سلام دوستان گوشی میخوام بین 900 تا 1100
خودم بین xperia z3plus و honor 7 نمیدونم کدومو انتخاب کنم بعضیا میگن 7 میره رو مارشمالو خراب میشه و ازین حرفا
دوربینشون واسم مهمه که کدوم بهتره و اینکه هنگی و ایراد نرم افزاری نخوره تا اونجایی هم که مقایسه کردم فقط یکم تو ظرفیت باتری و CPU و GPU باهم تفاوت دارن
اگه دوستان تو این رنج قیمت گوشی مناسب دیگه ای پیشنهاد بدن خوبه
با تشکر
mohammad-
30-07-16, 13:49
خودم بین xperia z3plus و honor 7 نمیدونم کدومو انتخاب کنم بعضیا میگن 7 میره رو مارشمالو خراب میشه و ازین حرفا
دوربینشون واسم مهمه که کدوم بهتره و اینکه هنگی و ایراد نرم افزاری نخوره تا اونجایی هم که مقایسه کردم فقط یکم تو ظرفیت باتری و CPU و GPU باهم تفاوت دارن
با تشکر
سلام
من honor 7 رو پیشنهاد نمی کنم چون چند تا از دوستام گوشی های هواوی دارن که honor 7 هم بینشونه و متاسفانه بیش از حد داغ می کنن به طوری که آدم احساس می کنه انگشت هاش داره می سوزه حالا نمی دونم که گوشی های دیگه این مشکل رو دارن یا نه چون همه رو تست نکردم
honor 7 رو با یک گوشی سامسونگ تو رنج خودش مقایسه کردم دیدم صفحه نمایش honor 7 در برابر سامسونگ حرفی واسه گفتن نداشت
AMD>INTEL
30-07-16, 14:04
HTC One E9 Plus
هم انتخاب خوبیه .
VAhid_El
30-07-16, 19:32
با تشکر
سلام.
بدون شک گوشی سونی Xperia Z3 Plus رو پیشنهاد میکنم.
در مورد آنر 7 هم توجه نکنید به حرفا و شایعات که بره تو مارشمالو مشکل براش پیش میاد.
hesam89
04-08-16, 21:57
HTC One E9 Plus
هم انتخاب خوبیه .
تقریبا با هم مقایسه کردم به جز CPU تفاوت و صفحه نمایش با z3+ که یکم باهم تفاوت دارن زیاد باهم فرقی ندارن به نظرتون دوربین کدوم بهتره ؟
واسه کسی میخوام بگیرم که دیدگاه خوبی به HTC نداره و به نظر خودمم HTC یکم ضعیف شده
hesam89
04-08-16, 21:59
ممنون از راهنمایی دوستان به نظر شما XPERIA XA dual چطوره؟ موبایل با دوربین خوب تو این رنج قیمت چی پیشنهاد میدین ؟
دوربین XA بهتره یا z3+ ؟
سلام.
بدون شک گوشی سونی Xperia Z3 Plus رو پیشنهاد میکنم.
در مورد آنر 7 هم توجه نکنید به حرفا و شایعات که بره تو مارشمالو مشکل براش پیش میاد.
شما با 3+ کار کردین؟ چطوره؟
VAhid_El
05-08-16, 01:40
ممنون از راهنمایی دوستان به نظر شما XPERIA XA dual چطوره؟ موبایل با دوربین خوب تو این رنج قیمت چی پیشنهاد میدین ؟
دوربین XA بهتره یا z3+ ؟
شما با 3+ کار کردین؟ چطوره؟
با توجه به اینکه گوشی Xperia XA تازه ساخت هست و خیلی بروز تر از Z3+ هست میشه اونو انتخاب کرد. البته اینو در نظر داشته باشید که قیمتش هم حدود 100 هزار تومن ارزونتره. ولی یه مساله ای که هست این گوشی هنوز جای افت داره و قیمتش مسلماً میتونه پایین تر بیاد چون مدت زیادی نیست وارد بازار شده.
در حالت کلی با 900 تومن میتونه جزء گزینه های خوب باشه ولی نه عالی.
در مورد Z3+ هم بگم که حتماً باید به نسخه 6 اندروید بروز بشه تا به بالاترین کیفیتش برسه. این گوشی یه موردی که قبلاً داشته داغ شدنش بوده که به علت استفاده از نسخه اولیه چیپ ها Snapdragon 810 تو اون بوده.
پیشنهاد من اینه شما قبل از خرید به مدت حداقل 5 دقیقا با آخرین کیفیت فیلمبرداری با گوشی که میخواید بخرید فیلمبرداری کنید و ببینید داغ میکنه یا نه.
البته سونی قول داده بود این مشکل رو تو آپدیت 6 ماه پیش رفع کنه که یه آپدیتی هم همون موقع ارائه شد ولی خود من تست نکردم ببینم مشکل رفع شده یا نه.