PDA

مشاهده نسخه کامل : انتخاب درایو برای نصب ویندوز

Naviiiiid
04-08-16, 13:58
سلام دوستان...بعد از آپدیت بایوس ویندوز دیگه بالا نیومد و مجبور شدم ویندوز10 نصب کنم...
حالا مشکلم اینه که وقتی پارتیشن انتخاب میکنم واسه نصب ویندوز میگه باید GPT باشه و روی MRB نصب نمیشه
Windows cannot be installed on this disk. The selected disk has an MBR partition table. On EFI systems, Windows can only installed on GPT disks
حالا که از طریق بوت دوباره پارتیشن بندی کردم و هارد رو GPT کردم..الان موقع انتخاب درایو میگه :
We couldnt create a new partition or locate an exsiting one.For more information, see the setup log file

واقعا دیگه کلافه شدم...یه چیزی میگه تغییرش که میدم یه چی جدید تر میگه:1. (28):

AMD>INTEL
04-08-16, 14:02
1- باید ابتدا با یک برنامه هاردت را به gpt تبدیل کنی .
مثل اکرونیس دیسک دایرکتور به صورت بوتیبل

Naviiiiid
04-08-16, 15:00
با اکرونیس بوتیبل به gpt تبدیل میکنم...
بازم موقع انتخاب درایو میگه :

We couldnt create a new partition or locate an exsiting one.For more information, see the setup log file

AMD>INTEL
04-08-16, 15:03
با اکرونیس بوتیبل به gpt تبدیل میکنم...
بازم موقع انتخاب درایو میگه :

پارتشین ها رو دیلیت کن و دوباره بساز .

Naviiiiid
04-08-16, 15:18
پارتشین ها رو دیلیت کن و دوباره بساز .
چندین بار این کارو کردم...میگم تنظیمات بوت روی UFEI باشه و پارتیشن ها GRP باشه و همچنین فلش بوتیبل هم روی GRP Partition scheme for ufei باشه ؟؟؟؟؟؟

AMD>INTEL
04-08-16, 15:34
چندین بار این کارو کردم...میگم تنظیمات بوت روی UFEI باشه و پارتیشن ها GRP باشه و همچنین فلش بوتیبل هم روی GRP Partition scheme for ufei باشه ؟؟؟؟؟؟

صدرصد یک جای کار اشتباه میکنید .

Naviiiiid
04-08-16, 16:13
با اکرونیس هارد رو gpt کردم فلش هم gpt هست...بعد اومدم تو محیط نصب ویندوز اونجا که درایو انتخاب میکنن هارد رو به کلی دلیت کردم و دوباره new رو زدم...2 تا پارتیشن اوورد..یکی به اسم ریکاوری 400 مگ هست یکی هم خود هارد به 900 و خورده ای گیگ...این 900 و خورده ای رو که زدم گفت باید تبدیل به gpt بشه آیا حاضری بین نصب ویندوز تبدیل بشه منم زدم اوکی...ویندوز نصب شد..الان داره نصب میشه...خداکنه بخیر بگذره...حالا موندم بعد اینکه ویندوز تموم شد چجوری پارتیشن بندی کنم و این 900 گیگ رو به 2،3 تا پارتیشن تقسیم کنم

AMD>INTEL
04-08-16, 16:46
با اکرونیس هارد رو gpt کردم فلش هم gpt هست...بعد اومدم تو محیط نصب ویندوز اونجا که درایو انتخاب میکنن هارد رو به کلی دلیت کردم و دوباره new رو زدم...2 تا پارتیشن اوورد..یکی به اسم ریکاوری 400 مگ هست یکی هم خود هارد به 900 و خورده ای گیگ...این 900 و خورده ای رو که زدم گفت باید تبدیل به gpt بشه آیا حاضری بین نصب ویندوز تبدیل بشه منم زدم اوکی...ویندوز نصب شد..الان داره نصب میشه...خداکنه بخیر بگذره...حالا موندم بعد اینکه ویندوز تموم شد چجوری پارتیشن بندی کنم و این 900 گیگ رو به 2،3 تا پارتیشن تقسیم کنم

الان درست شد . دقیقا کاری که گفتم درست انجام دادی . توی ویندوز هم بهت میگم چجوری پارتشین رو تقسیم کنی .

Naviiiiid
05-08-16, 08:01
الان درست شد . دقیقا کاری که گفتم درست انجام دادی . توی ویندوز هم بهت میگم چجوری پارتشین رو تقسیم کنی .
دمت گرم یعنی نجاتم دادی...دستت درد نکنه