PDA

مشاهده نسخه کامل : بلو اسکرین ناگهانی لپ تاپ اچ پی G42

shapoor pouladin
05-08-16, 23:48
با سلام.
چند وقت پیش هارد دیسک لپ تاپ اچ پی مدل G42-396TX خراب شد. یک هارد دیسک سیگیت مدل "SEAGATE Laptop Thin SSHD 500GB Hard Drive" گرفتم و ویندوز 7 رو نصب کردم اما مشاهده شد که هر بار بعد از حدود 1 ساعت کار کردن یک صفحه بلو اسکرین ظاهر می شد و لپ تاپ ریستارت می شد و در استارتاپ پیام " No Boot Device " ظاهر می شد. اگر لپ تاپ رو خاموش می کردم و بعد از مثلا نیم ساعت دوباره روشنش می کردم دوباره ویندوز بوت می شد اما بعد از حدود 1 ساعت یا کمتر دوباره همان مشکل تکرار می شد. هارد دیسک را با یک هارد دیسک وسترن مدل "WESTERN DIGITAL WD10JPVX-22JC3T0" عوض کردم و به مدت حدود 3 یا 4 روز بدون هیچ مشکلی کار می کرد اما باز همان مشکل ظاهر شدن بلو اسکرین و باقی قضایا تکرار شد. فکر کردم شاید لپ تاپ کثیف شده باشد و اورهیت می شود. طبق دفترچه راهنما کامل بازش کردم اما دیدم که برد دستگاه تمیز تمیز است. این را هم بگویم که چند لحظه قبل از بلو اسکرین یک صدای ترق ترق خیلی خفیف مثل وقتی که یک فلز را حرارت بدهی شنیده می شود. والبته هر دو هارد دیسک نو هستند و از آکبند باز کردم و روی لپ تاپ نصب کردم.
به نظر شما مشکل از کجاست؟ آیا می شود 2 هارد دیسک از دو برند متفاوت خراب باشند؟ یا اینکه لپ تاپ مشکل دارد؟
سپاس فراوان.

AMD>INTEL
06-08-16, 00:39
مشکل مربوط به هارد نیست
1- مشکل در قسمت کانکتورهای ساتا روی مادربرد
برای اطمینان از اینکه واقعا از کانکتور هست میتونی هارد رو با Hdd caddy به پورت اپتیکال دایو متصل کنی
باز ایراد بود متاسفانه ایراد از چیپ دستگاه هست .

shapoor pouladin
09-08-16, 16:59
با سلام
ورژن بایوس لپ تاپ رو چک کردم، آخرین ورژن بود. فکر کردم شاید علت از خاک گرفتگی داخل لپ تاپ باشد چون حالا 5 سال است که خریداری شده است. طبق داکیومنت خود شرکت اچ پی دستگاه رو باز کردم و مادربورد تقریبا تمیز بود با این حال با ایربلوور داخل دستگاه هوا دادم و مجدد دستگاه را بستم. لپ تاپ را که روشن کردم دیدم اسپیکرها کار نمی کنند. احتمالا الکتریک دیسچارج از بلوور یا از بدن خودم جایی از مادر برد را خراب کرده است. اما مشکل اولیه دستگاه که بلواسکرین بود حل شده است. دمای هارددیسک تقریبا 10 درجه پایینتر از قبل است (یعنی قبل از باز کردن لپ تاپ و هوا دهی).
به نظر شما مشکل از کجا بود؟ و دلیل کار نکردن اسپیکرها چیست؟ و آیا استفاده از بلوور کار اشتباهی است؟ چون در جایی خوانده ام که برای تمیز کردن وسایل الکترونیک باید از اسپری هوا استفاده شود.
سپاس.

AMD>INTEL
09-08-16, 17:04
با سلام
ورژن بایوس لپ تاپ رو چک کردم، آخرین ورژن بود. فکر کردم شاید علت از خاک گرفتگی داخل لپ تاپ باشد چون حالا 5 سال است که خریداری شده است. طبق داکیومنت خود شرکت اچ پی دستگاه رو باز کردم و مادربورد تقریبا تمیز بود با این حال با ایربلوور داخل دستگاه هوا دادم و مجدد دستگاه را بستم. لپ تاپ را که روشن کردم دیدم اسپیکرها کار نمی کنند. احتمالا الکتریک دیسچارج از بلوور یا از بدن خودم جایی از مادر برد را خراب کرده است. اما مشکل اولیه دستگاه که بلواسکرین بود حل شده است. دمای هارددیسک تقریبا 10 درجه پایینتر از قبل است (یعنی قبل از باز کردن لپ تاپ و هوا دهی).
به نظر شما مشکل از کجا بود؟ و دلیل کار نکردن اسپیکرها چیست؟ و آیا استفاده از بلوور کار اشتباهی است؟ چون در جایی خوانده ام که برای تمیز کردن وسایل الکترونیک باید از اسپری هوا استفاده شود.
سپاس.

اگر با هدفون کار میکنه . مشکل در قطعی سیم های اسپیکر هست که باید چک بشه تو این موارد باز کردن توسط افراد غیر حرفه ای قطع شدن سیم زیاد اتفاق میوفته