بایوس لپ تاپ رو آپدیت کردم..بعد از آپدیت دیگه ویندوز بالا نمیاد و بعد از لوگو msi میره تو تنظیمات بایوس...چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
DOOM999
04-08-16, 01:06
فایل آپدیت رو از داخل خود بایوس راه اندازی کردی یا از ویندوز .مدل لبتاپتون چیه
AMD>INTEL
04-08-16, 01:40
سلام همگی...
بایوس لپ تاپ رو آپدیت کردم..بعد از آپدیت دیگه ویندوز بالا نمیاد و بعد از لوگو msi میره تو تنظیمات بایوس...چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید تنظیمات بوت را درست انجام بدی .
از قسمت BOOT
launch csm
را فعال کن
در قسمت security هم secure boot را دیسیبل کن .
Naviiiiid
04-08-16, 04:55
فایل آپدیت رو از داخل خود بایوس راه اندازی کردی یا از ویندوز .مدل لبتاپتون چیه
فایل رو از بایوس راه اندازی کردم...یعنی همونجوری که تو نحوه ی نصب سایت سازنده خوندم عمل کردم... MSI GE60 2PC APACHE
Naviiiiid
04-08-16, 04:59
باید تنظیمات بوت را درست انجام بدی .
از قسمت BOOT
launch csm
را فعال کن
در قسمت security هم secure boot را دیسیبل کن .
تو قسمت بوت UEFI with CSM رو فعال کردم...تو قسمت security هم همچین چیزی نیست اصلا
AMD>INTEL
04-08-16, 05:13
تو قسمت بوت UEFI with CSM رو فعال کردم...تو قسمت security هم همچین چیزی نیست اصلا
توی چه حالتی ویندوز نصب کردی ؟
اگر legacy بوده باید در قسمت بوت روی حالت Legacy بگذاری
daniel110
04-08-16, 13:31
یه چیزی میگم شاید خنده دار باشه ولی امکانش هست .
مثلا مادربرد من با دکمه دلیت میره توی تنظیمات بایوس و بوت . شاید مثلا برای شما هم به همین صورت میرفته و الآن کیبوردتون خراب شده و دکمه دلیتش هرچند که شما فشار نمیدین ، برد و سیمکشیش دچار مشکل شده باشه . کیبورد رو قطع کنید و بعد روشن کنید.
Naviiiiid
04-08-16, 13:46
تو اینترنت هم گشتم اصلا هرکاری کردم درست نشد که نشد...تصمیم گرفتم ویندوز رو عوض کنم...حالا هم یه مشکلی حین انتخاب پارتیشن واسه نصب ویندوز دارم که بنظرم بهتره یه پست جدیدتر بزنم
AMD>INTEL
04-08-16, 13:53
روش نصب ویندوز روی حالت UEFI رو اینجا گفتم
نحوه ساخت فلش بوتیبل UEFI برای نصب ویندوز روی لپتاپ های جدید (Only the registered members can see the link)
Naviiiiid
04-08-16, 14:07
روش نصب ویندوز روی حالت UEFI رو اینجا گفتم
نحوه ساخت فلش بوتیبل UEFI برای نصب ویندوز روی لپتاپ های جدید (Only the registered members can see the link)
حالا مشکلم اینه که وقتی پارتیشن انتخاب میکنم واسه نصب ویندوز میگه باید GPT باشه و روی MRB نصب نمیشه
Windows cannot be installed on this disk. The selected disk has an MBR partition table. On EFI systems, Windows can only installed on GPT disks
حالا که از طریق بوت دوباره پارتیشن بندی کردم و هارد رو GPT کردم..الان موقع انتخاب درایو میگه :
We couldnt create a new partition or locate an exsiting one.For more information, see the setup log file
واقعا دیگه کلافه شدم...یه چیزی میگه تغییرش که میدم یه چی جدید تر میگهOnly the registered members can see the link(28).gif