PDA

مشاهده نسخه کامل : خمیر سیلیکون برای لپ تاپ

SinaJEE
13-08-16, 16:43
سلام
من برای کمی داغ کردن لپ تاپم کمی پرس و جو کردم و دوستانی در انجمن سافت گذر راهنمایی کردن که لپ تاپم را به تعمیرات بدهم تا خمیر سلیکون بر روی CPU زده بشه. من هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم و شخص مجربی هم نمیشناسم. درخواستم از شما این است که کمی در این زمینه راهنماییم کنید، در مورد هزینه‌ش، در مورد اینکه لپ تاپم را برای تعمیرات به کجا بدم و از همه مهم‌تر مدت زمانی که طول می‌کشه تا این تعمیرات انجام بشه. مدا لپ تاپ من: Acer Aspire V3571-G.
ممنون :)

AMD>INTEL
13-08-16, 16:59
هزینه اش حدود 40-50 تومن هست . خمیر سیلیکون هم بهتره خودتون تهیه کنید چون خمیر سیلیکونی که اینطور شرکت ها استفاده میکنند زیاد با کیفیت نیست .z5 دیپ کول جوابشو پس داده .

SinaJEE
13-08-16, 18:32
ابتدا سپاس گذارم از شما برای پاسختون.

در مورد خرید، می‌خواستم بدونم خود شخص شما شرکتی که بشه هم یک خمیر مرغوب تهیه کرد و هم اینکه برای تعمیرات هم به همون شرکت و یا شرکت‌های دیگه لپ تاپ و تحول بدم، سراغ ندارید تا معرفی کنید. چون بنده هیچ تجربه‌ای در این زمینه ندارم و باید از تجربه‌ی شما دوستان استفاده کنم. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید :)

AMD>INTEL
13-08-16, 18:50
ابتدا سپاس گذارم از شما برای پاسختون.

در مورد خرید، می‌خواستم بدونم خود شخص شما شرکتی که بشه هم یک خمیر مرغوب تهیه کرد و هم اینکه برای تعمیرات هم به همون شرکت و یا شرکت‌های دیگه لپ تاپ و تحول بدم، سراغ ندارید تا معرفی کنید. چون بنده هیچ تجربه‌ای در این زمینه ندارم و باید از تجربه‌ی شما دوستان استفاده کنم. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید :)

خمیر بازار کامپیوتر z5 دیپ کول رو موجود دارند .
برای سرویس هم میتونی ببری iranfso افق تو بازار کامپیوتر ایران هستند . تو گوگل سرچ کنی آدرسشون رو پیدا میکنی .
Only the registered members can see the link

SinaJEE
13-11-16, 19:47
سلام.
امکانش هست در مورد این خمیر سیلیکون نظر بدین. آیا این خوب است که خریداری کنم؟

DeepCool Z5 Thermal Grease (Only the registered members can see the link!/tab-techspecs/)

AMD>INTEL
13-11-16, 20:20
خمیر خوبیه .قبلا هم به شما گفتم