PDA

مشاهده نسخه کامل : [مادربرد گیگابایت] بررسی و تست X99 Phoenix SLI بطور اختصاصی برای کاربران شهرسخت افزار

gigabyte_ir
31-07-16, 13:10
سلام دوستان
با توجه به عرض سری جدید مادربرد های x99 از سوی کمپانی گیگابایت تصیمیم گرفتم تا مادربردی جدیدی از این سری رو مورد بررسی قرار بدم (X99 phoenix SLI) و بنچمارکها و توانایی هاش رو مورد بررسی فنی قرار بدم و از طرفی هم خواستم تا روش بیانش هم کمی ساده و قابل فهم باشه تا همه بتونن از این بررسی جهت انتخاب و تصمیمگیری درست بهره ببرن، اگر کسی از دوستان هم موردی سوالی در اینباره داشته باشه همینجا مطرح کنه در صورت امکان و داشتن فرصت کافی جتما جواب می دم . یا اگر بنچمارک یا نرم افزار خاصی رو مد نظر دارید بفرمایید در صورت امکان براتون تست می کنم و نتیجرو قرار می دم.
خوب دوستان سیستم مورد بررسی ما مشخصاتش به این صورت هست:
پردازنده: intel Core I7 6950x extreme edition
مادربرد : X99 Phoenix SLI از برند Gigabyte
رم : 4*4 گیگابایت با فرکانس 2800MHZ و تایمینگ 18-18-16 از برند Corsair
گرافیک : انویدیا 730 با حافظه 2 گیگابایت
خنک کننده: Thermaltak macho
خوب همتون می دونید که قویترین پردازنده ارائه شده توسط اینتل برای کامپیوتر های خانگی پردازنده 6950x هستش که مسلما هرکی قصد خرید این پردازنده رو داره حتما باید در صدد یه مادربرد عالی و خوب باشه تا بتونه از نهایت قدرت این پردازنده استفاده کنه ، ما هم تصمیم گرفتیم که از مادربرد X99 phoenix sli استفاده کنیم خوب با نگاه کردن به ظاهر مادربرد تقریبا می شه گفت کمتر کسی هست که جذب زیبایی مادربرد نشه و از طرفی هم کمپانی گیگابایت همیشه به خوش ساخت بودن و با کیفیت بودن معروف هست و وقتی شما مادربرد رو از نزدیک نگاه می کنید متوجه این موضوع می شید نمی خوام زیاد حالت بررسی و بقول گفتنی Review باشه از همینجا یه راست می ریم سر اصل مطلب که همون بررسی پرفورمنس ابر پردازنده 6950x روی این مادربرد هست .

شرایط تست هم به این ترتیب هستش که اول تو حالت Stock تست می گیریم بعد هم تا حد ممکن سعی می کنم اورکلاک کنم و تست بگیرم (البته امیدوارم سی پی یو رو نسوزونم:1. (29):)
ویندوز هم در حال حاضر 7 هست ولی سعی می کنم با ویندوز 10 هم تست ها رو قرار بدم.
خوب من تصمیم گرفتم فعلا نرم افزار هایی که محبوب هستن رو انتخاب کنم برای گرفتن بنچمارک که فعلا بنچمارکهای که تهییه کردم به شرح زیر هستش :
1- XTU نرم افزار خود اینتل 2- نرم افزار Wprime در دو حالت 32m و 1024m که مربوط به محاسبات عددی هست 3- Cinebench R15 که برای رندر تصویر هست اگر اشتباه نکنم
4- نرم افزار Cinebench 11.5 که اینم برای رندر تصویرهستش 5- HWbot prime که برای محاسبات عددی هست 6- 3D mark 06 که نرم افزار بنچمارک گرافیکی هست که توان پردازنده هم خیلی در اون موثر هستش ولی سعی می کنم تست 3Dmark vantage رو هم قرار بدم.

خوب اینم تستها در حالت Stock با فرکانس پایه (3.4GHZ)،که لازم بگم دور فن هم اتوماتیک هست

XTU:1992 marks
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

79.13 =Wprime 32M= 3.405 , 1024M
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

1762 = Cinebench R15

19.26 = Cinebench R11.5

8533.48 = Hwbot prime

3Dmark 06 =9639

باقی تست ها در دست تهییه هست و به مرور در تاپیک قرار می دم
در ضمن سعی می کنم که عکسها رو هم بزودی در آپلود سنتر خود سایت قرار بدم که موندگار بشه البته با همکاری مدیران محترم:1. (35):

- - - Updated - - -

رزرو برای نتایج اورکلاک

mahdi5999
31-07-16, 15:30
سلام دوستان
با توجه به عرض سری جدید مادربرد های x99 از سوی کمپانی گیگابایت تصیمیم گرفتم تا ...

سلام
ممنون:11():
عکسا چیلتر شدن:1. (29):
دیگه عکسای رایانه هم غیرمجاز حساب میشن:lol:

gigabyte_ir
09-08-16, 10:07
سلام
ممنون:11():
عکسا چیلتر شدن:1. (29):
دیگه عکسای رایانه هم غیرمجاز حساب میشن:lol:
دوسته عزیز من هرچی سعی کردم در آپلودسنتر شهرسخت افزار آپلود کنم نشد و خطای تصویر می ده امیدوارم مدیران پیگیری کنن.(ثبت نام هم کردم)
با این حال من در یه آپلود سنتر دیگه براتون آپلود کردم انشاا... تا فردا هم نتایج OC تو فرکانس 3.8 بدون افزایش ولتاژ رو آپلود می کنم براتون

XTU

Hwbot prime

cinebench R11.5

cinebench R15

Wprime 32M &1024m

gigabyte_ir
10-08-16, 13:30
دوستان این هم نتایج اورکلاک تا فرکانس 3.8 گیگاهرتز بدون افزایش ولتاژ (ولتاژ دیفالت 1.063) و کولر مورد استفاده هم macho هستش
================================================== =======================

XTU:2167 marks

71.164 =Wprime 32M= 3.153 , 1024M

1960 = Cinebench R15Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

21.23 = Cinebench R11.5

9003.90 = Hwbot primeOnly the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

3Dmark 06 =9696

خوب دوستان همونجور که مشاهده می کنید سی پی یو و مادربرد از لحاظ محاسباتی با اورکلاک به فرکانس 3.8 به نتایج قابل قبول دست پیدا کردن
در گام بعد اورکلاک تا فرکانس بالای 4000 مگاهرتز رو براتون قرار می دم

gigabyte_ir
17-08-16, 16:10
سلام دوستان ایندفعه برگشتم با فرکانس 4.3 ولی برای پایین نگه داشتن دما کولر و عوض کردم و از یه واترکولر خوب استفاده کردم :cool:
شرایط اورکلاک :
1- دما اتاق 21
2- ولتاژ اعمال شده به پردازنده 1.3 ولت
3- فرکانس رم به 2666 افزایش یافت در تایمینگ 16-16-16-38
4- ولتاژ اعمال شده به رم ها 1.35

روی اورکلاک رم زیاد مانور داده نشد بیشتر می خواستم پروفایلی دربیارم که برای استفاده 7/24 مناسب باشه البته با واتر کولینگ مناسب

XTU:2385 marks

61.277 =Wprime 32M= 2.184 , 1024M

2212 = Cinebench R15

24.19 = Cinebench R11.5

9698.35 = Hwbot prime

3Dmark 06 =10386

=======================================
دوستان هر بنچمارکی که دوست دارید بفرمایید حتمی سعی می کنم که براتون قرار بدم

gigabyte_ir
17-08-16, 16:28

اینم عکس سیستم مورد آزمایش همراه مشخصات کامل
CPU: intel 6950x Extreme Eition
Ram:4*4GB Corsair 2400MHZ Cl16
Motherbord:X99 phoenix Sli
Vga:Nvidia GT 430 1 GB
Power: 430 Watt Coolermaster
Cooling: XSPC Raystorm 750 Ex240