PDA

مشاهده نسخه کامل : [مادربرد گیگابایت]مشکل مادربرد H170-D3H با KVM Switch

hamedfazelm
19-07-16, 16:22
سلام
من اخیرا چند تا سیستم با مادربرد H170-D3H اسمبل کردم. برای کار با سیستم ها از یک KVM Switch استفاده کردم. مشکل اینجاست که مادربرد اکثر اوقات تصویر نمی دهد. در حالی که مادربردهای قبلیم که چیپ ست H97 دارند بدون مشکل کار می کنند. آخرین firmware کی وی ام را هم دانلود کرده ام . با سازنده KVM هم تماس گرفته ام (Trendnet) پیشنهاد داد که آخرین بایوس مادربرد را دانلود کنید. بایوس مادربرد من آخرین ورژن است ولی مشکل همچنان وجود دارد. لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

AMD>INTEL
19-07-16, 16:32
سلام
این مورد رو چک کنید . روی یکی از سیستم ها کارت گرافیک متصل کنید ببینید جواب میده یا نه .مشکل بیشتر به عدم ناسازگاری این kvm با این برد برمیگرده .

hamedfazelm
19-07-16, 18:13
سلام
مشکلمو فعلا همینطوری حل کردم. از کارت گرافیک ارزان قیمت Geforce 610 استفاده کردم و بدون مشکل داره کار می کنه. ولی چون چند تا سیستمه میخوام اگه بشه از خود مادربرد استفاده کنم

Avajang
19-07-16, 18:28
سلام
مشکلمو فعلا همینطوری حل کردم. از کارت گرافیک ارزان قیمت Geforce 610 استفاده کردم و بدون مشکل داره کار می کنه. ولی چون چند تا سیستمه میخوام اگه بشه از خود مادربرد استفاده کنم

سلام دوست عزیز
مورد شما را پیگیری میکنیم و به شما اطلاع میدهیم .
با تشکر :11():

Avajang
20-07-16, 13:51
سلام

سلام مجدد
دوست عزیز محبت کنید مدل دقیق KVM را هم اعلام کنید برای ارسال گزارش به گیگابایت لازم است .

hamedfazelm
25-07-16, 15:03
با سلام
مدل KVM:
Trendnet TK-803R

Avajang
25-07-16, 15:08
با سلام
مدل KVM:
Trendnet TK-803R

سلام دوست عزیز
برای پیگیری اقدام میشه .

Avajang
01-08-16, 17:47
باسلام
موضوع پیگیری شد، خواهشمند است KVM و مادربرد H170 مورد اشاره با هم، جهت بررسی و تست به خدمات آواژنگ تهران ارسال گردد.
مشخصات ارسال در پیغام خصوصی ارسال خواهد شد.
با تشکر:11():