سلام..من اینترنت دانلود منیجر رو که نصب میکنم روی سیستم میگه که شما از نسخه ی جعلی استفاده کردین و در حال بستن ای دی دیم!خلاصه ویندوزم تازه عوض کردم و تازه اینترنت دانلود منیجر رو نصب کردم ولی همش همین ارور رو میده قبلا روی سیستمم داشتم با کرکش که عالی کار میکرد ولی الان اصلا نمیتونم استفاده کنم ازش!یونیستال میکنم برنامه رو و دوباره هم نصب میکنم و فایده ای نداره
Only the registered members can see the link
حالا باید چیکار کنم که بدون این که بخوام لاینسسشو بخرم ازش استفاده کنم ...به نظر خودم وقتی که یونیستال میکنم کامل پاک نمیشه برنامه..اگه مرورگرمو حذف کنم کوکی هاشو و کلا حذف کنم و دوباره صب کنم و برنامه رو بعدش نصب کنم درست میشه..اخه کل کار ممن با همین برنامس..با تشکر
Aaron Swartz
16-07-16, 15:33
حالا باید چیکار کنم که بدون این که بخوام لاینسسشو بخرم ازش استفاده کنم ...به نظر خودم وقتی که یونیستال میکنم کامل پاک نمیشه برنامه..اگه مرورگرمو حذف کنم کوکی هاشو و کلا حذف کنم و دوباره صب کنم و برنامه رو بعدش نصب کنم درست میشه..اخه کل کار ممن با همین برنامس..با تشکر
یه بار برنامه رو حذف کنید و به محل نصبش برید و اگه فایلی چیز بود حذف کنید. نسخه جدیدشو از سافت98 بگیرید و نصب کنید و روی آیکنش کنار ساعت ویندوز کلیک راست کنید و Exit رو انتخاب کنید و وارد Task Manager بشید و چند پروسه با نام IDM هست ، اونا رو هم End Task کنید و کرک رو به محل نصب کپی کنید و کلیک راست کنید و Run as administrator رو انتخاب کنید و روی patch کلیک کنید.
Ardashad
16-07-16, 15:39
دوست عزیز
خرید لایسنس دائمی بهترین پیشنهاد است. حالا که امکان خرید ان فراهم است، دیگر نباید دنبال کرک و امثالهم بود.
Haswell
16-07-16, 18:18
idm که جعلی نیست
سریالی که بهش دادین جعلیه
mohammad-
16-07-16, 18:43
سلام..من اینترنت دانلود منیجر رو که نصب میکنم روی سیستم میگه که شما از نسخه ی جعلی استفاده کردین و در حال بستن ای دی دیم!خلاصه ویندوزم تازه عوض کردم و تازه اینترنت دانلود منیجر رو نصب کردم ولی همش همین ارور رو میده قبلا روی سیستمم داشتم با کرکش که عالی کار میکرد ولی الان اصلا نمیتونم استفاده کنم ازش!یونیستال میکنم برنامه رو و دوباره هم نصب میکنم و فایده ای نداره
از لینک زیر آخرین نسخه رو دانلود کن (فایل internet download manager.zip)
لینک
(Only the registered members can see the link)
برای نصب برنامه اینترنت رو قطع کن و همه مرورگر ها رو ببند و بعد برنامه رو نصب کن و بعد همونطور که دوستمون فرمودن روی آیکنش در کنار ساعت ویندوز راست کلیک کن و exit کن (یا ممکنه آیکنش توی اون مثلث کنار ساعت ویندوز باشه)
بعد، از پوشه کرک
Disable Activation.bat و Patch.exe رو در جایی که برنامه رو نصب کردی کپی کن و ابتدا Disable Activation.bat و بعد patch رو اجرا کن
بعد که فایرفاکس رو مثلا باز کردی یک افزونه ای به نام idm integration میاد که باید enable کنی و اگه نیومد باید بری از منوی tool و از add-ons اونجا enable کنی و اگر هم توی منوی add-ons نبود برو از سایت زیر install کن
لینک (Only the registered members can see the link)