PDA

مشاهده نسخه کامل : معرفی سایت برای تشخیص توانایی اجرای بازی

TechRadar
26-07-16, 13:23
سلام دوستان سایتی نرم افزاری چیزی می شناسین که مشخصات سیستم رو براش قرار بدیم بهمون بگه که مثلاً بازی COD AW رو روی چه حالتی میتونه اجرا کنه؟
فقط خواهشاً سایت زیاد سنگین نباشه. با تشکر.

TechRadar
26-07-16, 17:50
دوستان یعنی یه گیمر تو این شهر سخت افزار نیست؟:1.:

nima_hl
26-07-16, 23:22
سلام دوستان سایتی نرم افزاری چیزی می شناسین که مشخصات سیستم رو براش قرار بدیم بهمون بگه که مثلاً بازی COD AW رو روی چه حالتی میتونه اجرا کنه؟

سلام

معمولا تنظیمات اولیه بازی نسبت به سخت افزار شما در استارت اول تنظیم میگردد

ممکنه برخی دوستان کیفیت تصویر را به روانی ترجیح دهند که تنظیمات را بالا ببرند یا بلعکس

amigames
27-07-16, 19:53

می توانید به طور مثال از این لینک (Only the registered members can see the link) برای تشخیص اینکه بازی مدنظرتون با حداقل یا حداکثر سیستم مورد نیاز منطبق هست استفاده کنید (یک برنامه سبک برای دانلود داره تا مشخصات دستگاتون رو تشخیص بده) اما معمولا این توضیحات دقیق و کافی نیستن.

مثلا همین سایت بازی هایی نظیر Witcher 3 و Fallout 4 رو برای سیستم من پیشنهاد نمی کنه در حالی که من به راحتی هردوی این بازی ها رو با سیستم معمولیم با حداقل حدود 30 فریم در ثانیه با تنظیمات متوسط رو به بالا (اگه حافظه درست یاری کنه) انجام دادم (در 1080p). معمولا تیم های مسئول نسخه های PC برای اطمینان و راحتی کار خودشون تنظیمات رو بالاتر از حد مورد نیاز اعلام می کنن. در برخی موارد هم برای تبلیغ قطعات جدیدتر به احتمال از این امر سواستفاده میشه. به طور مثال بازی Mirror's Edge Catalyst بر روی کارت قدیمی من اولش اجرا نشد و پیامی مبنی بر نیاز به درایور جدید دریافت کردم و کارت من درایور جدیدی دیگه براش عرضه نمیشه. با این وجود با دستکاری فایل ها تونستم بازی رو با فریم در ثانیه بالا و کیفیت تصویری حداقل متوسط رو به بالا اجرا کنم.

TechRadar
01-08-16, 12:27
خیلی خوب. ممنون امیر جان.
این دستکاری فایل ها رو چطوری میشه یاد گرفت؟:give_rose: