دوستان اگر امکانش هست یه مدل ماوس خوب پیشنهاد بدید
برای کارهای مثل اتوکد و فتوشاپ و کارهای روزمره میخوام . البته برای گیم هم مناسب باشه
من خودم از مدل Microsoft Sculpt Comfort خوشم اومده ولی باهاش کار نکردم اما با توجه به اینکه کیبورده خودم مدله Microsoft Comfort Curve 3000 هست و خیلی ازش راضیم باید فک کنم ماوس مایکروسافت هم باید کیفیت خوبی داشته باشه ولی خب اگر با قیمت پایینتر بتونم یه چیز خوب بگیرم که خیلی خوب میشه
با تشکر
AMD>INTEL
05-08-16, 20:40
Rapoo V20 Gaming Mouse Ergonomic
این به نظرم مورد مناسبیه
Mahyar.sfi
05-08-16, 22:28
بازم هم اگر دوستان مدلی به نظرشون میاد اینجا مطرح کنن ممنون میشم چون میخوام یه مقایسه ای بین چندتا ماوس داشته باشم قبل از خرید
mohammad-
05-08-16, 23:41
با سلام
دوستان اگر امکانش هست یه مدل ماوس خوب پیشنهاد بدید
برای کارهای مثل اتوکد و فتوشاپ و کارهای روزمره میخوام . البته برای گیم هم مناسب باشه
من خودم از مدل Microsoft Sculpt Comfort خوشم اومده ولی باهاش کار نکردم اما با توجه به اینکه کیبورده خودم مدله Microsoft Comfort Curve 3000 هست و خیلی ازش راضیم باید فک کنم ماوس مایکروسافت هم باید کیفیت خوبی داشته باشه ولی خب اگر با قیمت پایینتر بتونم یه چیز خوب بگیرم که خیلی خوب میشه
با تشکر
من خودم دوست ندارم که موس صدا بده موقع کلیک کردن به خاطر اینکه خیلی وقتا شب روی پروژه هام کار می کنم و ممکنه باعث اذیت دیگر افراد خانواده بشه و البته خیلی ها هم هستن که از صدای کلیک موس لذت می برن
به همین خاطر من همیشه دنبال موس هایی با ویژگی زیر هستم
noiseless mouse
البته برای اولین بار که ازش استفاده می کنی چون صدا نمی ده یه حالتیه و حتی وقتی کلیک می کنی چون نرمه اعصاب آدم بهم می ریزه ولی بعد از یه مدت فقط عاشق این نوع موس می شی البته بستگی به برندش و ارگونومیک بودنش هم داره که باید همه این ها رو در نظر بگیری
Mahyar.sfi
06-08-16, 20:52
من خودم دوست ندارم که موس صدا بده موقع کلیک کردن به خاطر اینکه خیلی وقتا شب روی پروژه هام کار می کنم و ممکنه باعث اذیت دیگر افراد خانواده بشه و البته خیلی ها هم هستن که از صدای کلیک موس لذت می برن
به همین خاطر من همیشه دنبال موس هایی با ویژگی زیر هستم
noiseless mouse
البته برای اولین بار که ازش استفاده می کنی چون صدا نمی ده یه حالتیه و حتی وقتی کلیک می کنی چون نرمه اعصاب آدم بهم می ریزه ولی بعد از یه مدت فقط عاشق این نوع موس می شی البته بستگی به برندش و ارگونومیک بودنش هم داره که باید همه این ها رو در نظر بگیری
ممنون میشم اگر مدل پیشنهاد بدید
AMD>INTEL
06-08-16, 21:04
این مدل هم امروز برای کسی خریدم . من باهاش راحت بودم
Logitech G402 Hyperion Fury Gaming
Mahyar.sfi
06-08-16, 22:13
Rapoo V20 Gaming Mouse Ergonomic
این به نظرم مورد مناسبیه
من یه ویدئو از این مدل دیدم مدله دیگه ای در نظرتون هست؟؟
Mahyar.sfi
06-08-16, 22:16
این مدل هم امروز برای کسی خریدم . من باهاش راحت بودم
Logitech G402 Hyperion Fury Gaming
به نظرم موس خیلی خوبی میاد اگر اشتباه نکنم 170 قیمتشه
مدله ارزون تری میشناسین؟؟
AMD>INTEL
06-08-16, 22:19
Asus Cerberus Gaming Mouse
125 تومنه .
ولی اون مدل لاجیتک بسیار خوش دست و راحت بود
Mahyar.sfi
07-08-16, 22:11
Asus Cerberus Gaming Mouse
125 تومنه .
ولی اون مدل لاجیتک بسیار خوش دست و راحت بود
از موس لاجیتیک خوشم اومده منتها توی بررسی ها خوندم مثل اینکه Wheelش خیلی خوب کار نمیکنه
نظرتون راجع به سری Bloody برند A4Tech چیه؟؟
AMD>INTEL
07-08-16, 22:17
از موس لاجیتیک خوشم اومده منتها توی بررسی ها خوندم مثل اینکه Wheelش خیلی خوب کار نمیکنه
نظرتون راجع به سری Bloody برند A4Tech چیه؟؟
البته این مورد هم چون خودم روش حساسم چک کردم . چون خودم coperhead ریزر هم مدت زیادی کار کردم . میتونم بگم مثل اون روان بود . حالا اون بررسی به چه شکل گفت خوب کار نمیکنه الله علم
A4 TECH هم موس هاش رو خوب میدونم . انتخاب خوبیه .