PDA

مشاهده نسخه کامل : صفحه سیاه لپ تاپ دل n4030

Smm99
03-08-16, 09:21
سلام بر همه دوستان.از دیروز لپ تاپم یهو صفحه اش شطرنجی شد و زمانی که با استفاده از نگه داشتن دگمه پاور لپ تاپ را خاموش کردم دیگه لپ تاپ بالا نیامد و فقط روشن میشه صفحه سیاهه وبوق میزنه.مشکلش چیه؟

گرافیم لپ ت انبرد نیست و اختصاصیه.حدود 6 سال هست که داره کار میکنه.
چند سوال داشتم:

1 اگر اشکال از چیپست گرافیک باشه با توجه به اینکه تعمیر نشده میشه با ریبال کردن درست بشه؟اگر بله چقدر عمر میکنه و اینکه ریبال کردن بهتره یا تعویض کل چیپست؟اگر چیپسترو تعویض کنم چقدر عمر میکنه؟

2قیمت چیپست این مدل لپ تاپ چنده؟

3ایا توصیه میکنید لپ تاپ رو تعمیر کنم و بفروشم؟تعمیرش کنم قیمت این لپ تاپ چنده؟

با تشکر.

AMD>INTEL
03-08-16, 13:47
سلام بر همه دوستان.از دیروز لپ تاپم یهو صفحه اش شطرنجی شد و زمانی که با استفاده از نگه داشتن دگمه پاور لپ تاپ را خاموش کردم دیگه لپ تاپ بالا نیامد و فقط روشن میشه صفحه سیاهه وبوق میزنه.مشکلش چیه؟

گرافیم لپ ت انبرد نیست و اختصاصیه.حدود 6 سال هست که داره کار میکنه.
چند سوال داشتم:

1 اگر اشکال از چیپست گرافیک باشه با توجه به اینکه تعمیر نشده میشه با ریبال کردن درست بشه؟اگر بله چقدر عمر میکنه و اینکه ریبال کردن بهتره یا تعویض کل چیپست؟اگر چیپسترو تعویض کنم چقدر عمر میکنه؟

2قیمت چیپست این مدل لپ تاپ چنده؟

3ایا توصیه میکنید لپ تاپ رو تعمیر کنم و بفروشم؟تعمیرش کنم قیمت این لپ تاپ چنده؟

با تشکر.

ریبال چیپ حدود 150 هزینه میبره و احتمال برگشت خرابی بعد از تعمیر 60 به 40 وجود داره . با توجه به عمر دستگاه به نظرم بصورت خراب بفروشید .

Smm99
03-08-16, 13:59
ریبال چیپ حدود 150 هزینه میبره و احتمال برگشت خرابی بعد از تعمیر 60 به 40 وجود داره . با توجه به عمر دستگاه به نظرم بصورت خراب بفروشید .
تعویض کل چیپست چقدر هزینه میبره و چقدر عمر میکنه؟یک سوال دیگه خراب این لپ تاپ قیمتش چقدره و اگر چیپست رو کلا تعویض کنم بعد بخوام فروشم قیمتش چقدره؟اگر تعویض چیپست بهتر از ریبلال باشه ترجیح میدم چیپ را عوض کنم بفروشم تا خدایی نکرده اه ناراضی پشت سرم نباشه.

AMD>INTEL
03-08-16, 14:07
تعویض کل چیپست چقدر هزینه میبره و چقدر عمر میکنه؟یک سوال دیگه خراب این لپ تاپ قیمتش چقدره و اگر چیپست رو کلا تعویض کنم بعد بخوام فروشم قیمتش چقدره؟اگر تعویض چیپست بهتر از ریبلال باشه ترجیح میدم چیپ را عوض کنم بفروشم تا خدایی نکرده اه ناراضی پشت سرم نباشه.

حتی با تعویض چیپ هم احتمال برگشت هست . چون اون حرارتی که در دو مرحله به برد لپتاپ وارد میشه . روی کیفیت برد تاثیر میگذاره .احتمالا چیپ شما هم خراب شده باید تعویض بشه .ماکزیمم با 200 تومن قابل تعمیره .

Smm99
03-08-16, 14:09
ولی باز هم با توجه فرمایشات جنابعالی تعویض چیپ بهتره.به نظر شما با تعویض چیپ چقدر میتونم لپ تاپ رو بفروشم؟

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk

AMD>INTEL
03-08-16, 14:14
ولی باز هم با توجه فرمایشات جنابعالی تعویض چیپ بهتره.به نظر شما با تعویض چیپ چقدر میتونم لپ تاپ رو بفروشم؟

بستگی به کانفیگ دستگاه - تمیزی ظاهری و میزان باتری داره
در کل لپتاپی که تعمیر میشه بین 100 تا 150 زیر قیمت مشابه سالم بدون تعمیری هست .

Smm99
03-08-16, 14:16
باطری لپ تاپ عمرش تموم شده ولی لپ تاپ از لحاظ ظاهری کاملا سالمه بدون ضربه و....خودم هم با برق مستقیم کار میکردم باهاش.

AMD>INTEL
03-08-16, 14:23
70 تومن باتریشه با این اوصاف بعد از تعمیر به بیش از 400 فکر نکنید . قطعاتش رو خورد کنید شاید براتون به صرفه تر باشه .

Smm99
03-08-16, 14:25
یعنی نهایت این لپ تاپ 400 ارزش داره؟من این لپ تاپ رو زمانی که دلار 1000 تومان بود کرفتم الان دلار 3500 تومان هست.

AMD>INTEL
03-08-16, 14:28
یعنی نهایت این لپ تاپ 400 ارزش داره؟من این لپ تاپ رو زمانی که دلار 1000 تومان بود کرفتم الان دلار 3500 تومان هست.

6 سال کارکرد - قدیمی شدن پلتفرم و خرابیش - نداشن باتریش را حساب کنید . پلتفرم های جدیدتر اومده . کامپیوتر افت قیمت پیدا میکنه .

Smm99
03-08-16, 14:35
با این اوصاف چه لپ تاپی رو پیشنهاد میکنید برای خریدن؟من زمانی که همین لپ تاپ رو خریدم،به سخت افزار قدرتمند،وزن کم،قیمت مناسب و عمر مطلوب توجه کردم حالا با در نظر گرفتن این ویژگی ها چه لپ تاپی رو پیشنهاد میکنید؟ از اینکه لطف میکنید و من را راهنمایی میکنید بسیار سپاسگزارم.

AMD>INTEL
03-08-16, 14:36
با این اوصاف چه لپ تاپی رو پیشنهاد میکنید برای خریدن؟من زمانی که همین لپ تاپ رو خریدم،به سخت افزار قدرتمند،وزن کم،قیمت مناسب و عمر مطلوب توجه کردم حالا با در نظر گرفتن این ویژگی ها چه لپ تاپی رو پیشنهاد میکنید؟ از اینکه لطف میکنید و من را راهنمایی میکنید بسیار سپاسگزارم.

برای مشاوره برای خرید لپتاپ در بخش مشاوره خرید لپتاپ با ذکر بودجه تاپیک بزنید .