1- آیا پردازنده ای وجود داره که دو سه سال قدرتمند باشه و نیاز به تعویضش نباشه؟
2- مادربرد های برند های دیگه رو به جز Gigabyte و ASUS و MSI رو از کجا میشه تهیه کرد؟
AMD>INTEL
03-08-16, 16:11
1- این سوال رو بیشتر توضیح بده خیلی مبهمه
2-برندهای دیگه عموما بطور مستمر وارد نمیشن .غیر از این ها ازراک و الایت هم بطور محدود وارد میشن .
TechRadar
03-08-16, 16:16
به روی چشم.:11():
1- منظورم این بود که شما مثلاً فرمودین فلان core i7 دو سه سال کارو راه میندازه. حالا می خواستم بدونم که ارزون ترین پردازنده ای که کار گیمینگ رو تا دو سه سال راه می ندازه چی هست؟ زئون بخریم راحت شیم، i7 بگیریم. از این لحاظ.
2- با عرض تشکر. مثلاً از جاهای دیگه (بانه) یا فروشگاه های این جور مناطق که اجناسشون گارانتی ندارن میشه تهیه کرد؟
AMD>INTEL
03-08-16, 16:27
به روی چشم.:11():
1- منظورم این بود که شما مثلاً فرمودین فلان core i7 دو سه سال کارو راه میندازه. حالا می خواستم بدونم که ارزون ترین پردازنده ای که کار گیمینگ رو تا دو سه سال راه می ندازه چی هست؟ زئون بخریم راحت شیم، i7 بگیریم. از این لحاظ.
2- با عرض تشکر. مثلاً از جاهای دیگه (بانه) یا فروشگاه های این جور مناطق که اجناسشون گارانتی ندارن میشه تهیه کرد؟
1-این مسئله تعویض سوکت ها از خود اینتل هست . یک پردازنده COREI7 اسکای لیک تا چند سال آینده بدون مشکل بازی ها را جوابگوست
2- بانه تلویزیون و وسایل الکترونیکی موجود داره . قطعات بدون گارانتی هم به هیچ وجه توصیه نمیشه .
TechRadar
03-08-16, 18:26
سپاس.
آیا سی پی یو xeon e3 برای گیم کافیه؟ در حد core i7 هست؟
TechRadar
05-08-16, 19:03
دوباره سلام. داشتم یه بازی رو نصب میکردم.سی دی رو برای ادامه گذاشتم و اوکی زدم. نمی دونم یه مکث وحشتناکی می کنه حالا اون می ره هیچی.
اما یه ذره وایمیسه روی علامت برنامه نصب پایین کلیک می کنم بیاد بالاتا ببینم چقدر رفته یهو وایساد......... خوساتم ببینم مشکل از کامپیوتره یه ویدئو رو باز کردم دیگه کلیک موس کار نکرد ............ تسک منیجر هم باز کردم(دو بار) اونم پوکید...........آخرشم برنامه نصب خودش قطع کرد اومد بیرون..........
به نظرتون مشکل از چیه؟
بیشتر قطعاتم در پیت هستش. نظرتون چیه جناب؟
mohammad-
05-08-16, 19:08
دوباره سلام. داشتم یه بازی رو نصب میکردم.سی دی رو برای ادامه گذاشتم و اوکی زدم. نمی دونم یه مکث وحشتناکی می کنه حالا اون می ره هیچی.
اما یه ذره وایمیسه روی علامت برنامه نصب پایین کلیک می کنم بیاد بالاتا ببینم چقدر رفته یهو وایساد......... خوساتم ببینم مشکل از کامپیوتره یه ویدئو رو باز کردم دیگه کلیک موس کار نکرد ............ تسک منیجر هم باز کردم(دو بار) اونم پوکید...........آخرشم برنامه نصب خودش قطع کرد اومد بیرون..........
به نظرتون مشکل از چیه؟
سی دی یا دی وی دی بازی خش داره و یا آسیب دیده ولی اگه خواستی لیست قطعات سیستمت رو بزار ببینیم سیستمت در چه سطحیه
TechRadar
05-08-16, 19:21
amd fx 4130
8gb ram kingston 1600
psu 650 watt
gtx 760 dc2 oc
asus m5-a97 evo r2.0
hdd 1tb hitach
AMD>INTEL
05-08-16, 19:50
به نظرتون مشکل از چیه؟
شما اول چک کن ببین اطلاعات سیدی روی هارد کپی میشه یا نه ؟
mohammad-
05-08-16, 20:20
amd fx 4130
8gb ram kingston 1600
psu 650 watt
gtx 760 dc2 oc
asus m5-a97 evo r2.0
hdd 1tb hitach
سیستم خیلی خوب داری از همه لحاظ، ولی نمی دونم چرا به سیستم به این خوبی می گی درپیت
TechRadar
05-08-16, 20:37
رفتم سی دی رو تعویض کردم. فعلاً تازه نصبش شروع شده. همش تو یک فایل گیر می کرد.
منظورم از درپیت اینه:
سی پی یو بنده در وضعیت گلوگاه قرار دارد........
پاورم متفرقه است و نمی دانم برچسب 80plus bronze را روی آن چسبانده اند یا واقعاً درست است. در کل برند متفرقه یعنی = در پیت
هارد دیسک بنده در بنچمارک HDD Tune Pro یک ریپ اساسی زده و هیتاچی هم طبق گفته استاد امید در پیت شده است و شرکتش به فنا رفته.
رم هم مارک کینگستون است که نمی دانم مچ می باشد یا خیر.
این بود انشای من............
TechRadar
05-08-16, 21:54
دوستان مشکل حل شد. سی دی بعد رو خواست سی دی رو در آوردم دوباره همون رو گذاشتم جلو رفت. بازیش هم Castlevania Lords Of Shadow 1 هستش که برای نوبی مثل من رو درجه نرمال سخت است.
AMD>INTEL
05-08-16, 21:57
دوستان مشکل حل شد. سی دی بعد رو خواست سی دی رو در آوردم دوباره همون رو گذاشتم جلو رفت. بازیش هم Castlevania Lords Of Shadow 1 هستش که برای نوبی مثل من رو درجه نرمال سخت است.
عزیز دل برادر . این سوال و این مشکل در کل ربطی به این تاپیک نداشت . دفعه بعد در قسمت مربوط به سوالتون تاپیک بزنید .