ورود

مشاهده نسخه کامل : ارتقاء به اندروید 5

amiras.aa661
01-07-16, 23:07
با عرض سلام گوشی من Galaxy s4mini مدل gt9192 هست میخواستم بدونم راهی هست اندرویدشو 5 کنم تو خود سایت سامسونگم رفتم رامش نبود میشه رامه دیگه ای نصب کرد با اندروید5 بدون روت گوشی

Sent from my GT-I9192 using Tapatalk

VAhid_El
02-07-16, 01:17
سلام.
بله خوشبختانه رام های سیانوژن نسخه 12 برای گوشی شما اومده و می‌تونید استفاده کنید ولی حتماً باید گوشیتون رو روت کنید. نصب رام کاستوم بدون روت کردن گوشی امکانپذیر نیست.
از طریق این لینک (Only the registered members can see the link) که آموزشش هم داخل خودش هست می‌تونید اقدام به نصب رام نسخه 5 رو گوشیتون کنید.
موفق باشید.

amiras.aa661
02-07-16, 02:24
سلام.
بله خوشبختانه وام های سیانوژن نسخه 12 برای گوشی شما اومده و می‌تونید استفاده کنید ولی حتماً باید گوشیتون رو روت کنید. نصب رام کاستوم بدون روت کردن گوشی امکانپذیر نیست.
از طریق این لینک (Only the registered members can see the link) که آموزشش هم داخل خودش هست می‌تونید اقدام به نصب رام نسخه 5 رو گوشیتون کنید.
موفق باشید.
Vدوست عزیز با این کار مشکلی برای گوشیم پیش نمیاد

amiras.aa661
02-07-16, 02:25
Vدوست عزیز با این کار مشکلی برای گوشیم پیش نمیاد

بعد اگه میشه لطف کنید آموزش نصبشم بزارید

AMD>INTEL
02-07-16, 03:04
دوست گرامی لینکی که وحید جان دادند آموزش هم داره که به راحتی مراحل را توضیح داده . اگر با دقت مراحل رو انجام بدید مشکلی پیش نمیاد .

amiras.aa661
02-07-16, 12:33
آقا این ریکاوری تاچ فیلز که گفته هرچی میگردم نیست لطفا اگه میشه لینک بدید

amiras.aa661
02-07-16, 12:34
آقا این ریکاوری تاچ فیلز که گفته هرچی میگردم نیست لطفا اگه میشه لینک بدید

همه چیم تکمیل کردم الان درگیر اینم

amiras.aa661
02-07-16, 15:41
سلام و خسته نباشید من رامو نصب کردم و به خوبی کار میکنه فقط الان دوتا مشکل دارم ۱ اینکه از گوشیم با kiesبک آپ گرفته بودم و نمیتونم ری استور کنم نمیشناسه و دوم فایل برنامه های قبلی با اینکه ریست فکتوری کردم هنوز هست خواهشا اگه راه حلی دارید بگید

VAhid_El
02-07-16, 16:14
سلام و خسته نباشید من رامو نصب کردم و به خوبی کار میکنه فقط الان دوتا مشکل دارم ۱ اینکه از گوشیم با kiesبک آپ گرفته بودم و نمیتونم ری استور کنم نمیشناسه و دوم فایل برنامه های قبلی با اینکه ریست فکتوری کردم هنوز هست خواهشا اگه راه حلی دارید بگید

تنها راهی که هست اینه که از نرم افزار Wondershare Mobile Trans (Only the registered members can see the link) استفاده کنید.
در مورد برنامه ها هم دو تا احتمال هست که اولیش اینه که شما فول وایپ نکردید و دومیش هم اینه که برنامه هاتون رو روی SD کارت نصب کردید.
خب اگه شما احتمال دوم براتون اتفاق افتاده باشه که راهکار معمولا و فرمت کردن sd card هست.
اگه روش اول جواب نداد باید فول وایپ بکنید.
برای این کار باید وارد منوی ریکاوری دستگاه بشید (اول گوشی رو خاموش و بعد
کلید های (هوم + پاور+ ولوم بالا) رو باهم جند ثانیه نگه دارید تا وارد این محیط بشید)
و بعد از منویی که ظاهر شده باید عملیات وایپ
wipe data/ factory reset
wipe cach partition
رو انجام بدید.
و بعد وارد قسمت Advanced بشید و گزینه Wipe Dalvik cache رو بزنید.
با انجام این کار ها روی رام شما هیچ فایل اضافه ای باقی نمیمونه و مثل مثل حالتی که رام روی یه دستگاه با حافظه کاملاً خالی نصب شده باشه.

amiras.aa661
02-07-16, 16:40
تنها راهی که هست اینه که از نرم افزار Wondershare Mobile Trans (Only the registered members can see the link) استفاده کنید.
در مورد برنامه ها هم دو تا احتمال هست که اولیش اینه که شما فول وایپ نکردید و دومیش هم اینه که برنامه هاتون رو روی SD کارت نصب کردید.
خب اگه شما احتمال دوم براتون اتفاق افتاده باشه که راهکار معمولا و فرمت کردن sd card هست.
اگه روش اول جواب نداد باید فول وایپ بکنید.
برای این کار باید وارد منوی ریکاوری دستگاه بشید (اول گوشی رو خاموش و بعد
کلید های (هوم + پاور+ ولوم بالا) رو باهم جند ثانیه نگه دارید تا وارد این محیط بشید)
و بعد از منویی که ظاهر شده باید عملیات وایپ
wipe data/ factory reset
wipe cach partition
رو انجام بدید.
و بعد وارد قسمت Advanced بشید و گزینه Wipe Dalvik cache رو بزنید.
با انجام این کار ها روی رام شما هیچ فایل اضافه ای باقی نمیمونه و مثل مثل حالتی که رام روی یه دستگاه با حافظه کاملاً خالی نصب شده باشه.
اون دوتا کار قرمز انجام دادم بعد اگه این کارو بکنم برای رام سیانوژنم مشکلی پیش نمیاد

amiras.aa661
02-07-16, 23:14
سلام یه مشکل دیگه نمتونم برنامه ها رو به کارت حافظه انتقال بدم

amiras.aa661
02-07-16, 23:38

لطفا کمک کنید

VAhid_El
03-07-16, 22:55
اون دوتا کار قرمز انجام دادم بعد اگه این کارو بکنم برای رام سیانوژنم مشکلی پیش نمیاد

اینارو باید قبل از نصب رام انجام بدید دوست عزیز

- - - Updated - - -

برنامه App2SD (Only the registered members can see the link) رو نصب کنید.