سلام
سی پی یو لپ تاپ اچ پی من Intel Core i5 460M می باشد. در سایت Intel نگاه کردم و در مشخصات اشاره به گرافیک آن برد شده است. اما گرافیک آن برد در دسترس نیست و تنها می توانم از کارت گرافیک ATI نصب شده روی مادربرد استفاده کنم. از طریق یک نرم افزار CPUID چک کردم نوشته بود گرافیک Inactive است. آیا راهی هست که گرافیک CPU را فعال کنم.
با سپاس.
AMD>INTEL
08-08-16, 00:19
مدل دستگاه چیه . اگر تو بایوس گزینه اش باشه میشه فعال کرد . از محیط بایوسش چند تا اسکرین شات بگیر تا چک کنم .
shapoor pouladin
08-08-16, 00:32
مدلش HP G42 396TX. بایوسش منوی زیادی نداره. فقط یه diagnotic برای هارد دیسک داره. اسکرین شات از بایوس چطوری می گیرن؟ بلد نیستم. ببخشید.
AMD>INTEL
08-08-16, 00:57
مدلش HP G42 396TX. بایوسش منوی زیادی نداره. فقط یه diagnotic برای هارد دیسک داره. اسکرین شات از بایوس چطوری می گیرن؟ بلد نیستم. ببخشید.
اگر تو بایوس گزینه ای برای فعال کردن گرافیک IGP نباشه نمیشه کاری . تو بایوس باید با دوربین یا اسمارت فون واضح بگیری .
باید گزینه “ Primary Video Adapter ” را داشته باشی
shapoor pouladin
08-08-16, 01:04
همچین گزینه ای نداره. می خواستم بدونم چطوریه که CPU گرافیک داره ولی قابل استفاده نیست. آیا سازنده لپتاپ غیرفعالش می کنه؟ یا محدودیت از طرف مادربرد وجود داره؟
AMD>INTEL
08-08-16, 01:15
همچین گزینه ای نداره. می خواستم بدونم چطوریه که CPU گرافیک داره ولی قابل استفاده نیست. آیا سازنده لپتاپ غیرفعالش می کنه؟ یا محدودیت از طرف مادربرد وجود داره؟