با سلام .یه سال که لپ تاپ فوجیتسو دارم خیلیم خوب کار میکنه ولی تازگیا یه مشکل پیدا کرده میخواستم راهنماییم کنید. وقتی دارم با لپ تاب کار میکنم یهویی موس لمسی هنگ میکنه و اگه توی یه پوشه باشم و بخوام یکی از گزینه های بالای پوشه رو انتخاب کنم نمیشه میاد رو اخرین گزینه گیر میکنه اونو باز میکنه وقتیم یه موس عادی بهش وصل میکنم دیگه موس هنگ نمیکنه ولی بازم میاد رو اخرین گزینه گیر میکنه. ممنون میشم راهنماییم کنید
AMD>INTEL
28-07-16, 13:06
اسکرین شات از وضعیت هارد با hdd senitel از قسمت overview
soheil9811
30-07-16, 23:05
این پیام رو میدهThe hard disk status is PERFECT. Problematic or weak sectors were not found and there are no spin up or data transfer errors.
AMD>INTEL
30-07-16, 23:15
اسکرین شات بگذارید هم بنچمارک hd tune و هم قسمت health hd tune
Mory@
25-10-16, 20:07
سلام لپ تاپ فوجیتسو ah532g21دارم ویندوزشو عوض کردم تمام درایورهاشم از سایت خودش دان کردم کلیدهای fnهم کار میکنه ولوم تغییر نور و صدا هم روی صفحه ظاهر میشن ولی نور صفحه تغییر نمیکنه ده تا ویندوز عوض کردم ده بار درایورهاشو نصب کردم ولی بازم فایده ای نکرد به نمایندگیش زنگ زدم میگه مال اینه که ویندوز غیر اورجینال نصب کردی پاک عصبیم کرده میگن لپ تاپ های وایو سونی هم همینطوره حتما باید ویندوز اورجینال روشون نصب بشه نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنمائیم کنید
AMD>INTEL
25-10-16, 20:26
سلام لپ تاپ فوجیتسو ah532g21دارم ویندوزشو عوض کردم تمام درایورهاشم از سایت خودش دان کردم کلیدهای fnهم کار میکنه ولوم تغییر نور و صدا هم روی صفحه ظاهر میشن ولی نور صفحه تغییر نمیکنه ده تا ویندوز عوض کردم ده بار درایورهاشو نصب کردم ولی بازم فایده ای نکرد به نمایندگیش زنگ زدم میگه مال اینه که ویندوز غیر اورجینال نصب کردی پاک عصبیم کرده میگن لپ تاپ های وایو سونی هم همینطوره حتما باید ویندوز اورجینال روشون نصب بشه نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنمائیم کنید
Fujitsu FUJ02B1 Device Driver (Hotkey
این باید نصب بشه .