PDA

مشاهده نسخه کامل : معرفی سایتی برای آگاهی از هماهنگی قطعات

DOOM999
02-08-16, 17:18
شاید مطلب تکراری باشه ولی خالی از لطف نیست برای دوستان آماتوری مثل خودم سایتی رو معرفی کنم برای آگاهی از هماهنگی پردازنده و مادربورد و cpu-cooler وکیس و کارت گرافیک و رم و سایر سخت افزار
لینک سایت : Only the registered members can see the link

مثلا پردازنده fx9590 رو از قسمت Choose A CPU (Only the registered members can see the link) انتخاب میکنید و پس از آمدن صفحه معرفی پردازنده در قسمت پایین سایت View Compatible Motherboards (Only the registered members can see the link) برای آگاهی از مادربوردهای سازگار و View Compatible CPU Coolers (Only the registered members can see the link) رو برای کولرهای سازگار رو انتخاب میکنید ولیست قطعات سازگار نشون داده میشه برای سایر قطعات هم
به همین صورت هست

TechRadar
02-08-16, 17:20
واقعاً ممنون. اصلاً حرف دلم رو زدی.:great:
راستی مشکل اسلحه شما حل شد؟
یه نکته هم بگم KN-44 شبیه AK-47 هستش.

mahdi5999
02-08-16, 18:02
شاید مطلب تکراری باشه ولی خالی از لطف نیست برای دوستان آماتوری مثل خودم سایتی رو معرفی کنم برای آگاهی از هماهنگی پردازنده و مادربورد و cpu-cooler وکیس و کارت گرافیک و رم و سایر سخت افزار
لینک سایت : Only the registered members can see the link

مثلا پردازنده fx9590 رو از قسمت Choose A CPU (Only the registered members can see the link) انتخاب میکنید و پس از آمدن صفحه معرفی پردازنده در قسمت پایین سایت View Compatible Motherboards (Only the registered members can see the link) برای آگاهی از مادربوردهای سازگار و View Compatible CPU Coolers (Only the registered members can see the link) رو برای کولرهای سازگار رو انتخاب میکنید ولیست قطعات سازگار نشون داده میشه برای سایر قطعات هم
به همین صورت هست
سلام
این سایتا فقط میگه رم ddr4با مادربردddr4هماهنگه ولی فقط یه باتجربه میتونه بگه این مارک ddr4با این مادربردddr4پرفورمنس خوبی میده یا با مادربرد ddr4دیگر(چقدر DDR4:lol:)
همین طور سایر قطعات
پس همیشه باید مشورت کنید :1. (35):

TechRadar
02-08-16, 18:08
علی جان amd fx 4130 با gtx 760 گلوگاهه تو فول اچدی. تو قسمت can I run it سایت game debate هم این هستش. اونوقت اینجا میزنه همه قطعات هماهنگن.
بسی عجیب است!!!!!!!:1. (27):

mahdi5999
02-08-16, 18:10
علی جان amd fx 4130 با gtx 760 گلوگاهه تو فول اچدی. تو قسمت can I run it سایت game debate هم این هستش. اونوقت اینجا میزنه همه قطعات هماهنگن.

این چیزا فقط مشورت با یه انسان حقیقی و با تجربه رو میطلبه

TechRadar
02-08-16, 18:18
می دونم مهدی عزیز. فردی که تجربه و اطلاعات به روز رو داشته باشه که دیگه عالیه!! مثل آقا امید ( که البته منو محل نمی کنن :1~@$S (1):)
بازم ممنون از بولدوزر عزیز که اطلاعاتش رو با ما به اشتراک گذاشت.
والا هزار تا آدم هستن باید هفت خان رستم رو بری یه چیز بهت بگه!!!!!
حالا دوستایی مثل آقا امید، رضا جان و علی عزیز و دیگر دوستان با صفا هستن و کمک می کنن!!!

DOOM999
02-08-16, 18:34
سلام
این سایتا فقط میگه رم ddr4با مادربردddr4هماهنگه ولی فقط یه باتجربه میتونه بگه این مارک ddr4با این مادربردddr4پرفورمنس خوبی میده یا با مادربرد ddr4دیگر(چقدر DDR4:lol:)
همین طور سایر قطعات
پس همیشه باید مشورت کنید :1. (35):

بله همینطوره شما فردی مثل استاد امید که از بدو ورود pc به ایران تو این کار هست و مادربورد و پاور و گرافیکو و سایر قطعات رو مثل کف دستش میشناسه رو نمیتونید بیخیال شید برید این سایت .این سایت آماتور هستم در بالا هم ذکر کردم. ولی مثلا فردی میره یه فنX Dream i117 رو برای 9590 میبنده این سایت نشون میده که سازگاری نداره . یا فردی میخاد ببینه کولرش با عرض کیسش هماهنگه یا خیر این رو نشون میده .برای سیستم بستن که باید خاک خورد

DOOM999
02-08-16, 18:44

این سایت سیستم بیلد هست یعنی به گلوگاه کار نداره فقط نشون میده مچ هستند یانه .گلوگاه تست نرم افزاری میخاد مثلا برای گیم از نظر بنده حقیر cpu و vga به چهار دسته high end بالارده Mid-Range میان رده و low end پایین رده و (extinct) به تاریخ پیوسته تقسیم میشن .4130 و 760 جفتشون پایین ردست ولی در و تخته باهم جورن .
واسه این که دور هم باشم یه مثال هم برای extinct بزنم Intel Pentium 4 1300MHz و 7200 GS

DOOM999
02-08-16, 21:22

اینم یه سایت برای محاسبه bottleneck برای بازیها
Only the registered members can see the link

V.W
03-08-16, 00:39
اینم یه سایت برای محاسبه bottleneck برای بازیها
Only the registered members can see the link
سلام
به نظرم نتایج ای سایت خیلی درست نیست و cpu های جدید اینتل هم نداره.
مثلا توی نتایج gtx 970 رو با همه core i5 ها گلوگاه نشون میداد که فکر نکنم اینجوری باشه :1.:

DOOM999
03-08-16, 01:00
سلام
به نظرم نتایج ای سایت خیلی درست نیست و cpu های جدید اینتل هم نداره.
مثلا توی نتایج gtx 970 رو با همه core i5 ها گلوگاه نشون میداد که فکر نکنم اینجوری باشه :1.:

بله تا سوکت 1150 روداره .
با اینکه خودم amd بازم ولی حقیقت اینه که چندتا پردازنده رو که وارد کردم دیدم بیشتر طرف amd رو میگیره حق با شماست. سایت PC Game System Requirements, News And Hardware Test Tools (Only the registered members can see the link) که دوستمون معرفی کردند معتبرتره .

V.W
03-08-16, 08:20
بله تا سوکت 1150 روداره .
با اینکه خودم amd بازم ولی حقیقت اینه که چندتا پردازنده رو که وارد کردم دیدم بیشتر طرف amd رو میگیره باز حق با شماست. سایت PC Game System Requirements, News And Hardware Test Tools (Only the registered members can see the link) که دوستمون معرفی کردند معتبرتره .
این سایت بررسی گلوگاه هم داره ؟

DOOM999
03-08-16, 09:12
این سایت بررسی گلوگاه هم داره ؟

بحث گلوگاه شدن قطعات بستگی به نرم افزار مورد نظر شما داره .به این قسمت سایت( Games - System Requirement Checking Tool (Only the registered members can see the link) ) که برید و مشخصات قطعاتتون رو مشخص کنید و بازی مورد نظر رو وارد کنید سطح توان قطعات رو برای اجرای بازی مورد نظر در سه سطح حداقل ،مورد نیاز و توصیه شده نشون میده .مثلا یه پردازنده Core 2 Duo نمیتونه از پتانسیل 980 استفاده کنه ولی برای بازی مثل Crysis Warhead گلوگاه نمیشه ولی برای battlefild 4 این اتفاق میفته.