PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل نشان ندادن درایو ها در my computer

aref122
11-08-16, 20:05
سلام من یه لب تاب Gl552 ایسوس گرفتم بعد که ویندوز 10 نسخه 64 بیتی رو نصب کردم بعد از بالا اومدن ویندوز داخل مای کامپیوتر غیر از ssd که ویندوز روش نصب هیچ درایو دیگه رو نشون نمیده. بعد از گذاشتن لیبل یا کاراکتر روی هر درایو از داخل disk management درایو ها بالا میان ولی بعد از ریست کردن لب تاب دوباره از داخل مای کامپیوتر میرن و پنهان میشن و اون لیبل یا کاراکتری هم که گذاشته بودم واسش میپره.اگه میشه کمک کنید مشکلش چیه؟چطوری حلش کنم؟

AMD>INTEL
11-08-16, 20:16
روي cmd تايپ كنید diskpart تایپ کنید list volume و ليست پارتشین ها را نشون میده شده بعد با دستور select volume X كه اينجا x ((عدد))پارتشین مورد نظر هست بعد تایپ میکنید attributes volume clear hidden

aref122
11-08-16, 20:25
لب تابو از دیجی کالا گرفتم و دیدم نشد پس فرستادم امروز تماس گرفتن گفتن که مشکلی نداشت ما ویندوز نصب کردیم بدون مشکل درایو هارو نشون میداد.مطمینا با این روش حل میشه مشکل؟ینی اونا هم با همین روش مشکل حل کردن؟از لحاظ سخت افزاری مشکل نداره دیگه اره؟

AMD>INTEL
11-08-16, 20:26
لب تابو از دیجی کالا گرفتم و دیدم نشد پس فرستادم امروز تماس گرفتن گفتن که مشکلی نداشت ما ویندوز نصب کردیم بدون مشکل درایو هارو نشون میداد.مطمینا با این روش حل میشه مشکل؟ینی اونا هم با همین روش مشکل حل کردن؟از لحاظ سخت افزاری مشکل نداره دیگه اره؟

نه عزیز مشکلی نداره .

aref122
11-08-16, 20:29
خب واسه چی این مشکل واسه یه لب تاب آک پیش میاد؟ینی همه Gl552 ها اینطورین؟

AMD>INTEL
11-08-16, 20:34
خب واسه چی این مشکل واسه یه لب تاب آک پیش میاد؟ینی همه Gl552 ها اینطورین؟

این مشکل نیست . این به دلیل اشتباه موقع پارتشین بندی ویندوز ایجاد شده .

aref122
11-08-16, 20:39
تشکر از پاسخ گوییتون.چه اشتباهی موجب به وجود اومدن این مشکل شده؟توی تعویض دوباره ویندوز باید کار خاصی انجام بدم؟

AMD>INTEL
11-08-16, 20:41
تشکر از پاسخ گوییتون.چه اشتباهی موجب به وجود اومدن این مشکل شده؟توی تعویض دوباره ویندوز باید کار خاصی انجام بدم؟

نمیدونم گرامی . به هر حال اگر روند درست انجام بشه این مشکل پیش نمیاد .شما میتونی قبل از نصب ویندوز با یک برنامه پارتشین بندی بوتیبل مثل اکرونیس دیسک دایرکتور پارتشین بندی کنید .

baroughi
14-11-16, 19:26
سلام منم امروز از ديجي كالا دقيقا همين سيستم را گرفتم gl552v دقيقا همين مشكل را دارم ويندوز روي اس اس دي نصب كردم اونيكي هارد را اصلا نشون نميده يا همونطور كه دوستمون گفتن وقتي نشون ميده بعد ريستارت بازم ميره
از راه حلي كه پيشنهاد ش هم استفاده كردم نشد
مي خوام ببينم دوستمون لپ تابش را پس گرفت يا همينه كه الان دست منه؟؟ اگر پس گرفتن چطوري مشكل را حل كردن؟

ممنون ميشم پاسخ بدين

AMD>INTEL
14-11-16, 19:30
با برنامه مینی تول به راحتی میتونید درایو را برگردونید و نشون بده .

aref122
10-04-17, 13:54
سلام نه داداش نگران نباش من لب تاب رو پس گرفتم ... مشکلی هم نداشت طبق گفته دوستان هم فقط از یه اشتباهی چیزی بوجود اومده بود... و حل شد