ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل هارد توشیبا X300

HEXATOR
18-07-16, 20:35
درود بر دوستان عزیز و ارجمند انجمن شهر سخت افزار .
امروز یک عدد هارد توشیبا X300 با ظرفیت 4 ترابایت تهیه کردم . بعد از کپی کردن اطلاعات ناگهان سلامتی هارد تقلیل یافت و به 19 درصد رسید . با هر دو نرم افزار HD TUNE و HD Sentinel هم چک کردم و اون ها حدود 432 بد سکتور بر روی هارد را تأیید می کنند . نکته تعجب آور اینکه این سری از هارد ها تازه وارد بازار ایران شده و هارد بنده هم آکبند بود و بسته بندی شکیل و مهکمی داشت . حالا سوال من اینکه امکان داره این نرم افزار ها اشتباه کنن یا فاتحه هارد خوانده است ؟
ممنون .

Sent from my GT-S6312 using Tapatalk

AMD>INTEL
18-07-16, 20:38
درود بر دوستان عزیز و ارجمند انجمن شهر سخت افزار .
امروز یک عدد هارد توشیبا X300 با ظرفیت 4 ترابایت تهیه کردم . بعد از کپی کردن اطلاعات ناگهان سلامتی هارد تقلیل یافت و به 19 درصد رسید . با هر دو نرم افزار HD TUNE و HD Sentinel هم چک کردم و اون ها حدود 432 بد سکتور بر روی هارد را تأیید می کنند . نکته تعجب آور اینکه این سری از هارد ها تازه وارد بازار ایران شده و هارد بنده هم آکبند بود و بسته بندی شکیل و مهکمی داشت . حالا سوال من اینکه امکان داره این نرم افزار ها اشتباه کنن یا فاتحه هارد خوانده است ؟
ممنون .

Sent from my GT-S6312 using Tapatalk

هر دو نرم افزار که اشتباه نمیکنن . با برنامه زیر هم چکش کن .
HDDlife Pro / Notebooks 4.1.203 (Only the registered members can see the link)

HEXATOR
18-07-16, 21:08
هر دو نرم افزار که اشتباه نمیکنن . با برنامه زیر هم چکش کن .
HDDlife Pro / Notebooks 4.1.203 (Only the registered members can see the link)
ممنون دوست گرامی نرم افزار نصب نمیشه ولی فکر کنم هارد داغون شده چون صدای تق تق هم میده موقع انتقال اطلاعات .

AMD>INTEL
18-07-16, 21:10
ممنون دوست گرامی نرم افزار نصب نمیشه ولی فکر کنم هارد داغون شده چون صدای تق تق هم میده موقع انتقال اطلاعات .

چرا این هارد رو خریدید . این شرکت سابقه درخشانی نداره .

HEXATOR
18-07-16, 21:13
چرا این هارد رو خریدید . این شرکت سابقه درخشانی نداره .
جدی میگید ؟ آخه بنده شنیده بودم که هارددیسک های شرکت توشیبا کیفیت بالایی دارند . کلی هم فایل بازی ، فیلم و پروژه های کارهام را روش انتقال دادم الان دارم تخلیش می کنم چه غلطی کردم !
از لیون کامپیوتر خریدم ، آکبند هم بود حالا باید فردا ببرم تعویض کنم .

AMD>INTEL
18-07-16, 21:17
جدی میگید ؟ آخه بنده شنیده بودم که هارددیسک های شرکت توشیبا کیفیت بالایی دارند . کلی هم فایل بازی ، فیلم و پروژه های کارهام را روش انتقال دادم الان دارم تخلیش می کنم چه غلطی کردم !
از لیون کامپیوتر خریدم ، آکبند هم بود حالا باید فردا ببرم تعویض کنم .

بک کارتن 50 تایی از هاردهای لپتاپی توشیبا خراب دارم . خیلی تبلیغ این سریش رو کردند من بررسی درست و کاملی ازش ندیدم. ولی این شرکت هم مثل هیتاچی به جایی نمیرسه

HEXATOR
18-07-16, 21:24
بک کارتن 50 تایی از هاردهای لپتاپی توشیبا خراب دارم . خیلی تبلیغ این سریش رو کردند من بررسی درست و کاملی ازش ندیدم. ولی این شرکت هم مثل هیتاچی به جایی نمیرسه
ممنون مهندس . الان فکر کنم 150 گیگ فیلم به فنا رفت ! چه غلطی کردم این همه دیتا ریختم .
من با قیمت 435 هزار تومان تهیه کردم تو این رنج قیمتی هارد چهار ترابایتی هست که مناسب باشه و مشکلی نداشته باشه ؟

AMD>INTEL
18-07-16, 21:26
ممنون مهندس . الان فکر کنم 150 گیگ فیلم به فنا رفت ! چه غلطی کردم این همه دیتا ریختم .
من با قیمت 435 هزار تومان تهیه کردم تو این رنج قیمتی هارد چهار ترابایتی هست که مناسب باشه و مشکلی نداشته باشه ؟

وسترن بلو بگیر . برای ذخیره دیتا مطمئن هست .

DOOM999
18-07-16, 22:28
وسترن بلو بگیر . برای ذخیره دیتا مطمئن هست .

راس میگی استاد من ده ساله وسترن میگیرم تاحالا خرابی ازش ندیدم

HEXATOR
24-07-16, 13:16
درود دوستان . بعد از اطلاع از مشکل هارد را به گارانتی لایف تحویل دادم برای تست . بعد از 4 روز تماس گرفتن و گفتند که هارد را تست کردیم و مشکلی نداشته الان باید چکار کنم ؟ توصیه ای دارید ؟
چون هارد 432 تا بد سکتور داشت بعید میدونم بدون مشکل بوده باشه . زمان انتقال فایل قسمتی از هارد که مشکل داشت ارور میداد و فایل را کپی نمیکرد.

AMD>INTEL
24-07-16, 13:30
یه تست مجدد بگیر

HEXATOR
24-07-16, 14:28
یه تست مجدد بگیر
درود امید عزیز .
هارد فعلا" پیشم نیست فردا باید برم گارانتی تحویل بگیرم در واقع از گارانتی بهم زنگ زدن و گفتن که مشکلی نداره و ما تست کردیم . من همون دفعه هم گفتم که هارد زمان انتقال اطلاعات مشکل داره و این تعداد بد سکتور داره اما مسئول تست گارانتی گفت ما با این نرم افزار ها تست نمی کنیم و دستگاه مخصوص داریم قطعا" مطمئن بودم که هارد مشکل دار بوده اما ظاهرا" معلومه که نمیخوان قبول کنند .

AMD>INTEL
24-07-16, 14:48
حالا تحویل بگیر ببین چی میشه .این برنامه ها مخصوصا HD SENITEL اطلاعات SMART هارد را اعلام میکنند . این برنامه ها متداول هست برای چکاپ وضعیت هارد .مشکل شما هم فقط اعلام بدسکتور نیست . مسئله گیر کردن که مشخصه هارد ایراد مکانیکال هم داره .

HEXATOR
25-07-16, 18:01
درود امید عزیز .
امروز هارد را از گارانتی تحویل گرفتم . گفتن که با دستگاه MRT ( به گفته خودشون pc 3000 چینی ) تست شده و مشکلی نداشته اما امروز باز با نرم افزار HD Sentinel و HD Tune چک کردم دیدم بد سکتور داره و یه مشکل دیگه هم داره ، یکی از پارتیشن های این هارد unallocated شده و نمیشه کاریش کرد و به پارتیشن اصلی متصل کرد . لطفاً راهنمایی کنید .

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
25-07-16, 18:27
درود امید عزیز .
امروز هارد را از گارانتی تحویل گرفتم . گفتن که با دستگاه MRT ( به گفته خودشون pc 3000 چینی ) تست شده و مشکلی نداشته اما امروز باز با نرم افزار HD Sentinel و HD Tune چک کردم دیدم بد سکتور داره و یه مشکل دیگه هم داره ، یکی از پارتیشن های این هارد unallocated شده و نمیشه کاریش کرد و به پارتیشن اصلی متصل کرد . لطفاً راهنمایی کنید .

این هارد مشخصه ایراد داره . یکبار به عنوان هارد دوم وصلش کن و با این برنامه یک بار LLF کن .
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
25-07-16, 19:00
به نظرم باید با جدیت باهاشون برخورد کنید . تهدید به شکایت هم میتونه موثر باشه . با این شرکت کار نکردم . اون MRT با توجه به مستنداتی که شرکت برای من فرستاده و از دوستان تعمیرکار هارد شنیدم . هاردهای توشیبا و هیتاچی را به درستی شناسایی نمیکنه که بخواد عملیاتی انجام بده .

HEXATOR
25-07-16, 19:03
این هارد مشخصه ایراد داره . یکبار به عنوان هارد دوم وصلش کن و با این برنامه یک بار LLF کن .
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool (Only the registered members can see the link)

ممنون امید عزیز ، اما قبلش راهنمایی می کنید که اون پارتیشن
unallocated چطوری برگردانم ؟

- - - Updated - - -

به نظرم باید با جدیت باهاشون برخورد کنید . تهدید به شکایت هم میتونه موثر باشه . با این شرکت کار نکردم . اون MRT با توجه به مستنداتی که شرکت برای من فرستاده و از دوستان تعمیرکار هارد شنیدم . هاردهای توشیبا و هیتاچی را به درستی شناسایی نمیکنه که بخواد عملیاتی انجام بده .

منم اطلاع داشتم که pc 3000 چینی نمیتونه تمام هارد ها را مثل مدل روسی شناسایی کنه اما طرف مقابل به نظرم زیاد حالیش نبود و من هر چی میگفتم که بد سکتور داره قبول نمی کرد .

AMD>INTEL
25-07-16, 19:14
برنامه minitool پارتشین ویزارد رو نصب کن . ببین میتونه درست کنه . نشد باید اول با همون برنامه کل هارد را llf کنی .

Dark Devil
26-07-16, 00:37
دو نکته جالب

مورد شما برام خیلی جالب بود , چون برای سیستم خودم قصد تهیه هارد مکانیکی با حجم بالا داشتم و طی تحقیقاتی به این نتجیه رسیده بودم که سری X300 توشیبا تهیه کنم تصمیم گرفتم ببینم منبع این مشکل کجاست

در تمامی Review ها به صدای بلند و نسبتا غیر طبیعی این هارد اشاره شده پس امکان داره صدایی که ازش میشنوید ناشی از خرابی نباشه و مربوط به ساخت این سری از هارد های توشیبا باشه.
اطلاعاتی که نرم افزار هایی مثل HD Tune به ما میدن از طریق رابط S.M.A.R.T با هارد به دست میان که چیپ مادربورد و چیپ های کنترلی خود هارد و Firmware هارد توش دخیل هستن
یعنی درستی این اطلاعات 100% نیست که با توجه به جدید بودن این سری از هارد ها برای من احتمال این قضیه بیشتر میشه

در نهایت خواستم خدمتتون عرض کنم که شاید هارد واقعا خراب نباشه و احتمال سالم بودن هارد رو هم در نظر داشته باشید.

HEXATOR
26-07-16, 12:20
درود دوستان .
با برنامه ای که امید عزیز لینکش را دادم LOW LEVEL FORMAT کردم اما تآثیری نداشت بعد از مدتی کار کردن تعداد بد سکتور ها نیز افزایش پیدا کرده است ! تونستم اون پارتیشنی که UNALLOCATED شده بود را باز بگردانم اما مشکل بد سکتور همچنان پا برجاست .
دوستان ، نماینده گارانتی لایف در این فروم حضور داره ؟ امید جان اطلاع داری کدام مراکز تعمیر هارد در تهران به دستگاه PC 3000 روسیه مجهز هستند برای تست هارد ؟

AMD>INTEL
26-07-16, 13:39
درود دوستان .
با برنامه ای که امید عزیز لینکش را دادم LOW LEVEL FORMAT کردم اما تآثیری نداشت بعد از مدتی کار کردن تعداد بد سکتور ها نیز افزایش پیدا کرده است ! تونستم اون پارتیشنی که UNALLOCATED شده بود را باز بگردانم اما مشکل بد سکتور همچنان پا برجاست .
دوستان ، نماینده گارانتی لایف در این فروم حضور داره ؟ امید جان اطلاع داری کدام مراکز تعمیر هارد در تهران به دستگاه PC 3000 روسیه مجهز هستند برای تست هارد ؟

خانه سخت افزار - نوین هارد

HEXATOR
26-07-16, 18:49
خانه سخت افزار - نوین هارد

ممنون امید عزیز . :11():