سلام خدمت همه دوستان و کارشناسان محترم سایت
بنده در تاپیکی برای ارتقای قطعات از دوستان راهنمایی خواستم که مربوط به یکی دیگه از دوستان بود واسه همین برای پیگیرزی مشکلم تاپیک جداگانه ای باز کردم.
مشکل بنده در اجرای فایل های ویدئویی هست که با دوربین گوپرو گرفته شده که بیت ریتشون بالاتر از 30 هزار بیت در ثانیه هستش فک می کردم این مشکل با خرید یک هارد اس اس دی حل میشه که متاسفانه صرفاً سرعت بوت شدن و ران شدن نرم افزار ها افزایش پیدا کرد ولی در اجرای فایل های Full Hd 1920*1080 با بیت ریت 60Kb/s همچنان مشکل باقی موند. از اونجایی که بنده کار تدوین با نرم افزار افتر افکت رو انجام میدم بحث رندرینگ هم برام مهمه از دوستانی که تجربه دارن خواستم بپرسم مشکل از کجاست؟
چون دوستی که ازش سیستمم رو خریده بودم بهم گفت هارد سالید مشکلم رو حل میکنه ولی متاسفانه حل نکرد
خواستم دوستانی که در ضمینه رندرینگ فعالیت میکنن و تجربه مشابهی دارن راهنماییم کنن لطفاً.
در حال حاضر هم هزینه ای برای ارتقا سیستم نمی تونم انجام بدم
چطور می تونم مطمئن بشم مشکل از کجاست؟ CPU ? یا کارت گرافیک یا رم؟
سلام خدمت همه دوستان و کارشناسان محترم سایت
بنده در تاپیکی برای ارتقای قطعات از دوستان راهنمایی خواستم که مربوط به یکی دیگه از دوستان بود واسه همین برای پیگیرزی مشکلم تاپیک جداگانه ای باز کردم.
مشکل بنده در اجرای فایل های ویدئویی هست که با دوربین گوپرو گرفته شده که بیت ریتشون بالاتر از 30 هزار بیت در ثانیه هستش فک می کردم این مشکل با خرید یک هارد اس اس دی حل میشه که متاسفانه صرفاً سرعت بوت شدن و ران شدن نرم افزار ها افزایش پیدا کرد ولی در اجرای فایل های Full Hd 1920*1080 با بیت ریت 60Kb/s همچنان مشکل باقی موند. از اونجایی که بنده کار تدوین با نرم افزار افتر افکت رو انجام میدم بحث رندرینگ هم برام مهمه از دوستانی که تجربه دارن خواستم بپرسم مشکل از کجاست؟
چون دوستی که ازش سیستمم رو خریده بودم بهم گفت هارد سالید مشکلم رو حل میکنه ولی متاسفانه حل نکرد
خواستم دوستانی که در ضمینه رندرینگ فعالیت میکنن و تجربه مشابهی دارن راهنماییم کنن لطفاً.
در حال حاضر هم هزینه ای برای ارتقا سیستم نمی تونم انجام بدم
چطور می تونم مطمئن بشم مشکل از کجاست؟ CPU ? یا کارت گرافیک یا رم؟
وقتی در حال باز کردن این فایل ها هستید از طریق تسک منیجر ببینید کدام قطعه 100% درگیر شده مشکل از همونه
ali_raz
14-08-16, 13:03
وقتی در حال باز کردن این فایل ها هستید از طریق تسک منیجر ببینید کدام قطعه 100% درگیر شده مشکل از همونهممنون از پاسخ گویی سریعتوندفعه قبل چون هارد HDD رو 100 قفل می کرد من هم مطمعن شدم که هارد رو عوض کنم مشکل حله ولی الان صرفاً روی ssd فایل رو اجرا می کنم و هیچ کدوم از قطعات به 100 نمیرسه اما بازم تیک تیک میشه موقع اجرا......البته تو قسمت تسک منیجر کارت گرافیک رو نمیشه میزان درگیر شدنش رو بررسی کرد درسته؟ کارت گرافیک رو چطور تست کنم؟
AMD>INTEL
14-08-16, 13:05
ممنون از پاسخ گویی سریعتوندفعه قبل چون هارد HDD رو 100 قفل می کرد من هم مطمعن شدم که هارد رو عوض کنم مشکل حله ولی الان صرفاً روی ssd فایل رو اجرا می کنم و هیچ کدوم از قطعات به 100 نمیرسه اما بازم تیک تیک میشه موقع اجرا......البته تو قسمت تسک منیجر کارت گرافیک رو نمیشه میزان درگیر شدنش رو بررسی کرد درسته؟ کارت گرافیک رو چطور تست کنم؟
با برنامه gpu-z چک کنید .میزان درگیری کارت گرافیک رو مینویسه .در تب دوم gpu load
ali_raz
14-08-16, 13:18
با برنامه gpu-z چک کنید .میزان درگیری کارت گرافیک رو مینویسه .در تب دوم gpu load
نهایتاً تا 12% رفت دمای GPU از 63 رسید به 67 فقط video engine load رفت تا 88 هیچ کدوم 100 نشد :1. (28):
AMD>INTEL
14-08-16, 13:27
نهایتاً تا 12% رفت دمای GPU از 63 رسید به 67 فقط video engine load رفت تا 88 هیچ کدوم 100 نشد :1. (28):
به دما کاری نداریم . مطمئن هستم از پردازندتون نیست .
شما رم و یک کارت گرافیک تهیه کنید مشکل حل خواهد شد .
دمای پردازنده را هم با coretemp بگیرید .
ali_raz
14-08-16, 13:36
به دما کاری نداریم . مطمئن هستم از پردازندتون نیست .
شما رم و یک کارت گرافیک تهیه کنید مشکل حل خواهد شد .
دمای پردازنده را هم با coretemp بگیرید .
در حات عادی 4 هسته بین 80-85 درجه نوسان داره
موقع پخش فایل به 100 درجه هم رسیدن
AMD>INTEL
14-08-16, 13:41
در حات عادی 4 هسته بین 80-85 درجه نوسان داره
موقع پخش فایل به 100 درجه هم رسیدن
خوب عزیز همینه . پردازنده که برسه به 100 همینطوری میشه .یک کولر خوب باید تهیه کنی .این پردازنده اینطوری با این دما کار کنه . فاتحه اش خوندست .
ali_raz
14-08-16, 13:45
خوب عزیز همینه . پردازنده که برسه به 100 همینطوری میشه .یک کولر خوب باید تهیه کنی .این پردازنده اینطوری با این دما کار کنه . فاتحه اش خوندست .
این حالت خیلی وقته پیش اومده ممکنه الان CPU مشکل دار شده باشه؟ الان که زیر 10 % از CPU load شده دما روی 82-83 نوسان میکنه بدون اینکه فایلی اجرا بشه و خدای نکرده رندری گرفته بشه فن cpu هم داره کار می کنه .....
نباید cpu عوض شه؟
و اینکه کولر چی تهیه کنم؟
AMD>INTEL
14-08-16, 13:47
این حالت خیلی وقته پیش اومده ممکنه الان CPU مشکل دار شده باشه؟ الان که زیر 10 % از CPU load شده دما روی 82-83 نوسان میکنه بدون اینکه فایلی اجرا بشه و خدای نکرده رندری گرفته بشه فن cpu هم داره کار می کنه .....
نباید cpu عوض شه؟
و اینکه کولر چی تهیه کنم؟
خیر همش به خاطر عدم کارکرد درست فن و خشک شدن خمیر بین پردازنده و فن هست .
برای این پردازنده پر مصرف پیشنهادم cooler master hyper 212 evo هست . فقط هر چه زودتر اقدام کن و گرنه پردازندت به مشکل میخوره
ببر برات اسمبل سیستم هم درست کنند .
ali_raz
14-08-16, 14:09
برای این پردازنده پر مصرف پیشنهادم cooler master hyper 212 evo هست . فقط هر چه زودتر اقدام کن و گرنه پردازندت به مشکل میخوره
ممنون اقا امید-- چشم:1. (23):
ali_raz
15-08-16, 11:05
آقا امید تو همین رنج قیمت خنک کننده Green Glacier GLC120A Liquid Cooling System رو هم دیدم نظرتون رو میشه بدونم اینکه خنک کننده از نوع مایع عملکرد بهتری میتونه داشته باشه برای پردازنده بنده؟ یا همون بادی بهتره؟
AMD>INTEL
15-08-16, 11:23
آقا امید تو همین رنج قیمت خنک کننده Green Glacier GLC120A Liquid Cooling System رو هم دیدم نظرتون رو میشه بدونم اینکه خنک کننده از نوع مایع عملکرد بهتری میتونه داشته باشه برای پردازنده بنده؟ یا همون بادی بهتره؟
خیر جواب نمیده .همون ایر کولینگ بگیرید . مدلی که پیشنهاد دادم . این پردازنده مصرفش بالاست .
ali_raz
18-08-16, 17:56
خیر جواب نمیده .همون ایر کولینگ بگیرید . مدلی که پیشنهاد دادم . این پردازنده مصرفش بالاست .
مجدد سلام بعد از جند روز دوندگی بالاخره امروز خنک کننده ای رو که فرموده بودید نصب کردم cooler master hyper 212 evo دمای Cpu از 73 رسید به 38 در حالت عادی و در حالت در گیری cpu از 100 رسید به 47 درجه رسید و فایل مورد نظر در نرم افزار km player به راحتی اجرا شد و هر 4 هسته cpu در گیر شدند واقعآ ممنون از راهنماییتون.........خدا خیرتون بده
دیگه به فکر ارتقاع رم و کارت گرافیک هستم و مطمئن از اینکه مشاور آگاهی مثل شما دارم:great:
AMD>INTEL
18-08-16, 18:03
مجدد سلام بعد از جند روز دوندگی بالاخره امروز خنک کننده ای رو که فرموده بودید نصب کردم cooler master hyper 212 evo دمای Cpu از 73 رسید به 38 در حالت عادی و در حالت در گیری cpu از 100 رسید به 47 درجه رسید و فایل مورد نظر در نرم افزار km player به راحتی اجرا شد و هر 4 هسته cpu در گیر شدند واقعآ ممنون از راهنماییتون.........خدا خیرتون بده
دیگه به فکر ارتقاع رم و کارت گرافیک هستم و مطمئن از اینکه مشاور آگاهی مثل شما دارم:great: