PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای نصب و نحوه فعال سازی ویندوز 7 دانلود شده

ata-gh
12-08-16, 12:04
با سلام ، دوستان من ویندوز 7 با آخرین آپدیت رو از سایت سافت گذر دانلود کردم Microsoft Windows 7 SP1 AIO Integrated July 2016،، که باید بریزم رو فلش و نصب کنم ولی وقتی فایل Readme رو خوندم یه قسمت هایی داشت که من کامل متوجه نشدم .
قسمت اولش این بود :

False positive virus;
SppExtComObj.Exe
SppExtComObjHook.dll
SppExtComObjPatcher.exe
که معنی و مفهومشو اصلا متوجه نمیشم ، و اینکه کلمه ویروس توشه و من حساس شدم :lol:
قسمت دومش هم نوع ویندوز سون ها رو نوشته که اون مشکلی ندارم و قسمت سوم و آخرش هم من کامل متوجه نمیشم که فکر کنم در مورد نحوه فعال سازی هستش :

INFO:
* STD = Standard installation
* DAZ = Activated by DAZ Loader v2.2.2.0
* KMS = Activated by KMS
* OEM (Original Equipment Manufacturer) will automatically
* activate original version installed by Manufacturer.
* Pre-Activated index will auto-reboot to complete the activation.
لطفا اگه امکانش هست بگیم که بالاخره ائن قسمت اولش چی هست و من این ویندوز رو نصب کنم ؟ و بهتره چه جوری فعالش کنم ؟ مرسی
:11():

nima_hl
12-08-16, 12:23
با سلام ، دوستان من ویندوز 7 با آخرین آپدیت رو از سایت سافت گذر دانلود کردم Microsoft Windows 7 SP1 AIO Integrated July 2016،، که باید بریزم رو فلش و نصب کنم ولی وقتی فایل Readme رو خوندم یه قسمت هایی داشت که من کامل متوجه نشدم .
قسمت اولش این بود :

False positive virus;
SppExtComObj.Exe
SppExtComObjHook.dll
SppExtComObjPatcher.exe
که معنی و مفهومشو اصلا متوجه نمیشم ، و اینکه کلمه ویروس توشه و من حساس شدم :lol:
قسمت دومش هم نوع ویندوز سون ها رو نوشته که اون مشکلی ندارم و قسمت سوم و آخرش هم من کامل متوجه نمیشم که فکر کنم در مورد نحوه فعال سازی هستش :

INFO:
* STD = Standard installation
* DAZ = Activated by DAZ Loader v2.2.2.0
* KMS = Activated by KMS
* OEM (Original Equipment Manufacturer) will automatically
* activate original version installed by Manufacturer.
* Pre-Activated index will auto-reboot to complete the activation.
لطفا اگه امکانش هست بگیم که بالاخره ائن قسمت اولش چی هست و من این ویندوز رو نصب کنم ؟ و بهتره چه جوری فعالش کنم ؟ مرسی

سلام

مفهوم قسمت اول احتمالا اینه که ویروس یاب ممکنه اون فایلها را اشتباهی ویروس تشخیص بده ( موقع کپی ایزو روی فلش)

قسمت دوم هم توضیح میده که با چه ابزاری فعال شده

در کل سافت گذر نرم افزار تست شده عرضه میکنه و تا به حال نرم افزار مورد داری از این سایت دریافت نکرده ام

نصبش کنید از زندگیتون لذت ببرید :1. (35):

AMD>INTEL
12-08-16, 13:41
این iso را من قبلا نصب کردم و آنتی ویروس بیت دفندر من مشکلی باهاش نداشت . با خیال راحت نصب کنید .

ata-gh
12-08-16, 14:02
سلام

مفهوم قسمت اول احتمالا اینه که ویروس یاب ممکنه اون فایلها را اشتباهی ویروس تشخیص بده ( موقع کپی ایزو روی فلش)

قسمت دوم هم توضیح میده که با چه ابزاری فعال شده

در کل سافت گذر نرم افزار تست شده عرضه میکنه و تا به حال نرم افزار مورد داری از این سایت دریافت نکرده ام

نصبش کنید از زندگیتون لذت ببرید :1. (35):

ممنون
پس موقع کپی ایزو روی فلش باید آنتی ویروسو غیر فعال کنم دیگه .
نحوه فعال سازیش چطوریه ؟ اون 4 مورد که گفته از کدومش برا فعال سازی استفاده کنم ؟ چون تا حالا هر ویندوزی نصب کردم از بیرون میگرفتم و خودش فعال بوده یا خودش اتوماتیک بعد نصب فعال سازم نصب می کرده .

ata-gh
12-08-16, 14:07
این iso را من قبلا نصب کردم و آنتی ویروس بیت دفندر من مشکلی باهاش نداشت . با خیال راحت نصب کنید .

خیلی ممنون ، چجوری فعالش کردین بعد نصب ؟؟؟؟
و اینکه این آنتی ویروس بیت دفندر بهتر از نود 32 هست ؟؟ این نود 32 من رو هم خسته کرده و میگن زیادم اطمینانی بهش نیست ، مخصوصا برا ما که لایسنسشو نمی خریم .
این بیت دفندر اگه کامله و بهتر از نود 32 هست و زیاد سنگین نیست ، میشه بگین چجوری کدوم ورژنشو دانلود کنم و چجوری آپدیت میشه . مرسی :11():

AMD>INTEL
12-08-16, 14:10
و اینکه این آنتی ویروس بیت دفندر بهتر از نود 32 هست ؟؟ این نود 32 من رو هم خسته کرده و میگن زیادم اطمینانی بهش نیست ، مخصوصا برا ما که لایسنسشو نمی خریم .
این بیت دفندر اگه کامله و بهتر از نود 32 هست و زیاد سنگین نیست ، میشه بگین چجوری کدوم ورژنشو دانلود کنم و چجوری آپدیت میشه . مرسی :11():

با همون اکتیواتور که همراهش بود
بیت دفندر رو باید لیسانسش رو تهیه کنید . حدود سالی 35 تومن میشه که واقعا ارزشش رو داره

mohammad-
12-08-16, 14:26

bitdifeneder یکی از بهترین آنتی ویروس جهانه اما سنگینه مگه اینکه ssd داشته باشی

من پیشنهاد می کنم آنتی ویروس avast رایگان رو نصب کنی خیالت راحت می شه ولی برای نصب نیاز به آموزش داری اگه خواستی آموزشش رو بزارم شاید نتونم همین الان آموزشش رو بزارم شما فعلا آخرین نسخش رو دانلود کن تا بعدا آموزش نصبش رو بزارم

در ضمن سریال هم نمی خواد