amd fx 4130 quad core 3.80
gtx 760 2gd5
asus m5 a97 evo r2.0
8gb ddr3 1600
power 650 watt
1tb hdd hitachi
احساس می کنم یه چیزی گلوگاه هستش. مشکل cod ghosts حل شده اما watch dogs رو اعصابه. سی پی یو ضعیفه؟ رم کمه؟ گرافیک ضعیفه؟آیا فعال کردن گزینه Anti-Aliasing و غیره اصلاً به چشم میاد؟ ممنون میشم پاسخ بدین دوستان.
TechRadar
09-07-16, 16:00
عزیزان کسی پاسخ ما را نمی دهد؟ من سیستمی بس اعصاب خرد کن دارم.
AMD>INTEL
09-07-16, 16:37
فقط روی این بازی واچ داگز مشکل داری یا بازیهای دیگه هم همین شکله ؟
درایور جدید را نصب و قبلی را حذف کن با ddu
TechRadar
09-07-16, 16:50
تنظیمات قرار داده شده در واچ داگز:
graphics quality:ultra
anti-aliasing: msaa x2
resoulotion: 1440x900
texture quality: medium
داشت خوب پیش می رفت نمی دونم بغل کیس قسمت های جلویی گرم میشه و شروع به داغ شدن میکنه.نمی دونم اما سی پی یو معمولاً جلوی کیس نیست و عقب کیس از بغل می ذارن.
والا اگه بگیم فقط همینه بازی های دیگه هم اینطوری میشه.
داشت خوب می رفت 60 فریم و روون. تو نقشه بازی با قطار سفر کردم.موسو چرخوندم ببینم روونه چنان افت فریم هایی زد یعنی منو محو کرد. استاتر های وحشتناک کند!!! مدل کارت گرافیک:
asus gtx 760 2gb directuc ii oc
آیا دارم به کارت فشار میارم؟باید کمتر فشار بیارم.
نمی دونم جلوی کیس معمولاً هارد درایو قرار داده میشه. اون داغ می کنه.
ممنون ممنون میشم نظرتون رو بگین.
AMD>INTEL
09-07-16, 17:02
تنظیمات قرار داده شده در واچ داگز:
graphics quality:ultra
anti-aliasing: msaa x2
resoulotion: 1440x900
texture quality: medium
داشت خوب پیش می رفت نمی دونم بغل کیس قسمت های جلویی گرم میشه و شروع به داغ شدن میکنه.نمی دونم اما سی پی یو معمولاً جلوی کیس نیست و عقب کیس از بغل می ذارن.
والا اگه بگیم فقط همینه بازی های دیگه هم اینطوری میشه.
داشت خوب می رفت 60 فریم و روون. تو نقشه بازی با قطار سفر کردم.موسو چرخوندم ببینم روونه چنان افت فریم هایی زد یعنی منو محو کرد. استاتر های وحشتناک کند!!! مدل کارت گرافیک:
asus gtx 760 2gb directuc ii oc
آیا دارم به کارت فشار میارم؟باید کمتر فشار بیارم.
نمی دونم جلوی کیس معمولاً هارد درایو قرار داده میشه. اون داغ می کنه.
ممنون ممنون میشم نظرتون رو بگین.
الترا با این کارت گرافیک بعید میدونم روان اجرابشه . تنظیمات را روی HIGH بگذارید .
TechRadar
09-07-16, 17:06
باشه ممنون شما کارت گرافیکی رو مدنظر ندارین که بتونه از پس این بازی ها با رزولیشن 1440x900 و بالاترین تنظیمات حتی anti-aliasing هم بر بیاد؟نه خیلی گرون باشه نه خیلی ارزون.
بعد اگه کارت گرافیک amd بگیرم چون سی پی یوم هم amd هست راندمان بیشتری می گیرم یا نه؟ در ضمن اگر قطعات مچ نیستن بفرمایین چی کار کنم مچ بشن. سی پی یو عوض شه رم عوض شه گرافیک هارد چی شما بفرمایین ما عوض می کنیم.......:1. (23):
AMD>INTEL
09-07-16, 17:10
باشه ممنون شما کارت گرافیکی رو مدنظر ندارین که بتونه از پس این بازی ها با رزولیشن 1440x900 و بالاترین تنظیمات حتی anti-aliasing هم بر بیاد؟نه خیلی گرون باشه نه خیلی ارزون.
بعد اگه کارت گرافیک amd بگیرم چون سی پی یوم هم amd هست راندمان بیشتری می گیرم یا نه؟ در ضمن اگر قطعات مچ نیستن بفرمایین چی کار کنم مچ بشن. سی پی یو عوض شه رم عوض شه گرافیک هارد چی شما بفرمایین ما عوض می کنیم.......:1. (23):
گرافیک عوض بشه باید پردازنده هم عوض بشه .
TechRadar
09-07-16, 17:15
گرافیک عوض بشه باید پردازنده هم عوض بشه .
شما بفرمایین چی بشن حداقل و متوسط قطعات رو برای افزایش راندمان بفرمایین.
AMD>INTEL
09-07-16, 17:25
شما بفرمایین چی بشن حداقل و متوسط قطعات رو برای افزایش راندمان بفرمایین.
باید بودجتون رو بگید . متاسفانه اون دفعه هم پیشنهاد دادم رفتید قطعه ای دیگه خرید کردید . به خاطر همین چندان تمایل به صرف وقت بی نتیجه ندارم .
TechRadar
09-07-16, 17:31
شما هم گیر دادین. چند کاربر دیگه هم دیده بودم که شما یک قطعه دیگه پیشنهاد دادین و اونا یه چیز دیگه گرفتن. پاور من توان خروجی اش 750 وات هستش. دارای گارانتی هم هست. شما هم علاقه مند به محکوم کردن من هستین. اجازه هست ما از این انجمن بریم یه مزاحم کم شه؟ اصلاً نمی خواد پیشنهاد بدین ممنون. نیازی نیست. شما هم بیکار نیستین بشینین پای سوالات یک کاربر از بین هزاران کاربر. تا همین جا هم کمک بزرگی بودین.
AMD>INTEL
09-07-16, 18:50
شما هم گیر دادین. چند کاربر دیگه هم دیده بودم که شما یک قطعه دیگه پیشنهاد دادین و اونا یه چیز دیگه گرفتن. پاور من توان خروجی اش 750 وات هستش. دارای گارانتی هم هست. شما هم علاقه مند به محکوم کردن من هستین. اجازه هست ما از این انجمن بریم یه مزاحم کم شه؟ اصلاً نمی خواد پیشنهاد بدین ممنون. نیازی نیست. شما هم بیکار نیستین بشینین پای سوالات یک کاربر از بین هزاران کاربر. تا همین جا هم کمک بزرگی بودین.
عرض کنم خدمتت که این موارد همش به خاطر خود کاربران هست . خیلی کم پیش میاد که کاربری قطعه ای که من پیشنهاد دادم را عوض کنه .این که وقت میگذارم و راهنمایی میکنم بعد مشاوره گیرنده یک قطعه دیگه میخره . یعنی در اصل برای صحبت های من ارزش قائل نیست و توهین مستقیم به منه . یعنی صحبت های مغازه دار را که سود مالی میبره بیشتر از من که صادقانه راهنمای میکنم قبول داره .باز هم اگر تمایل داشتید بودجتون رو بنویسید تا ببینم چی میشه پیشنهاد داد .
TechRadar
09-07-16, 18:58
شما الآن می فرمایین چی کار کنم؟ پاور های کولر مستر برای من گرون هستن. شما چهار برند رو فرمودین. وقتی فقط کولر مستر بهترینه چرا 4 تا رو گفتین. اون پاور 500 193 هزار تومن بود. الآن بخوام بخرم فروشنده میاد میکشه روش و دویست و خورده ای می فروشه. من حتماً باید این پاورم رو ردش کنم حتی برای قسمتی از پول.
این gtx 760 هم ما دیدیم یکی 4gb رو داشت و با core i5 فول اچدی الترا بازی می کرد. دیگه چی بگیم. از زمین و زمان باید سرکوفت بخوریم..............
یه سوالی فروشنده ای که به شما اسمبل کردن قطعات رو یاد بده داشتین؟ ایشون اینکارو کردن و آقای خبات کریمی هم فرموده بودن که ایشون در لیون کامپیوتر کاربر شناخته شده ای هستند...........
دیگه اگه سر کوفتی، سرزنشی دارین راحت باشین بگین به من بر نمی خوره...................:lol:
Aaron Swartz
09-07-16, 20:26
شما الآن می فرمایین چی کار کنم؟ پاور های کولر مستر برای من گرون هستن. شما چهار برند رو فرمودین. وقتی فقط کولر مستر بهترینه چرا 4 تا رو گفتین. اون پاور 500 193 هزار تومن بود. الآن بخوام بخرم فروشنده میاد میکشه روش و دویست و خورده ای می فروشه. من حتماً باید این پاورم رو ردش کنم حتی برای قسمتی از پول.
این gtx 760 هم ما دیدیم یکی 4gb رو داشت و با core i5 فول اچدی الترا بازی می کرد. دیگه چی بگیم. از زمین و زمان باید سرکوفت بخوریم..............
یه سوالی فروشنده ای که به شما اسمبل کردن قطعات رو یاد بده داشتین؟ ایشون اینکارو کردن و آقای خبات کریمی هم فرموده بودن که ایشون در لیون کامپیوتر کاربر شناخته شده ای هستند...........
دیگه اگه سر کوفتی، سرزنشی دارین راحت باشین بگین به من بر نمی خوره...................:lol:
دوست عزیز نمیدونم شما چرا اصرار دارید که یک موضوعی رو کش بدید ؟ در حال حاضر برای گیم یه سی پی یو قوی شبیه FX-8350 به زور به اندازه یه core-i5 کارایی داره !! سی پی یو فعلی شما به اندازه یه Core-i3 (نسل چهار و شش اینتل) کارایی نداره. حالا شما هم هی بودجه ت رو نگو و فقط بگو یه چیز نه ارزون و نه گرون !! یکی هست براش سه تومن نه ارزون حساب میشه نه گرون یکی هم هست 300 تومن برای نه ارزون حساب میشه و نه گرون. بنده و دیگر دوستان هم روانشناسی بلد نیستیم که بودجه تون رو حدس بزنیم!!
اصلا اون پاوری که خریدید 1000 وات توان مفید داره و همه ما نمیفهمیم (بلا نسبت دوستان) ولی مغازه دار میفهمه !!
DOOM999
09-07-16, 21:18
قدر زر (AMD>INTEL (Only the registered members can see the link)) زرگر شناسد قد گوهر گوهری . امید خان به من شمش طلا نمیده بخوام ازش دفاع کنم ولی بهم برمیخوره تو مملکتی که بعضی کاسبا پول مفت از مشتری میگیرن بعد جنسای باد کردشونو میفروشن یه نفر لوتی پیدا شده و بی چشم داشت داره کمک میکنه و اونو میرنجونن.رفیق اینو بدون اگه امید خان الان یه جایی مثل کشورهای پیشرفته بود حقوقش سر به فلک میکشید.من خودم به شخصه وقتی ازش مشاوره میگیرم پیش خودم احساس میکنم نوعی سو استفادست .نمیدونم چجور از خجالتش در بیام .هیچ وقتم حوصلش از کاربر سر نمیره و پاکار و مشتیه .و تا تهش با سوال کنندست .من اگه علم اونو داشتم عمرا به کسی مشاوره نمیدادم میرفتم کاسبی خودمو میکردم .هم مغز متفکر کامپیوتره و هم آپدیت من خودم ازش مشاوره میگیرم با همون یه مشاوره 4 تا سیستم جمع میکنم. منتظر توهینات هستم رفیق.اگه با یه آدمی مثل من که سوادم کمتر اینطور صحبت کنی انصافا دلم نمیسوزه
TechRadar
09-07-16, 21:46
ممنون دوستان. شما که اینارو می دونین چرا ازتون صدایی در نمی یاد؟ من مگه گفتم ایشون چیزی بلد نیستن. چرا نظرات و تاپیک های قبلی رو نمی خونین؟ من که خودم از ایشون خیلی چیز ها یاد گرفتم. نه گرون نه ارزون میشه میان رده. من پردازنده میان رده می خواستم.
در ضمن من قبل از حرف شما دو نفر قصد داشتم این پاور رو عوض کنم و همون 500 وات رو بگیرم. فردا می خوام برم برای تعویضش.................
در ضمن من حالم زیاد رو به راه نیست ...........
وگرنه خیلی خودم رو کنترل میکنم........
ممنون که بر سر آدم آوار میشین اما خوبه یه نگاهی به قبلی ها هم بندازین.............
بازم ممنون که از آقا امید حمایت میکنین (اون با دانش و اطلاعاتش لایق محبت همه کاربران هست) اما زود قضاوت کردین.............................
قدر زر (AMD>INTEL (Only the registered members can see the link)) زرگر شناسد قد گوهر گوهری . امید خان به من شمش طلا نمیده بخوام ازش دفاع کنم ولی بهم برمیخوره تو مملکتی که بعضی کاسبا پول مفت از مشتری میگیرن بعد جنسای باد کردشونو میفروشن یه نفر لوتی پیدا شده و بی چشم داشت داره کمک میکنه و اونو میرنجونن.رفیق اینو بدون اگه امید خان الان یه جایی مثل کشورهای پیشرفته بود حقوقش سر به فلک میکشید.من خودم به شخصه وقتی ازش مشاوره میگیرم پیش خودم احساس میکنم نوعی سو استفادست .نمیدونم چجور از خجالتش در بیام .هیچ وقتم حوصولش از کاربر سر نمیره و پاکار و مشتیه .و تا تهش با سوال کنندست .من اگه علم اونو داشتم عمرا به کسی مشاوره نمیدادم میرفتم کاسبی خودمو میکردم .هم مغز متفکر کامپیوتره و هم آپدیت من خودم ازش مشاوره میگیرم با همون یه مشاوره 4 تا سیستم جمع میکنم. منتظر توهینات هستم رفیق.اگه با یه آدمی مثل من که سوادم کمتر اینطور صحبت کنی انصافا دلم نمیسوزه
شما دیگه داری خیلی شلوغش می کنی. من تو خریدام زیاد ضرر دادم نمیشه به من حق داد که به دیگران بی اعتماد شم؟
شما که میگی ما بد، ما نامرد ، همه چی چرا یه کمکی نمی کنی تا همه چی فیصله پیدا کنه؟ من که خودم به ایشون علاقه مند هستم. گفتم حال و احوالم خوب نبود. شما که داری همه چیو بدتر می کنی عزیز. من که نگفتم حرف شما ، آقا رضا ی عزیز و آقا امید گل رو قبول ندارم. بعضی اوقات آدم حالش خوب نیست همون لحظه یه نظر میده. نتیجش هم یه فاجعه میشه. اگه به سواد که من سوادم از شما هم پایینتره!!!!!!!!!
من هنوز نمی دونم چه مادر بوردی به چه سی پی یو می خوره...................
اینقدر منو اذیت نکن رفیق..................:give_rose:
DOOM999
09-07-16, 22:39
این عکس گویای همه چیز هست با مشخصات سیستم شما تو بازی واچ داگز تو حالت الترا فقط پردازنتدتون گلوگاهه ولی درحالت ترمال سیستمت باید بدون مشکل کارکنه مگر اینکه مشکل خاصی وجود داشته باشه
این پردازنده ها مشکلتو حل میکنه FX-4320 (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link
FX-4350 (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link
FX-6100 (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link
FX-6120 (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link
FX-6200 (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link
FX-6300 (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link
FX-6350 (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link
TechRadar
09-07-16, 22:45
این عکس گویای همه چیز هست با مشخصات سیستم شما و بازی واچ داگز فقط پردازنتدتون گلوگاهه
این پردازنده ها مشکلتو حل میکنه FX-4320 (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link
FX-4350 (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link
FX-6100 (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link
FX-6120 (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link
FX-6200 (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link
FX-6300 (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link
FX-6350 (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link
آقا ممنون. ببخشید اذیتتون کردیم. راضی باشید.
آقا امید ، آقا رضا و بولدوزر جان ممنون از همه.
راضی باشین. منظوری نداشتم................
امید است دوستتان را ببخشید:11():
DOOM999
09-07-16, 22:45
این عکس گویای همه چیز هست با مشخصات سیستم شما و بازی واچ داگز فقط پردازنتدتون گلوگاهه
حالت الترا
حالت پیشنهادی
TechRadar
09-07-16, 22:48
دوستان چه سی پی یو از اینتل ببندم که برای بازی های روز خوب باشه. نظرم رو i3 6100 skylake هستش. اگه i5 ارزون هم هست بفرمایین.
DOOM999
09-07-16, 23:13
ارزون ترین i5 اسکای لایک Core i5-6400 قیمت 590,000 تومن
TechRadar
09-07-16, 23:24
ممنون بولدوزر عزیز(که اسم شما رو نمی دونم چیه).
آقا امید با ما قهر کرد؟؟؟!!!!!!!!!!؟:1. (27):
Aaron Swartz
09-07-16, 23:27
دوستان چه سی پی یو از اینتل ببندم که برای بازی های روز خوب باشه. نظرم رو i3 6100 skylake هستش. اگه i5 ارزون هم هست بفرمایین.
برد و رمتون هم باید تعویض بشه و حداقل یکی از اینا تهیه بشه :
برد :
ASUS H110-Plus = 255
ASUS B150-Pro = 355
MSI Z170A PC Mate = 490
ASUS Z170-A = 545
ASUS B150-Pro
ممنون. آیا مادربرد بالا از سی پی یو بالا پشتیبانی می کنه؟ کیفیتش چطوره؟
دوم اینکه i3 skylake بالاتر از چه سی پی یو هایی وایمیسه؟(حالا نمی خواد زیاد دقیق هم باشه به صورت حدس مثلاً از amd ها و i5 های قدیم قوی تره)
و آیا از G.Skill AEGIS 8GB DDR4 2133MHz CL15 پشتیبانی میکنه؟
AMD>INTEL
09-07-16, 23:41
حداقل مورد پیشنهادی
cpu corei5 6400
main Gigabyte GA-H110M-S2HP
GSkill Ripjaws V 2×8GB=16GB DDR4 2133MHz CL15 Red
TechRadar
09-07-16, 23:46
حداقل مورد پیشنهادی
cpu corei5 6400
main Gigabyte GA-H110M-S2HP
GSkill Ripjaws V 2×8GB=16GB DDR4 2133MHz CL15 Red
ممنون آقا امید که جواب دادین امیدوارم شما رو آزرده نکرده باشم.:give_rose:
فقط شرمنده بودجه ام در حد اینا نیست. اینقدر نمی تونم خرج کنم. میشه یه ذره تقلیلش بدین. ممنون.
AMD>INTEL
09-07-16, 23:49
ممنون آقا امید که جواب دادین امیدوارم شما رو آزرده نکرده باشم.:give_rose:
فقط شرمنده بودجه ام در حد اینا نیست. اینقدر نمی تونم خرج کنم. میشه یه ذره تقلیلش بدین. ممنون.
خوب عزیز corei3 هم بگیری فرقی با این پردازنده نداره
شما مادربردت رو یکباره دیگه بگو تا چک کنم نشد یک fx 6 هسته ای بخر .
TechRadar
09-07-16, 23:52
این هم مادر برد ما: asus m5-a97 evo r2.0
AMD>INTEL
09-07-16, 23:56
این هم مادر برد ما: asus m5-a97 evo r2.0
AMD FX-8320
516 تومنه . با این پردازنده به هیچ عنوان گلوگاه ایجاد نمیشه حتی با 1070
TechRadar
10-07-16, 00:04
ممنون آقا امید. اینو بگیرم باید پاور رو عوض کنم؟
بعد این پردازنده قدرتش در چه حد cpu های اینتل هستش؟
AMD>INTEL
10-07-16, 00:08
ممنون آقا امید. اینو بگیرم باید پاور رو عوض کنم؟
بعد این پردازنده قدرتش در چه حد cpu های اینتل هستش؟
با corei5 هم قیمتش رقابت میکنه .پاور شما را اگر 650 وات واقعی باشه مشکلی نداره .
TechRadar
10-07-16, 00:16
نه آقا امید می خوام پاورو عوض کنم. گرچه شاید این جمله ناراحتتون کنه اما منتظر پیشنهاد های جوانمردانه و دلسوزانه شما هستیم..................
Aaron Swartz
10-07-16, 00:43
نه آقا امید می خوام پاورو عوض کنم. گرچه شاید این جمله ناراحتتون کنه اما منتظر پیشنهاد های جوانمردانه و دلسوزانه شما هستیم..................
البته B600 و 600B کمترین پاور مورد نیاز هست. و پیشنهاد میشه که با کمی هزینه بیشتر پاور قویتری ببندید. حداقل توان مفید خروجی پاور باید 500 وات باشه (که میشه پاورهای دوم و سوم).
AMD>INTEL
10-07-16, 00:46
خداقل b700 بگیرید از کولر مستر با توجه به پردازنده جدید