PDA

مشاهده نسخه کامل : [مادربرد گیگابایت]خاموش شدن ناگهانی سیستم PC

devilcracksman
06-08-16, 14:39
با سلام خدمت شما دوستان گلم
من چند روزی هست که هنگام کار کردن با کامپیوترم ناگهان سیستمم خاموش میشه و باید دوباره روشنش کنم

به این صورت هم هست 20 دقیقه روشنه یباری خاموش میشه البته گاهی اوقات بود ولی حالا هر دفعه

مادربردم z77-d3h

AMD>INTEL
06-08-16, 15:04
با سلام خدمت شما دوستان گلم
من چند روزی هست که هنگام کار کردن با کامپیوترم ناگهان سیستمم خاموش میشه و باید دوباره روشنش کنم

به این صورت هم هست 20 دقیقه روشنه یباری خاموش میشه البته گاهی اوقات بود ولی حالا هر دفعه

مادربردم z77-d3h

شات اسکرین کامل با برنامه hwmonitor قرار بده
همچنین coretemp
همچنین صفحه دوم برنامه
gpu-z
--------
فن پردازنده را با دقت باز کن . خمیر فعلی رو پاک کن خمیر جدید بزن و دوباره فن رو جا بزن .

devilcracksman
06-08-16, 15:24
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

devilcracksman
06-08-16, 15:28
Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
06-08-16, 15:29
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

این اپلود سنتر خیلی دردسر داشت . همون کاری که گفتم انجام بدید
خمیر خوب بگیرید z5 دیپ کول
دمای cpu بالاست .این دما برای این حالت بسیار زیاده
هر چند پیشنهاد میکنم یک فن گرین نوتوس 100 تهیه کنید .

devilcracksman
06-08-16, 15:44
این اپلود سنتر خیلی دردسر داشت . همون کاری که گفتم انجام بدید
خمیر خوب بگیرید z5 دیپ کول
دمای cpu بالاست .این دما برای این حالت بسیار زیاده
هر چند پیشنهاد میکنم یک فن گرین نوتوس 100 تهیه کنید .

ببخشید آپلود سنترش مشکلی نداشت میشه دوباره یه نگاه کنید

AMD>INTEL
06-08-16, 15:46
ببخشید آپلود سنترش مشکلی نداشت میشه دوباره یه نگاه کنید

دمای پردازنده بالاست نزدیک 60هست . مسلما موقع فشار بالاتر هم میره . باید ابتدا با تعویض خمیر چک کنید . باز مشکل باقی بود باید یه فن مناسب خرید کنی .

devilcracksman
06-08-16, 15:50
دمای پردازنده بالاست نزدیک 60هست . مسلما موقع فشار بالاتر هم میره . باید ابتدا با تعویض خمیر چک کنید . باز مشکل باقی بود باید یه فن مناسب خرید کنی .
فن cpu فقط باید خمیرش تعویض بشه؟ یا هم cpu هم gpu و این که فن gpu گاهی اوقات وقتی که بازی میکنم صدا داره

AMD>INTEL
06-08-16, 15:54
فن cpu فقط باید خمیرش تعویض بشه؟ یا هم cpu هم gpu و این که فن gpu گاهی اوقات وقتی که بازی میکنم صدا داره
فن بستگی داره اگر میبینی خوب روی پردازنده نمیشینه بهتره یک فن نوتوس 100 گرین بگیری
اون هم تمیزش کن فن gpu رو . خمیر gpu هم با دقت عوض کن . فعلا دمای پردازنده مشکوک تره .

- - - Updated - - -

خمیر هم حداقل z5 دیپ کول بگیر خمیر قبلی هم با پنبه کاملا تمیز کن .

devilcracksman
22-09-16, 19:19
ممنون با گردگیری مثل روز اول شد الان عالیه

AMD>INTEL
22-09-16, 19:34
ممنون با گردگیری مثل روز اول شد الان عالیه

لطفا نظرتون را درباره پشتیبانی گیگابایت در تاپیک زیر اعلام کنید :
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران (Only the registered members can see the link)