PDA

مشاهده نسخه کامل : بروزمشکلات درویندوز10

iranpg
11-07-16, 09:59
مدتی هست که درایوویندوز اینجوریOnly the registered members can see the link شده وقتی هم روی درایوها کلیک می کنم تابازشوند بااین پیغام Only the registered members can see the linkمواجه می شوم.1
همزمان بااین مشکل صدای ویندوزهم مشکل پیداکرده ولی حروجی هدفون صداش درسته!2

AMD>INTEL
11-07-16, 13:05
مورد اولی که به خاطر پرمینشن ها هست . باید سطخ دسترسی ها را تغییر بدی . مورد دوم مشخصات سیستمت چیه ؟

iranpg
11-07-16, 16:27
مورد اولی که به خاطر پرمینشن ها هست . باید سطخ دسترسی ها را تغییر بدی . مورد دوم مشخصات سیستمت چیه ؟
سلام
خب راه برطرف کردن چیست؟

OS Name Microsoft Windows 10 Enterprise
Version 10.0.10586 Build 10586
System Manufacturer Dell Inc.
System Model Inspiron N5110
System Type x64-based PC
System SKU To be filled by O.E.M.
Processor Intel(R) Core(TM) i3-2330M CPU @ 2.20GHz, 2200 Mhz, 2 Core(s), 4 Logical Processor(s)
BIOS Version/Date Dell Inc. A11, 13/05/1391
SMBIOS Version 2.6
Embedded Controller Version 1.01
BIOS Mode Legacy

AMD>INTEL
11-07-16, 16:49
سلام
خب راه برطرف کردن چیست؟

OS Name Microsoft Windows 10 Enterprise
Version 10.0.10586 Build 10586
System Manufacturer Dell Inc.
System Model Inspiron N5110
System Type x64-based PC
System SKU To be filled by O.E.M.
Processor Intel(R) Core(TM) i3-2330M CPU @ 2.20GHz, 2200 Mhz, 2 Core(s), 4 Logical Processor(s)
BIOS Version/Date Dell Inc. A11, 13/05/1391
SMBIOS Version 2.6
Embedded Controller Version 1.01
BIOS Mode Legacy

طبق آموزش زیر جلو برید
Take ownership of files and get full access in Windows 10 (Only the registered members can see the link)
[Guide] How to Take Ownership (Permission) of a File or Folder Manually in Windows? - AskVG (Only the registered members can see the link)

iranpg
11-07-16, 17:01
طبق آموزش زیر جلو برید
Take ownership of files and get full access in Windows 10 (Only the registered members can see the link)
[Guide] How to Take Ownership (Permission) of a File or Folder Manually in Windows? - AskVG (Only the registered members can see the link)
ببیندی روی فلدرراست کلیک می کنم گزینه Properties میزنم باید Security باشه دیگه ولی مال من نیست!

AMD>INTEL
11-07-16, 17:03
ببیندی روی فلدرراست کلیک می کنم گزینه Properties میزنم باید Security باشه دیگه ولی مال من نیست!

این رو نمیدونم . یوزرت ادمین هست یا نه ؟
ببین با این روش میتونی فعالش کنی .برای ویندوز 7 هست ولی روی 10 هم باید جواب بده
Enable/Disable Security tab in windows 7 from Gpedit, cmd or Regedit (Only the registered members can see the link)

iranpg
11-07-16, 17:13
این رو نمیدونم . یوزرت ادمین هست یا نه ؟
ببین با این روش میتونی فعالش کنی .برای ویندوز 7 هست ولی روی 10 هم باید جواب بده
Enable/Disable Security tab in windows 7 from Gpedit, cmd or Regedit (Only the registered members can see the link)
نه
Security می خوادمن ندارم.
یوزرم هم ادمین نیست . یه چیزی ویندوز اکتیوید این پیغامو میده Your use of this software is subject to the terms and conditions of the license agreement by which you acquired this software. If you are a volume license customer, use of this software is subject to your volume license agreement. You may not use this software if you have not validly acquired a license for the software from Microsoft or its licensed distributors.EULAID:T1C_2R_1_ED_E_V_en-us
توراست کلیک هم cmd اضافه شده

AMD>INTEL
11-07-16, 17:22
نه
Security می خوادمن ندارم.
یوزرم هم ادمین نیست . یه چیزی ویندوز اکتیوید این پیغامو میده Your use of this software is subject to the terms and conditions of the license agreement by which you acquired this software. If you are a volume license customer, use of this software is subject to your volume license agreement. You may not use this software if you have not validly acquired a license for the software from Microsoft or its licensed distributors.EULAID:T1C_2R_1_ED_E_V_en-us
توراست کلیک هم cmd اضافه شده

ویندوز را با یکی از اکتیواتور ها اکتیو کنید .
KMSAuto Net 2015 v1.4.2

mohammad-
12-07-16, 07:04
مدتی هست که درایوویندوز اینجوریOnly the registered members can see the linkبروزمشکلات-درویندوز10-untitled-1-jpg شده وقتی هم روی درایوها کلیک می کنم تابازشوند بااین پیغام Only the registered members can see the linkبروزمشکلات-درویندوز10-untitled-2-gifمواجه می شوم.1
همزمان بااین مشکل صدای ویندوزهم مشکل پیداکرده ولی حروجی هدفون صداش درسته!2

سلام

مراحل زیر رو انجام بده ببین درست می شه

از منوی استارت در قسمت search کلمه مقابل رو جستجو کن regedit

بعد regedit رو باز کن و برو به مسیر زیر

HKEY_CLASSES_ROOT\Lnkfile

نکته : اولش که HKEY_CLASSES_ROOT رو باز کنی نام یکسری فایل رو می بینی که اولش نقطه داره توی اونا نباید بگردی چون نیست

Only the registered members can see the linkبروزمشکلات-درویندوز10-a1-jpg

باید انقدر بری پایین تا به فایل های زیر برسی و بعد طبق حروف الفبا Lnkfile رو پیدا کن

Only the registered members can see the linkبروزمشکلات-درویندوز10-a2-jpg

Only the registered members can see the linkبروزمشکلات-درویندوز10-a3-jpg

اگه در پنجره سمت راست IsShortcut رو می بینی احتمالا مشکلت این نیست ولی می تونی روش راست کلیک کنی و delete کنی و بعد مراحل زیر رو انجام بدی شاید درست بشه و اگر هم IsShortcut رو ندیدی حتما مراحل زیر رو انجام بده

طبق عکس بالا، روی Lnkfile کلیک کن تا پنجره سمت راست باز بشه و بعد روی فضای خالی (سفید) راست کلیک کن و از new گزینه string value رو انتخاب کن و اسمش رو بزار IsShortcut بعد ریستارت کن

می تونی IsShortcut رو از همین جا کپی کنی و روی New Value #1 که ساخته شده راست کلیک کنی و rename رو انتخاب کنی و بعد paste کنی

Only the registered members can see the linkبروزمشکلات-درویندوز10-a4-jpg

iranpg
12-07-16, 09:26
سلام باتشکرازتمامی دوستان. بانصب نرم افزار 3.9.4 Windows Repair (All In One) Logo (Only the registered members can see the link)مشکلات رفع شد .... به حالت اول برگشت.فقط الان صدا مشکلش باقی مانده

AMD>INTEL
12-07-16, 14:11
درایور صدا را نصب کردی یا نه ؟

iranpg
12-07-16, 16:08
درایور صدا را نصب کردی یا نه ؟

سلام با DriverPack Solution17.6.6 همه رانصب کردم

AMD>INTEL
12-07-16, 16:23
سلام با DriverPack Solution17.6.6 همه رانصب کردم

اون درایور پک خودش سرطانه .

iranpg
12-07-16, 16:44
اون درایور پک خودش سرطانه .
ازاول من بااین پک نصب می کردم چون درایو نداشت!
می تونم بپرسم چرادرایوپک سرطانه؟

AMD>INTEL
12-07-16, 16:45
ازاول من بااین پک نصب می کردم چون درایو نداشت!
می تونم بپرسم چرادرایوپک سرطانه؟

درایور را اکثرا اشتباه نصب میکنه . با هر ضرب و زوری درایورها را خورد ویندوز و قطعات میده . خیلی مشکلزاست :wink:

iranpg
12-07-16, 17:11
درایور را اکثرا اشتباه نصب میکنه . با هر ضرب و زوری درایورها را خورد ویندوز و قطعات میده . خیلی مشکلزاست :wink:
پس اگراشتباه نکنم اینه که درایوها راازخود دل دانلود کنم درسته
برای کارت صدا هم IDT 92HD87B1 High Definition Audio Driver (Only the registered members can see the link) دانلود کنم درسته

AMD>INTEL
12-07-16, 17:14
پس اگراشتباه نکنم اینه که درایوها راازخود دل دانلود کنم درسته
برای کارت صدا هم IDT 92HD87B1 High Definition Audio Driver (Only the registered members can see the link) دانلود کنم درسته

بله همیشه از سایت سازنده دریافت کنید .البته با وجود نصب با درایور پک معمولا ویندوز رو دچار مشکل بیشماری میکنه .

iranpg
12-07-16, 17:37
بله همیشه از سایت سازنده دریافت کنید .البته با وجود نصب با درایور پک معمولا ویندوز رو دچار مشکل بیشماری میکنه .
این پیغام رامیده The hardware detected is not supported by this IDT software package. The install will be aborted.

AMD>INTEL
12-07-16, 17:39
این پیغام رامیده The hardware detected is not supported by this IDT software package. The install will be aborted.

اون درایوری که درایور پک به خوردش داد نمیگذاره این درایور نصب بشه .الان به چه نامی شناخته ؟!

AMD>INTEL
12-07-16, 17:42
از من میشنوی یک ویندوز 10 CLEAN نصب کن و درایورهایی که از سایت سازنده گرفتی نصب کن .

iranpg
12-07-16, 20:09
از من میشنوی یک ویندوز 10 CLEAN نصب کن و درایورهایی که از سایت سازنده گرفتی نصب کن .
یکم توضیح می دی این ویندوز 10 CLEAN چی هست وچکارمی کنه ؟ ازکجا دانلود کنم؟

AMD>INTEL
12-07-16, 20:19
یکم توضیح می دی این ویندوز 10 CLEAN چی هست وچکارمی کنه ؟ ازکجا دانلود کنم؟

یعنی ویندوز 10 را دوباره نصب کن .