هم از شما و آواژنگ ممنونم. ولی از طرفی هم برای مصرف کنندگان که ارتقاهاشون توی این ایام تابستان گذاشتن حق میدم انتظارشون داره به اتمام میرسه خیلی ها مدرسه هاشون شروع میشه خیلی ها هم که سن و سالی ازشون گذشته از مهرماه پیک کاریشون شروع میشه

آواژنگ عزیزم دست بجنبون که گیگا تو ایران فقط با نام توئه که خریدار داره چون قیمت و خدمات پس از فروشت توام با هم واقعاً خوبه:great:

اضافه شده بعد ویرایش:

البته صحت این حرفمو نمیتونم خودم تایید کنم ولی مثل اینکه سری های جدید کارت گرافیک ها هم معضل کوچیکی توی فن هاشون داشتن شاید به همین دلیل باشه عرضه با کمی تاخیر از شرکت گیگا باشه تا این مشکل کوچیک مرتفع بشه تا مشتری نهایی محصولی سالم دستش برسه

hamid_mol
17-08-16, 13:23
سلام دوست عزیز
مورد شما را با بخش مارکتینگ آواژنگ هماهنگ و پیگیری میکنیم و به اطلاع شما در همین تاپیک میرسونیم .
با تشکر

سلام مجدد

دوست عزیز خبری نشد؟جناب آقای اشکان دژقرد، مدیریت فروش محصولات های اند، توضیحی ندادند به شما که به ما اعلام بفرمایید؟

Avajang
17-08-16, 13:26
سلام مجدد

دوست عزیز خبری نشد؟جناب آقای اشکان دژقرد، مدیریت فروش محصولات های اند، توضیحی ندادند به شما که به ما اعلام بفرمایید؟

سلام دوست عزیز
کارهای پیگیری این موضوع انجام شده و هر موقع که به ما پاسخ دادند در تاپیک اطلاع رسانی میکنیم .
با تشکر :11():

Avajang
17-08-16, 20:14
سلام مجدد خدمت شما دوست عزیز
کالا از روز شنبه در بازار کشور اماده عرضه هست و این تاخیر بوجود اومده به دلیل تغییر نگرش واردات کالا از طرف مسولین مربوطه هست.

hamid_mol
18-08-16, 08:28
کالا از روز شنبه در بازار کشور اماده عرضه هست و این تاخیر بوجود اومده به دلیل تغییر نگرش واردات کالا از طرف مسولین مربوطه هست.

سلام

خیلی ممنون از پیگیری و پاسخگویی شما و آواژنگ

منظور شما از مسولین مربوطه، مسولین آواژنگ هست یا حکومت یا گیگابایت؟

باتشکر مجدد

mohammad-
18-08-16, 14:37
سلام

خیلی ممنون از پیگیری و پاسخگویی شما و آواژنگ

منظور شما از مسولین مربوطه، مسولین آواژنگ هست یا حکومت یا گیگابایت؟

باتشکر مجدد

ببخشید می خوام بدونم هدفت از تخریب گارانتی قدیمی و پاسخگوی آواژنگ چیه

در ضمن فاجعه به حوادثی مثل سیل ، زلزله ، کشتار انسان ها و از این دست مسائل گفته می شود

با این تعریفی که شما از فاجعه داری فکر می کنم اگه لوله آب خونتون بترکه فکر می کنی قیامت شده

البته اول نخواستم جوابت رو بدم ولی خوب می بینم با اینکه جواب سوالت رو از مسئولین آواژنگ دریافت کردی ولی ول کن ماجرا نیستی چرا؟

چون برای سوالت دو هدف رو دنبال می کردی یکی اینکه از زمان عرضه محصولات آواژنگ اطلاع پیدا کنی و همزمان با اون تخریب آواژنگ

hamid_mol
18-08-16, 23:32
ببخشید می خوام بدونم هدفت از تخریب گارانتی قدیمی و پاسخگوی آواژنگ چیه

در ضمن فاجعه به حوادثی مثل سیل ، زلزله ، کشتار انسان ها و از این دست مسائل گفته می شود

با این تعریفی که شما از فاجعه داری فکر می کنم اگه لوله آب خونتون بترکه فکر می کنی قیامت شده

البته اول نخواستم جوابت رو بدم ولی خوب می بینم با اینکه جواب سوالت رو از مسئولین آواژنگ دریافت کردی ولی ول کن ماجرا نیستی چرا؟

چون برای سوالت دو هدف رو دنبال می کردی یکی اینکه از زمان عرضه محصولات آواژنگ اطلاع پیدا کنی و همزمان با اون تخریب آواژنگ

علیک سلام

یه سری آرایه های ادبی هست ، برید مطالعه کنید،

منظور از فاجعه این جا عدم حصول آن چیزی که انتظار می رود بلکه وقوع اتفاقات بسیار بد تر هست.

لطف کردی جواب دادی

مشکل من با عرضه شدن این سری گرافیک ها با این همه تاخیر حل نمی شه! بر اساس انتظاری که از آواژنگ دارم، باید دلیل منطقی بیاره برای این تاخیر، وگرنه یا ضعف در واردات و توزیع هست یا ایجاد تشنگی در بازار و فروش با قیمت بالاتر (با قیمت های روز شنبه مشخص می شه) که باز هم انتظار بنده از آواژنگ بسیار بیشتر از این حرف هاست!

اون زمان که به سیب زمینی جور دیگری تلفظ می شود توسط بعضی از دوستان، بنده مادربرد های گیگابایت رو می بردم آواژنگ و همواره هم خدمات خوبش سپاسگذار بودم، اما درکنارش همواره از توزیع دیر هنگام محصولات گیگابایت و دیگر برند های تحت گارانتی آواژنگ مثل رم های خوب و ارزون کینمکس ناراضی بودم و این حق رو به خودم می دم که جواب بخوام که واقعا چرا!

miladmhti
19-08-16, 00:34
شرکتهای بزرگ محترم و معتبری مثل آواژنگ تحلیل بازار دارند و شک نکن خیلی عوامل باید باشه که کالا سر تایم خودش پخش بشه و منتظر مسافرهای جدید آواژنگ به بازار هستیم

lorn
19-08-16, 00:49
دوستان بنطرم حاشیه رو کمتر کنیم بهتر هست
دوستان عزیز که نماینده آواژنگ هم هستن به صراحت پاسخ دادن و مشکل رو برطرف کردن بنظرم جای شکرش باقیه که حداقل برند گیگابایت دارایی بهترین پاسخگویی در بین دیگر برند ها تو ایران هستش چه از طریق آواژنگ چه از طریق مدیا و.....
متاسفانه ئضعیت بازار و گمرک این چند وقت زیاد خوب نیست و شاید پر بی راه نباشه که علت رو جای دیگه ای غیر از آواژنگ و گیگابایت جست و جو کنیم (وقتی سی پی یو 1140 یهو می ره بالای 1400 دیگه چه انتظاری از بقیه می شه داشت؟)

hamid_mol
19-08-16, 08:00
دوستان بنطرم حاشیه رو کمتر کنیم بهتر هست
دوستان عزیز که نماینده آواژنگ هم هستن به صراحت پاسخ دادن و مشکل رو برطرف کردن بنظرم جای شکرش باقیه که حداقل برند گیگابایت دارایی بهترین پاسخگویی در بین دیگر برند ها تو ایران هستش چه از طریق آواژنگ چه از طریق مدیا و.....
متاسفانه ئضعیت بازار و گمرک این چند وقت زیاد خوب نیست و شاید پر بی راه نباشه که علت رو جای دیگه ای غیر از آواژنگ و گیگابایت جست و جو کنیم (وقتی سی پی یو 1140 یهو می ره بالای 1400 دیگه چه انتظاری از بقیه می شه داشت؟)

تمام این حرف ها درست

اما اگر واقعا مشکل گمرک هست! مثلا برند رقیب به گمرک .... داده که بار خودش زود ترخیص بشه و بار رقیب تو گمرک گیر کنه دو ماه؟

اصلا بگذارید صورت مساله رو جور دیگری بگم:
دو تا تیم معروف تو یک شهراورد با هم بازی می کنند و تیمی که شما طرفدارش هستید که هم کادر فنی قوی تر داره، هم بازی کن های قوی تر، می بازه و همون ابتدای بازی دو تا گل می خوره ! شما نمی پرسی چرا؟ نباید بهت جواب گو باشند؟
خب سوال منم اینه : چرا بیش از یک ماه هست رقیب گیگابایت ، ایسوس تو بازار موجود است اما گیگابایت نه؟ اگه تخسیر (تقصیر) کس دیگری هست، خب حداقل بگن مثلا داور نا داوری کرده! همین

hamid_mol
20-08-16, 14:32

سلام به شما دوست عزیز

شنبه هم تمام شد و خبری نشد

و دلیلی هم برای این بی خبری ارایه نشد :11()::11():

hamid_mol
21-08-16, 12:39
دلایلی که از عدم توزیع گفته می شه :

1) از سری قدیمی با قیمت های بالا در بازار موجود است، شرکت باید قیمت آن ها را دراپ شدید بدهد، اما نمی خواهد این کار را بکند، با عدم موجودی در بازار می خواهد به مشتری ها فشار بیاورد برای خرید کارت های قدیمی، هر موقع کار های سری قدیمی تمام شد، سپس این کارت ها را توزیع می کند.

2) افزایش تقاضا و اتش در بازار و به طبع کشش قیمتی بیشتر برای عرضه با قیمت بالاتر

3) تحمل برای خالی شدن بازار از موجودی شرکت های رقیب و عرضه در گپ عرضه ی مجدد شرکت های دیگر برای فروش با قیمت بالاتر (با هماهنگی با دیگر برند ها)

4) مشکلات سفارش گذاری و خط تولید ضعیف گیگابایت و دیر رسیدن محصول

5) ضعف در ترخیص کالا یا مزاحمت توسط گمرک (به خواست رقبا)

6)موردی بسیار مهم: شایعه در مشکل در طراحی فن سری اکستریم، که داخل بار آواژنگ هم بوده و آواژنگ برای این که درد سر ترخیص و بعد بازگردادن کالا زیاد است، اول بار را بازگردادنده تا سری اکستریم از آن خارج شود و بعد دوباره بار را آورده به همین دلیل انقدر دیر شده

اینا دلایلی است که از روی شایعات، شرایط بازار و مشاهده شواهد به ذهن می رسه! اما کدام ها درست است واقعا؟

FRANKLIN
21-08-16, 13:42
آقا شرمنده . به نظر من شما به جای تخریب . برو یه کارت ایسوس بگیر که تو آمریکاهم واسش دست و پا میشکنن. باور کن چیپست همش یکیه.طول عمرشونم یکیه . یعنی ایسوس و msi و گیگا و زوتاک و evga و galaxو pny و power color همش یکیه هیچ فرقی نداره .یه فرم اینور اونور که توفیقی نمیکنه.

mohammad-
21-08-16, 14:37
دلایلی که از عدم توزیع گفته می شه :

1) از سری قدیمی با قیمت های بالا در بازار موجود است، شرکت باید قیمت آن ها را دراپ شدید بدهد، اما نمی خواهد این کار را بکند، با عدم موجودی در بازار می خواهد به مشتری ها فشار بیاورد برای خرید کارت های قدیمی، هر موقع کار های سری قدیمی تمام شد، سپس این کارت ها را توزیع می کند.

2) افزایش تقاضا و اتش در بازار و به طبع کشش قیمتی بیشتر برای عرضه با قیمت بالاتر

3) تحمل برای خالی شدن بازار از موجودی شرکت های رقیب و عرضه در گپ عرضه ی مجدد شرکت های دیگر برای فروش با قیمت بالاتر (با هماهنگی با دیگر برند ها)

4) مشکلات سفارش گذاری و خط تولید ضعیف گیگابایت و دیر رسیدن محصول

5) ضعف در ترخیص کالا یا مزاحمت توسط گمرک (به خواست رقبا)

6)موردی بسیار مهم: شایعه در مشکل در طراحی فن سری اکستریم، که داخل بار آواژنگ هم بوده و آواژنگ برای این که درد سر ترخیص و بعد بازگردادن کالا زیاد است، اول بار را بازگردادنده تا سری اکستریم از آن خارج شود و بعد دوباره بار را آورده به همین دلیل انقدر دیر شده

اینا دلایلی است که از روی شایعات، شرایط بازار و مشاهده شواهد به ذهن می رسه! اما کدام ها درست است واقعا؟

خلاصه من متوجه نشدم شما چه کسی هستی؟

1- اگه گیمری که حتما کارت گرافیک حرفه ای داری و داری بازیت رو می کنی و توی این 3 ماه تابستون بازی ای نیومده که کارت گرافیکت نتونه اجراش کنه پس می تونی صبر کنی تا هم کارت های گرافیک گیگابایت از راه برسه و هم قیمت ها تعدیل بشن اون موقع برای خرید اقدام کن (کارت های دیگه رو قبول نداری چون به کیفیت گیگابایت اطمینان داری)

2- شما در حال خرید یک سیستم گیم هستی و برای گرافیک، تحقیق کردی و می خوای کارت گرافیک جدید گیگابایت بگیری برای همین نگرانی که نکنه تابستون تموم بشه و نتونی سیستم رو تهیه کنی چون خانوادت کامپیوتر رو تو فصل مدرسه ها جمع می کنن تا به درست برسی

3- شما کارهای رندر گرافیکی انجام می دی و کارت گرافیک فعلیت ضعیفه و باید حتما گرافیک قوی تری بخری تا از پروژه هات عقب نمونی و اتفاقا هم گیگابایت رو انتخاب کردی ولی متاسفانه کارت های گیگابایت نرسیدن و شما هم که ایسوس بخر نیستی

4- شما یه فروشنده ای و دنبال سود هستی اگه کارت های گیگابایت وارد بازار بشن، هم تنوع بیشتر می شه هم به دلیل رقابت قیمت ها پایین می کشه و مشتری هات بیشتر می شن و خوش به حالت می شه ولی افسوس که کارت های گیگابایت نرسیدن و یک ماه هم مونده که تابستون تموم بشه پس کدوم بچه و گیمری ازت خرید می کنه همچنین وقتی کسی گرافیک جدید می خره معمولا باید قطعات دیگه سیستمش رو هم جدید کنه و سودت چند برابر می شه

5- شما دشمن گیگابایت هستید چون در شرکت رقیب فعالیت می کنید هم می خواهید گیگابایت رو تخریب کنید هم آواژنگ رو و هم از زمان عرضه محصولات جدید گیگابایت سر در بیارید تا بتونید برنامه ریزی کنید (یعنی اطلاعات درست در زمان درست)

6- شما یک فرد خیرخواه هستی و نگران این هستی که با تاخیر در عرضه محصولات گیگابایت، کارت های دیگه با قیمت بالاتری به فروش می رسه و خیلی از بچه ها و گیمرها و مهندسین عمران و انیمیشن ساز ها و ... نتونن کارت گرافیک مورد نظرشون رو با قیمت مناسبی تهیه کنن به همین خاطر یک سری شون افسرده می شن و یک سری شون هم از کار و زندگی می مونن

6- شما یک بیکار هستی و مدام دوست داری یک چالش غیر واقعی درست کنی و افراد رو در گیر این چالش کنی چون از حرص خوردن آدم ها لذت می بری

7- شما در فروم رقیب کار می کنی و ماموریت داری با درگیر کردن افراد در بحث های بیهوده، افراد فعال این انجمن رو دلسرد کنی و با کاهش این افراد این انجمن رو از دور خارج کنی

8- شما عاشق گیگابایتی و بدون هیچ نفعی دوست داری بازار پر از محصولات گیگابایت بشه و توی هر خونه ای که گیگابایت می بینی ذوق زده می شی و با شست یه علامت به برندهای دیگه می دی (یعنی دیدی گیگابایت رو)

9- شما یک کارشناس بازار هستی و تازه مدرکت رو گرفتی ولی عملی چیزی بلد نیستی برای همین در هر جایی به دنبال کسب اطلاعات واقعی هستی و خیلی هم علاقه به تحلیل بازار و تحلیل عملکرد شرکت ها داری

10- .................................................. ........

شماره 10 رو خالی گذاشتم تا خود واقعیت رو نشون بدی و حرف دلت رو بزنی و بگی دقیقا دنبال چی هستی تا اگه کسی کمکی از دستش بر میاد بهت بکنه

hamid_mol
22-08-16, 14:24
خب حالا باید بگوییم آواژنگ و فاجعه قیمت گذاری

کارت گرافیک با قیمت جهانی 430 دلار رو قیمت گذاری کرده است 2100 ! دمت گرم آواژنگ!
خدا گیگابایت رو از دست آواژنگ آزاد کنه تا هم سریع بیاد و هم با قیمت مناسب

miladmhti
22-08-16, 14:58

کارت گرافیک با قیمت جهانی 430 دلار رو قیمت گذاری کرده است 2100 ! دمت گرم آواژنگ!

شما قیمت کالاهای مشابهو گرفتی ؟
خدمات آواژنگ توی اکثر شهرها خدمات عالی داره
از افزایش قیمت کرایه گمرک چی خبر داری ؟؟
فکر میکنی 430 ×3550 بشه تمومه ؟
من نمیخوام دفاع کنم
اما شما در اشتباهی

mousso
22-08-16, 15:10

خدایی ماذا فازا ؟!
انگار بقیه دارن میدن 1.550 :1. (27):
الان دقیقا چه هدفی رو دنبال میکنی شما ؟ آواژنگ بده ؟ قیمتاش بالاست ؟ خدماتش ضعیفه ؟ نخر عزیز من مجبور که نیستی . هزار تا شرکت مختلف هم رده هست .asus evga pny ...

hamid_mol
22-08-16, 15:11
شما قیمت کالاهای مشابهو گرفتی ؟
خدمات آواژنگ توی اکثر شهرها خدمات عالی داره
از افزایش قیمت کرایه گمرک چی خبر داری ؟؟
فکر میکنی 430 ×3550 بشه تمومه ؟
من نمیخوام دفاع کنم
اما شما در اشتباهی

اگه بقیه مثل ایسوس سیاست گرون فروشی دارن دلیل می شه ؟

قیمت جهانی کارت 1070 جی 1 (با احتساب مالیات و ارسال رایگان)
470
دلار

قیمت فروش گیگابایت به نمایندگی خود (حداقل 30 درصد زیر این قیمت)
329
دلار

هزینه ی گمرکی کارت گرافیک 8 درصد (ماحساب می کنیم 9 درصد)
358
دلار

حداکثر قیمت دلار 6 ماه اخیر (3.6 هزار تومان)
1291
هزار تومان

هزینه های حمل و نقل، گارانتی آواژنگ، فروشنده خرد (حداکثر 30 درصد)
1678
هزار تومان

مالیات بر ارزش افزوده 9 درصد
1829
هزار تومان

بیا کمی گرون فروشی هم کنیم
1850
هزار تومان

miladmhti
22-08-16, 15:13

470
دلار

329
دلار

358
دلار

1291
هزار تومان

1678
هزار تومان

1829
هزار تومان

1850
هزار تومان

حداقل 30 % ؟؟؟ نه بابا بیشتره... 30 % خیلی کمتر میخره....90% زیر قیمت میخره
بعد ارسال رایگان ؟؟؟؟عجب

hamid_mol
22-08-16, 15:33
حداقل 30 % ؟؟؟ نه بابا بیشتره... 30 % خیلی کمتر میخره....90% زیر قیمت میخره
بعد ارسال رایگان ؟؟؟؟عجب

شما قبلا خودت واردات کردی؟
470 دلار قیمت خودش داخل TAX و Sheeping هست! اول اون رو کم کن بعدش بزن 10 درصد خوبه ؟

hamid_mol
22-08-16, 15:42
حالا بیاید به جدول من خواب سرمایه اولیه هم اضافه کنیم، ماهی 2.5 درصد به ازایه 3 ماه می شه 90 تومن هم بابت این اضافه کنیم به کارت، 1950 می شه بازم 2100 نمی شه !!!!

mousso
22-08-16, 15:56
حالا بیاید به جدول من خواب سرمایه اولیه هم اضافه کنیم، ماهی 2.5 درصد به ازایه 3 ماه می شه 90 تومن هم بابت این اضافه کنیم به کارت، 1950 می شه بازم 2100 نمی شه !!!!

محصولات دیگه رو هم یک حساب همینطوری بکن نتجیشو بزار . این یک چیز طبیعی هست که به محض ورود یک نسل جدید از قطعات ، تا مدتی یک حباب قیمتی تو بازار هست که مختص به آواژنگ هم نیست . همه برند ها و وارد کننده ها تو تک‌تک قطعات این اتفاق براشون میفته

hamid_mol
22-08-16, 15:59
محصولات دیگه رو هم یک حساب همینطوری بکن نتجیشو بزار . این یک چیز طبیعی هست که به محض ورود یک نسل جدید از قطعات ، تا مدتی یک حباب قیمتی تو بازار هست که مختص به آواژنگ هم نیست . همه برند ها و وارد کننده ها تو تک‌تک قطعات این اتفاق براشون میفته

بله با دو ماه تاخیر جنس رو توزیع کردن ، انتظار فروش قیمت حبابی هم دارن؟ الان کارت های نسل قبلی با قیمت نجومی و بالاتر از این نسل رو دستشون باد کرده به دلیل همین کار ها !
بارش رو آواژنگ داده به دیجیکالا براش بفروشه ! جنس رو دیر میارن که هر کسی می خواست بخره رفته برند های دیگه رو خریده، قیمت بالا می گذارن که هر کسی حالا می خواد بخره نخره، برنامه ریزی هاشون درست نیست، زیادی وارد می کنن باد می کنه رو دستشون! اما همه اینا رو ما باید جواب بدیم و سری به سری داره اتفاق می افته

mousso
22-08-16, 16:11
بله با دو ماه تاخیر جنس رو توزیع کردن ، انتظار فروش قیمت حبابی هم دارن؟ الان کارت های نسل قبلی با قیمت نجومی و بالاتر از این نسل رو دستشون باد کرده به دلیل همین کار ها !
بارش رو آواژنگ داده به دیجیکالا براش بفروشه ! جنس رو دیر میارن که هر کسی می خواست بخره رفته برند های دیگه رو خریده، قیمت بالا می گذارن که هر کسی حالا می خواد بخره نخره، برنامه ریزی هاشون درست نیست، زیادی وارد می کنن باد می کنه رو دستشون! اما همه اینا رو ما باید جواب بدیم و سری به سری داره اتفاق می افته

بیا یک مورد رندُم رو برسی کنیم
Gigabyte R9 390X OC WF 2X 8GB - GV-R939XWF2-8GD

قیمت جهانی : 408$
به قول شما اصلا 30٪ به نمایندگی کمتر میده با 30٪ حمل و نقل شما خط میخوره هیچی
دلار 3.6 میشه = 408*3.6=1469
+18 درصد خودتون(265 تومن میشه) = 1733 (رندش 1730)

این بر اساس گفته های خودتونه
آریا میده 1625 !
چطور میشه دقیقا ؟
بعدش شما میگی بعد گذشت دوماه ، تاجایی که یادمه بقیه گارانتی ها بعد این مدت (که کمتره :|) ، هنوز قیمتاشون همونه !

برای دیجی کالا هم منکه هنوز سری پاسکالی تو سبد خریدش نمیبینم . شمام مدرکی اگه داری درباره هر محصول دیگش داری رو کن مام باخبر شیم جریان چیه دقیقا !

hamid_mol
22-08-16, 17:14
بیا یک مورد رندُم رو برسی کنیم
Gigabyte R9 390X OC WF 2X 8GB - GV-R939XWF2-8GD

قیمت جهانی : 408$
به قول شما اصلا 30٪ به نمایندگی کمتر میده با 30٪ حمل و نقل شما خط میخوره هیچی
دلار 3.6 میشه = 408*3.6=1469
+18 درصد خودتون(265 تومن میشه) = 1733 (رندش 1730)

این بر اساس گفته های خودتونه
آریا میده 1625 !
چطور میشه دقیقا ؟
بعدش شما میگی بعد گذشت دوماه ، تاجایی که یادمه بقیه گارانتی ها بعد این مدت (که کمتره :|) ، هنوز قیمتاشون همونه !

برای دیجی کالا هم منکه هنوز سری پاسکالی تو سبد خریدش نمیبینم . شمام مدرکی اگه داری درباره هر محصول دیگش داری رو کن مام باخبر شیم جریان چیه دقیقا !

این کارت که قدیمی هست و دیسکانتینیو شده ! برای این کارت نمی تونی فرمول ببندی ! الان دلاریش رو زیاد حساب کردی !

mohammad-
22-08-16, 19:52

470
دلار

329
دلار

358
دلار

1291
هزار تومان

1678
هزار تومان

1829
هزار تومان

1850
هزار تومان

آقا حمید سلام

خوب حالا دقیقا فهمیدم منظورت چیه

یکسری چیز ها هست که باید دقیق باشه نه از روی حدس

شما نوشتی کارت 430 دلاری با احتساب مالیات و ارسال رایگان 470 دلار. این یعنی که مالیات 30 دلاره و می خوام یک سندی ارائه بدی که مالیات 30 دلار شده یعنی چطوری این رو حساب کردی و بر اساس چه منبعی و این مالیات طبق ضوابط کدوم کشوره و چند درصده

یا بر اساس چه سندی اعلام می کنی که گیگابایت به نماینده های خود 30درصد زیر قیمت میده و این عدد رو از کجا پیدا کردی

یا گمرگ رو 8 درصد اعلام کردی و گفتی که ما حالا می گیم 9 درصد یعنی اینکه نمی دونی دقیقا چند درصده اینطوری که نمی شه بگیم حالا 9 درصد تعرفه های گمرگ مشخص هستن پس لطف کن تعرفه دقیق گمرگ رو برای کارت های گرافیک برای سال 95 اعلام کن

اونی هم که شما گفتی بیا کمی گرون فروشی بکنیم گرون فروشیش شده یک درصد. مگه یک درصد گرون فروشیه؟

من روی برند گیگابایت به عنوان یک برند با کیفیت تعصب دارم و خودت هم می بینی که کارت رو داره می ده 430 دلار یعنی کاملا منصفانه یعنی مشکل الان گیگابایت نیست مشکل در جاهای دیگه ایه یعنی مشکل داخلیه پس بیا این اطلاعاتی که ازت خواستم رو ارائه بده تا یه بحثی کنیم که همه بازدید کننده ها استفاده کنن و اطلاعات خودمون هم افزایش پیدا کنه

اگه از اول اینطور دقیق و حساب شده و با اعداد ایراد می گرفتی قضیه فرق می کرد اینکه بگی فاجعه ما نمی تونیم بفهمیم که نیتت خیره یا نه

چون الان این پست رو میذارم آفلاینی شما جوابت رو بذار با سند و مدرک و حالا اونایی که می دونی و مدل های دقیق کارت های گیگابایت رو با قیمت های جهانی و قیمت های داخلی هم قرار بده و اگه تونستی مثلا تو اون رنج قیمت از برند ایسوس یا ام اس ای رو هم بزار به مقایسه ای بکنیم ببینیم این گارانتی ها دارن چیکار می کنن

ولی مطمئن باش که اگه تخلفی صورت بگیره پیگیری های لازم انجام می شه گرچه زمان می بره ولی اگه صحبت های قبلیم رو توی یکی از پست ها دیده باشی گفتم که اگه تخلفی در جایی صورت می گیره بررسی کردنشون فقط برای جریمه کردن و کسب درآمده و نمیان کار رو درست کنن

اگر هم نخواستی بحث کنیم که خوب موردی نیست

hamid_mol
22-08-16, 21:58
آقا حمید سلام

خوب حالا دقیقا فهمیدم منظورت چیه

یکسری چیز ها هست که باید دقیق باشه نه از روی حدس

شما نوشتی کارت 430 دلاری با احتساب مالیات و ارسال رایگان 470 دلار. این یعنی که مالیات 30 دلاره و می خوام یک سندی ارائه بدی که مالیات 30 دلار شده یعنی چطوری این رو حساب کردی و بر اساس چه منبعی و این مالیات طبق ضوابط کدوم کشوره و چند درصده

یا بر اساس چه سندی اعلام می کنی که گیگابایت به نماینده های خود 30درصد زیر قیمت میده و این عدد رو از کجا پیدا کردی

یا گمرگ رو 8 درصد اعلام کردی و گفتی که ما حالا می گیم 9 درصد یعنی اینکه نمی دونی دقیقا چند درصده اینطوری که نمی شه بگیم حالا 9 درصد تعرفه های گمرگ مشخص هستن پس لطف کن تعرفه دقیق گمرگ رو برای کارت های گرافیک برای سال 95 اعلام کن

اونی هم که شما گفتی بیا کمی گرون فروشی بکنیم گرون فروشیش شده یک درصد. مگه یک درصد گرون فروشیه؟

من روی برند گیگابایت به عنوان یک برند با کیفیت تعصب دارم و خودت هم می بینی که کارت رو داره می ده 430 دلار یعنی کاملا منصفانه یعنی مشکل الان گیگابایت نیست مشکل در جاهای دیگه ایه یعنی مشکل داخلیه پس بیا این اطلاعاتی که ازت خواستم رو ارائه بده تا یه بحثی کنیم که همه بازدید کننده ها استفاده کنن و اطلاعات خودمون هم افزایش پیدا کنه

اگه از اول اینطور دقیق و حساب شده و با اعداد ایراد می گرفتی قضیه فرق می کرد اینکه بگی فاجعه ما نمی تونیم بفهمیم که نیتت خیره یا نه

چون الان این پست رو میذارم آفلاینی شما جوابت رو بذار با سند و مدرک و حالا اونایی که می دونی و مدل های دقیق کارت های گیگابایت رو با قیمت های جهانی و قیمت های داخلی هم قرار بده و اگه تونستی مثلا تو اون رنج قیمت از برند ایسوس یا ام اس ای رو هم بزار به مقایسه ای بکنیم ببینیم این گارانتی ها دارن چیکار می کنن

ولی مطمئن باش که اگه تخلفی صورت بگیره پیگیری های لازم انجام می شه گرچه زمان می بره ولی اگه صحبت های قبلیم رو توی یکی از پست ها دیده باشی گفتم که اگه تخلفی در جایی صورت می گیره بررسی کردنشون فقط برای جریمه کردن و کسب درآمده و نمیان کار رو درست کنن

اگر هم نخواستی بحث کنیم که خوب موردی نیست

سلام

دونه دونه سوالات رو جواب می دم

بر اساس تجربه
بر اساس قواعد نمایندگی و تجربه در زمینه ی قطعات کامپیوتر
لیست خود گمرک 8 درصده و یک درصد هزینه های سرباز اضافه کردم
بله حتی یک درصد هم گرون فروشی هست
نیت آدم ها رو فقط خدا می دونه بهتره ما دنبال نیت آدم ها نباشیم کلا
دیگه بیشتر از این برای این موضوع وقت نمی گذارم، هر کسی اون چیزی که می خواست رو فهمید
تخلف خیلی زیاد شده و متاسفانه خیلی تخلفات کلان که نمی خوام وارد مباحث سیاسی بشیم ولی روزنامه ها رو مرور کن و مردم سمت این رفتند که از همدیگر تا می تونند بکنند متاسفانه متاسفانه

واقعا نمی خوام بحث کنم همین که این جا هم فریادی زدم بر نا عدالتی کافیه

mohammad-
23-08-16, 11:51
سلام

دونه دونه سوالات رو جواب می دم

بر اساس تجربه
بر اساس قواعد نمایندگی و تجربه در زمینه ی قطعات کامپیوتر
لیست خود گمرک 8 درصده و یک درصد هزینه های سرباز اضافه کردم
بله حتی یک درصد هم گرون فروشی هست
نیت آدم ها رو فقط خدا می دونه بهتره ما دنبال نیت آدم ها نباشیم کلا
دیگه بیشتر از این برای این موضوع وقت نمی گذارم، هر کسی اون چیزی که می خواست رو فهمید
تخلف خیلی زیاد شده و متاسفانه خیلی تخلفات کلان که نمی خوام وارد مباحث سیاسی بشیم ولی روزنامه ها رو مرور کن و مردم سمت این رفتند که از همدیگر تا می تونند بکنند متاسفانه متاسفانه

واقعا نمی خوام بحث کنم همین که این جا هم فریادی زدم بر نا عدالتی کافیه

..............................