PDA

مشاهده نسخه کامل : دوستان از کدوم برند یا محصول کدوم شرکت تولیدی چای تهیه و نوش جان میکنید ؟

ᗩTᗩ
03-08-16, 11:49
با عرض سلام و تقدیم ادب خدمت همه عزیزان و کاربران و فعالان محترم / امیدوارم هر کجا که هستین شاد و سرحال باشین
__________________________________________________ ___________________________

Only the registered members can see the link

چای از برترین نوشیدنی ها در ایران و سراسر دنیا هست و به عنوان نوشیدنی اصلی محسوب شده و روزانه به
دفعات مکرر نوشیده می‌شود چای یک نوشیدنی هست که ما بیشتر باهاش سرکار داریم
و تو هر خونه و محل کار و هر جایی میشه یافت و برای رفع خستگی و تشنگی و غیره ...
ازش استفاد کرده و لذت برد و میشه به راحتی گفت که یک عضو جدانشدنی هست .

Only the registered members can see the link

حالا میخواستم بدونم شما دوستان در منزل و یا محل کارتون ار کدوم برند یا محصول کدوم شرکت استفاده میکنید
و به نظرتون کدوم برند یا محصول از کیفیت خوبی برخورداره و میشه بهش اطمینان داشت ؟
و هر اطلاعاتی که در مورد چای داشتید با بنده و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید تا همه استفاده کنیم .

FRANKLIN
03-08-16, 12:51
من چای msi مصرف میکنم .خوشمزست فقط وقتی دم میکنم بو سیم سوخته میده

Haswell
03-08-16, 18:42
یاد رییس اتحادیه ی چایکارها افتادم که در مصاحبه با بی بی سی می گفت مردم ما اسانس خور هستن نه چای خور . چون چای های بازار ما اکثرا مثل آبلیمو و خیلی چیزای دیگه ملغمه ای از رنگ و ترکیبات شیمیایی هستن و اینه که سه سوت رنگ و طعم میدن
شخصا از اینجا خرید می کنم
shomaltea.ir

AMD>INTEL
03-08-16, 19:01
من چای ایرانی میگیریم و با کمی چای خارجی قاطی میکنم .

ᗩTᗩ
03-08-16, 23:05
یاد رییس اتحادیه ی چایکارها افتادم که در مصاحبه با بی بی سی می گفت مردم ما اسانس خور هستن نه چای خور . چون چای های بازار ما اکثرا مثل آبلیمو و خیلی چیزای دیگه ملغمه ای از رنگ و ترکیبات شیمیایی هستن و اینه که سه سوت رنگ و طعم میدن
شخصا از اینجا خرید می کنم
shomaltea.ir

با سلام و تشکر از شما
بله متاسفانه همین طوره و اسانس و طعم دهنده های مصننوعی جای خودشونو با چای عوض کردند !

من چای ایرانی میگیریم و با کمی چای خارجی قاطی میکنم .
ضمن سلام و تشکر از توجهتون ، میتونم ترکیباتتون رو هم بپرسم ؟ یعنی چای باز میخرین یا ؟

AMD>INTEL
03-08-16, 23:09
با سلام و تشکر از شما
بله متاسفانه همین طوره و اسانس و طعم دهنده های مصننوعی جای خودشونو با چای عوض کردند !

ضمن سلام و تشکر از توجهتون ، میتونم ترکیباتتون رو هم بپرسم ؟ یعنی چای باز میخرین یا ؟

چای ایرانی که فومن میگیرم . خارجی هم فقط یک مقدار عطری اضافه میکنم

DOOM999
03-08-16, 23:53
چای ایرانی که فومن میگیرم . خارجی هم فقط یک مقدار عطری اضافه میکنم

احسنت فومن بهترین چایی .اونور آب هم فومنات اسم و رسمی داره

iranch
04-08-16, 12:28
خونه خارجی میخورن.
من خودم از چای رفاه لاهیجان مصرف میکنم. (نه فروشگاه رفاه !! کارخانه چای رفاه منظورمه)

Mehrdad.A 88
05-08-16, 10:31
منم که اصلا چای نمیخورم :1. (23):

Haswell
05-08-16, 17:15
منم که اصلا چای نمیخورم :1. (23):کلا دم کرده های گیاهی که چای تنها یکی از اونهاست خواص معجزه آسایی دارند البته به شرطی که طبیعیه باشند نه اسانس و رنگ که عامل سرطان و امراض عصبی بشوند
مشهوره که چو لیانگ مرد چینی بکمک همین دم کرده ها 256 مگابایت عمر کرد ..
اه ببخشین 256 سال:1. (26):
en.wikipedia.org/wiki/Li_Ching-Yuen

Mehrdad.A 88
05-08-16, 19:22
کلا دم کرده های گیاهی که چای تنها یکی از اونهاست خواص معجزه آسایی دارند البته به شرطی که طبیعیه باشند نه اسانس و رنگ که عامل سرطان و امراض عصبی بشوند
مشهوره که چو لیانگ مرد چینی بکمک همین دم کرده ها 256 مگابایت عمر کرد ..
اه ببخشین 256 سال:1. (26):
en.wikipedia.org/wiki/Li_Ching-Yuen

جدی جدی نوشته 197 یا 256 !!!! منم میخوام

SajjadKhati
05-08-16, 19:35
منم که اصلا چای نمیخورم :1. (23):

شبیه منی :Love-ssa~! (1):
البته من اگه چای سبز باشه ، خیلی دوست دارم
ولی چای معمولی (غیر سبز) شاید یکسال درمیون بخورم :Love-ssa~! (1):

DOOM999
05-08-16, 20:07

آنتی اکسیدان های چای سبز 100 برابر تاثیرگذارتر از ویتامین C

Mehrdad.A 88
05-08-16, 20:49

منم شاید سالی کمتر از 10 بار بدون قند، اصلا از قند خوشم نمیاد، معمولا همه میگن این چه طرز چای خوردنه

Haswell
05-08-16, 21:30
آنتی اکسیدان های چای سبز 100 برابر تاثیرگذارتر از ویتامین C
بخاطر همین تعریفها از چای سبز از فروشگاهی که صفحه ی قبل لینک گذاشتم بهمراه چای سیاه، 4 کیلو چای سبز سرگل درجه یک هم گرفتم ولی یک استکانش هم قابل خوردن نبود و کل 4 کیلو رو به یکی از دوستان علاقمند بخشیدم چون درست کردن چای سبز قلق داره
همه جا نوشتند در دمای 80 درجه . با اینکه یک دماسنج میله ای هم برای بالا بردن دقت کار برای داغ کردن آب تهیه کردم باز هم تلخ شد . اگر علاقمندین کم تهیه کنین شاید با ذائقه ی شما سازگار نشد زیاد ضرر نکنین

منم شاید سالی کمتر از 10 بار بدون قند، اصلا از قند خوشم نمیاد، معمولا همه میگن این چه طرز چای خوردنه
هر حبه قند 10 گرم است. هر گرم ترکیبات قندی هم 4 کالری انرژی داره. پس 1 حبه میشه 40 کالری
وقتی روی تردمیل 2 کیلومتر میدوم می نویسه 100 کالری مصرف شد پس برای دو حبه قند باید 1600 متر دوید وگرنه دیابت روی شاخه. از آمار دیابت در مردم هم مطلعین حتما

Mehrdad.A 88
06-08-16, 00:41
هر حبه قند 10 گرم است. هر گرم ترکیبات قندی هم 4 کالری انرژی داره. پس 1 حبه میشه 40 کالری
وقتی روی تردمیل 2 کیلومتر میدوم می نویسه 100 کالری مصرف شد پس برای دو حبه قند باید 1600 متر دوید وگرنه دیابت روی شاخه. از آمار دیابت در مردم هم مطلعین حتما

جالبه میدونستم قند بده ولی نمیدونستم تا این حد

DOOM999
06-08-16, 03:28
میتونید کمی نعنا بهش اضافه کنید طعمشو بهبود میده ولی در کل ضد سرطان و انرژی بخشه و حس شادابی که چای سیاه میده رو چای سبز چند برابرش رو میده .معمولا افراد برای درست کردن چای سبز مقدار زیادی داخل آب میریزند ولی نصف قاشق چای خوری برای یک لیوان بزرگ کافیه .اینجور تلخ نمیشه

ᗩTᗩ
06-08-16, 10:46
ضمن سلام و تشکر از همه عزیزان و کاربران محترم ، دوستان دیگر هم اگر افتخار بدن خوشحال میشم سلیقشونو ببینم

DOOM999
06-08-16, 15:01
معمولا چای گلستان

Ardashad
06-08-16, 22:35
چای سبز بسته ای گلستان و شاهسوند و البته بیشتر نسکافه نستله رو ترجیح میدم.

Haswell
06-08-16, 22:45
ضمن سلام و تشکر از همه عزیزان و کاربران محترم ، دوستان دیگر هم اگر افتخار بدن خوشحال میشم سلیقشونو ببینم
عطا
یک پیشنهاد ویژه و اختصاصی برات دارم (هر چی نباشه تعمیر جدول پارتیشن هاردم رو هنوز بهت مدیونم)
حدفاصل بهار تا اواسط تابستان بزن به کوه و گیاه کاکوتی رو چیده و درجا همراه چای دم کن . فکر نکنم دیگه ترکش کنی
اگر تازش رو گیر نیاوردی عطاریها خشکش رو دارن

ᗩTᗩ
06-08-16, 23:12
عطا
یک پیشنهاد ویژه و اختصاصی برات دارم (هر چی نباشه تعمیر جدول پارتیشن هاردم رو هنوز بهت مدیونم)
حدفاصل بهار تا اواسط تابستان بزن به کوه و گیاه کاکوتی رو چیده و درجا همراه چای دم کن . فکر نکنم دیگه ترکش کنی
اگر تازش رو گیر نیاوردی عطاریها خشکش رو دارن

سلام و عرض ادب
هر کاری کردیم وظیفه بوده و هیچ انتظاری هم نداریم و نخواهیم داشت
به روی چشم حتما امتحانش میکنم / فقط برند خاصی مدنظرتون نیست از چای یا فرقی نداره ؟

Haswell
06-08-16, 23:24
قدیم برای پیدا کردن چای ایرانی خالص (که خانم ها باهاش دشمنن) کفش پاره کردم توی بازار
اگر به شمال دسترسی نداری آنلاین بگیر برادر . این سرگل . بعبارتی درجه یک
سرگل درویش، بسته سنتی - فروشگاه اینترنتی چای سنتی درویش (Only the registered members can see the link)

iranch
08-08-16, 11:19
بستگی به چای سبز داره. حالا من بگم تبلیغات میشه اما از اینجا که میگیرم و ایرانی هست . زیاد تلخ نمیشه . اما قبلی ها تلخ میشد و باید با قند یا شیرینی میخوردم

علی حسنی
08-08-16, 11:27
منم چای دبش همراه با کمی گیاه کاکوتی دم می کنم .

چای طبیعی رو معمولا نمیشه جلوی مهمون گذاشت دیر دم و کمرنگ و اینکه باید به او عطر زد که در این صورت باز هم مثل چای کارخونه ای میشه (مضر)

Haswell
08-08-16, 12:11
منم چای دبش همراه با کمی گیاه کاکوتی دم می کنم .

چای طبیعی رو معمولا نمیشه جلوی مهمون گذاشت دیر دم و کمرنگ و اینکه باید به او عطر زد که در این صورت باز هم مثل چای کارخونه ای میشه (مضر)
درسته . کلا اون چایی که رنگ و طعم سریع تولید کنه دیگه چای نیست . رنگ و اسانس هست که به این گیاه زده شده
قبلا نقل قولی از رییس اتحادیه ی چایکارها آوردم که گفته بود متاسفانه مردم ما اسانس خور شدند نه چایخور
اعتیاد ذائقه به این ترکیبات شیمیایی با فرمولاسیون نامعلوم که اصلا معلوم نیست کجا و چطور تولید شده عادت خطرناکیه که یقین بدونید بخشی از بیمارهای ملت به همین مربوطه

حالا من بگم تبلیغات میشه اما از اینجا که میگیرم
تبلیغات هم بشه تبلیغات مفیدی هست! منم لینک یک فروشگاه آنلاین تخصصی چای رو گذاشتم. والا نه توی شهر منه نه مال فک و فامیلمه!

iranch
09-08-16, 11:23
درسته . کلا اون چایی که رنگ و طعم سریع تولید کنه دیگه چای نیست . رنگ و اسانس هست که به این گیاه زده شده
قبلا نقل قولی از رییس اتحادیه ی چایکارها آوردم که گفته بود متاسفانه مردم ما اسانس خور شدند نه چایخور
اعتیاد ذائقه به این ترکیبات شیمیایی با فرمولاسیون نامعلوم که اصلا معلوم نیست کجا و چطور تولید شده عادت خطرناکیه که یقین بدونید بخشی از بیمارهای ملت به همین مربوطه

تبلیغات هم بشه تبلیغات مفیدی هست! منم لینک یک فروشگاه آنلاین تخصصی چای رو گذاشتم. والا نه توی شهر منه نه مال فک و فامیلمه!

من اینجا میگیرم. Refah Tea Online Store - فروشگاه آنلاین تیمن (Only the registered members can see the link)
راستش فقط ساده میگیرم و اگر عطری هم برای فروش داره نمی خرم.خداروشکر راضی ام..هم رفتار شون هم محصول
البته اینکه دیر دم می کشه درسته اما 2 مورد هست
1-بستگی به قوری داره. مثلا یک قوری هست که یک سبد مانند دارند و توش چای قرار میگیه. اون برای چای ایرانی خیلی بد هست چون دم نمیکشه به این سادگی
اون قوری که چای داخل با آب یک سره قاطی میشه و صافی نداره، عالیه
یکی از دوستان هم میگه همین ایرانی که از من گرفت میزاره رو چای ساز(از اینها که قوری روی مخزن اب هست نه کنارش) میگه تازه غلیظ هم میشه! بستگی به نوع دم کردن هم پس داره.
2-کسی که عادت کنه به چای ایرانی ، دیگه حاضر نیست این خارجکی ها بخوره
من الان چای که خونه دم میکنند رو نمیخورن چون احساس میکنم سنگین هست و حال نمیکنم باهاش

mohammad-
09-08-16, 11:33
من اینجا میگیرم. Refah Tea Online Store - فروشگاه آنلاین تیمن (Only the registered members can see the link)
راستش فقط ساده میگیرم و اگر عطری هم برای فروش داره نمی خرم.خداروشکر راضی ام..هم رفتار شون هم محصول
البته اینکه دیر دم می کشه درسته اما 2 مورد هست
1-بستگی به قوری داره. مثلا یک قوری هست که یک سبد مانند دارند و توش چای قرار میگیه. اون برای چای ایرانی خیلی بد هست چون دم نمیکشه به این سادگی
اون قوری که چای داخل با آب یک سره قاطی میشه و صافی نداره، عالیه
یکی از دوستان هم میگه همین ایرانی که از من گرفت میزاره رو چای ساز(از اینها که قوری روی مخزن اب هست نه کنارش) میگه تازه غلیظ هم میشه! بستگی به نوع دم کردن هم پس داره.
2-کسی که عادت کنه به چای ایرانی ، دیگه حاضر نیست این خارجکی ها بخوره
من الان چای که خونه دم میکنند رو نمیخورن چون احساس میکنم سنگین هست و حال نمیکنم باهاش

یعنی وقتی چاییتون تموم می شه یه چایی سفارش میدی 12 هزار تومن و 10 15 هزار می دی برات بیارن و یک روز هم صبر می کنی!

البته نوشته که برای گیلانی ها رایگانه مگه اینکه شما تو گیلان باشی که به صرفه باشه ولی باید زمان زیادی منتظر باشی تا بدستت برسه

ولی به این نکته توجه کن که تمام چای های درجه یک همه صادر می شن چون می تونن اونا رو با قیمت بسیار بیشتری در بازارهای خارج از کشور بفروشن و با توجه به چند تا دوست گیلانی در دانشگاهمون، این گیلانی ها از هرچی بگذرن از پول نمیگذرن یعنی نمیان چای درجه یک رو به قیمت درستش بدن مردم خودمون نوش جان کنن و فقط فکر درآمد خودشون هستن

همچنین اون چای های درجه یک موجود در بازار قیمتشون چند برابر این هاست و این قیمت هایی که توی سایت نوشته نشون میده چای مرغوبی نیستن یعنی معمولی هستن

توی بازار داخلی هم من چندین بار چای درجه یک ایرانی خریدم ولی اسمش درجه یک ایرانیه و انصافا چیز مزخرفیه چند وقت پیش هم یه چای خریدم به اسم درجه یک ایرانی 42 هزار تومن که من نیم کیلو خریدم آوردم خونه 15 دقیقه می کشید دم بشه که خوب میگیم از طبیعی بودنشه ولی اصلا طعم خوبی نداشت

Haswell
09-08-16, 12:05
یعنی وقتی چاییتون تموم می شه یه چایی سفارش میدی 12 هزار تومن و 10 15 هزار می دی برات بیارن و یک روز هم صبر می کنی!

mohammad-جان گاهی مجبوری .
چند ماه قبل رفتم از بازار حدود 30 تا power LED 3W بگرفتم شد حدود 180 هزار. آنلاین چک کردم شد یک سوم همون قیمت . جنس توی بازار خیلی کمیاب بود فروشنده به اصطلاح رایج دولا چهارلا حساب کرده بود که پسش دادم
متاسفانه خرید حضوری خیلی وقتها خاطره ی خوشی نداره . چه از لحاظ گیر نیاوردن جنس مرغوب و چه مورد بالا . اونم در بازار ولنگار ما که اجناس تقلبی بیداد میکنه اما اصلی اغلب گیر نمیاد
جریمه و انتقال خودرو به پارکینگ و معطلی و این موارد هم که تجربه ی روزانه ی همه ی ماست اینه که ترجیح میدی دو برابر هم شده بدی، اما توی خونه تحویل بگیری:love:

mohammad-
09-08-16, 12:23
mohammad-جان گاهی مجبوری .
چند ماه قبل رفتم از بازار حدود 30 تا power LED 3W بگرفتم شد حدود 180 هزار. آنلاین چک کردم شد یک سوم همون قیمت
متاسفانه خرید حضوری خیلی وقتها خاطره ی خوشی نداره . چه از لحاظ گیر نیاوردن جنس مرغوب و چه مورد بالا . اونم در بازار ولنگار ما که اجناس تقلبی بیداد میکنه اما اصلی اغلب گیر نمیاد
جریمه و انتقال خودرو به پارکینگ و معطلی و این موارد هم که تجربه ی روزانه ی همه ی ماست اینه که ترجیح میدی دو برابر هم شده بدی، اما توی خونه تحویل بگیری:love:

الان توی هر محله به دلیل بیکاری، n تا سوپرمارکت وجود داره که اگه از هر جهتی بری حداقل یکیش رو می بینی و نیازی به رفتن با ماشین نیست:wink:

من اعتقاد دارم که هیچ نوع ماده غذایی رو نباید آنلاین خرید من خودم همین دیروز یه چای نپتون خریدم حضوری آوردم خونه دیدم نوشته تولید 92 حالا فرض کن آنلاین می خریدم

iranch
09-08-16, 14:37

البته نوشته که برای گیلانی ها رایگانه مگه اینکه شما تو گیلان باشی که به صرفه باشه ولی باید زمان زیادی منتظر باشی تا بدستت برسه

ولی به این نکته توجه کن که تمام چای های درجه یک همه صادر می شن چون می تونن اونا رو با قیمت بسیار بیشتری در بازارهای خارج از کشور بفروشن و با توجه به چند تا دوست گیلانی در دانشگاهمون، این گیلانی ها از هرچی بگذرن از پول نمیگذرن یعنی نمیان چای درجه یک رو به قیمت درستش بدن مردم خودمون نوش جان کنن و فقط فکر درآمد خودشون هستن

همچنین اون چای های درجه یک موجود در بازار قیمتشون چند برابر این هاست و این قیمت هایی که توی سایت نوشته نشون میده چای مرغوبی نیستن یعنی معمولی هستن

توی بازار داخلی هم من چندین بار چای درجه یک ایرانی خریدم ولی اسمش درجه یک ایرانیه و انصافا چیز مزخرفیه چند وقت پیش هم یه چای خریدم به اسم درجه یک ایرانی 42 هزار تومن که من نیم کیلو خریدم آوردم خونه 15 دقیقه می کشید دم بشه که خوب میگیم از طبیعی بودنشه ولی اصلا طعم خوبی نداشت

خیر دوست عزیز
همین ها هم کیلویی 40 هزار تومن هست. کیلو 20 تومنی هم دارن.کم قیمتی هم نیست. 40 هزار تومن برای یک کیلو چای!
من یک کیلو بخرم با چند تا چای سبز ، میشه 60 تومن و رایگان ارسال میکنن برام
این قیمت سایت با بیرون یکی هست. چون من اوایل از بیرون می خریدم.
در بحث مرغوب و درجه یک هم ، اگر بخواهیم خیلی دقت کنیم و تو فکر این چیزها برویم، حتی آب هم نمی تونیم بخوریم
چون حتی بهترین میوه هم پر از باقی مانده سموم هست تا مرغ و گوشت و ماهی و نون جوش شیرین گرفته

iranch
09-08-16, 21:34
خرید انلاین خیلی وقت ها خوبه
اگر البته از جای معتبر باشه!
مزایا و معایب خودش داره مخصوصا که تازه جون گرفته تو مملکت ما
بهترین و بزرگ ترین مزیت اون، عدم برخورد با مردم و فروشنده ها هست. از لحاظ اعصاب واقعا خیلی ها آزار میدهند و هر چی کمتر برخورد داشته باشیم با مردم این روزها بهتره :1. (35):

iranch
02-09-16, 01:14
استقبال گسترده مصرف‌کنندگان از چای ایرانی

معاون بازاریابی و تنظیم بازار سازمان چای کشور گفت: ارتقای کیفیت موجب استقبال گسترده مصرف‌کنندگان از چای ایرانی شده است.

به گزارش ایسنا، «خردادپور» اظهار کرد: پارسال و امسال با توجه به کیفیت چای تولیدی، با استقبال گسترده‌ای از مصرف‌کنندگان مواجه شده‌ایم.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته برای نخستین بار در صنعت چای، تمام چای تولیدی به فروش رفته و انبارهای کارخانجات چایسازی خالی از چای شد.
خردادپور خاطر نشان کرد: امسال پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال اتفاق مشابهی را داشته باشیم.
معاون بازاریابی و تنظیم بازار سازمان چای کشور با اشاره به این‌که این محصول،عاری از سموم شیمیایی است و به سبب استفاده بهینه از کودهای دامی و شیمیایی به‌عنوان چای ارگانیک و سالم مطرح است، تصریح کرد: می‌توان گفت که چای ایرانی از حیث سلامت، یکی از سالم‌ترین چای‌های تولیدی دنیاست.

iranch
06-09-16, 12:31
ابهامات جدی درباره سلامت چای وارداتی
رئیس سابق مرکز تحقیقات چای با اشاره به بازدیدهای خارج از کشوری از کارخانجات چای و نیز نتایج تحقیقات محققین که نشان می دهد اسانس هایی که در تولید چای خارجی استفاده می شود، کارخانه ای و مصنوعی و به شدت برای سلامتی انسان مضر هستند، افزود: پیشنهاد ما برای رفع این مشکل، استفاده از اسانس های طبیعی و همچنین بهره بردن از عطر و طعم گیاهان دارویی برای چای داخلی است.
وی با اشاره به این نکته که در چای خارجی متاسفانه اسانس های صنعتی با نسبت های غیر متعارف ترکیب می شوند تا صرفا یک طعم جدید اما مضر ایجاد شود، گفت: باغداری، تولید و فراوری چای در ایران از زمان قاجاریه به همین شیوه سنتی بوده و ما فقط چای سیاه ساده را تولید می کنیم و حال اینکه طی یک دهه اخیر چای سبز به عنوان نوعی از فراوری چای در کشور تولید شده که اتفاقا با استقبال خوبی هم روبرو بوده است و این نشان می دهد باید به سمت روش های نوین و متنوع فراوری چای برویم و در صنایع تکمیلی و طعم دهی های متنوع، از شیوه های مختلف بهره ببریم.

mohammad-
06-09-16, 12:34
ابهامات جدی درباره سلامت چای وارداتی
رئیس سابق مرکز تحقیقات چای با اشاره به بازدیدهای خارج از کشوری از کارخانجات چای و نیز نتایج تحقیقات محققین که نشان می دهد اسانس هایی که در تولید چای خارجی استفاده می شود، کارخانه ای و مصنوعی و به شدت برای سلامتی انسان مضر هستند، افزود: پیشنهاد ما برای رفع این مشکل، استفاده از اسانس های طبیعی و همچنین بهره بردن از عطر و طعم گیاهان دارویی برای چای داخلی است.
وی با اشاره به این نکته که در چای خارجی متاسفانه اسانس های صنعتی با نسبت های غیر متعارف ترکیب می شوند تا صرفا یک طعم جدید اما مضر ایجاد شود، گفت: باغداری، تولید و فراوری چای در ایران از زمان قاجاریه به همین شیوه سنتی بوده و ما فقط چای سیاه ساده را تولید می کنیم و حال اینکه طی یک دهه اخیر چای سبز به عنوان نوعی از فراوری چای در کشور تولید شده که اتفاقا با استقبال خوبی هم روبرو بوده است و این نشان می دهد باید به سمت روش های نوین و متنوع فراوری چای برویم و در صنایع تکمیلی و طعم دهی های متنوع، از شیوه های مختلف بهره ببریم.

آقا اگه مضر تشخیص داده شده چرا وارد می کنن؟

AMD>INTEL
06-09-16, 13:19
کلا بالای 80 درصد چای های خارجی پر از رنگ و موارد های شیمایی هستند . چون برگ چای باید چندین دقیقه بجوشه تا رنگش آزاد بشه ولی تو این چایی ها به سرعت و زیر 5 دقیقه رنگ چای دم کشیده رو میگیرن .

Haswell
06-09-16, 13:39
در بحث مرغوب و درجه یک هم ، اگر بخواهیم خیلی دقت کنیم و تو فکر این چیزها برویم، حتی آب هم نمی تونیم بخوریم
چون حتی بهترین میوه هم پر از باقی مانده سموم هست تا مرغ و گوشت و ماهی و نون جوش شیرین گرفته
خیلی دقت نمیخواد ، کمی دقت و البته قبلش مطالعه کافیه ، در همون حد دقت و مطالعه ای که برای جمع کردن یک کیس با قطعات مرغوب بخرج میدیم

بی اطلاعی مردم دوست عزیز
هیچ می دونستین رنگ زرد افزوده شده به کره یا رنگ صورتی که به گوشتهای فراوری شده برای جلب توجه مشتری افزوده میشه سرطانزاست؟ خیلیها نمیدونند پس مصرف می کنند. البته ادارات استاندارد دوز مجاز تعیین می کنند اما شما تفسیر کنید به میزان غیرکشنده ی سم در خوراک

برخی هم متعصب و لجبازند
در یک فرومی یک کاربر که کنترل انجمن هم جدیدا بهش واگذار شده بود در برابر اصرارم به مضرات نوشابه های کولا ، موضع سفت و سخت انکار در پیش گرفته بود . جز بیسوادی و لجبازی دلیل دیگه ای براش سراغ نداشتم

iranch
06-09-16, 13:57

سود فراوان داره. کار افراد عادی مثل ما هم نیست واردات...میشه گفت میتونن و وارد میکنند! :1. (28):

mohammad-
06-09-16, 14:15
سود فراوان داره. کار افراد عادی مثل ما هم نیست واردات...میشه گفت میتونن و وارد میکنند! :1. (28):

بله شما درست می گی

حالا شما بیا یک چای ایرانی بسته بندی شده و بهداشتی معرفی کن که توی تهران هم بشه پیدا کرد یعنی اسم چند تا چای رو نام ببر که ایرانی، خوش طعم و سالم باشه

دیگه نیاز نباشه بیاییم گیلان

من آنلاین بخر نیستما سایت آنلاین معرفی نکنی:wink:

iranch
06-09-16, 17:43
بله شما درست می گی

حالا شما بیا یک چای ایرانی بسته بندی شده و بهداشتی معرفی کن که توی تهران هم بشه پیدا کرد یعنی اسم چند تا چای رو نام ببر که ایرانی، خوش طعم و سالم باشه

دیگه نیاز نباشه بیاییم گیلان

من آنلاین بخر نیستما سایت آنلاین معرفی نکنی:wink:

سلام
من از این سایت میخرم. آنلاین و بالای 65 تومن برام رایگان می فرسته . دو روزه.من که راضی هستم چند بار خریدم.
اگر شما اهل انلاین نیستی. همان سایت دیدم که چند تا نماینده در تهران هم داره.
چای رفاه لاهیجان (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
06-09-16, 17:48
سلام
من از این سایت میخرم. آنلاین و بالای 65 تومن برام رایگان می فرسته . دو روزه.من که راضی هستم چند بار خریدم.

ممنون این بار از این بگیرم ببینم چجوریه . :11():

iranch
06-09-16, 17:55
ممنون این بار از این بگیرم ببینم چجوریه . :11():

چای سیاه بهار 95 خوب هست. اولونگ هم هست اما رنگ ش کم هست و نیاز به دم کردن بیشتر داره
چای های طعم دار هم اسانس نیست. مثلا چای با هل که گرفتم. واقعا هل توش هست . :great:

AMD>INTEL
06-09-16, 18:00
چای سیاه بهار 95 خوب هست. اولونگ هم هست اما رنگ ش کم هست و نیاز به دم کردن بیشتر داره
چای های طعم دار هم اسانس نیست. مثلا چای با هل که گرفتم. واقعا هل توش هست . :great:

همون بهاره 95 که گفتی میگیرم . فدا :11():

mohammad-
06-09-16, 18:00
سلام

باشه

کدوم محصول رو پیشنهاد می کنی برای چای سیاه

و تو محصولات دیگه کدوم ها رو پیشنهاد می کنی یعنی بهترین ها رو معرفی کن

هر محصول رو لینک بده راحت تر پیداش می کنم مثلا اینطوری

چای سبز (Only the registered members can see the link D8%A7%DB%8C+%D8%B1%D9%81%D8%A7%D9%87+%D9%84%D8%A7% D9%87%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D9%86/49175f25e9b49bdd2e35471510b891a1/jpg)

iranch
06-09-16, 18:52
باشه

کدوم محصول رو پیشنهاد می کنی برای چای سیاه

و تو محصولات دیگه کدوم ها رو پیشنهاد می کنی یعنی بهترین ها رو معرفی کن

هر محصول رو لینک بده راحت تر پیداش می کنم مثلا اینطوری

چای سبز (Only the registered members can see the link D8%A7%DB%8C+%D8%B1%D9%81%D8%A7%D9%87+%D9%84%D8%A7% D9%87%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D9%86/49175f25e9b49bdd2e35471510b891a1/jpg)

اگر میخواهی رنگ بیشتری باشه و زود تر دم کنه ، این خوبه
چای شکسته ممتاز بهاره 95 - فروشگاه آنلاین تیمن (Only the registered members can see the link)

اگر مشکل رنگ نداری، اولونگ هست که بین چای سبزو سیاه هست.
چای اولونگ طبیعی - 250 گرمی - فروشگاه آنلاین تیمن (Only the registered members can see the link)

چای سبز با دارچین هم خوردم خوب بوده
چای زعفران و هل هم خوب بود.
البته چای زعفرون و هل و کلا طعم دار هاش ، به خاطر اینکه اسانس نیست و خود هل یا زعفرون توش هست . انتظار بو و عطر زیاد نداشته باشید

در کل محصولات ی که تا الان گرفتم راضی بودم. و خیالم راحته محصول سالم میخورم
البته همه اینها بستگی به نحوه دم کردن داره. مثلا ما یک قوری و سماور داریم که خیلی قوری اون ضخیم و سنگین هست و چای ایرانی توش طول میکشه دم کنه
از اون طرف یک سماور برقی هست که روش کتری میزارن..اون توش همین چای اگر زیاد بزاری خیلی خیلی رنگ میگیره
به نظرم این چای تو قوری بهتر دم میاد که ضخیم نباشه و چای داخل آب جوش مخلوط بشه. (یک نوع هست که چای داخل توری ریخته میشه)
من یک قاشق غذاخوری میریم چای در قوری
تو فلاکس هم دم کردم خیلی. توی فلاکس 30 دقیقه بزاری عالی میشه. اگر زود میخواهی بیشتر چای باید ریخت

(شرکت شون باید بهم تخفیبف بده . چقدر تایپ کردم براشون :lol:)

mohammad-
06-09-16, 18:55
اگر میخواهی رنگ بیشتری باشه و زود تر دم کنه ، این خوبه
چای شکسته ممتاز بهاره 95 - فروشگاه آنلاین تیمن (Only the registered members can see the link)

اگر مشکل رنگ نداری، اولونگ هست که بین چای سبزو سیاه هست.
چای اولونگ طبیعی - 250 گرمی - فروشگاه آنلاین تیمن (Only the registered members can see the link)

چای سبز با دارچین هم خوردم خوب بوده
چای زعفران و هل هم خوب بود.
البته چای زعفرون و هل و کلا طعم دار هاش ، به خاطر اینکه اسانس نیست و خود هل یا زعفرون توش هست . انتظار بو و عطر زیاد نداشته باشید

در کل محصولات ی که تا الان گرفتم راضی بودم. و خیالم راحته محصول سالم میخورم
البته همه اینها بستگی به نحوه دم کردن داره. مثلا ما یک قوری و سماور داریم که خیلی قوری اون ضخیم و سنگین هست و چای ایرانی توش طول میکشه دم کنه
از اون طرف یک سماور برقی هست که روش کتری میزارن..اون توش همین چای اگر زیاد بزاری خیلی خیلی رنگ میگیره
به نظرم این چای تو قوری بهتر دم میاد که ضخیم نباشه و چای داخل آب جوش مخلوط بشه. (یک نوع هست که چای داخل توری ریخته میشه)
من یک قاشق غذاخوری میریم چای در قوری
تو فلاکس هم دم کردم خیلی. توی فلاکس 30 دقیقه بزاری عالی میشه. اگر زود میخواهی بیشتر چای باید ریخت

(شرکت شون باید بهم تخفیبف بده . چقدر تایپ کردم براشون :lol:)

خیلی ممنون و سپاسگزارم

iranch
13-09-16, 13:04
به گزارش داروغذا، رسول دیناروند در گفت و گو با خبرنگار سلامت ایرنا افزود: طی چند دهه گذشته به صورت برنامه ریزی شده، ذائقه مردم به سمت مواد ناسالم هدایت شده است به عنوان مثال در مورد چای ذائقه مردم را به سمت چای های خارجی طعم دار و عطری هدایت کرده اند و اکثر مردم دیگر چای های عادی و سالم را مصرف نمی کنند.
وی گفت: این اتفاق برای خیلی از محصولات غذایی دیگر هم افتاده است به طوری که بسیاری از مردم تمایل بیشتری دارند تا محصولات غذایی که رنگ، اسانس،نمک یا شکر بیشتری دارند، مصرف کنند.
رئیس سازمان غذا و دارو افزود: در مورد چای نیز متاسفانه بیش از 80 درصد مصرف مردم از چای های دارای اسانس های شیمیایی و طعم دار خارجی است

AMD>INTEL
13-09-16, 16:43

سلام
ممنون از معرفی
امروز چایی رسید و دم کردم . کیفیت خوبی داره . البته اولونگ گرفتم . گفتم اطلاع رسانی کنم .:11():

iranch
21-09-16, 20:41
سلام
ممنون از معرفی
امروز چایی رسید و دم کردم . کیفیت خوبی داره . البته اولونگ گرفتم . گفتم اطلاع رسانی کنم .:11():

سلام وقت بخیر
من اکثرا الونوگ می گرفتم.
اما مادرم حوصله صضبر کردن برای دم شدن چای الونوگ رو نداره و دوست داره رنگ بیشتری چای داشته باشه
برای تست چای سیاه رو گرفتم و زود تر دم میکشه و اونم خوبه
برای کسانی که میخوان زود تر دم بکشه و رنگ بیشتری باشه . این چای مناسب هست

azardroid60
03-10-16, 16:35
باسلام
دریک جمله کوتاه عرض کنم که ما ازچای کاپیتان اصل استفاده میکنیم.
یک نکته💡👇
چای خشک رادریک لیوان آب سرد بریزید
اگر آب رنگی شد یعنی به چای رنگ اضافه شده
بنابراین
هرقدراندازه چای درشت ترباشد طبیعی ترواحتمال افزودنی کمترمیباشد.
برمور

ᗩTᗩ
18-11-16, 12:58
ضمن سلام و تشکر مخصوص از همه کاربران و عزیزان بابت مطالب عالیشون که واقعا به درد بنده خورد و اطلاعاتم
در مورد این نوشیدنی محبوب بالا رفت و مطمئنم باعث شد خیلیهای دیگه هم استفاده کنن از اطلاعات ارزشمندتون

_______
تایپیک بسته شود . مرسی