با سلام دوستان میشه یک نرم افزار معرفی کنید که از صفحات سایت اسکرین شات بگیرم
AMD>INTEL
12-08-16, 20:05
برنامه GreenShot
javaheri69
12-08-16, 20:15
برنامه GreenShot
این نرم افزاری که معرفی کردید ایا از همه صفحات سایت میتونه اسکرین شات بگیره یا ن فقط یک قسمت رو؟؟
AMD>INTEL
12-08-16, 20:18
این نرم افزاری که معرفی کردید ایا از همه صفحات سایت میتونه اسکرین شات بگیره یا ن فقط یک قسمت رو؟؟
از صفحه مونیتور شات میگیره .
javaheri69
12-08-16, 20:20
از صفحه مونیتور شات میگیره .
مهندس میشه یک نرم افزار دیگه معرفی کنید که کلا از صفحه سایت اسکرین شات بگیره..اخه این فقط از قسمتی میگیره..برای خوندن مطالعه افلاین میخام ذخیره داشته باشم..خیلی لازمه :11():
AMD>INTEL
12-08-16, 20:21
با این افزونه فایرفاکس هم میتونی
easy screen shot
javaheri69
12-08-16, 20:27
با این افزونه فایرفاکس هم میتونی
easy screen shot
نصبش کردم رو فایر فاکس .میشه بگین چ جوری ازش استفاده کنم..اخه چیزی رو موزیلا نیومده که بتونم ذخیره کنم؟؟
AMD>INTEL
12-08-16, 20:31
خوب دقت نمیکنی . اگر نصب کرده باشی یکبار مرورگر را میبندی . دوباره باز میکنی بالای دست راست مروگر چیزی شبیه یک قاب عکس اضافه شده . کلیک میکنی روش متنی که میخواری شات بگیری را های لایت میکنی و با دبل کلیک ذخیره میشه.
javaheri69
12-08-16, 20:34
خوب دقت نمیکنی . اگر نصب کرده باشی یکبار مرورگر را میبندی . دوباره باز میکنی بالای دست راست مروگر چیزی شبیه یک قاب عکس اضافه شده . کلیک میکنی روش متنی که میخواری شات بگیری را های لایت میکنی و با دبل کلیک ذخیره میشه.
:1. (27): کوچیک ذخیره نمیکنه . برنامه دیفالت ویندوز برای عکس مناسب نیست .خیلی افزونه خوبیه .
javaheri69
12-08-16, 20:41
:1. (27): کوچیک ذخیره نمیکنه . برنامه دیفالت ویندوز برای عکس مناسب نیست .خیلی افزونه خوبیه .
مهندس سوال اخر..تو موزیلا و مرورگرهای دیگه Ctrl+s رو که میزنی ذخیره میکنه خیلی راحت..با این روش من ایا موقع ذخیره کردن از حجم نت کم میکنه یا ن؟؟؟اخه صفحات زیاده من میخام ذخیره کنم:11():
AMD>INTEL
12-08-16, 21:00
مهندس سوال اخر..تو موزیلا و مرورگرهای دیگه Ctrl+s رو که میزنی ذخیره میکنه خیلی راحت..با این روش من ایا موقع ذخیره کردن از حجم نت کم میکنه یا ن؟؟؟اخه صفحات زیاده من میخام ذخیره کنم:11():
از صفحه عکس میگیره . فایل که دانلود نمیکنید . وقتی صفحه لود شده باشه حجم اضافه تری مصرف نمیشه .control+s با این فرق داره.
mousso
13-08-16, 10:33
اگه برای مطالعه در آینده میخاید میتونید از سایت های تبدیل HTML به PDF استفاده کنید ( بعضیاشون از فارسی هم پشتیبانی میکنند... )
------------ ویرایش ------------
Only the registered members can see the link
تبدیل به عکس (اول گزینه URL رو انتخاب کنید و بعدش Convert و دانلود ...)
Convert HTML to PDF online, Web/HTML to PDF API (Only the registered members can see the link)
تبدیل به PDF ...
VAhid_El
13-08-16, 22:35
اگه از مرورگر کروم استفاده میکنید من نرم افزار Full Page Screen Capture رو پیشنهادی میکنم.
از لینک زیر میتونید اونو دانلود و نصب کنید:
Only the registered members can see the link