6 روز اینترنت محل قطع بود و چه مکافاتی با داده های گوشی و... چون من همش با وایفا گوشی کار میکردم دادها نمیدونستم خخخ بگزریم.
من قبلا گوشی اس 500 سونی ارکسون داشتم و اون با بلوتوث یا کابل یو اس بی البته با برنامه که الان یادم رفته چی بود وصل کامپیوتر میکردم و خیلی راحت میومدم با کامپیوتر به نت.
حالا سوالم اینه برنامه ای هست که بتونم من با این گوشی سامسونگ گلکسی جی وان بتونم وصل بشم به اینترنت گوشی و کامپیوتر. حالا یا بلوتوث یا کابل یو اس بی.
یعنی کابل بزنم اینترنت گوشی بیاد تو کامپیوتر و با کامپیوتر بیام همنطور که بالا نوشتم من با گوشی قدیمی دکمیم میومدم ولی یه برنامه بود که اون الان ندارم و یادم رفته حتی الان یادمم نمیاد چطور با بلوتوث میشه با گوشی و کامپیوتر امد نت. یعنی کانکشن بلوتوثی ساخت. البته با کابل یهتره سرعت نت دیگه. پس کابل بهم یاد بدین بهتره...
میشه یکی کمک کنه شاید باز نت محل قطع شد و منم شدید به نت احتیاج دازم
AMD>INTEL
01-08-16, 16:41
reverse thetering
را دانلود کن
پس از دانلود فایل ذکر شده در یک فولدر Extract کنید و androidtool.exe رو همانند تصویر زیر انتخاب کنید
پس از انجام مراحل بالا دستگاه خودتون(موبایل یا تبلت) رو با کابل usb به کامپیوترتون وصل کنید و در ردیف select a device گوشی شما(شماره سریالش) ظاهر می شه اونو انتخاب کنید و connect رو بزنید.
البته گوشی شما باید روت شده باشد.
در این حالت روی گوشی شما پیامی از SU میاد که گزینه allow یا grant رو انتخاب کنید
نکته اول: اگر به اخطاری برخورد کردید دوباره امتحان کنید و همچنین از تب tools گزینه kill adb رو بزنید.
حالا باید در گوشی connected ظاهر شود که در این صورت با موفقیت Connect شدید
نکته دوم : اگر نرم افزارهای داخل کاپیوترتون نتونستند Connect شوند mobile network یا wifi رو روشن کنید.
0reza666
01-08-16, 16:48
ممنون. دانلود کردم و این امده
Only the registered members can see the link
البته هنوز گوشی وصل نکردم یو اس بی میگم. خوب طرز استفاده اش چطوریه؟
AMD>INTEL
01-08-16, 16:51
بالا توضیح دادم .
ahmad733
01-08-16, 19:10
گوشی رو با کابل به سیستم وصل کن از داخل تنظیمات گوشی قسمت mobile hotspot and tethering تیک usb tethering رو بزارید
0reza666
01-08-16, 19:46
گوشی رو با کابل به سیستم وصل کن از داخل تنظیمات گوشی قسمت mobile hotspot and tethering تیک usb tethering رو بزارید
تو تنضیمات رفتم و منو فارسی هست تبدیل کردم به انگلیسی اصلا این گذینه هارو نمیبینم. mobile hotspot and tethering و usb tethering میشه بگی کجا هست دقیق. دوباره منو فارسی کردم اینطوری بهتره شماهم فارسی بگین بهتره ها:1. (29):
ahmad733
01-08-16, 20:08
تو تنضیمات رفتم و منو فارسی هست تبدیل کردم به انگلیسی اصلا این گذینه هارو نمیبینم. mobile hotspot and tethering و usb tethering میشه بگی کجا هست دقیق. دوباره منو فارسی کردم اینطوری بهتره شماهم فارسی بگین بهتره ها:1. (29):
ورژن گوشیتون چنده؟
ahmad733
01-08-16, 20:17
اندروید 4.4
تنظیمات > بیشتر> تترینگ و هات اسپات قابل حمل> اتصال اینترنتی با تلفن همراه
اندروید 6
تنظیمات> نقطه اتصال تلفن همراه واتصال اینترنتی> اتصال usb
0reza666
01-08-16, 20:25
اندروید 4.4
تنظیمات > بیشتر> تترینگ و هات اسپات قابل حمل> اتصال اینترنتی با تلفن همراه
usb
فکر کنم انگلیسی بگی بهتر پیدا میکنم:1. (27): چون نشد پیدا کنم.
ahmad733
01-08-16, 21:05
0reza666
01-08-16, 21:42
گوشیتون هو اوی هست. اصلا مال من اینطوری نیس مال من سامسونگه چرا نمیشه اون دو گذینه پیدا کنم عجبا...
فکر کنم تو سامسونگ گذینه اتصال با واسطه نقطه اتصال تلفن همراه ... نوشته هست این باید باشه.