سلام دوستای عزیز من میخوام یه سیستم برای رندر جمع کنم با بودجه ی 4 ملیونی
چنتا سوال داشتم خدمتتون
1.میخوام کارت گرافیک نذارم چون هزینم میره بالا و میخوام از گرافیک cpu استفاده کنم منطقی هست برای کار با 3d s max و پلاگین vray
2. پردازنده 5820 k گرافیک داخلی نداره اما اسمازت کش 15 مگابایت هست ایا این تاثیر در رندر و کار در 3d s max داره ؟ اگر نظرتون این cpu هست میتونم یه کارت گرافیک ارزون قیمت براش بزارم ? در حد 1 گیگ
3.CPU های AMD FIRE PRO و QUADRO چرا نیست (رنج ارزونش ) برای خرید اصلا گیر میاد ؟ چون بعده ها میخوام یه کارت گرافیک workstation بزارم الان پولم نمیرسه
:wink:
Aaron Swartz
14-07-16, 21:05
سلام دوستای عزیز من میخوام یه سیستم برای رندر جمع کنم با بودجه ی 4 ملیونی
چنتا سوال داشتم خدمتتون
1.میخوام کارت گرافیک نذارم چون هزینم میره بالا و میخوام از گرافیک cpu استفاده کنم منطقی هست برای کار با 3d s max و پلاگین vray
2. پردازنده 5820 k گرافیک داخلی نداره اما اسمازت کش 15 مگابایت هست ایا این تاثیر در رندر و کار در 3d s max داره ؟ اگر نظرتون این cpu هست میتونم یه کارت گرافیک ارزون قیمت براش بزارم ? در حد 1 گیگ
3.CPU های AMD FIRE PRO و QUADRO چرا نیست (رنج ارزونش ) برای خرید اصلا گیر میاد ؟ چون بعده ها میخوام یه کارت گرافیک workstation بزارم الان پولم نمیرسه
:wink:
اگر کارتون رندرگرافیکی هست ، یک کارت گرافیک قدرتمند نیاز دارید.
با این بودجه هم که نمیتونید به سراغ پلتفرم X99 برید.
سی پی یو های X99 هم بهتره که از نسل جدیدشون که لیتوگرافی 14 نانومتری تهیه بشه.
جالبه که حتی اسم درست نرم افزارتون رو هم نمیدونید و بجای 3ds max نوشتید 3d s max !! :lol:
با این بودجه سیستم ورک استیشن و رندرینگ نمیشه جمع کرد و فقط برای کارهای رندرینگ سطح پایین قابل استفاده خواهد بود.
AMD>INTEL
14-07-16, 21:34
با این بودجه پیشنهادم این هست :
cpu corei7 6700
main Gigabyte GA-H170-HD3
GSkill Value NT 2×8GB=16GB DDR4 2133MHz CL15
Asus GTX 970 OC Turbo 4GB
ssd 250gb samsung 750 evo
hdd 1tb seagate barcuda
case green x eagle
power b600 cooler master
cpu cooler green notus 100
با این بودجه این بهترین پیشنهادی میشه به شما داد . گرافیک به دلیل هسته کودا به میزان کافی به خوبی تو کاررندرینگ جوواب شما رو میده .
aplus
14-07-16, 22:35
شما ببخشید بعد 2 سال کار کردن با برنامه 3dsmax و دانشجوی دکتری معماری بودن با یه اسپیس خوردن اشتباهی شمارو متعجب کردم :lol:
Soheil77
15-07-16, 03:35
اگر کارتون رندرگرافیکی هست ، یک کارت گرافیک قدرتمند نیاز دارید.
با این بودجه هم که نمیتونید به سراغ پلتفرم X99 برید.
سی پی یو های X99 هم بهتره که از نسل جدیدشون که لیتوگرافی 14 نانومتری تهیه بشه.
جالبه که حتی اسم درست نرم افزارتون رو هم نمیدونید و بجای 3ds max نوشتید 3d s max !! :lol:
با این بودجه سیستم ورک استیشن و رندرینگ نمیشه جمع کرد و فقط برای کارهای رندرینگ سطح پایین قابل استفاده خواهد بود.
با سلام و درود
یه سوام برام مطرح شد
چرا می فرمایید با 4 ملیون نمیشه سراغ پلتفرم X99 بریم؟
میشه بفرمایید تفاوتش با زد170 چیه؟ و در عملکرد چقدر تفاوت دارن؟
Aaron Swartz
15-07-16, 22:50
با سلام و درود
یه سوام برام مطرح شد
چرا می فرمایید با 4 ملیون نمیشه سراغ پلتفرم X99 بریم؟
میشه بفرمایید تفاوتش با زد170 چیه؟ و در عملکرد چقدر تفاوت دارن؟
چون قیمت برد و سی پی یو و رم و پاور خودش به 4 تومن میرسه. ابتدایی ترین موارد در پلتفرم x99 اینا هستند :
حالا کارت گرافیک + کیس + خنک کننده + هارد + SSD هم مونده که حداقل کارت گرافیک برای این سیستم GTX 970 هست که قیمتش یه تومنه و یه کیس حداقل 200-300 تومنی و یه خنک کننده 200-300 تومنی و هارد یه ترا 160 تومنی و 200 تومن هم SSD هست که همشون حداقل های لازمه. :wink:
Soheil77
15-07-16, 23:48
چون قیمت برد و سی پی یو و رم و پاور خودش به 4 تومن میرسه. ابتدایی ترین موارد در پلتفرم x99 اینا هستند :
حالا کارت گرافیک + کیس + خنک کننده + هارد + SSD هم مونده که حداقل کارت گرافیک برای این سیستم GTX 970 هست که قیمتش یه تومنه و یه کیس حداقل 200-300 تومنی و یه خنک کننده 200-300 تومنی و هارد یه ترا 160 تومنی و 200 تومن هم SSD هست که همشون حداقل های لازمه. :wink:
خیلی خیلی متشکرم دوست و برادر عزیز آرون
دادا شما خیلی واردی من 2 تا سوال از شما بزرگوار بپرسم
تفاوت سرعت این دو نوع سیستم چقدره؟ یعنی X99 و زد170 کئوم سریعتره و چقدر؟
من تا اونجایی که شنیدم ظاهرآ سی پی یو های X99 پردازش گر گرافیکی توش نداره، و اینجوریکه شما حساب کردی ظاهرآ نزدیک 6 تومن باید هزینه کرد
راهی نداره بشه سیستم X99 تا 4500 بشه جمع کرد همه اینارو البته بجز کارت گرافیکی؟
و کلآ واسه گیم. من میخوام بازی های مثل ویچر که خیلی بدقل هست رو بتونم تا 5 سال راحت رو سیستم اجرا کنم. البته دنبال این نیستم که روی مانیتور 4کی و با ماکسیموم تنظیمات بازی کنم. همین که بشه فقط بازی کرد تا یه چند سالی اینجور بازی ها رو خودش برام کافیه.
واسه یه همچین چیزی چه مبلغی باید هزینه کرد تا 4500 شدنی نیست؟ باید بیشتر هزینه کرد؟
یک دنیا متشکر از بابت راهنمایی شما
Aaron Swartz
15-07-16, 23:59
خیلی خیلی متشکرم دوست و برادر عزیز آرون
دادا شما خیلی واردی من 2 تا سوال از شما بزرگوار بپرسم
تفاوت سرعت این دو نوع سیستم چقدره؟ یعنی X99 و زد170 کئوم سریعتره و چقدر؟
من تا اونجایی که شنیدم ظاهرآ سی پی یو های X99 پردازش گر گرافیکی توش نداره، و اینجوریکه شما حساب کردی ظاهرآ نزدیک 6 تومن باید هزینه کرد
راهی نداره بشه سیستم X99 تا 4500 بشه جمع کرد همه اینارو البته بجز کارت گرافیکی؟
و کلآ واسه گیم. من میخوام بازی های مثل ویچر که خیلی بدقل هست رو بتونم تا 5 سال راحت رو سیستم اجرا کنم. البته دنبال این نیستم که روی مانیتور 4کی و با ماکسیموم تنظیمات بازی کنم. همین که بشه فقط بازی کرد تا یه چند سالی اینجور بازی ها رو خودش برام کافیه.
واسه یه همچین چیزی چه مبلغی باید هزینه کرد تا 4500 شدنی نیست؟ باید بیشتر هزینه کرد؟
یک دنیا متشکر از بابت راهنمایی شما
برای x99 همونطور که گفتم متاسفانه کاری نمیشه کرد و با 4500 بهترین انتخاب Z170 هست. برای مشاوره گرفتن هم بهتره خودتون یک تاپیک مجزا بزنید و من و دوستان دیگه راهنمایی تون خواهیم کرد.
از طرفی برای گیم بیشتر گرافیک اولویت داره تا سی پی یو و تا 5 سال هم نمیشه چیزی رو پیش بینی کرد ولی با گرافیک های جدیدی که اومده و خواهد اومد اگه 4500 فقط کیس باشه، میشه انتخاب های خوبی داشت.
برای شما 6700K یا 6600K کافی و جوابگو خواهند بود.
برای 4K هم (ضرفا جهت اطلاع!) چیزی که تا چندسال بخواد جوابگو باشه کارت GTX 1080 هست که قیمتش ناقابل 3 تومنه :lol:
TechRadar
16-07-16, 00:05
ببخشید رضا جان من فکر نکنم gtx 1080 بتونه تا چند سال 4k رو اجرا کنه.
چون گرافیک پی سی روز به روز داره افزایش چشمگیری پیدا می کنه و در بعضی مواقع حتی تخمین زدن یک سال هم زیاد قابل اعتماد نیست (البته خود شما استاد تر از ما هستی آقا رضا)
Aaron Swartz
16-07-16, 00:14
ببخشید رضا جان من فکر نکنم gtx 1080 بتونه تا چند سال 4k رو اجرا کنه.
1- چون گرافیک پی سی روز به روز داره افزایش چشمگیری پیدا می کنه و در بعضی مواقع حتی تخمین زدن یک سال هم زیاد قابل اعتماد نیست (البته خود شما استاد تر از ما هستی آقا رضا)
2- این کارت جایگزین 980 هست و برای 4k lng jdjhkd,l 1080 fijvi.
به نکته خوبی اشاره کردید. :wink:
گفتم که واقعا نمیشه چیزی رو حدس زد ولی خب وقتی پای آینده به میون میاد یقینا منظور این هست که به مرور زمان میزان جزئیات بازی رو کاهش بدیم تا فریم خوبی بهمون بده، در غیر اینصورت، در آینده احتمال زیاد باید دو تا 1080 رو SLI کرد که جوابگو بشه و کلا حرف از آینده، احتمالات هست و هیچکس نمیتونه پیشگویی کنه.
----------------------------
البته یه موضوعی هم که هست و من احتمال میدم شاید جایگزین پی سی های امروزی بشه، اجرای گیم بر روی کامپیوترهای قویتر از راه دور بدون نیاز به سیستم قوی و از طریق اینترنت (و احتمالا سیستم عامل کلود شبیه Chrome OS) هست چون واقعا هزینه تهیه سخت افزار داره سر به فلک میکشه و بازی ها هم بدجور دارن سخت افزارها رو میخورن ! البته فقط در حد احتمال هست. لطفا اگه در این مورد آخری که بعد از خط چین نوشتم، سوالی داشتید در پروفایل (پیام بازدیدکننده) مطرح کنید و در تاپیک مطرح نکنید چون به تاپیک مربوط نیست.