ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای نصب ویندوز

esy2esy
28-07-16, 08:36
سلام دوستان
میخوام ویندوز نصب کنم همچین پیامی میاد چیکار کنم؟

لطفا سریع جواب بدید ممنون
Only the registered members can see the link

esmail safarpour, esy2esy

من هر سه تا بوت رو گذاشتم رو cd/dvd امتحان کردم بازم جواب نمیده

کسی میدونه F11 اینجا چیکار میکنه؟

mohammad-
28-07-16, 12:56
من هر سه تا بوت رو گذاشتم رو cd/dvd امتحان کردم بازم جواب نمیده

سلام

اگه می خوای ویندوز رو از روی دی وی دی نصب کنی اولین بوت رو بزار روی cd/dvd و دومی رو بزار روی هارد و سومی رو disable کن

boot other device رو هم فکر نکنم نیازی باشه می تونی بزاری no

شاید این مشکل از بهم خوردن تنظیمات بایوس باشه برای درست کردنش در صفحه اصلی بایوس گزینه load optimized defaults رو بزن و yes رو انتخاب کن تا همه چیز به تنظیمات اولیه برگرده و بعد دوباره اولین بوت و دومین بوت رو تنظیم کن

همچنین اگه کابل هارد درست به مادربرد و خود هارد وصل نشده باشه هم این مشکل به وجود میاد این رو هم بررسی کن

در بعضی از موارد هم ممکنه با در آوردن و گذاشتن دوباره باتری مادربرد، مشکل حل بشه

esy2esy
28-07-16, 18:27
سلام

اگه می خوای ویندوز رو از روی دی وی دی نصب کنی اولین بوت رو بزار روی cd/dvd و دومی رو بزار روی هارد و سومی رو disable کن

boot other device رو هم فکر نکنم نیازی باشه می تونی بزاری no

شاید این مشکل از بهم خوردن تنظیمات بایوس باشه برای درست کردنش در صفحه اصلی بایوس گزینه load optimized defaults رو بزن و yes رو انتخاب کن تا همه چیز به تنظیمات اولیه برگرده و بعد دوباره اولین بوت و دومین بوت رو تنظیم کن

همچنین اگه کابل هارد درست به مادربرد و خود هارد وصل نشده باشه هم این مشکل به وجود میاد این رو هم بررسی کن

در بعضی از موارد هم ممکنه با در آوردن و گذاشتن دوباره باتری مادربرد، مشکل حل بشه
خیلی ممنونم

esy2esy
28-07-16, 18:28
Reboot and Select proper Boot device or Insert Boet Media in selected Boot device and press a keyاینم ارورش هست گفتم شاید یکی این ارور رو سرچ کنه،بدردش بخوره این جواب