ورود

مشاهده نسخه کامل : نرم افزار تبدیل گوشی به مانیتور دوم کامپیوتر برای آندروید

0reza666
11-08-16, 08:35
من این دانلود کردم

دانلود iDisplay 3.0.1 نرم افزار تبدیل گوشی به مانیتور دوم کامپیوتر برای آندروید (Only the registered members can see the link)

من یه چیز عین همین اگه هست برعکسش میخوام.

یعنی من داخل گوشیم برنامه ای دارم که فقط کانال های ایرانی ماهواره میگیره حالا چون کامپیوتر اون برنامه نداره یا من نمیدونم داره یا نه در کل پیدا نکردم بگزریم. حالا میخوام یکاری کنم وقتی با گوشی وصل میشم به نت و وایفا و فیلم های ماهواره مثلا جم تی وی میاره و داره نشون میده با کابل یو اس بی صفحه نمایش موبایل ببرم به کامپیوتر چون تصویر بزرگتر دیگه ایا اصلا این امکان وجود داره و شدنیه؟

علی حسنی
11-08-16, 09:05
نرم افزار Wondershare MirrorGo

0reza666
11-08-16, 09:17
نرم افزار Wondershare MirrorGo

ممنون دانلود کردم نصب کردم گوشیم با کابل وصل کردم ولی نمیاره چرا

Only the registered members can see the link

مشکل کجاست؟ تیک یو اس بی هم تو گوشی پیدا کردم و تیک زدمش...

سوالی دارم خوب امد ولی همچنان صفحه نماشی خود گوشی نمایش میده و روشنه نمیشه فقط تصویرش بیاد رو کامپیوتر و رو گوشی چیزی دیده نشه؟

0reza666
11-08-16, 09:32
یه سوال دیگه هم دارم از قبل فکر کنم تنضیم همنطوری پیش فرض بود انتخاب کردم وقتی میزنم تصویر کامل در مانیتور دیده بشه خیلی بی کیفیت میشه الان دوباره بخوام وصل بشم اون تنضیمات نمیاره انگاری تنضیمات خود تصویر در کامپیوتر در این برنامه کجاست دقیق؟

VAhid_El
11-08-16, 09:39
این نرم افزار رو تست کنید:
دانلود Mobizen Screen Recorder v3.0.2.28 - نرم افزار فیلمبرداری از صفحه اندروید (Only the registered members can see the link)

0reza666
11-08-16, 09:44
ممنون از پاسخ ولی منکه نمیخوام از صفحه گوشیم فیلم بگیرم.

من میخوام فیلمی که در گوشیم داره پخش میشه مثلا بیارم تو کامپیوتر ببینم. و از اونجای که اون فیلم انلاین هست و تو پوشه ای مثلا نیس نمیتونم اون فیلم کپی یا کات کنم که تو کامپیوتر.

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید. اون دوستمون اولین نرم افزار گفت عالی الان تصویر میاد فقط اون چند تا سوال پرسیدم گیرم

1 وقتی وصل میشه و فیلم انلاین میبینم تصویر هم تو گوشی هست هم رو کامپیوتر. که من فقط تو کامپیوتر میخواستم باشه و صفحه گوشی خاموش باشه تا زیاد اذیت نشه.

2 تصویر کامل مانیتور کامپیوتر کنم بی کیفیت میشه در صورتی که نباید بشه اینطوری که این برنامه داره میگه دارم میگم.

3 صدا فقط رو گوشی میاد و رو کامپیوتر نمیاد. در صورتی که من دوس دارم صدا هم عین تصویر تو کامپیوتر بیاد یعنی همه چیز گوشی در اختیار کامپیوتر قرار بگیره.

این سه تا سوالم جواب بدین دیگه حله اون نرافزار بالای معرفی شده عالی:great:

VAhid_El
11-08-16, 09:46
ممنون از پاسخ ولی منکه نمیخوام از صفحه گوشیم فیلم بگیرم.

من میخوام فیلمی که در گوشیم داره پخش میشه مثلا بیارم تو کامپیوتر ببینم. و از اونجای که اون فیلم انلاین هست و تو پوشه ای مثلا نیس نمیتونم اون فیلم کپی یا کات کنم که تو کامپیوتر.

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید. اون دوستمون اولین نرم افزار گفت عالی الان تصویر میاد فقط اون چند تا سوال پرسیدم گیرم

1 وقتی وصل میشه و فیلم انلاین میبینم تصویر هم تو گوشی هست هم رو کامپیوتر. که من فقط تو کامپیوتر میخواستم باشه و صفحه گوشی خاموش باشه تا زیاد اذیت نشه.

2 تصویر کامل مانیتور کامپیوتر کنم بی کیفیت میشه در صورتی که نباید بشه اینطوری که این برنامه داره میگه دارم میگم.

3 صدا فقط رو گوشی میاد و رو کامپیوتر نمیاد. در صورتی که من دوس دارم صدا هم عین تصویر تو کامپیوتر بیاد یعنی همه چیز گوشی در اختیار کامپیوتر قرار بگیره.

این سه تا سوالم جواب بدین دیگه حله اون نرافزار بالای معرفی شده عالی:great:
متوجه سوالتون شدم دوست عزیز.
این نرم افزار علاوه بر فیلم گرفتن میتونه به شما کنترل گوشی رو هم بده.
تست کنید ببینید چطوره.

0reza666
11-08-16, 10:50
دانلود کردم اصلا چیزی به کامپیوتر نمیاورد. این برنامه اصلا یه چیز دیگه اس باور کنید و بگزریم.

میشه یکی اون سه تا سوالم تک تک بهم جواب بده واقعا احتیاجش دارم

lorn
11-08-16, 11:30
برای اینکار فکرمی کنم شما احتیاج به کابل مخصوص دارید و بدون نرم افزار هم قابل انجام هست
یکی از دوستانم این کار رو انجام داده بود و خودم به عین مشاهده کردم ولی 3-4 سال پیش بود الان جزئیاتش یادم نیست

علی حسنی
11-08-16, 13:03
جهت راهنمایی کار با نرم افزار :

راهنمای کاربر MirrorGo | Wondershare رسمی (Only the registered members can see the link)

VAhid_El
11-08-16, 13:15
دانلود کردم اصلا چیزی به کامپیوتر نمیاورد. این برنامه اصلا یه چیز دیگه اس باور کنید و بگزریم.

میشه یکی اون سه تا سوالم تک تک بهم جواب بده واقعا احتیاجش دارم

دوست عزیز این برنامه کاملاً میتونه کار کنه فقط شما به نرم افزار تحت PCش هم نیاز دارید.
به این سایت برید که واسه خود شرکت هست و نرم افزار موبایل رو بگیرید و بعد ثبت نام کنید و همون جا اپ مربوط به PC رو هم دانلود کنید و استفاده کنید:
این نرم افزار حتی توانایی داره که از طریق وب هم بدون نیاز به نرم افزار اختصاصیش کار کنه.
به هر حال شما نسخه اندروید رو دانلود کنید و ثبت نام کنید و بعد نسخه PC رو دانلود کنید و استفاده کنید.
اگه هم خواستید ببینید برنامه چیکار میکنه به این آدرس برید (Only the registered members can see the link)تا بررسی ویدئوییش رو ببینید.

VAhid_El
11-08-16, 13:29
0reza666
این از اسکرین شات هایی که ببینید این نرم افزار به راحتی کار میکنه.

تحت وب:
15454

تحت PC:
15455

0reza666
11-08-16, 18:54
گذینه عضویت نمیبینم

بعد اینکه من فلش کشیدم سبز دانلود کنم یا فلش قرمزو. چون هر دو میزنم برای پی سی میاره دانلود ولی باهم فرق دارن

و برای موبایل اونجا چیزی نمیاد برای دانلود از یه سایت دیگه برای موبایل دانلود کنم..

VAhid_El
11-08-16, 19:05
گذینه عضویت نمیبینم

بعد اینکه من فلش کشیدم سبز دانلود کنم یا فلش قرمزو. چون هر دو میزنم برای پی سی میاره دانلود ولی باهم فرق دارن

و برای موبایل اونجا چیزی نمیاد برای دانلود از یه سایت دیگه برای موبایل دانلود کنم..
توضیحاتو خوب نمیخونیدا دوست عزیز.
اگه دقت کنید گفتم اول نرم افزار موبایل که هست رو نصب کنید برای این کار باید از گوگل پلی استور این کار رو انجام بدید و تو همون عکسی که فلش کشیدید گزینه Mobizen App Download رو بزنید.
بعد که نرم افزار موبایل رو دانلود کردید و نصب کردید تو همون گوشی خودتون ثبت نام میکنید و بعد نرم افزار تحت PC رو میتونید دانلود کنید و یا با مراجعه به سایتش تحت وب باهش کار کنید.

0reza666
11-08-16, 19:09
خوب مشکل اینجاست این دانلود نمیشه اصلا

میشه جداگانه بزاری برای دانلود لطفا

همچین گذینه ای این ادرس که میاره برای دانلود نیس Mobizen App Download ...

VAhid_El
11-08-16, 19:15
خوب مشکل اینجاست این دانلود نمیشه اصلا

میشه جداگانه بزاری برای دانلود لطفا

همچین گذینه ای این ادرس که میاره برای دانلود نیس Mobizen App Download ...
گوشیتون چی هست مدلش؟

0reza666
11-08-16, 19:15
ادرس بالا اشتباه بود. پست بالا ویرایش شد و ادرس درستش گذاشتم الان. البته مثل اینکه با هر بار لینک خودش خودکار عوض میشه الان باز میبینم لینکی که گذاشتم سالم نیس عجیبه...

شما هم که هر چی میشه نقل قول میکنید

سامسونگ گلکسی جی وان ایس SM-J110H ...

منکه هرکاری کردم مخصوص خود سامسونگ نه دانلود شد نه این برنامه کار کرد برام :|

VAhid_El
11-08-16, 19:29
بفرمایید دوست عزیز از این لینک دانلود کنید:
com.rsupport.mobizen.cn.k.sec (Only the registered members can see the link)

0reza666
11-08-16, 19:40
دوبار دانلود کردم موقعه نصب میگه مشکلی در تجزیه بسته وجود دارد. انگاری ناقصعه ای بابا اخر نشد ما از این برنامه استفاده کنیم عجبا

VAhid_El
11-08-16, 19:50
آرامش خودتون رو حفظ کنید دوست من درست میشه.
دوباره از این لینک دانلود کنید:

0reza666
11-08-16, 19:57
من حتی این دانلود کردم

Mobizen for SAMSUNG 2.21.0.10.apk For Android | Android APK Google PlayStore (Only the registered members can see the link)

و این خودش عین فروشگاه اون برای دانلود گذاشت تا اخر دانلود شد باز موقعه نصب همون گفت مثل اینکه الکیه شارژمون هدر رفت اینم دانلود کنم همنطوری میشه دوست من

0reza666
11-08-16, 20:08
خوب دانلود کردم تا تست کنم همه چی رفت ولی هیچ تصویری نمیاد تو کامپیوتر این همنطوریه

انگاری این برنامه اکتیو نیس نوشته ها چی میگه...

راستی چطوری باید اکاند ساخت نه اینجا میشه نه تو گوشی که چیزی نیس

بدرد نخورترین برنامه. مگه قراره هر چی تو یو^توی^وب دیدیدم باور کنیم ...

VAhid_El
11-08-16, 22:39
خوب دانلود کردم تا تست کنم همه چی رفت ولی هیچ تصویری نمیاد تو کامپیوتر این همنطوریه

انگاری این برنامه اکتیو نیس نوشته ها چی میگه...

راستی چطوری باید اکاند ساخت نه اینجا میشه نه تو گوشی که چیزی نیس

بدرد نخورترین برنامه. مگه قراره هر چی تو یوتویوب دیدیدم باور کنیم ...

عزیز جان بهت نشون دادم که خودم نصب کردم و اسکرین شات هاش رو هم دیدی.
شما نرم افزار رو از طریق پلی استور نصب کنید ( هموطور که خودم این کارو کردم) این نرم افزار خیلی روان و عالی با یه سیستم عادی کار میکنه.

0reza666
12-08-16, 03:50
سختر شد من اون تو گوشیم غیر فعال کردم تازه فعالم کنم دقیق چی رو باید نصب کنم چطور دقیق همین برنامه پیدا و نصب کنم. کم کم دارم پشیمون میشم چون واقعا ...

اصلا یه لطفی کن تمام برنامه های اینو چه کامپیوتر چه گوشی برای خودت در اپلود سنتر اپلود کن بزار دانلود برا من و بقیه دوستان دیگه چرا را دور بریم...

VAhid_El
12-08-16, 10:42
سختر شد من اون تو گوشیم غیر فعال کردم تازه فعالم کنم دقیق چی رو باید نصب کنم چطور دقیق همین برنامه پیدا و نصب کنم. کم کم دارم پشیمون میشم چون واقعا ...

اصلا یه لطفی کن تمام برنامه های اینو چه کامپیوتر چه گوشی برای خودت در اپلود سنتر اپلود کن بزار دانلود برا من و بقیه دوستان دیگه چرا را دور بریم...
ببینید دوست عزیز این نرم افزار در چند نسخه تولید شده و واسه همین هم من میگم که شما از طریق پلی استور دانلود کنید که گوگل خودش نسخه مناسب رو به شما بده.
در ضمن اونطوری که وبسایتش گفته بود من نسخه سامسونگ رو دانلود کردم و تو این لینک (Only the registered members can see the link) آپلود کردم براتون. ولی باز پیشنهادم اینه همه رو از سایت خودش دانلود کنید چون نه نیاز به تغییر پراکسی داره و نه مشکلی واسه دانلود.
بقیه دوستان هم اگه لازم داشته باشند بهتره فقط و فقط به سایت منبع برم چون بازم میگم که این نرم افزار در چند نسخه تولید شده و بهتره هر کی نسخه مناسب خودشو دانلود کنه.
موفق باشید.

0reza666
12-08-16, 11:09
کولا بی خیال این نرم افزار که شما معرفی کردین شدم.

چون برنامه اینبار لینک اخری دادین درسته تو موبایل درسته برنامه انگاری تو کامپیوتر مشکل داره و اکتیو نیس. بگزریم.

دوستان اگه برنامه مشابه این مدل کاری که میخوام با گوشی و کامپیوتر انجام بدم هست خوشحال میشم همینجا بگین...