ورود

مشاهده نسخه کامل : تفاوت ویندوز 7 aio و Ultimate ?

ata-gh
03-08-16, 23:37
با سلام می خواستم فرق بین AIO و Ultimate رو بدونم . و اینکه سایت سافت گذر جدیدا یه نسخه AIO Microsoft Windows 7 SP1 AIO Integrated July 2016

با آخرین آپدیت ها رو گذاشته ، ارزش دانلود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه یه وینذوز سرور 2008 هم گذاشته ، تفاوتش با ویندوز 7 در چیه ؟ و برای کاربرای خانگی خوبه ؟؟ مرسی:11():

DOOM999
04-08-16, 00:02
AIO مخفف all in one هست یعنی همه ویرایش های ویندوز 7 توش هست .Ultimate یکی از ویرایش های های ویندوز 7 هست .من خودم شخصا پروفشنال استفاده میکنم . چون بیت لاکرUltimate اعصاب خورد میکنه ویندوز سرور 2008 مخصوص شبکه و سرور و برای سیستم های خانگی طراحی نشده

ata-gh
04-08-16, 00:29
AIO مخفف all in one هست یعنی همه ویرایش های ویندوز 7 توش هست .Ultimate یکی از ویرایش های های ویندوز 7 هست .من خودم شخصا پروفشنال استفاده میکنم . چون بیت لاکرUltimate اعصاب خورد میکنه ویندوز سرور 2008 مخصوص شبکه و سرور و برای سیستم های خانگی طراحی نشده

خوب من بیشتر سوالم این بود که ارزش دانلود داره یا با همونوینوز سون قبلی یا همونا که از بازار خریدم نداره ؟

این ویندوز سرور 2008 تفاوتش با 7 چیه ؟

DOOM999
04-08-16, 01:04
اگر ویندوز قبلیتون مشکلی تو اجرای نرم افزارها و بازی ها نداره دانلودش نکنید.البته در ویندوزهای آپدیت شده مشکل حفره های امنیتیشون برطرف شده و سازگاریشون با نرم افزارهای جدید بیشتر میشه.
ویندوز سرور 2008 برای خدمات وب و شبکه است و مدیریت سرور و کاربران هست و برپایه ویستا ساخته شده ولی Windows Server 2008 R2 برپایه سون ساخته شده .تفاوتشون کاملا مشخصه 7 برای کاربران خانگی و2008 سرور برای مدیریت شبکه .از نظر شباهت و کاربرد شبیه به همند ولی سرور برای استفاده‌های اداری و تامین خدمات برای دیگر کاربران طراحی شده و 7 برای کاربردهای شخصی