سلام من لب تاب ایسوز دارم می خواستم بدونم وقتی باتری فول شد باید از برق در بیارم واز باتری شارژ شده استفاده کنم یا کماکان تو برق باشه واز برق استفاده کنم البته وقتی با برق استفاده میکنم نوره صفحه خیلی بیشتره
AMD>INTEL
02-07-16, 12:24
وقتی شارژ میشه بهتره جدا بشه . تا دشارژ کامل انجام بشه . رسید به 10 درصد دوباره شارژر رو وصل کنید .
amirpcp30
02-07-16, 13:24
سلام من لب تاب ایسوز دارم می خواستم بدونم وقتی باتری فول شد باید از برق در بیارم واز باتری شارژ شده استفاده کنم یا کماکان تو برق باشه واز برق استفاده کنم البته وقتی با برق استفاده میکنم نوره صفحه خیلی بیشتره
سلام
دوستمون کامل توضیح دادند
در مورد نور فقط اضافه کنم تنظیم نور در حالت باطری و برق جدا هست شما هر طور که تنظیم کنید زمانی که به برق هست در همون حالت هست ،در حالت برق میتونید نور رو کم کنید...
ضمنن اگه منظور شما این هست که مثلا 24 ساعت میخواهید از لپ تاپ استفاده کنید ، خب به برق باشه بهتر هست چون زمانی که شارژ کامل میشه باطری از شارژ جدا میشه و شارژ نمیشه که باعث خرابی باطری شه
:give_rose:
Nimay
02-07-16, 21:59
پس اینجور که من فهمیدم در حالت استفاده وقتی ۱۰۰٪ شارژ شد از برق بکشیم واز باطری استفاده کنیم
AMD>INTEL
02-07-16, 22:02
پس اینجور که من فهمیدم در حالت استفاده وقتی ۱۰۰٪ شارژ شد از برق بکشیم واز باطری استفاده کنیم
باتری یه قطعه مصرفی هست . باید نرمال شارج و دشارج بشه . هر وقت هم مشکل پیدا کرد باید تعویض بشه .
Dark Devil
02-07-16, 22:46
اگر لپ تاپ شما سیستم Overcharge Protection داشته باشه یعنی وقتی باتری کامل شارژ شد از ادامه شارژ دست بکشه و برق سیستم رو به صورت مستقیم تامین کنه سعی کنید تا جایی که برق در دسترس هست از باتری استفاده نکنید.
اگر هم این سیستم رو نداره بعد از شارژ کامل باتری رو جدا کنید و از منبع مستقیم برق استفاده کنید.
با این روش عمر باتری لپ تاپ افزایش پیدا میکنه
باتری های لپ تاپ عمرشون غیر از مسایل دما و شرایط نگه داری در استفاده به صورت cycle هست یعنی هر بار خالی شدن کامل و دوباره شارژ شدن ۱ سیکل حساب میشه و ماکزیمم مقدار سیکل کاری یه باتری معمولی حدود ۸۰۰ هست که این عدد با توجه به کیفیت و شرایط نگه داری بسیار متغییر میتونه باشه و افزایش یا کاهش پیدا کنه